Difuzoare spate clio
![]() ![]() ![]() |
Difuzoare spate clio
cristianxxl |
![]()
|
||
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|||
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai poti sa pui orice marca de boxe, nu conteaza. Daca cele spate sunt mai puternice decat cele fata, o sa mearga la puterea data de radio-cd, adica ele nu vor merge la capacitatea maxima. Dar se vor auzi mai clar ca cele stock. Daca esti interesat de achizitionarea de difuzoare, iti pot recomanda http://www.dbtuning.ro/index.php?cPath=1&d...31842c54d4721b7.
Aici lucrez, asa ca daca te pot ajuta cu ceva, o voi face cu placere, da-mi un PM. |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Ce dimensiune au (in centimetri)? Credeti ca un symbol din 2000 are vreo sansa sa aiba forma de cablu deja trasata sau va trebui sa o fac singur? Nu vad nici un cablu atarnand prin portbagaj, dar ma gandesc ca or fi facut ceva inteligent... Am gauri in spate pentru boxe, dar nu si fire. Si ar fi p.i.t.a. sa nu am fire deja pozate.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
mihaiyak |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 31 January 07 ![]() |
as vrea si eu sa imi pun boxe de 16,5 cm pe spate si nu as vrea sa dau jos cutiile de plastic din spatele difuzoarelor.cum se poate modifica?
m-am gandit al aceste boxe http://www.dbtuning.ro/product_info.php?pr...31842c54d4721b7 |
--------------------
renault
laguna 2.2
confort dinamique 1.9 dci 120 cp , 2006
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma uitam azi ca si Symbolul meu are pe spate, in lateralele lunetei, doua site ca niste masti pentru difuzoare. Eram curios daca acolo se pot pune difuzoare si daca da, cum se dau jos...la mine cel putin, ar trebui dat jos tot plasticul de acolo.
Altfel, masina a venit doar cu cele 2 difuzoare de pe fata, din bord. Exista cablaj pentru instalarea unor difuzoare suplimentare? Daca da, unde sunt trase acestea? Sunt sigur ca sunt multi pe aici care si-au imbunatatit sistemul audio. Multumesc. This post has been edited by EdyB: 29 Jun 2008, 17:00 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
EdyB si altii interesati: luati legatura cu userul panavision care si-a montat difuzoare si in usile spate la symbol. Eu i-am furnizat buzunarasele de bicorp, de restul ocupandu-se el: decuparea fetei de usa, fixarea difuzorului, trasul firelor.
[attachmentid=1627459625][attachmentid=1627459626] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
MIRCAT |
![]()
|
![]() Vand bani falsi !!! Group: Members Posts: 211 Joined: 10 July 08 From: Kronstadt ![]() |
este simplu de montat boxe in spate!in general in spate intra boxe de 13,dar cu mici modificari merg puse si de 16 exact ca la logan!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci 74kw 2006
2.0 T 204cp in crestere..... 4x4 |
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ok, multumim de informatii...e cam riscant sa te apuci sa macelaresti usa fara sa ai habar...deci cu siguranta se cere un o indrumare profesionista
![]() Numai bine! P.S.: @PhilipMorris - ti-ai mai montat ceva pana la urma? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
brawnie |
![]()
|
![]() Renault-ist Group: Members Posts: 204 Joined: 4 August 08 From: Baia Mare/Cluj ![]() |
QUOTE(cristianxxl @ 29 Aug 2007, 08:57) Salut am cumparat recent un clio hatchback in 2 usi si nu are difuzoare decit in bord si pe usi, desi are masti si locasuri pt boxe si pe spate.As vrea sa cumpar 2 difuzoare spate, stiu dimensiunile ,dar nu stiu daca alta marca se potriveste cu cele fata si cu cd-ul original de pe renault. Ce ma sfatuiti? Multumesc! poti sa pui niste poze cu interiorul spate al masinii??? |
--------------------
Renault
Kangoo/Kia C'eed/MeganeIII
- IS 98 WRC
2004/2008/2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 19:12 |