BICICLETA - MIJLOC DE TRANSPORT URBAN. Daca poti, incearca. Popularizarea ei aduce beneficii uriase!
BICICLETA - MIJLOC DE TRANSPORT URBAN. Daca poti, incearca. Popularizarea ei aduce beneficii uriase!
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Personal sunt un mare fan al bicicletei si nu ratez ocazia de a face o plimbare de cate ori am ocazia.
Insa in tarile civilizate este folosita ca mijloc de transport zilnic la munca. Lucrul acesta, reduce numarul masinilor din trafic, poluarea, rezolva nevoia de miscare, este foarte ieftin si nu in ultimul rand scurteaza drastic timpul in care poti ajunge dintr-un punct in altul in orasele foarte aglomerate. Pot sa va spun ca am testat zilnic de exemplu pe distanta Palatul Pionierilor(bucuresti) - pta. Domenii este de 10km si se poate parcurge lejer in 25minute fara a transpira. Acelasi drum facut cu masina este de 50-60minute(uneori si 100-120). Daca socotim si drumul de intoarcere, rezulta ca in loc sa faci 2 ore cu masina poti face 50 minute pe zi cu bicicleta plus binefacerile de care am vorbit. Aici putem adauga si uzura masinii care mai ales in sezonul cald se coace la propriu in trafic si banii aruncati pe fereastra pe benzina/motorina pt a sta blocat. This post has been edited by Axe: 11 Sep 2008, 09:16 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:03 |