Coroane Slovene, Need help !!!!!
![]() ![]() ![]() |
Coroane Slovene, Need help !!!!!
Flamingo |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
SKK e coroană slovacă.
Slovenia are euro, iar înainte de euro a avut dinari, apoi tolari. Dacă le-ai vorbit de "coroane slovene", probabil că de-aia au ridicat din umeri la bănci și la casele de schimb. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
My mistake... Pe bancnote scrie asa...
Pe spate NARODNA BANKA SLOVENSKA mai jos si mai mic V Bratislave 2005 (sau 2008 in functie de bancnota) pe fata SLOVENSKYCH KORUN 50 (cifra) Daca ar fi sa ma iau dupa orasul Bratislava, stiu ca pe vremuri se afla in Cehoslovacia... Asadar... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Interesant. Intr-adevar, e vorba de coroane slovace, dar denumira in slovaca este slovenska koruna... Mare invalmaseala prin zona aia...
http://en.wikipedia.org/wiki/Slovak_koruna |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Hai ca-s cu BCR-ul la telefon, ma plimba asta ca de la Ana la Caiafa...
![]() Va tin la curent.... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la bnr ...la bnr
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
BNR-ul nu cumpara valuta...
M-am intors... Pe site-ul celor de la BCR figureaza si SKK, modena din Slovacia, coroana... La filiala de sector, tanti care se ocupa cu deshiderea si inchiderea de conturi, nu se afla la job si mi se spune sa vin a doua zi, maine ma rog... ca nu sunt singurul in acest caz si ca o sa se rezolve. In drum spre job, imi aduc aminte ca am si pe Pantelimon o sucursala... si decid sa merga acolo... Si aici sa te tii nenica... La ghiseu, numai babe. ![]() Ma uit pe hartituta cu valute si vad pe penultima pozitie, deasupra gramului de aur si Coroana Slovaca SKK, cotata la X lei. Boonn... Ii dau babutei de la ghiseu care se uita ca mata-n calendar la bancnote, iar eu ca hiena la cadavru, ![]() ![]() Dupa ce se satura sa se tot uite (aveam o presimtire), incepe sa verifice anul. Cea mai veche bancnota si singura de altfel, data din 1997, in rest toate erau din 2005-2008... "Trec" si acest test, dupa care se scuza ca trebuie sa mearga in "spate" sa se uite pe un catalog cu valute. Repet, toate astea intamplandu-se cu cursul valutar afisat unde apare si SKK !!!! ![]() Astept vreo 15 minute, timp in care probabil si-a facut o cafea si a fumat o tigara si apare babata care isi cere scuze, dar in catalog nu figureaza aceasta moneda si ca sa ma faca sa ma simt bine, imi zice ca pana si Rubla (deci pana si rubla, da ?) a aparut abia anul acesta... -Bine doamna dar de ce afisat valuta daca nu o schimbati ? -Pai nu sunt eu de vina "maica", astea imi vin de la sediul central... ...unde de altfel ma si indruma. Nu am de gand sa am duc acolo ci voi reveni maine la sucursala filiala de sector din str. Popa Lazar... dar pana atunci voi suna cu un mic scandal. Ca fapt divers, tanti de la ghiseu a fost acompaniata spre finalul sederii mele acolo, de catre o alta baba care spunea ca ei cumpara doar coroane cehesti, asta pana i-am aratat hartia cu schimbul valutar. Ce credeti c-a facut ? A mai zis ceva ? Nope, a continuat discutia pe care o avea cu o clienta... trecand cu usurinta peste replica si dovada date. Va tin la curent ca treaba asta nu ramane asa. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
reclamatie
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pai sa stii ca asta o sa fac pana la urma, insa pana atunci voi merge la sucursala P-ta Universitatii...
Momentan sunt inca pe telefoane.. Inclusiv cei de la "hot line" nu stiu pe ce lume se afla si ma indruma care incotro. ROMANIA TE IUBESC !!!!!!!! ![]() 23 Sep 2008, 15:12: Am revenit. Nici nu stiu de unde sa incep... Dupa zeci de telefoane date si cand spun zeci, nu exagerez deloc (sa tot fi fost 25-30 de apeluri de diverse durate, noroc ca am un abonament foarte baban la acest capitol, timp in care am mai postat si pe forum), aflu unde trebuie sa ma duc... Dar pana sa va spun, hai sa va spicuiesc una-alta din discutiile mele cu angajatii bancii mai sus amintite... Cei de la Sucursala Municipiului Bucuresti, se pare ca au niste telefoane ori "vechi" ori ale altor agentii BCR dar care nu lucreaza cu valuta sau cu persoane fizice, eu in acest caz, fiind pers. fizica, ori sunt agentii de leasing, ori "aeropoarte" sau orice altceva, numai curs valutar nu... Bineinteles ca am sunat acolo unde m-au trimis de fiecare data dar mi s-a inchis telefonul in nas, sub diverse pretexte.. Deh, nu aveau ei nicio vina, ci cei de la "hot line" care m-au indrumat acolo. Am sunat iar si iar si iar la telefonul afisat pe site unde te preia un operator si iar mi se dadeau nr. de telefon total aiurea... insa niciunul nu-mi dadea o anumita filiala... La un moment dat nimeresc la o filiala de pe Victoriei... si stau pe telefeon vreo 5 minute ca sa mi se dea un interior, ca sa aflu de la un nea' care-mi tot vorbea la pertu, ca el de fapt era portarul. Trebuia sa-mi fi dat seama de la inceput de asta. Nu inteleg de ce prima tanti care mi-a raspuns, mi-a facut legatura la portar, la agentul de paza, cand imi putea da direct un interior. Alt individ dubios la un alt telefon, la o alta filiala / sucursala / hipodrom or something... m-a luat in primire cu "Si ce vreti sa va fac eu ?" Bahh... am crezut ca vad negru in fata ochilor... ![]() Bahhh, iti vine sa inebunesti nu alta. ![]() Deci... ROMANIA TE IUBESC !!! ... sau am mai zis ? ![]() In sfarsit ajung cu telefonul la sucursala Universitatii unde urmeaza sa ma duc pana in ora 18:00 acolo, in spatele calului lui Stefan cel Mare, la "poarta 5" unde cica voi fi ajutat. La telefon a fost o doamna tare draguta care mi-a vorbit extraordinar de frumos pentru o angajata BCR. ![]() Ca fapt divers... La ultimul telefon dat, cand mi s-a facut legatura a sunat de vreo 3 ori si cineva s-a auzit cum a ridicat receptorul si l-a pus la loc in furca, mai exact, am auzit ton de ocupat. Am revenit si am trecut lejer peste acest aspect, povestind doameni de mai sus ca nu stiu cum s-a intamplat, dar s-a intrerupt. Asta ca sa vedeti ca ceva "urme" de educatie "becerista" exista si la filiala centrala. Acum stau si ma gandesc... Cumva tot acolo se afla si operatorii de la hotline ? Aia la care sunam de fiecare data, pardon, la care revean cu telefonul... Cumva m-au pus sa ma invart in jurul cozii ca de fapt sa ajung tot la ei ? In fine. Vorba lui ajnet Maldar si a lui Dana Scali... Who knwos, the truth is outhere... ![]() This post has been edited by Flamingo: 23 Sep 2008, 15:12 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
La Bcr sunt numai ''poame acre'' .Nici nu sunt sociabile si mai sunt si urate..nu compenseaza cu nimic..Am avut si eu un drum pe la Bcr-ul de la Victoriei si au un sictir in ele..........In rest tipele de la Volksbank si ABN jos palaria....
|
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bRe Flamingo.... la tine nu cred ca se poate...ceVa simplu.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
mai sunt banci cu angajati jos palaria
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
BRD?
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo ... ce-i cu 'norocu' asta pe tine?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Cred ca sadi se referea la Banca Romaneasca!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
sau chiar sadi...
![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 23 Sep 2008, 15:38) Pai nah... ![]() ![]() In alta ordine de idei... gata oameni buni, am rezolvat ! Am fost la sediul central de la P-ta Universitatii, mai exact la "poarta 5" cum numesc ei acea intrare. Operatiunea a durat 3-4 minute si singura intrebare din partea doamnei de la ghiseu a fost "Nu ati mai schimbat la noi ?" Nu ma gasea in calculator, astfel c-a trebuit sa bage datele din C.I. manual. Deci cine mai are valute mai "ciudate", mai rar intalnite pe la caseele de schimb sau pe la banci, sa mearga cu succes la BCR... dar nu la orice filiala de sector sau sucursala de cartier, ci la sediul central. Multumesc pentru suport. ![]() Nu inchideti topicul, ca poate fi exemplu pentru altii. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Aoleu mai nene Flamingo cate ai avut de tras pana sa schimbi coroanele alea!
O istorie intreaga! Acum ca treaba e rezolvata ma intreb ce s-ar fi intamplat daca prietenul ce-ti datora bani s-ar fi intors din Botswana???!! ![]() Sper sa nu te superi! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu m-am suparat bre, dar prietenul ala al meu a fost pana mai zilele trecute prieten, acum e cunostinta.
By the way, mai are sa-mi dea 350 lei sau 100 euro... ca vorba ta, p*li ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Deci in jur de 3000 si ceva de SKK
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Lasa Mariane, ca si eu am ras mai devreme... iti dai seama
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
Evident!
Nu-i tot una sa ai sau sa nu ai in buzunar o suma de bani care defapt si de drept iti apartine! This post has been edited by marian-j: 24 Sep 2008, 12:22 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
banu pardon coroana ochiu dracului.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Bai da' Slovacia nu e in UE ?
![]() Bine ca nu erau litasi, lati sau EEK ![]() ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mi-a povestit una de la Banca Tiriac de nu stiu ce protocoale intre tari, astfel ca nu prea se baga nimeni sa schimbe valute din tarile Europei de Est.
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
dantes |
![]()
|
Da ma Europa de est e pe alta planeta.....
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Flamingo |
![]()
|
Asa m-am gandit si eu, ca altfel nu insistam si la alte banci sa-i schimb...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:09 |