tinichigiu adevarat, cine cunoaste in Bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
tinichigiu adevarat, cine cunoaste in Bucuresti?
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
mihaita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 July 08 ![]() |
am un prieten care si-a vopsit masina in bucuresti,un passat,culoare cameleon,o sa-l intreb unde.Momentan nu am nr lui de tel.dar o sal gasesc,nu sta departe de mine,acum e la servici,poate diseara o sal vad
|
--------------------
renault
laguna 1.6,16v
1999
- 1370 nt 33
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
multumesc
sper sa se priceapa si la tinichigerie... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
bigguy00 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 April 08 ![]() |
Uha ... tinichigerie ... sunt tare curios pe la cat iasa manopera ... ar fi si la mine o serie de interventii (nu foarte importante dar totusi). Eu aproape ca am renuntat sa mai sper la interventii pe partea de tinichigerie(din cauza costurilor
![]() This post has been edited by bigguy00: 16 Jul 2008, 17:12 |
--------------------
Renault
Laguna 1
98 Phase 2 1.8 16v
- B 64 MFV
|
|
MaLyTyOsU |
![]()
|
![]() Membru Ascuns Group: Members Posts: 55 Joined: 20 January 06 From: bucuresti - rahova ![]() |
am un tinichigiu foarte bun.garaju il are pe sos Magurele.omul lucreaza foarte bine,nu e carpaci........cine vrea sa incerce sa imi dea mesaj.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- 15-B- 9080 -Geometrie Roti 3D-Incarcare freon-
- Service Roti - Indreptat Jante - - Auto Augusta- |
|
Johnny78 |
![]()
|
unde pe soseaua Magurele?
ca ii cam stiu pe toti pe acolo sper ca nu la Parvulescu..... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
mihaita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 July 08 ![]() |
am vazut passatul ala vopsit in bucuresti doar in partea din fata,nu ti-l recomand..se cunoaste unde a fost vopsit,are diferenta de culoare.imi pare rau..
|
--------------------
renault
laguna 1.6,16v
1999
- 1370 nt 33
|
|
MaLyTyOsU |
![]()
|
![]() Membru Ascuns Group: Members Posts: 55 Joined: 20 January 06 From: bucuresti - rahova ![]() |
pe sos Magurele dupa Parvulescu sau cum lo chema.pana in blocurile de pe partea stg.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- 15-B- 9080 -Geometrie Roti 3D-Incarcare freon-
- Service Roti - Indreptat Jante - - Auto Augusta- |
|
Johnny78 |
![]()
|
ok
am inteles cred ca stiu unde. Multumesc foarte mult |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Stie cibneva service-ul din spate de la Plaza?
Am vazut ca au super vopsitori dar tinichigiii? ce stiti de ei? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
bigguy00 |
![]()
|
Aveti idee cam ce preturi se practica pentru vopsitorie? Se ia numa la element sau se pot face si retusuri ... eu am niste zgarieturi care cred ca merg scoase doar la o revopsire integrala a elementelor afectate (pe partea dr. asta inseamana, la mine, 2 buc usi + 2 buc aripi
![]() ![]() ![]() Eu am avut in trecut un accident si n-aveam casco ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
98 Phase 2 1.8 16v
- B 64 MFV
|
|
Johnny78 |
![]()
|
la service-ul din spate de la Plaza, mi s-a spus ca vopsiea integrala ar costa in jur de 20 de milioane lei vechi.
ramane de vazut... Bigguy, ai nr meu. daca te intereseaza, suna-ma... Daca nu te intereseaza, suna-ma... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
bigguy00 |
![]()
|
Aveti idee cum s-a finalizat povestea asta cu tinichigiii. In urma unor evenimente recente
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
98 Phase 2 1.8 16v
- B 64 MFV
|
|
mar1an |
![]()
|
![]() Membru Lagunar Group: Members Posts: 51 Joined: 16 March 07 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine ma intereseaza un tinichigiu,am probleme cu tubulatura de evacuare
|
--------------------
Renault
Laguna Nevada
1997;1,8
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Am vazut treaba facuta de cei de la Plaza si e chiar foarte buna.
cred ca o sa merg la ei pe parte de tabla. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
MihaiGRS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 September 08 ![]() |
imi puteti spune mai exact unde este amplasat acest service ? eu stau prin zona dar nu stiu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1.8 RT '94
- B 27 YNH
|
|
Johnny78 |
![]()
|
stiu cum sa ajung dar nu stiu numele strazii.
Un prag e pe undeva pe la 300 ron. Daca vrei, ne gasim, ca si eu stau in drumul taberei, si mergem impreuna. Am zilele libere pana saptamana viitoare |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
MihaiGRS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 September 08 ![]() |
eu as putea dabea saptamana viitoare.. acum inca nu am "monetaru" disponibil
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1.8 RT '94
- B 27 YNH
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Numarul meu de tel apare la unul din topic-urile despre clima...
ID-ul de mess apare la profil... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:19 |