Taxa de pod la Cernavoda, Pe langa rovinieta
![]() ![]() ![]() |
Taxa de pod la Cernavoda, Pe langa rovinieta
DiMaggio |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 9 Sep 2008, 23:07) QUOTE(andu911 @ 9 Sep 2008, 23:15) Le-au facut parca pe stilul macaronarilor. 9 Sep 2008, 23:31: Prosti au fost ca nu au dat drumul la taxa pe timpul verii ![]() ![]() This post has been edited by Jack Daniel's: 9 Sep 2008, 22:01 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce imbecilitate, e incredibil... Bine ca nu am drumuri decat de maxim trei ori pe an pe-acolo, dar ce fac "navetistii"? Pe vremuri taxa era relativ modica, oricum dadeai 10.000 si treceai, nu mai taia alea chitante. Cica faceau zilnic, cand se taxa inainte, cam 5-6 milioane ROL. Zilnic!!! Normal ca era manevra pana sus, si se "cotiza" la bossi, ca altfel nu s-ar fi putut. Daca si acum incepe practica asta, cineva o sa se umple de bani bine de tot.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ma angajez la bariera la pod, sa vedeti ce-mi iau S-Klasse.
oricum, cred ca au un sistem de numarare a masinilor... This post has been edited by andu911: 9 Sep 2008, 22:17 |
--------------------
-
-
-
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru navetisti s-a inventat trenu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu ca taxa e oarecum nejustificata si ilegala... navetistii sa ia trenul si s-a rezolvat o parte din problema.
![]() Asa se face treaba in Romania. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
VYS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 14 May 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(andu911 @ 9 Sep 2008, 21:38) Sunt statii noi, intr-un loc nou-nout, amenajat cu mari sacrificii ![]() E o mare porcarie taxa pentru pod/autostrada. Dupa mine, in romanica nu ar trebui sa existe taxe decat dupa ce este tara plina de autostrazi. Dupa asta, pe unele din ele s-ar putea pune ulterior taxe. |
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1,5 dCi
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
8 RONI la vadu' oii
25 RONI bacu' la silistea |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(VYSU @ 10 Sep 2008, 08:03) ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce bine era sa avem "glume" d-astea si pana la Brasov-Cluj-etc...
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sau lasa..pe A1 poti sa tragi un pui de somn, ca-ti merge masina ca trenul de la asfaltul deformat de tiruri. Nu mai are mult si ajung sleaurile ca pe centura Buc.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
Dupa mintea mea, sleaurile alea sunt facute de basculante si TIR'uri care depasesc cu mult masa maxima admisa.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
ete na, oricum al noi nu merg asa multe basculante si tiruri. daca ar face soselele bine, sa tine, fara economie de materiale cu siguranta nu ar mai apare gropi si denivelari.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
QUOTE(andu911 @ 9 Sep 2008, 22:16) ma angajez la bariera la pod, sa vedeti ce-mi iau S-Klasse. oricum, cred ca au un sistem de numarare a masinilor... si eu vreau la bariera,deci suntem 2(facem 2 schimburi) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(sqryn @ 10 Sep 2008, 12:27) ete na, oricum al noi nu merg asa multe basculante si tiruri. daca ar face soselele bine, sa tine, fara economie de materiale cu siguranta nu ar mai apare gropi si denivelari. Crede-ma ca atunci cand pui 30 de tone in plus pe un tir, alea se simt in asfalt. Hai sa-ti spun o faza, ca sa iti dai seama cate dintre ele sunt supraincarcate. Cand vii dinspre Constanta spre Bucuresti si urci podul de la ecluza, imediat dupa Stefan cel Mare, acolo intotdeauna dai de un tir care de-abia urca cu 10 la ora. Iar altele urca cu 70. Sau pe Dealul Negru, cate tiruri se dau pe banda 1 la urcare ca de-abia se misca cu 10 km/h. Si toate sunt modele cat de cat noi, nu e niciun Roman de-acum 20 ani. |
--------------------
-
-
-
|
|
sebastyan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 May 08 ![]() |
Am trecut si eu ieri pe acolo cand veneam de la mare, intradevar sau amplasat deja chioscuri noi si bariere.
|
--------------------
Dacia
1310
- b15jna
1987 Dacia 1310 1987 - B 15 L S U
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
QUOTE(andu911 @ 10 Sep 2008, 12:40) Crede-ma ca atunci cand pui 30 de tone in plus pe un tir, alea se simt in asfalt. Hai sa-ti spun o faza, ca sa iti dai seama cate dintre ele sunt supraincarcate. Cand vii dinspre Constanta spre Bucuresti si urci podul de la ecluza, imediat dupa Stefan cel Mare, acolo intotdeauna dai de un tir care de-abia urca cu 10 la ora. Iar altele urca cu 70. Sau pe Dealul Negru, cate tiruri se dau pe banda 1 la urcare ca de-abia se misca cu 10 km/h. Si toate sunt modele cat de cat noi, nu e niciun Roman de-acum 20 ani. asta e alta poveste, aici iti dau dreptate dar ar trebui sa se faca controale pt asta. |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Se fac controale. Prind 1-2 tiristi, aia dau prin statie si restul umplu parcarile pana pleaca aia cu controlul. Nu odata a fost la televizor stirea asta.
Altii refuza sa se urce pe cantar pur si simplu si platesc amenda standard. In Germania ti se confisca autotrenul daca ai depasit incarcarea admisa pe osie. Nemtii nu admit sa isi bata cineva joc de eforturile lor. La noi merge. Nu calitatea drumurilor este problema ci nesimtirea oamenilor. |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
deci platesc ori de cate ori trec pe-acolo? dus-intors? incredibil! macar abonamente sau scutiri ar trebui sa fie pentru unele categorii de masini/firme/navetisti.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
sorin_pss |
![]()
|
![]() quardian Group: Members Posts: 128 Joined: 30 October 06 From: BUCURESTI ![]() |
si eu am trecut acum o saptamana pe acolo, dinspre mangalia spre slobozia si am dat 8 lei. Ce jepcari.Pe autostrada nu platesti nimic....
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,4MPI
|
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
e vorba de drumul de la autostrada" soarelui" nu cel de la harsova giurgeni...
|
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
1991/ 2008 1,4 77cp
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da...ce sa zic...ma rup daca pun 34 lei.acu 3 zile cand am trecut pe la statia de taxare:) unii incetineau si se uitau mirati:)) probabil cu niste bani la indemana:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.644 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 15:42 |