test mode, test mode
![]() ![]() ![]() |
test mode, test mode
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum afli cum sa iesi daca nici macar sa intri nu merge.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
prietene,ai incercat tu si nu a mers? sau ai nimerit si tu la pagina asta si ai postat....ia citeste pe pagina precedenta,si lasa ranjeala
![]() This post has been edited by Cristi39: 25 Sep 2008, 16:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Sa inteleg ca existata test mode pentru megane 2.2 si inginerii din serivice nu stiu de el ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu am incercat in toate felurile la care m-am gandit si nu am reusit.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
deci,pana la urma se poate sau nu intra in test mode pe megane 2.2?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Cristi39 |
![]()
|
e un coleg aici in topic , care sustine ca stie cum se face, dar a dat bir cu fugitii...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si tacerea este un raspuns,nu?....
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
S-au se poate dar numai din tester.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Hack |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ok. Intrebarea este: a intrat in Test Mode? Mi-e greu sa cred, dar....
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
Cristi39 |
![]()
|
QUOTE($$ilvviu @ 7 Sep 2008, 18:28) Tii apasat pe butonul din capatul manetei stergatorului de parbriz si introduci cartela (pui contactul). @mister,daca erai atent de la inceputul topicului,citeai si raspunsul asta... in alta ordine de idei,nu cred ca nu se poate intra totusi.ce naiba,se poate la 2.1 , la logan, de ce nu si la megane 2.2... poate se dezleaga misterul pana la urma... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
mister |
![]()
|
cristi, raspunsul dat de $$ilviu este doar pentru 2.1
Sunt membri ai acestui forum care lucreaza in service-uri reno. Crezi ca nu ti-ar spune? |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
De mine zicea ca stiu cum se intra
![]() Eu ziceam cum intru la mine, am crezut ca si la megane e la fel. Dar se pare ca m-am inselat. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Cristi39 vezi ca tot nu ai dreptate? Sa ne anunti si pe noi cand reusesti sa intrii in test mode. De ce nu incerci cum ziceai tu? Ca sa iesi poti sa scoti bornele de la baterie.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Cristi39 |
![]()
|
QUOTE(mister @ 28 Sep 2008, 08:15) cristi, raspunsul dat de $$ilviu este doar pentru 2.1 Sunt membri ai acestui forum care lucreaza in service-uri reno. Crezi ca nu ti-ar spune? crede-ma,i-am dat mesaj pe PM si am specificat foarte clar ca am un megane 2.2 din 2007(doar se vede si in semnatura!!!) raspunsul a fost cat se poate de clar:"da se poate"! si mi-a explicat si cum sa iesi din test mode.acum, ca a confundat dragul de $$ilviu,asta e-se mai intampla.a fost amabil si a vrut sa ma ajute. si inca ceva dragi colegi.daca vine cineva-coleg de-al nostru-aici pe forum si spune ca el stie cum sa intre ,ca a vazut la mecanicul de la service treaba asta dar nu-si mai aduce aminte exact pasii,voi ce-ati crede???de incercat nu o fac decat in momentul in care sunt sigur ca e ok. in sfarsit...la mijlocul lui octombrie ma duc la revizie si o sa intreb acolo.se poate ,bine,nu,sanatate! This post has been edited by Cristi39: 28 Sep 2008, 16:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
mimo |
![]()
|
![]() eBroky Group: Members Posts: 205 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Test Mode la Megane 2 din 2005
se insereaza cardul, se tine apasat pe butonul CB-ului, se apasa ambreiajul sau frana si se apasa start - in acest moment se intra in test mode - se aprind toti martorii iar acele fac cursa completa - pentru a se iesi din test mode se tine apasat pe butonul de reset , cam asa fa functionat la mine- sper sa va fie de ajutor celor noi aceasta informatie |
--------------------
Renault
Renault Kadjar / 2019 / 1.3 tce / 140 cp
Megane Estate II.2 / 2006 / 1.5 dci /
- B-100-PYC
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
pana la urma se reseteaza nr. de km pana la urmatoarea revizie? Nu prea as vrea sa uit sau sa stau sa notez pe carnetele cand ajung la revizie.
This post has been edited by Ryk: 1 Dec 2008, 14:05 |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Tzutzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 March 08 From: Curtea de Arges ![]() |
pt. varianta2.1 dupa ce iesiti din test mod cu o simpla apasare pe butonul de sub vitezometru,nuva faceti griji,kilometrii ramasi pana la urmatorul service raman neschimbati.
|
--------------------
renault
megane 2 1.9dci
2005
- ag 77 dlo megane sedan ll 1,9dci 2005
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
pana la urma la 2.2 se poate intra in test mod ?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|
cracky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 August 08 ![]() |
Am si eu o intrebare de noob, am intrat in test mode la megane-ul meu din 2004, 1.5 dci si mi s-au aprins pe bord toate becurile, printre care si un bec care seamana cu cel de la una cu ESP, este posibil sa aiba ESP ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine se aprinde martorul ala in test mode, desi n-am ESP.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
se aprind toti martorii inclusiv cel de bujie incandescenta de pe display daca nu ma insel si eu am motor pe benzina.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Fiind pe rosu complet la benzina am facut aseara test mode la hatchback sa vad cati litri de benzina mai am si imi arata 8L desi umblam de 1 zi si ceva cu pompa aprinsa in bord... butonand am vazut un mesaj si anume "panner capteure huille" (excuse my french), am inteles ca ar fi senzoru de ulei...stie cineva sa`mi explice si mie problema ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
iti poate da eroarea asta daca ai facut testul cu motorul rece dimineata, dupa ce a stat oprita toata noaptea ( mai ales ca e iarna ). daca iti apare aceeasi problema si dupa ce ai incalzit motorul atunci e mai nashpa...
|
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
tothrobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 June 09 ![]() |
Buna ziua! Este prima data, cand aud de Test Mode si de aceea as vrea sa va intreeb, ca mai exact pentru ce se foloseste? Poate sa reseteze calculatorul cumva, sau imi da numai informatii in legatura cu software, consum, etc. ?
Va multumesc! |
--------------------
Renault
Megane II.
2008
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Pana la urma se pare ca topicul asta a cam fost abandonat....pacat pentru ca era chiar foarte interesant. Ma risc totusi si va intreb daca a mai cercetat cineva problema cu intrarea in Test Mode la un megane 2.2?
|
--------------------
Renault
Megane
2008
- B 82 AIL Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:35 |