Romania taram al prostilor, multe uscaturi mai sunt si in forumul acesta
![]() ![]() ![]() |
Romania taram al prostilor, multe uscaturi mai sunt si in forumul acesta
adrian mgn |
![]()
|
||
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Bhal: nu stiu ... intreaba-i pe aia care se ocupa cu asa ceva din timpuri stravechi ... indienii aia indigeni ... "fiare vechi" ... tuciurii aia de care e plina Romania
sau poate iti plac tie 7 Sep 2008, 22:56: adrian mgn: am inteles ideea forumurilor indigene ... problema e sa nu se mai repete procedura ... ca nu tuturor le place ! Cat despre a duce lipsa de misto si altele ... e o chestie pur personala deci subiectiva, in concluzie nu toti ducem dorul de asa ceva ! Cine vrea poate sa continue cu mistoul unde vrea dar nu la adresa mea ! This post has been edited by turbodxman: 7 Sep 2008, 22:56 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da, dupa cum ma asteptam, nimic la obiect, nimic constructiv ..
TOPIC CLOSED ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:03 |