Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Romania taram al prostilor, multe uscaturi mai sunt si in forumul acesta

adrian mgn
post 7 Sep 2008, 22:48
Post #31

megane ... reno megane !

Group: Members
From: timisoara

turbodxman .... fiind si eu unul din cei ce au postat in topicul de la care a plecat totul ma amestec si eu in discutie ... si fara suparare e o vorba : cand unu iti zice ca esti beat - mai bea o bere , cand doi iti zic ca esti beat - mai bea o bere , cand trei iti zic ca esti beat - du-te si te culca , deci daca toti colegii mei de mai sus iti spun ca au fost doar niste posturi la misto - asa ca de inceput - fara a fi nimic personal ... de ce nu intelegi? ce rost are sa facem o tragedie din asta si sa transformam Romania in taram al prostilor?Plus ca trecand peste forma ironica poate ai inteles ideea ca nu ar fi recomandat sa-ti pui asa ceva pe masina...

O singura mentiune mai vreau sa fac ... am fost in nenumarate randuri pe "dincolo" (nu prea am intrat pe forumuri) si stii ce mi-a lipsit cel mai mult acolo- umorul...bascalia...caterinca - poate chiar cateodata deplasata.Din ce am vazut eu popoarele nordice nu au simtul umorului atat de dezvoltat ca noi si asta am observat-o in discutii cu diverse persoane ... cand ziceam o " duma" trebuia dupa aceea juma' ora sa le-o explic ca in final sa radem 2 min....

Deci eu zic ca intelept ar fi sa ... gasim alt topic unde sa facem un pic misto

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
turbodxman
post 7 Sep 2008, 22:50
Post #32

-------------

Group: Members
From: Ro

Bhal: nu stiu ... intreaba-i pe aia care se ocupa cu asa ceva din timpuri stravechi ... indienii aia indigeni ... "fiare vechi" ... tuciurii aia de care e plina Romania
sau poate iti plac tie

7 Sep 2008, 22:56:
adrian mgn: am inteles ideea forumurilor indigene ... problema e sa nu se mai repete procedura ... ca nu tuturor le place !
Cat despre a duce lipsa de misto si altele ... e o chestie pur personala deci subiectiva, in concluzie nu toti ducem dorul de asa ceva !
Cine vrea poate sa continue cu mistoul unde vrea dar nu la adresa mea !

This post has been edited by turbodxman: 7 Sep 2008, 22:56

--------------------
--------- ---------- ------------
+
Liviu
post 7 Sep 2008, 22:56
Post #33

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Da, dupa cum ma asteptam, nimic la obiect, nimic constructiv ..

TOPIC CLOSED !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 23:03
Dacia