Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

SUNTEM CU SIGURANTA SPECIA CARE DAUNEAZA, ACESTEI PLANETE, faptele o demonstreaza !

Axe
post 5 Sep 2008, 20:51
Post #31

Membru autentic

Group: Members

Daca este sa judecam lucrurile obiectiv, noi suntem doar o specie care am avut norocul sa inceapa sa gandeasca prima. Atunci cand oamenii au inceput sa foloseasca uneltele sau focul a fost pasul decisiv, daca sa zicem, porcul, ar fi facut primul acest pas, probabil acum eram in locul lor. De ce spun "norocul", pentru ca in rest pe langa animale suntem niste nulitati !? De ce nulitati ? Pt ca in rest suntem cu mult, mult, mult, sub majoritatea animaleleor. Cum asa, veti spune ?!
Simturile noastre sunt niste glume in comparatie cu animalele. Performantele noastre fizice sunt zero, "0", fata de animale. Rezistenta la durere, la primul ac infipt in cur facem pe noi. Comunicarea telepatica la animale , este ceva ce noi nu vom intelege prea curand, sa fim capabili nici atat. Poate si spiritual sunt peste noi, pt. ca sunt curate, gandesc limpede, fara ascunzisuri, fara minciuni, arata exact ceea ce sunt si ce doresc. Dupa cum spune si in film, gandesc , sufera, sunt constiente de pericol dar in fata noastra nu au scapare, pur si simplu, nu pot face nimic.
Candva ma gandeam ca cei de la greenpeace sunt niste scelerati care exagereaza aiurea, dar iata ca oamenii erau de fapt informati, stiau de ce isi riscau chiar viata in diverse actiuni pt oprirea macelului. Acum sincer i-as sprijini cu orice mijloace, de aceea va mai rog inca o data, dati mass cu linkul filmului pe messenger.

This post has been edited by Axe: 5 Sep 2008, 21:47

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
elro
post 5 Sep 2008, 21:46
Post #32

Membru

From: Ct

trist,dar..din pacate adevarat sad.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
A l e x
post 6 Sep 2008, 12:17
Post #33

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Viata unui om e mai importanta decat a unui animal, ca dovada ca daca omori un caine cu masina, asta e, dar daca omori un om nu ti-o ierti toata viata... Totusi daca ar veni un criminal si m-ar pune sa aleg, intre cainii mei sau unul din voi, cu tot respectul, v-as alege pe voi (adica sa va omoare pe voi, ca sa fiu inteles tongue.gif)

Totusi cruzimea gratuita fata de animale nu-si are niciun rost, si nu inteleg cum atat de multi sunt atat de indiferenti si fara mila cand chinuie animale. Pe cati ii auzi ca se lauda ca au calcat un animal, sau ca l-au batut, sau ca au fost la vanatoare, e absolut dezgustator, si apoi mai sustinem ca noi suntem specia superioara.

Inteleg ca totusi noi mancam animale. La urma urmei, nu sunt vegetarian. Ca eu personal nu as putea sa tai un animal, e alta poveste, dar ideea ca noi asta mancam am acceptat-o. Dar de la asta pana la a le maltrata, mai ales pentru "distractie," e cale lunga...

Si cel mai penibil e ca foarte multi dintre acesti oameni se mai cred si religiosi, si vin si-mi spun mie ca daca nu cred in Dumnezeu ajung in iad.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
R19/16v
post 6 Sep 2008, 12:32
Post #34

Oldschool Member

From: Ploiesti

QUOTE(A l e x @ 6 Sep 2008, 13:17)
Viata unui om e mai importanta decat a unui animal, ca dovada ca daca omori un caine cu masina, asta e, dar daca omori un om nu ti-o ierti toata viata...
*

That's just you wink.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
DRD
post 6 Sep 2008, 14:47
Post #35

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(A l e x @ 6 Sep 2008, 12:17)
Viata unui om e mai importanta decat a unui animal, ca dovada ca daca omori un caine cu masina, asta e, dar daca omori un om nu ti-o ierti toata viata... Totusi daca ar veni un criminal si m-ar pune sa aleg, intre cainii mei sau unul din voi, cu tot respectul, v-as alege pe voi (adica sa va omoare pe voi, ca sa fiu inteles tongue.gif)

Totusi cruzimea gratuita fata de animale nu-si are niciun rost, si nu inteleg cum atat de multi sunt atat de indiferenti si fara mila cand chinuie animale. Pe cati ii auzi ca se lauda ca au calcat un animal, sau ca l-au batut, sau ca au fost la vanatoare, e absolut dezgustator, si apoi mai sustinem ca noi suntem specia superioara.

Inteleg ca totusi noi mancam animale. La urma urmei, nu sunt vegetarian. Ca eu personal nu as putea sa tai un animal, e alta poveste, dar ideea ca noi asta mancam am acceptat-o. Dar de la asta pana la a le maltrata, mai ales pentru "distractie," e cale lunga...

Si cel mai penibil e ca foarte multi dintre acesti oameni se mai cred si religiosi, si vin si-mi spun mie ca daca nu cred in Dumnezeu ajung in iad.
*

Multi se ascund dupa "credinta" si spun ca de la Dumnezeu a plecat totul cu jertfa si asa e normal.Este doar un mod de a te ascunde dupa deget.Cum naiba sa nu te imbolnavesti de la carne daca toata suferinta si durerea acelei fiinte ramane in carnea sa.

This post has been edited by DRD: 6 Sep 2008, 14:49

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
Axe
post 7 Sep 2008, 14:31
Post #36

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 6 Sep 2008, 12:17)
Viata unui om e mai importanta decat a unui animal, ca dovada ca daca omori un caine cu masina, asta e, dar daca omori un om nu ti-o ierti toata viata...
*

este adevarat nu-i chiar tot aia dar este de condamnat ce li se intapla animalelor de tot felul in lumea asta sub diverse justificari !

--------------------
+
A l e x
post 7 Sep 2008, 16:33
Post #37

De acord... Dar ce vrei, omul e o specie foarte urata...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Axe
post 7 Sep 2008, 19:42
Post #38

Membru autentic

Inteleg ca nu esti de acord cu mine in totalitate dar eu nu am spus "specie foarte urata" ci doar ca exista animale cu mult mai frumoase. Cu asta esti de acord ? Sau cu restul de simturi si calitati pe care le au in plus fata de noi ?
Oricum nu asta le da dreptul la viata ci faptul ca sunt si ele vietuitoare pamantene ca si noi. Daca sunt mai putin inteligente nu trebuie exterminate, uitam ca si oamenii sunt mai mult sau mai putin inteligenti, ce facem cu aia mai "neinstruiti", ii omoram si ii mancam sau ii facem pantofi ?! huh.gif

This post has been edited by Axe: 7 Sep 2008, 19:46

--------------------
+
A l e x
post 7 Sep 2008, 20:08
Post #39

Tu n-ai citit ce am scris ? Am scris ca SUNT DE ACORD.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Axe
post 7 Sep 2008, 20:22
Post #40

Membru autentic

Ok, suna un pic ironic dar daca zici ca nu am inteles, scuze !
CINE ARE FILME ASEMANATOARE, POSTATI AICI !

This post has been edited by Axe: 7 Sep 2008, 20:23

--------------------
+
Axe
post 10 Sep 2008, 12:50
Post #41

Membru autentic

Producatorii de carne nunt cei mai mari poluatori ai planetei, mai mari decat transportatorii !!! blink.gif 18% prod carne si 13% transporturile.
Sursa:Realitatea TV

--------------------
+
dack
post 10 Sep 2008, 16:55
Post #42

Membru cu atitudine

From: Bucuresti

Bravo AXE pentru topic.
Ar fi fost bine sa fie mai multi care gandesc asa.
Dar pe majoritatea oamenilor ii cam doare in cur de orice nu are legatura cu ei.

This post has been edited by dack: 10 Sep 2008, 16:56

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
Axe
post 10 Sep 2008, 18:41
Post #43

Membru autentic

Multumesc, sunt destui care gandesc ca noi, sau oameni care si-ar da si viata doar sa stie ca agresiunea indreptata spre animale ia sfarsit ! Din pacate nu putem sa facem prea multe in afara de reducerea consumului de carne , piele etc.

--------------------
+
Axe
post 19 Sep 2008, 07:24
Post #44

Membru autentic

Propuneti filmul pentru vizionare chiar si copiilor, oricum am constat ca ei vad pe internet lucruri cel putin la fel de traumatizante. Macar aici poate are chiar efect educativ, copii, au nativ o tendinta de a chinui animalele dar asa pote se trezeste in ei un efect invers, de a le proteja vazand cum le chinuie altii !

--------------------
+
dack
post 19 Sep 2008, 08:05
Post #45

Membru cu atitudine

From: Bucuresti

O imagine care poate parea amuzanta (am gasit-o pe un site care facea trimitere la G. Becali), dar care este efectiv macabra. 2 dintre capete sunt folosite pe post de brate, iar al treilea pe post de spatar.

This post has been edited by dack: 19 Sep 2008, 08:06

Attached thumbnail(s)
image_2008_09_19_4427742_41_scaun.jpg ( Size: 23.39k ) Number of downloads: 330

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
Axe
post 19 Sep 2008, 08:16
Post #46

Membru autentic

vai ce sinistru, dar capetele alea par cam de lemn ! oricum oaia este unul din animalele tare napastuite.

--------------------
+
marian-j
post 20 Sep 2008, 17:18
Post #47

Membru autentic

From: Timișoara

In sfarsit un gunoi de om din Navodari va ajunge in fata justitiei fiindca a ucis cu bestialitate un biet caine!!!!In plus exista si dovezi clare(poze+martor) asa ca n-are imputzitu' loc de intors!!!
Nemernicul ala de "om" a tarat un ciobanesc german( legat de bara masinii )pana bietul animal si-a dat duhul!
Fu**-l in c*r pe ma-sa de idiot!Vedea-l-as la taiat stuf sau la spart sare in ocna! mad.gif

This post has been edited by marian-j: 20 Sep 2008, 17:19

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Axe
post 20 Sep 2008, 17:43
Post #48

Membru autentic

Am vazut ceva la stiri dar dupa toate cate mi s-au intamplat nu am putut sa ascult stirea, sper si eu sa dea cineva un exemplu o data ca nu se mai poate cu astia care considera animalele niste gunoaie ! KKAT mad.gif

This post has been edited by Axe: 20 Sep 2008, 17:43

--------------------
+
Axe
post 4 Nov 2008, 15:58
Post #49

Membru autentic

Am mai gasit un clip interesant : http://www.eco.u7.ro/?p=53

--------------------
+
Axe
post 13 May 2011, 21:29
Post #50

Membru autentic

Dezgrop acest topic cu inca cateva dovezi graitoare referitor la adevarul crud pe care il arata titlul !
Fara cuvinte, urmariti fotografiile cum se spetesc jegosii aia carand saci cu oua de broasca ! 022.gif
Plaja rusinii !!!!!!!!!!!
sau aici

This post has been edited by Axe: 13 May 2011, 21:34

--------------------
+
pcs
post 13 May 2011, 22:57
Post #51

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Axe, te-ai cam grabit! Citeste si comentariile la primul articol!

This post has been edited by pcs: 13 May 2011, 22:58

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
A l e x
post 13 May 2011, 23:26
Post #52

The question is not "Can they reason?" nor "Can they talk?" but rather, "Can they suffer?" -- Jeremy Bentham

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Axe
post 14 May 2011, 07:30
Post #53

Membru autentic

comentariile la care articol, primul post din topic ?!
LE: am inteles acum la ce te referi, insa nu cred ce spun aia acolo, sunt convins ca mare parte ajung in piete si restaurante.

This post has been edited by Axe: 14 May 2011, 08:27

--------------------
+
T.rac3Er
post 14 May 2011, 11:58
Post #54

cr8or

desi inteleg directia pe care ar avea-o acest topic, titlul este complet pe langa. dintr-un simplu motiv.
e de un tupeu inimaginabil sa consideri ca omenirea poate face rau planetei acesteia. suntem un grau de praf in comparatie cu ce inseamna planeta. putem distruge, devasta, omora, nimici, chiar si gauri, dar aceasta se va reface. in cat timp? depinde de ce facem noi, dar 1000 de ani reprezinta pentru acest batran locuitor ceresc o clipire din viata sa. nici muste de o zi nu suntem pt Pamant.
si da, sa distrugem toata viata, aceasta va reveni, ce naiba. cat tupeu sa ai sa consideri ca planeta aceasta va fi afectata major de noi.

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Axe
post 14 May 2011, 19:50
Post #55

Membru autentic

Mai
QUOTE(T.rac3Er @ 14 May 2011, 11:58)
tupeu inimaginabil
*

..., probabil nu ai dat inca bacul, noi cei care ne-am facut deja mari stim ca omul are un impact negativ asupra faunei, florei, atmosferei, apelor !
LE: nu mai folosi cuvinte dure pana ce interlocutorul tau nu o face, si nici atunci, mai bine fol. report post wink.gif

This post has been edited by Axe: 14 May 2011, 19:51

--------------------
+
Axe
post 9 Jul 2014, 11:42
Post #56

Membru autentic

A ajuns si baiatul asta la concluzia pe care o sugereaza titlul topicului: My Webpage

--------------------
+
iulia_boris
post 9 Jul 2014, 13:44
Post #57

Membru autentic

Sa vezi ce-l iau la 'fuga' pocaitii care toarna cate o duzina de plozi,si chiar mai multi,c-asa le da Dumnezeul lor..
Dar nu-i singura figura publica care recunoaste deschis asta.Pe mine ma apuca furia ca nu se face nimic in privinta asta.Cu tot comunismul lor ,din punctul asta de vedere,apreciez politica natalitatii a chinezilor.Nu mi se pare uman si normal sa sufoci planeta tot inmultindu-te..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
argon
post 9 Jul 2014, 13:54
Post #58

Mesaj semiautomat

QUOTE(iulia_boris @ 9 Jul 2014, 14:44)
apreciez politica natalitatii a chinezilor.
*

Ecograful e o descoperire minunata, daca-i fata ii da cu flit din timp si au scapat de o grija. Iar in zonele unde nu a ajuns tehnologia, daca cumva iese fata mai pot face un copil, poate e cu noroc, si eu apreciez politica asta wink.gif

This post has been edited by argon: 9 Jul 2014, 13:56

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
iulia_boris
post 9 Jul 2014, 14:10
Post #59

Membru autentic

`Ori daca vor mai multi platesc niste taxe in plus,parca..Si asa le taie elanul..D-aia chinezii care traiesc pe oriunde fac si cate 3 plozi ca nu-i statu' sa le puna frana..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
Catalinmodena
post 9 Jul 2014, 15:36
Post #60

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

QUOTE(iulia_boris @ 9 Jul 2014, 13:44)
Sa vezi ce-l iau la 'fuga' pocaitii care toarna cate o duzina de plozi,si chiar mai multi,c-asa le da Dumnezeul lor..
Dar nu-i singura figura publica care recunoaste deschis asta.Pe mine ma apuca furia ca nu se face nimic in privinta asta.Cu tot comunismul lor ,din punctul asta de vedere,apreciez politica natalitatii a chinezilor.Nu mi se pare uman si normal sa sufoci planeta tot inmultindu-te..
*

Si daca parintii tai traiau intr-o tara in cara trebuia respectat asa ceva?Sau cei care sunteti mai multi frati,imaginati-va viata fara ei.

This post has been edited by Catalinmodena: 9 Jul 2014, 15:38

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 13:10
Dacia