Chiar asa sa fie ?, Megane bulb
![]() ![]() ![]() |
Chiar asa sa fie ?, Megane bulb
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Eu cred ca se ard becurile mai repede si daca mergi permanent ziua cu ele aprinse peste tot inclusiv in oras cum mai vezi pe altii....
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu este nevoie sa dai roata jos...au cam exagerat putin...De schimbat se schimba usor daca le schimbi odata de 2 ori de 3 ori..etc...Oricum inginerul care a proiectat asta a fost beat sau idiot...altfel nu se explica..Faza tare e cand intri pe un drum de tara si calci intr o minunatie de balega...aaaa...alta viata...cum mai schimbi becul?
|
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
se chiama ca ai noroc...mhy......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Daca sistemul e usor la becuri normale, la xenoane originale e imposibil fara sa dai bara jos si sa demontezi farul. Noroc ca m-am obisnuit sa dau bara jos si in 5 min n-am ce face
![]() ![]() Oricum s-ar spune, sistemul de schimbat becuri de la megane e cel putin cretin... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu am reusit sa urmaresc emisiunea, desi am incercat. Da, e mai serioasa decat Top Gear, da, contine informatii mai pertinente, dar pur si simplu ma plictisesteeeeeeeeeeeee raaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu...
Si acum vad ca nici informatiile nu sunt chiar atat de exacte pe cat as fi crezut. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pe VOX aratau nemtii aceasi chestie cu un Passat, unde trebuie demontat filtrul de aer ca sa ajungi la far. Eu am schimbat becul de far al unui prieten cu un Clio si pot sa spun ca nu a fost usor (nici nu cunosteam sistemul de fixare al becului), plus ca te cam julesti pe maini. Cica la service, i-au luat 50 de lei pentru schimbare.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
La Passat (nu asta acual ci modelul anterior) e vorba de o conducta de aer, nu de filtru. Conducta e fixata la un capat cu un surub, la celalalt intra intr-un burduf. Opeartiunea dureaza poate 5 minute daca stii despre ce e vorba. Cemontarea e necesara pentru interventii la blocul optic din partea dreapta.
La asta nou nu stiu. Apropos: umbla vorba ca si la Golf IV nu-i usor... are cineva informatii precise? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:53 |