Renault 11 Turbo !, Sugesti , Sfaturi orice .
![]() ![]() ![]() |
Renault 11 Turbo !, Sugesti , Sfaturi orice .
ratzaalexandra |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dacia rally team
- B - 39 - TDH
95 Dacia TDH
|
|||
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
sau 1.8 16v
|
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
85 TXE Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
1.7 turbo....
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
se poate monta turbo pe 1.7? ca al meu?
|
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
85 TXE Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Poti sa pui turbo pe ce vrei tu.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
ratzaalexandra |
![]()
|
se poate dar cu foarte multa munca si bani atat cat iti trebuie !
|
--------------------
Dacia
Dacia rally team
- B - 39 - TDH
95 Dacia TDH
|
|
DaxxBGD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 11 March 09 From: Bucuresti ![]() |
ratza asta e parerea ta despre ce am facut eu la renoul meu dar fara suparare man al tau e traznet
![]() |
--------------------
Renault
R11 TXE
- B 69 BGD
1984/1.7
|
|
ratzaalexandra |
![]()
|
atza asta e parerea ta despre ce am facut eu la renoul meu dar fara suparare man al tau e traznet sad.gif mai ai mult pana departe...oricum,respect munca k stiu ce inseamna sa stai la masina d dim pana seara si sa te enervezi si sa te consumi pt un fier depasit:) bafta tine-o tot asa
.. in primu rand eu nu am loat masina in stare buna de functionare .. eu am facuto cu mana mea .. cat d cat .. si masina a trass toata vara dar masina ta era mai frumoasa fara acele bari oribile (prelungirile ) imi cer scuze .. da`mi id tau pe privat si vorbim poate ai nevoie de piese ca am ograma |
--------------------
Dacia
Dacia rally team
- B - 39 - TDH
95 Dacia TDH
|
|
disponibilu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 8 February 09 ![]() |
sal intrebare am si eu un renault 11 cu bord electronic si nu imi functioneaza vitezometrul din el din cate am vazut eu iese o mufa cu tri pini , unde vine mufa? cu ce se mufeaza ? unde are senzorul sau ce are care il face sa functioneze ? imi functineaza tot mai putin vitezometrul asa c ajutor care aveti idee va rog datimi si mie un sfat
|
--------------------
renault
11 turbo
- b16 xxx
1985
|
|
grd80radu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 5 May 07 ![]() |
vezi ca senzorul cu care se mufeaza vitezometru e pe cutia de viteza undeva in partea de sus chiar unde intra planetara lunga normal are o lamela care il tine acolo fixat e posibil sa fie rupta si nu mai sta acolo, ca la mine cind umblu la el merge cind iese 1 -2 milimetri de acolo nu mai indica
![]() ![]() |
--------------------
renault 11 turbo
renault 11 turbo
- tm 09 zkp
sport anu 1986
|
|
disponibilu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 8 February 09 ![]() |
multumesc mult o sa ma uit faza este ca la mine nici nu se duce nimic spre cutie eu credeam ca fiind electronic o avea ceva pe la roata o sa ma uita si iti zic exac ce se intampla
|
--------------------
renault
11 turbo
- b16 xxx
1985
|
|
alin007 |
![]()
|
Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !
|
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
|
|
alin007 |
![]()
|
salutare ce s a mai ales de babutza ta?????????
|
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
|
|
ratzaalexandra |
![]()
|
la dezmembrari
|
--------------------
Dacia
Dacia rally team
- B - 39 - TDH
95 Dacia TDH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:40 |