Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
#Dino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
||
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|||
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.299 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Zona asta de Nord s-a dezvoltat f mult dar ulițele alea sunt prea înghesuite pt atâta popor de corporatiști
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Megane hatch alb = (probabil) masina de serviciu. Nu prea conteaza
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tot aud zvonuri ca or sa puna agenti pe mizeria aia de strada. Se parcheaza ca-n codru.
Culmea e ca ala lovit era fix regulamentar parcat. This post has been edited by MuciX: 12 May 2017, 12:39 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.925 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Aproape, ca ni era chiar paralel cu bordura, cum zice la scriptura...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Asta cu Astra putea sa astepte in dreptul Almerei ca cel cu Qashqai sa se bage un pic in spatul liber,
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
E interzis sa intorci pe strada cu circulatie in ambele sensuri?
![]() Ma refeream la faptul ca pe celalalt sens e oprirea interzisa. |
--------------------
-
-
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.612 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Bun, ala cu Astra, tigan, da' si ala cu Meganul o parcat cam la o durere de pülä de trotuar...
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
MuciX |
![]()
|
Confunzi. Cu durere de paula au parcat ala cu opelul maro si toti cei de pe partea aia.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.612 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Nu cunosc zona, nu contest. Numa zic. Daca ala parca otomobilu cu mai mult simt de raspundere, ramanea neprihanit.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
MuciX |
![]()
|
Tot ce e pe partea opusa e parcat ilegal. Zona semnalizata clar, pe stanga de parcat, oprire interzisa pe dreapta.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.233 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Bwwlan |
![]()
|
In centrul Clujului e la fel: Str. Samuel Brassai e strada cu dublu sens. Pe stanga se poate parca si ramane loc pentru ca doua masini sa poata trece elegant una pe langa cealalta. Problema e ca desi e plin de indicatoare, iar pe borduri sunt stalpisori, se parcheaza si pe dreapta. Fain e cand se intalnesc doua masini din sens opus si nu au unde sa intre ca sa-si faca loc.
Untitled.jpg ( Size: 306.49k ) Number of downloads: 475 This post has been edited by Bwwlan: 12 May 2017, 19:26 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io pe strada aia nu circul decat in week end..Acolo nu-i loc de 2 masini pt ca-s parcate masinile pe cele 2 sensuri.Si cand s-or termina monstruozitatile de blocuri aflate in constructie acolo va fi macel..Decat asa ocolesc pe Dimitrie Pompei.
12 May 2017, 21:51: QUOTE(Bicicleta galbena @ 12 May 2017, 18:53) Azi am ajuns si eu pe-acolo, chiar pe strada aia. Ma mir ca nu am atins pe nimeni. Iar proiectantul zonei impreuna cu coruptul din primarie care a avizat mizeria aia ar trebui asasinati cu un cutit tocit. Total de acord cu tine.Infrastructura a ramas si va ramane aceeasi pe cand constructiile megalomanice apar intr-una. This post has been edited by iulia_boris: 12 May 2017, 21:51 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.576 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 12 May 2017, 18:51) Tot ce e pe partea opusa e parcat ilegal. Zona semnalizata clar, pe stanga de parcat, oprire interzisa pe dreapta. ![]() Asta pentru ca, asa cum tot urlu io p'aci, NU avem politie rutiera ci doar in simulacru jegos, demn de sila. Ia sa treaca nenea boschetaru' p'acolo, sa iasa in plm din MCV -ul de radar si sa lase cate o scrisorica de amor, in valoare de.....de ce nu 1500 RON/masina. Sa vezi atunci si plan de amenzi facut, si strada mai libera..... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Pe soseaua Alexandria au reusit sa elibereze banda 1. Le-au trebuit vreo 2 saptamani de stat zi si noapte cu beculete aprinse dar le-a iesit pasenta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.925 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Idem pe Splai, dupa benzinaria de la Mihai Voda...
13 May 2017, 07:40: QUOTE(b06fcn @ 12 May 2017, 07:31) Cred ca e boala care se ia cand te sui intr-un kkt din asta de A3, ca patania mea de ieri a fost pe aproape acelasi tipar, pasarica cu Haudi A3 luat de o luna m-a depasit din spate si mi-a luat fata, cu tot cu bara...doar ca era pe stanga, nu pe dreapta... QUOTE(b06fcn @ 12 May 2017, 09:12) De aia e buna o camera, ca la o faza de genul, mai ales daca sunt doi onanisti din astia, risti sa fii scos vinovat, cine vine sa zica ”da, eram angajat in traversare, omul a oprit sa-mi dea prioritate”. Fatuca de ieri o tinea langa ca eu sunt de vina ca am lovit-o din spate, ca e lovita roata ei din spate, uitase subit ca era in spatele meu cu cateva clipe inainte de accident. Asa cum am spus, iata linkul cu filmarea, duduia a fost la sectie unde a vazut si sper ca a si inteles unde a gresit... https://www.youtube.com/watch?v=xzS3uxp5J6s This post has been edited by b06fcn: 13 May 2017, 07:40 |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 13 May 2017, 00:48) Vezi o lae. O sa vezi niste europeni murdari la gura de drepturi care urla ca "unde vreti sa le lasam?" Eu pana sa am loc de parcare la birou nici nu m-am gandit sa iau masina. Si chiar si asa se intampla rar sa o iau ca mi-e scarba de drumul inapoi seara. |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
E bine cand ai mai multe masini. Eu ardeam frana de cand o vedeam paralela cu mine. Desi e aiurea rau: ca atunci cand a3-ul e paralel cu tine, ai impresia ca va opri sa faca stanga. Ce-as vrea sa am tupeul sa-mi tin banda la Hanul lui Manuc pe directia Natiunile Unite!
![]() Practic tipa cu a3-ul n-a facut nimic diferit fata de aia 4-5 din fata ei. Si mercedesul, si fordul si taxiul au facut aceeasi greseala. Aia din fata lui fcn la fel au mers gresit. Dacasi fcn mergea aiurea, nu se producea accidentul ![]() Oricum semnalizarile rutiere in Bucuresti parca invita la accidente. Ai locuri unde sunt facute foarte in contra firii. Anapoda rau. This post has been edited by Diac: 13 May 2017, 11:35 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
b06fcn, eu vad ca iesi din rand. Daca continuai dupa Dokker nu pateai nimic.
Esti sigur ca filmarea te ajuta? This post has been edited by m3st_tce: 13 May 2017, 22:47 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Fix ca el era sa mi-o fur si eu de multe ori acolo si mereu sunt cu ochi-n 4 in intersectia aia. Are dreptate, el e singurul din toti care isi pastreaza banda
In video de aici se vede mai bine cum sunt trasate benzile: https://www.youtube.com/watch?v=75uTWqTfS08&t This post has been edited by St: 13 May 2017, 23:18 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Nu doresc polemica... Totusi, cf. marcaj (90% sters) asa este cum spui, insa ca si "cursivitate" a traficului lasa impresia ca iese din rand.
Sper ca s-a rezolvat amiabil. This post has been edited by m3st_tce: 13 May 2017, 23:15 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@m3st_tce
Colegul b06fcn nu are nicio vina. Pentru edificare uita-te si la filmuletul asta, partea de inceput, e acelasi loc cu marcajele mult mai evidente si vei intelege. https://www.youtube.com/watch?v=75uTWqTfS08 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Diac |
![]()
|
Cum am zis logica multor intersectii e anti-cursivitate. Daca respecti regula, ajungi sa faci accident. Nu e vina aleia, e vina primariei. Morala cel putin.
Poate ca inregistrandu-se accidentul lui fcn la rutiera, se face ceva acolo. This post has been edited by Diac: 14 May 2017, 00:16 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
b06fcn |
![]()
|
@diac - si eu am rupt frana, de era sa intra si ala din spate in mine, noroc ca nu aveam viteza pentru abia se plecase de la semafor...uita-ta ca eu am ramas oprit exact aproape in locul accidentului iar aia s-a oprit abia la trecerea de pietoni...
Macrajele au logica, atata timp cat banda 3 pe care eram eu era ultima banda de mers inainte, aceasta devine ultima banda a bulevardului de dupa trecerea de pietoni...e normal sa fie asa, banda 4 fiind doar de facut la stanga. Aia avea marcaj pe jos de obligatoriu stanga, banda 4 e suficient de lunga sa se poata astepta la facut stanga dupa semafor, fara sa ii deranjeze pe cei care merg drept, a fost gandita pentru fluidizare, ca sunt prosti care nu stiu ce inseamna dungile alea pe jos a alta problema... Am fost la politie, le-am dat filmarea si aia a fost, politistul mi-a zis ca sunt foarte multi care habar nu au de tinut banda, nici macar cand e liber, daramite in situatii din astea...vinovata 100%, de aia nici nu a mai comentat cand a vazut filmarea... Problema in intersectia aia e ca, desi sunt trei benzi pentru inainte, care se continua cu trei benzi inainte dupa trecerea de pietoni, pe banda 1 stau mereu hepaticii care asteapta clienti, si banda aia nu e folosita, pentru ca, in urma cu multi ani, acolo era statie de taxiuri, benzile incepeau cu actuala b2, erau tot 3 benzi, cu b4 pentru stanga si inainte. Era o mare bulibaseala acolo, de aia s-au refacut marcajele in mod logic, problema e ca soferii de la noi stiu sa mearga doar drept, nu au viziune geometrica si gandire in spatiu...ca sa nu mai zic ca toata lumea se baga sa fie cat mai in fata, cred ca e deja deviatie genetica de pe vremea impuscatului, transmisa noilor generatii... This post has been edited by b06fcn: 14 May 2017, 08:06 |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
MuciX |
![]()
|
Patesc la fel la oltenitei cu vitan-barzesti. Stau taranetii pe banda 3 care e de stanga si dupa aia ma urc pe ei, sau ei pe mine pentru ca cine dracu se asteapta sa faci stanga de pe banda de stanga? E strigator la cer asa ceva.
|
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.116 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Piata Muncii cu Basarabia.....is multe zone asa. Ideea e ca acolo marcajul inca se vede...dar nu ai cu cine....
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 16:24 |