Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
Salinas |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 18 November 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Grandtour
1.6 16v Privilege 2004 cu GPL
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Dec 2016, 09:32) Eu nu pot sa cred ca te-a injurat cineva ca ai iesit brusc pe banda de viteza de s-a infipt in frana sa nu dea peste tine Am patit in felul urmator: 1. Am mers cu 130 pe banda 1 si pret de kmp intregi l-am avut pe unul in coltul stanga spate absolut nemiscat (in relatie cu mine). In momentul in care am dat semnal stanga sa depasesc: a. a accelerat si a trebuit sa franez si sa il astept, sa nu intru in ala pe care incercam sa il depasesc; b. am apucat sa intru pe banda 1, dar tot asa, a accelerat si cand s-a trezit la 21.87 cmp in spatele meu a bagat piciorul in frana si a inceput sa dea flash-uri si claxoane. Ca sa nu se mai deranjeze el am redus eu cand m-am repliat, sa nu mai fie nevoie sa imi franeze el in bot. 2. Am mers cu 130 pe banda 1 si cand am vrut sa depasesc, m-am uitat in oglinda, nu era nimic, am dat semnal, am accelerat la 140 pe ceas si cand eram cu roata spate in dreptul rotii fata a celui depasit, m-am trezit ca franeaza unul de la 180-190 in curul meu si s-a repetat pasul 1.b. Acum drept sa-ti spun, asa s-a vazut de la mine. De injurat sigur m-au injurat, dar nu stiu daca la ei s-a vazut altfel. QUOTE(Salinas @ 24 Dec 2016, 09:39) Impotriva a orice ai crede in momentele alea, aia care scot masina rar, cum zici tu, ar face mai bine sa fie prea preventivi, decat prea increzatori. Acum pe bune, A1 are 100 kmp, cat timp credeti ca puteti recupera pe drumul ala? Si nu spun asta cum crede Vlad, sa imi validez eu valorile ![]() This post has been edited by MuciX: 24 Dec 2016, 09:52 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e aglomerat..se pastreaza distanta fata de cel din fata si se merge cu viteza lui, pentru un trafic fluid, la noi, din pacate aia din spate se baga in curu celui din fata si franeaza...si cei din spate la fel...si tot asa si se creeaza asa numitul Traffic wave..si nu stim de ce stam pe loc.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 24 Dec 2016, 09:17) De autostradiști nu știu ce să zic, dar știu că e unul pe-aici care nu vrea autostrăzi și care se bucură cînd sînt accidente pe ele, că are ocazia să le arunce în față tradiționalul "v-am zis eu". ![]() Ieri am facut pe mos Craciun, dar astazi iti raspund. Cred ca ti-a luat-o mintea din loc cand ai butonat mesajul asta, niciun om normal nu se bucura de asa ceva. Mesajul meu ducea spre educatia de care avem nevoie si pe care infrastructura nu ne-o poate oferi. Un ciopartan si in oxford daca il bagi tot ciopartan este. O maimuta daca o imbraci in costum tot maimuta este. Unui bucurestean chiar daca ii faci autostrada tot ca un bucurestean conduce. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
QUOTE Unui bucurestean chiar daca ii faci autostrada tot ca un bucurestean conduce. Chiar e de apreciat unu' cu numere de B prin moldova, probabil ca nu ajung personajele rele p'aci. Sa-i vezi pe aia... VS, NT, BC, BT mai ales in zilele de craciun, exemplu recent: strada cu 3 benzi pe sens cu 5 masini pe ea, toti adormiti cu 30km/h care chair si la viteza aceea uita sa se asigure/etc. |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.309 Joined: 22 January 04 ![]() |
Da' sa vedeti ce s-a umplut Bucurestiul de "provinciali" de sarbatori, eu fiind unul dintre ei, desigur. Ieri i-am studiat si in trafic: smecherasii de CT, IS, AG, TM, BR si GL, dar astia "croseteaza" si se duc, complet pierdutii de AB, CJ, HD, SV, BT, MM si chiar TL si, mai ales, cei din judetele "cimitire de masini" DB, GR, PH si, evident, TR, adica cei mai certati cu semnalizarea si benzile. Am ratat pe careva
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.233 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Da, pe cei cu IF
![]() Si "strainii" cu TX, BH etc. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.309 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pai ala de IF eram io
![]() ![]() P.S. - Am uitat "bulgarii", ai dreptate. Si acum sunt si "italienii", "spaniolii" si alti "stranieri" veniti la sarmale si cozonaci. TDI rules! |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 25 Dec 2016, 22:52) Eu știu că nici un om normal nu se bucură de așa ceva, dar tu le aduci întotdeauna în discuție cu atîta înflăcărare, ești atît de grăbit să ne arunci în față cum ne-ai mai spus tu că nu ne trebuie autostrăzi, și uite că ai avut dreptate, încît încep să pun sub semnul întrebării "normalitatea" (în accepțiunea de mai sus) ta. QUOTE(PhilipMorris @ 25 Dec 2016, 22:52) Un ciopartan si in oxford daca il bagi tot ciopartan este. O maimuta daca o imbraci in costum tot maimuta este. Unui bucurestean chiar daca ii faci autostrada tot ca un bucurestean conduce. Așa-i. Dar uiți ceva. Sau nu uiți, ci ignori intenționat. Maimuța aia e mai puțin periculoasă pe autostradă decît pe deneu. E drept că Huidu e tot Huidu, oriunde l-ai pune, dar toți ceilalți sînt mai în siguranță dacă Huidu se află pe autostradă. Pentru că e mai bine să riști o întîlnire cu Huidu din spate, în trei sau patru zile cețoase pe an, decît să riști o întîlnire cu el din față, în fiecare zi, de zeci de ori la un singur drum. Șansele sînt cu totul altele. Iar faptul că riscul nu e zero în nici unul dintre cazuri nu înseamnă că trebuie să te resemnezi și să nu faci nimic pentru a-l reduce măcar atît cît se poate. This post has been edited by VladSoare: 26 Dec 2016, 11:03 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Iti dau credit cand spui ca trebuie sa facem ceva, dar eu nu sunt dispus sa fac autostrada pentru Huidu. De-astia ca el pot fi identificati usor, si tratati asa cum se cuvine daca se vrea. Dar, autostrazile se fac si se vor face din acelasi motiv pentru care masinile comerciale sunt vandute cu viteze maxime de peste 200 kmh, chiar daca nicaieri in europa nu exista stipulata aceasta viteza ca fiind legala. Poti sa te imbeti cu apa rece, dar la noi problema este deep inside, undeva in Bios. Si pana nu ne-o recunostem, permisivitatea oferita de infrastructura este la fel de letala daca nu vine la pachet cu o educatie. Vad ca a mai fost un accident pe autostrada azi, deja bate DN1 ca numar de accidente. Nu ma astept sa imi dai dreptate, Vlad, dar cu siguranta cateva semne de intrebare iti ridic in calitate de avocatul diavolului. Huidu e periculos si pe autostrada, numai ca acolo e gata sa omoare 30 de oameni, nu doar 4. Nu merge prea mult pe ele ca nu avem, norocosii de noi.
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 26 Dec 2016, 16:12) Nu o faci pentru el, ci pentru potențialele lui victime. Printre care te poți număra și tu sau familia ta, pentru că nimeni nu-i imun la așa ceva. QUOTE(PhilipMorris @ 26 Dec 2016, 16:12) Huidu e periculos si pe autostrada, numai ca acolo e gata sa omoare 30 de oameni, nu doar 4. Nu merge prea mult pe ele ca nu avem, norocosii de noi. Da, numai că acolo neamul lui Huidi omoară treizeci de oameni o dată sau de două ori pe an, pe cînd dincolo omoară cîte patru pe zi. Plus că dintre ăia treizeci, poate vreo douăzeci și cinci sînt la fel de vinovați ca și el, pe cînd ceilalți patru sînt victime nevinovate, care merg poate cît se poate de legal și de prudent dar n-au nici o șansă să-l evite. Nu iese egalitate, oricum ai da-o.This post has been edited by VladSoare: 26 Dec 2016, 16:26 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.576 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eh.....lasati-l pe colegul Felipe, ca daca atunci cand prinde vreo zi necofeinata, ceata de pe A2 se muta pe undeva prin imediata sa apropiere.
1. Nu faci autostrada pentru Huidu, insa este un fapt dovedit acela ca siguranta rutiera este mult superioara pe autostrada fata de DN, chiar daca mai sunt accidente si pe autostrada, nu zice nimeni ca e infailibila. Daca ar fi fost autostrada Buc-BV, Huidu nu ar mai fi omarat oamenii aia din Logan pentru ca n-ar mai fi dat frontal cu Meleul in ei. 2. Scade oboseala la volan. 600 de km de DN ii faci in Romania in minim 9-10 ore. Pe autostrada i-ai face in 6 ore. Io zic ca 3-4 ore conteaza al dracului de mult. 3. Oare de ce incep sa fie mai multe accidente pe A2 vs drumul vechi catre mare? Pai oare nu cumva pentru ca nu o mai ia nici dracu pe drumul vechi? Cand pe bucata Bucuresti-Constanta ai la un anumit moment 100 de masini pe autostrada vs 3 masini pe drumul vechi.....nu e logic ca probabilitatea mai mare a unui accident este pe autostrada? Asta nu face autoatrada mai nesigura, este doar mai frecventata. Dar hai sa comparam gravitatea accidentelor de pe autostrazi vs gravitatea accidentelor pe DN-uri si sa vedem unde se moare mai mult. Autostrada A2 a preluat in mare masura traficul Buc- CT. Odata cu traficul, inevitabil vor fi si niste accidente carora insa le-a scazut considerabil gravitatea. 4." Viteza de 200km/h nu este legala nicaieri in Europa.", tocmai am citat din Felipe. Mai e vreun dubiu ca Mos Craciun a uitat sa-i aduca cafea in dar distinsului nostru coleg? This post has been edited by vallixx: 28 Dec 2016, 00:49 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Întrebat de polițiști ce a băut, bărbatul a spus că a consumat în jur de jumătate de litru de votcă și bere. Din primele date ale polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava a rezultat că autorul accidentului este un anume Cristian Bordeianu, în vârstă de 42 de ani, din Suceava. Acesta nu figurează nici măcar cu permis de conducere. La Suceava daca nu ai carnet, poti sa bei. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Ieri venii de la munte si in giratoriul de la Buzau , ala de la zona industriala, un bou cu un Astra ii era greu sa acorde prioritate si mi-a taiat calea, a ridicat masina pe 3 roti si s-a oprit in bordura mai sa-si rupa roata.Un baiat deosebit ce mai.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
PhilipMorris |
![]()
|
Bre Valixe, punctele 1,2 si 3 bine argumentate, da ce-i cu punctu 4? Ca nu am inteles.
![]() |
--------------------
MK2
|
|
VladSoare |
![]()
|
Punctul 4 e că ai uitat că și Jermania e tot în Europa.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.576 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Bre...., fes, barba alba, sanie cu reni.....d'alea nu-mi procur, da' o cafea lui Felipe, cu prima ocazie sigur ii daruiesc.
Nu de alta dar stiu cum e fara. ![]() Si daca noi intre noi nu ne ajutam.....cine sa o faca? ![]() This post has been edited by vallixx: 31 Dec 2016, 19:51 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 23 Dec 2016, 20:55) sper sa se voteze legea ca cei care au pana in 25 de ani sa mearga cu unul din parinti in dreapta. Sa vedem daca mai merg cu 200 kmh. Total gresit. Sa se procedeze ca afara. Asigurari pe sofer ( si nu pe masina ) in functie de putere si clasa. Afara daca vrei BMW la 18-20 ani platesti asigurarea si 12.000eur pe an (RCA). Din acest motiv nu vezi teribilisti tineri pe afara in masini tari sau in masini cu risc ridicat de accident. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.233 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Trafic ingreunat la Timisu de Jos din cauza unui accident rutier cu trei masini."
http://m.hotnews.ro/stire/21506656 "Huidu Zone" e pacatoasa rau; asta toamna am stat cateva zile - doua accidente naspa am vazut. Asfaltul e bun, vizibilitatea ok, asa ca toata lumea isi baga piciorul. In acceleratie, bineinteles. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ne-am trosnit cu un bezmetic de taximetrist Pelicanul in parcare la Auchan pe 23 Decembrie seara. A apărut cu mega viteza de pe o alee laterala fără sa schițeze o frâna sau ceva. Noroc ca soția a apucat sa frâneze la timp si Pelicanul doar ne-a șters botul mașinii. Cu toate astea avem capota îndoită, bara zgâriată, un senzor de parcare băgat in interior si sigla făcură praf.
Faza tare e ca imediat după din taxi au țâșnit doi oameni cu scandal, deși ei aveau semn de cedează trecerea. Pana la urma m-am prins ca ăla cu gura mai mare era de fapt clientul si nu șoferul. Cum eu intenționam sa-mi fac cumpărăturile de Sărbători si nu declarații la poliție am ajuns sa m-a rog de el sa-si recunoască vina si sa facem amiabila. Chinul naibii apoi sa completam amiabila bine : Omul efectiv nu pricepea ca e important sa se completeze corect. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Cele mai mari jigodii ăștia de la pelicanul. Niște mârlani. Legat de cine e de vină, așa am pățit cu una, care tot o ținea pe a ei, că ea e nevinovată și efectiv nu a vrut să facă amiabilă deși îi tot explicam ce și cum. Am declarat accidentul la politie iar tipa s-a ales pe lângă puncte de penalizare și cu puncte de amendă.
Dacă eram eu în locul tău, doar poliție. This post has been edited by Avani: 2 Jan 2017, 23:45 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Poliție in condițiile in care trebuia sa fac cumpărături, sa pun perdelele la loc, sa pun husele de la canapele la loc si ... multe altele prin casa? De asta chiar nu aveam timp.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
Era unul azi dimineata pe petricani, doua logane implicate, unul fara puntea spate. Stie cineva ceva? Parea nasol, politie prezenta, deci posibil cu victime.
|
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
I-au dat in goarna..Acolo cine dracu nu alearga? Probabil au vrut sa-si arate muschii,ca-ntre Loganisti,si-au dat cu mucii-n fasole..Nothimg new..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MuciX |
![]()
|
Eram curios de dinamica, e departe de orice intersectie, deci nu cred ca a fost problema de prioritate. Ma gandeam si eu ca poate s-au agatat la o schimbare de banda si cel albastru a fost rasucit.
Eu unul nu merg cu mai mult de 60-70 acolo, ca nu am de ce. Cand ma duc la corporatie mai am putin si ajung, deci n-are rost, iar cand plec (desi se intampla rar sa plec cu masina de la birou, mai am putin si dau in semafor, deci oricum ma opresc. |
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Probabil ca ala lovitu' mergea incet pe b2, ala din spate voia sa-l depaseasca si brusc s-au gandit sa schimbe banda amandoi si in acelasi timp.Mocaitul ca sa-i faca loc rapidului iar rapidul s-a gandit la o devansare pe b1 ca sa poata alerga..Doar ca au facut-o fix in acelasi timp si fara sa se asigure.Chestia asta o vad des acolo..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
MuciX |
![]()
|
Era sa mi-o fur si eu asa pe vitan-barzesti. Mergeam spre oltenitei si prinsesem semaforul de la carrefour. Eram pe banda 2, am plecat de la semafor si am lasat plutonul in urma (cam 30-50mp). Am stat pe 2 pentru ca pe 1 sunt niste denivelari aiurea de la scurgerile pluviale. Ma uit in oglinda sa ma asigur sa trec pe 1, dau semnal si mi-am mutat privirea de pe oglinda incep sa ma deplasez in dreapta, dar vad agitatie cu coada ochiului in spate. Ma uit iar in oglinda, era un A6 care incepuse sa croseteze si cand a scapat de pluton a tasnit pur si simplu. In mai putin de o secunda m-am trezit cu el in fundul meu, moment in care am luat iar stanga (nu apucasem sa calc marcajul dintre benzi).
S-a intamplat totul repede si nu a fost un pericol real, dar daca eram mai neatent, sau mai grabit cu manevra ne loveam sigur. Mi-am continuat drumul cu vreo 65 pe ceas si l-am prins la semaforul de la Sfantul Ioan. Si dupa aia la intersectia cu Oltenitei. ![]() This post has been edited by MuciX: 3 Jan 2017, 10:45 |
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Exact.Situatie des intalnita pe plaiurile noastre.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 00:35 |