Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

416 Pages « < 230 231 232 233 234 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora

diesel_power
post 21 Dec 2016, 10:24
Post #6931

Membru autentic

Group: Members
From: diaspora

Pipera, zona de cladiri de birouri cu infrastructura de sat.

Mereu mi s-a parut dubioasa acea strada, intotdeauna ramanand culoar liber doar pt o singura masina. Ma amuzam cand ieseam de la metrou si observam haosul de pe George Constantinescu.

Nu stiu daca sunt neaparat nesimtiti cei care parcheaza, mai degraba li se permite de catre autoritati. O solutie simpla ar fi sa creeze sens unic.

@MuciX - probabil ai dreptate, sensul unic n-ar fi binevenit fiind singura legatura (drum public si nu privat) intre cele doua ulite (Pompeiu si Fabrica de Glucoza), dar realitatea e ca pe autoritati le doare in pix.

This post has been edited by diesel_power: 21 Dec 2016, 10:26

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Thaddaus
post 21 Dec 2016, 10:59
Post #6932

Membru autentic

Da, la parcarea de la Medicover a incercat sa intoarca. Au fost facute cereri sa devina strada sens unic, dar raspunsul primit de la administratia strazilor a fost ca nu se poate. Ocazional mai bine vine politia si da amenzi.
P.S. Ma indoiesc, ca acele cladiri care se construiesc acum, in zona statiei de metrou Pipera, au suficiente locuri de parcare.

This post has been edited by Thaddaus: 21 Dec 2016, 11:00

--------------------
- - - - -
The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE
Cupra Formentor 2.0/190
+
diesel_power
post 21 Dec 2016, 11:08
Post #6933

Membru autentic

From: diaspora

Cea vizavi de statia de metrou Pipera mai exact se construieste fara locuri de parcare subterane (e mai ieftin asa), doar cu cateva locuri in spatele ei.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
MuciX
post 21 Dec 2016, 11:26
Post #6934

sunt un om bun

From: când în când

Oricum zona e paralizata din cauza ca sunt prea multe cladiri de birou, iar caile de acces la ele sunt limitate. Se mai intampla sa am masina la birou (am loc de parcare in cladirea corporatiei biggrin.gif ) si seara este cumplit de plecat. Dimineata nu stiu cum e, ca de obicei ajung la 7 si e aproape pustiu.

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
argon
post 21 Dec 2016, 11:30
Post #6935

Mesaj semiautomat

Auziti...dar de ce trebuie acces cu masina acolo? In capitalele europeene e doar acces pietonal in cazuri de genul, chiar daca e plin de cladiri de birouri...nu le pica nimic daca merg pe jos sau in comun.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
MuciX
post 21 Dec 2016, 11:35
Post #6936

sunt un om bun

Sunt care au masini de serviciu, dar altii sunt doar fuduli/comozi. Fix asta ziceam, sens unic nu e solutia, solutia e sa nu se mai blocheze strada, desi e semn de oprire interzisa.

Totusi, nu prea ai nici alternative viabile/decente. Metroul e full intre 7 si 11, cu un apogeu de necrezut in jurul orei 9. Tramvaiul e o gluma, autobuze nu sunt in zona, iar microbuzele private si autocarele charter ale unor companii mai mult incurca (intors si oprit amboulea, etc).
Deci creca mai raman bicicletele si scooter-ele, dar e mai greu in perioada asta. Cu atat mai mult in traficul de bucuresti, unde 70% din taximetristi, spre exemplu cred ca e ilegal sa mergi cu bicicleta pe carosabil.

--------------------
- - -
+
AndreiMR
post 21 Dec 2016, 11:39
Post #6937

Membru alfist

From: Pitesti

Nu ai unde sa lasi masina in alta parte...am lucrat si eu in Pipera cand prestam la corporatie in Bucuresti. E absolut oribila zona, din toate punctele de vedere...eu nu aveam loc de parcare in cladirea plantatiei, asa ca trebuia sa o las pe undeva pe unde gaseam loc. Dupa ce au pus stalpisori pe trotuare ca sa nu mai poti parca devenise si mai nasoala situatia. Sigur, poti sa vii cu metroul, dar daca stai intr-o zona fara, sau trebuie sa ocolesti mult, e cam nasol. Eu faceam 10 minute cu masina pana la munca, in conditiile in care cu metroul+mersul pe jos pana la statie as fi facut 35-40, in aglomeratia aia infernala de dimineata cand stai claie peste gramada in vagon

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
pcs
post 21 Dec 2016, 15:02
Post #6938

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

@ accidentul de la Suceava : macar s-a lasat cu 30 de zile de arest pentru sofer. Din pacate, alt pasager e in coma de gradul III, cu sanse minime de supravietuire.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
iulia_boris
post 21 Dec 2016, 16:29
Post #6939

Membru autentic

Mereu le spun colegilor ca.s inconstienti cand fac stanga pe George Constantinescu.Io ocolesc putin dar macar nu.mi raschetez troaca de toate masinile parcate.Mai bine pe langa sina de tramvai decat p.acolo.Si se mai construieste in spatele statiei de metrou un blocoi..Alege.s.ar praful de ala care a dat autorizatie!

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
m3st_tce
post 23 Dec 2016, 09:18
Post #6940

Membru autentic

--------------------
Renault Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active *** 2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
+
R19/16v
post 23 Dec 2016, 09:42
Post #6941

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Se mai triaza cocalarii wink.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
MuciX
post 23 Dec 2016, 11:04
Post #6942

sunt un om bun

Nemernicul ala cu autospeciala. Cum sa mergi asa incet pe autostrada. Mai ales pe banda de urgenta. Toata lumea stie ca pe acolo fac bemveurile depasirile urgente.

--------------------
- - -
+
PetruDez
post 23 Dec 2016, 19:26
Post #6943

Membru autentic

Problema principala in zona e ca NU SUNT LOCURI DE PARCARE. Nu ai acolo suficiente locuri de parcare nici macar pentru 25% din cei care lucreaza acolo. Iar locurile care sunt in general sunt marcate ca fiind exclusiv pentru bosii vietii de pe la cladirile respective iar angajatii saracii sunt fortati sa parcheze pe unde apuca.

Zona aia felul cum a fost gandita locurile de parcare etc este absolut ridicol.

Si cand te gandesti ca inca se mai construiesc cladiri de birouri......

Cat despre accidentul de pe A2....numa bine se mai triaza din cocalari. Deja in perioada asta mai ales nu ma amira ca tot vezi cate unu infipt cu pemfeul in vreun stalp camion etc. Si mai zice lumea ca sa nu discriminam fata de cei cu pemfeu ca e si ei oamini. Mai degraba majoritatea covarsitoare o adunatura de cimpanzei cu un iq single digit.

Sunt si exceptii dar...putini rau de tot aproape ca nici nu conteaza. Cred ca raportul e de 1 la vreo 1000 sau char mai rau.....!

P.S. Azi in drum spre munca in giratoriu cine sa se suie pe mine si tot el vine sa imi explice de ce el are prioritate la intrare in giratoriu fata de mine care eram acolo..... ! Evident unu cu pemfeu....wtf....! Asta e perioada lor am impresia cand instinctul de primata lobotomizata iese la suprafata.

This post has been edited by PetruDez: 23 Dec 2016, 19:34

--------------------
Renault Am schimbat pe dizal si Koleos 2007/2014
+
PhilipMorris
post 23 Dec 2016, 20:55
Post #6944

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

viteza-audi a4-21 de ani-combinatie mortala
Stiu zona in care s-au lovit, este o capcana de soareci viteji care cred ca branza e pe degeaba. Dumnezeu sa o ierte pe fata si sper sa se voteze legea ca cei care au pana in 25 de ani sa mearga cu unul din parinti in dreapta. Sa vedem daca mai merg cu 200 kmh.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
MuciX
post 23 Dec 2016, 21:08
Post #6945

sunt un om bun

QUOTE(PetruDez @ 23 Dec 2016, 19:26)
Mai degraba majoritatea covarsitoare o adunatura de cimpanzei cu un iq single digit.
*

up.gif

--------------------
- - -
+
mars
post 23 Dec 2016, 21:51
Post #6946

meow or never

Group: Moderatori

Io credeam ca aia cu Skoda... Treaba de perceptie, pana la urma. Nici cu cocalarii cu Laguna 2.1 nu mi-e rusine wink.gif.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
buzasparta
post 23 Dec 2016, 22:26
Post #6947

Membru autentic

From: Judetul Romanica

Stati linistiti mama cretinilor e mereu gravida si perioada de gestatie e drastic redusa.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
PetruDez
post 23 Dec 2016, 23:23
Post #6948

Membru autentic

QUOTE(buzasparta @ 23 Dec 2016, 22:26)
Stati linistiti mama cretinilor e mereu gravida si perioada de gestatie e drastic redusa.
*

Aprob in totalitate. O fi in ultima vreme Rromania locul de resedinta....?!

--------------------
Renault Am schimbat pe dizal si Koleos 2007/2014
+
MuciX
post 24 Dec 2016, 08:09
Post #6949

sunt un om bun

Tu sa ne spui noua. Pari sa ai ochiul format. unsure.gif

--------------------
- - -
+
PhilipMorris
post 24 Dec 2016, 08:48
Post #6950

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Creca sunt cativa autostradisti pe aici care inca se li se zbate ochiul cand vad cate accidente apar pe o autostrada. Si ei care urlau ca pisicii aia fatati la urma in saptamana branzii cat de proof sunt autobahnurili.
Neintelegand ca noua ne trebuie educatie, nu autostrazi.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
MuciX
post 24 Dec 2016, 08:57
Post #6951

sunt un om bun

Ne trebuie si autostrazi, dar pana ne invatam cu ele o sa ne "ranim" putin. Ca atunci cand iti iei niste pantofi noi, mai intai iti fac niste bataturi, dar dupa putin timp va obisnuiti impreuna.

--------------------
- - -
+
VladSoare
post 24 Dec 2016, 09:17
Post #6952

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

QUOTE(PhilipMorris @ 24 Dec 2016, 08:48)
Creca sunt cativa autostradisti pe aici care inca se li se zbate ochiul cand vad cate accidente apar pe o autostrada. Si ei care urlau ca pisicii aia fatati la urma in saptamana branzii cat de proof sunt autobahnurili.
*

De autostradiști nu știu ce să zic, dar știu că e unul pe-aici care nu vrea autostrăzi și care se bucură cînd sînt accidente pe ele, că are ocazia să le arunce în față tradiționalul "v-am zis eu". happy.gif

This post has been edited by VladSoare: 24 Dec 2016, 09:20

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
MuciX
post 24 Dec 2016, 09:21
Post #6953

sunt un om bun

Vlade, ca ne-am luat "schiuri" si acum ne rupem gatul cu ele, e clar. Intr-adevar, de aici pana la a te bucura ca "se mai triaza cocalarii" e cale lunga.
Eu ma gandesc asa: in timp ce ar fi unul dintre cele mai bune lucruri pentru zona, daca s-ar deschide maine autostrada Giurgiu - Bucuresti - Suceava, sunt ferm convins ca ar fi vedeta la accidente mortale in primii 5 ani. Ma uit la cum se conduce pe E85, ca e totusi drum express, dar pe autostrada sigur ar fi haos. Daca o fac cu 3 benzi pe sens si mai si, ca nu mai stiu astia pe care din benzi sa depaseasca prin dreapta mai repede.
Asa suntem noi, tauni si stii prea bine.

This post has been edited by MuciX: 24 Dec 2016, 09:22

--------------------
- - -
+
argon
post 24 Dec 2016, 09:25
Post #6954

Mesaj semiautomat

QUOTE(MuciX @ 24 Dec 2016, 10:21)
daca s-ar deschide maine autostrada Giurgiu - Bucuresti -  Suceava,
*

Apropb positiv, circul des pe deva-sibiu, sau faget-budapesta, cand vad unul cu judet de moldova care se intoarce/merge pe dincolo la capsuni/spalat de buzi, sunt pe faza..sunt patit de n ori, iti taie fata sa depaseasca tirul fix cand il depaseste altul, si il depaseste cu 3 km/h mai mult, de se face coada in spatele lor, nu se asigura la depasiri..samd...sau daca se nimereste un moldoveam potent financiar cu x6, se baga in curul lu ala din fata, flasuri la greu, dupe ce depaseste pune frana/iti taie fata, sa-ti dea o lectie ca l-ai inoportunat ca mergi legal...dar asta e valabil si la unii bucuresteni..ca sunt si civilizati.

This post has been edited by argon: 24 Dec 2016, 09:30

--------------------
+
Salinas
post 24 Dec 2016, 09:29
Post #6955

Membru

From: Bucuresti

Eu solicit autoritatilor extinderea la 3 benzi, a autostrazilor existente. Banda 1: pentru cei care merg cu 40-50 km/h, banda 2: pentru cei care merg cu 80-90 km/h si banda 3: pentru cei care vor sa mearga cu 130 km/h, dar nu pot, din cauza celor mentionati mai sus. Sambata trecuta, ma grabeam sa ajung la tara (eram in intarziere rau de tot). Am intrat pe autostrada Buc.-Pitesti si era full de masini. Cei de pe banda 2, cu 90 de km/h. Si asta de fiecare data, cand plec spre Pitesti. Abia pe la km. 25-30 isi dau seama, ca, de fapt, sunt pe autostrada!!!!

--------------------
Renault Megane 2.1 Grandtour 1.6 16v Privilege 2004 cu GPL
+
MuciX
post 24 Dec 2016, 09:29
Post #6956

sunt un om bun

QUOTE(argon @ 24 Dec 2016, 09:25)
cand vad unul cu judet de moldova sunt pe faza
*

Dezavuez maiestuos. Daca ignori pentru un moment marca, judet, sex, vei constata ca de fapt trebuie sa fii pe faza cand vezi posesori de permis auto. Cand o sa intelegem ca noi inca nu suntem educati? Noi nu stim sa ne acceptam vina in orice privinta. Amintiti-va de cazurile cu oameni "publici" care dupa ce au lovit oameni pe trecere, spre exemplu, au mutat trecerea, sau au apelat alte tertipuri pentru a scapa de responsabilitate.
Noi suntem defecti. Toti, ca sunt sigur ca si de mine zic altii.

--------------------
- - -
+
VladSoare
post 24 Dec 2016, 09:31
Post #6957

Membru autentic

N-am nici un dubiu că vom mai vedea de-astea. Totuși, eu unul prefer să-mi asum riscul de a fi lovit din spate în condiții speciale, de ceață deasă, de cîteva ori pe an, decît riscul de a mă întîlni cu Huidu din față după fiecare curbă, de cincizeci de ori la un drum.
Riscul nu va fi niciodată zero, dar măcar se poate reduce. Să preferi să-ți riști viața de zeci de ori la un singur drum, doar pe motiv că și pe autostrăzi se mai întîmplă cîteodată ceva nasol, mi se pare o tîmpenie. E ca și cum ai merge pe mijlocul străzii, pentru că nici pe trotuar nu ești în siguranță, că s-au văzut cazuri de pietoni omorîți de mașini pe trotuar. Și-atunci, dacă tot poți muri pe trotuar, ce rost mai au trotuarele? Nu ne trebuie, hai să mergem pe stradă.

--------------------
+
argon
post 24 Dec 2016, 09:32
Post #6958

Mesaj semiautomat

QUOTE(MuciX @ 24 Dec 2016, 10:29)

Noi suntem defecti. Toti, ca sunt sigur ca si de mine zic altii.
*

Eu nu pot sa cred ca te-a injurat cineva ca ai iesit brusc pe banda de viteza de s-a infipt in frana sa nu dea peste tine...folosesti oglinzile si apreciezi corect viteza si pozitia aluia...cred.

--------------------
+
MuciX
post 24 Dec 2016, 09:33
Post #6959

sunt un om bun

QUOTE(Salinas @ 24 Dec 2016, 09:29)
Cei de pe banda 2, cu 90 de km/h. Si asta de fiecare data, cand plec spre Pitesti. Abia pe la km. 25-30 isi dau seama, ca, de fapt, sunt pe autostrada!!!!
*

Ti-ai raspuns singur la consternare: orice drum este mai aglomerat la capete. Deci tocmai pentru ca era atat de aglomerat este nevoie sa se circule pe ambele benzi si mai incet decat in mod normal. In momentul in care traficul se normalizeaza, se poate reveni la cum vreai tu sa mergi. Totul este sa intelegi ca 40 de kmph in plus la momentul inoportun poate insemna o intarziere mai mare.

--------------------
- - -
+
VladSoare
post 24 Dec 2016, 09:36
Post #6960

Membru autentic

La nemți autostrăzile au limite de viteză destul de reduse la capete, cel puțin alea pe care am mers eu. Or fi știind ei ceva, că au multă experiență cu ele.

--------------------
+
416 Pages « < 230 231 232 233 234 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th September 2025 - 03:23
Dacia