Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
dan22y |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.520 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
||
--------------------
R
M
- B
8
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.456 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(wolfin @ 17 Aug 2016, 08:51) Faza scurta poate stinge. Cel putin asa e la mine. Dar umblu numai cu el aprins. Ba chiar si cu ambele cateodata. Becu de pozitie staaprins permanent, da' ala oricum nu se vede. De dus dupa ala nu m.am dus ptr ca sigur cadeam. De ce? Ptr ca aveam rotile pline de noroi si apa si aluneacu ca dracu. Vreo cativa km buni dupa ce.am plecat, la fiecare accelerare sau retrogradare de treapta, imi fugea spatele. Iar curbele pana am ajuns acasa le.am luat cu maxim 30 la ora. Daca ma luam dupa ala ( care a accelerat si s.a dus rapid) la prima curba as fi fost pe jos. P.s ce mica pare motoreta cu mine calare pe ea! |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dan22y |
![]()
|
Fratica, macar o geaca ceva pe tine, cand pleci la drum sa iei. Nici nu vreau sa ma gandesc de cadeai ce rezulta
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
CGB |
![]()
|
de lipsa unei geci sint constient si mi-o asum. da' o fac total constient si o fac pe barba mea. prin oras nu prea port geaca ca e foarte cald si ma ia cu lesin in plm.
si geaca-i buna la frecat de asfalt. la impact cand nu te mai duci nicaieri ci ramai infipt in ceva....plm nu prea mai conteaza. poate doar sa-ti tina matele inauntru sa nu se-mprastie. am vazut accidente in care motociclistu avea superechipament. echipament care arata impecabil in urma unui impact. dar pe interior avea omu organele tocate. are si echipamentu limitele lui. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cam cat aveai, pe bord.
ps vezi ca e costume din plasa, cu protectie. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CGB |
![]()
|
cunosc toate variantele de protectie ptr vara. e in plan o plasa cu protectii. poate sezonu viitor, daca-l mai apuc.
viteza....ceva gen 60. max 70, desi nu cred. daca aveam mai mult nu mai opream asa repede si fara sa folosesc franele decat foarte foarte putin. m.a incetinit mult si baltoaca aia ![]() This post has been edited by CGB: 17 Aug 2016, 11:24 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Prietene....nu e mai bine oare pe 4 roti?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.612 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Nu, ca si criza varstei a doua tre' sa se manifeste cumva
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Prostata o poti calma prin alte metode, eventual faci coada de gagici la usa ta, dar parca e prea mare riscul pe doua roti!
|
--------------------
renault
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
O dadurati si voi de gard..Da' nu mai bine te uiti in oglinda inainte de o manevra? Motoru.i motor masina.i altceva..Daca nu mi.ar fi frica de hoardele de imbecili cu covrigu' asa m.as da si io pe 2 roti..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
CGB |
![]()
|
Invidiosi fata! Sta pititi dupe volan in comfortu conservei, ca n.are curaj sa mearga pa doo roate. Pentru asta iti tre cwoaie de titan si nervi de wolfram. Si instincte de iepure.
Ofticosilor ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.111 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da sigur oua de titanium.
si din cand in cand servetele umede si pampersi.... ![]() |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
recunosc ca nu ma dau pe doua roti de teama, atat de faptul ca jucaria este destul de instabila cat si din teama fata de comportamentul destul de neglijent al celorlalti participanti la trafic.
Am copii acasa, nu imi place sa zac prin spitale, imi place si asa viu cum sunt...prefer confortul (destul de periculos si el) al unei masini |
--------------------
renault
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pe bicicleta stii sa mergi? Si aia e instabila?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
QUOTE(CGB @ 17 Aug 2016, 17:57) Invidiosi fata! Sta pititi dupe volan in comfortu conservei, ca n.are curaj sa mearga pa doo roate. Pentru asta iti tre cwoaie de titan si nervi de wolfram. Si instincte de iepure. Ofticosilor ![]() babaiatule ai scapat la mustata, daca-l loai in plin, ala erai... lasa dreq sporturile extreme si apuca-te de ceva sporturi mai domestice (de ex. filatelie) parerea mea |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Face si dalea cand se intalneste cu varu-su la taranoaia
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Merg si pe bicicleta cand am ocazia si fac si mountain-bike-ing, dar mediul in care o fac ma pune in pericol dar daca fac eu vreo prostie, nu ma las dus de val sa alerg pe sosele aglomerate cand altii vin spre mine cu 120km/h
|
--------------------
renault
|
|
dan22y |
![]()
|
Inca o Laguna dauna totala
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.574 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
CGB |
![]()
|
Ba nu radeti ca uleiu e scump. Uichendu asta a venit si var.miu asta de la bucale. Care taman si.a loat citroen cactus. O japita de masina intre noi fie vorba. Si io cu var.miu ala de la tara i.am belit capota motorului. C.am incercat sa.i ridicam stergatoarele sa vedem sistemu de stropire. Si stergatoarele nu se ridica decat oleaca si apoi lovesc in capota. Si noi am ridicat barbateste. I.am ciobit lu ala capota dreq. Cica tre facut nuj ce ca sa ridici stergatoarele la cazanu ala. Sa le bagi in modu service sau ceva gen. Si stropitorile de parbriz is integrate in stergatoare. Te doare capu. N.am studiat mai mult ca se racise vinu. Plm....cactus, verzui albastrui culoarea. Ditai omu in pocitania aia de masina.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da tu cum arati in symbol?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pragmatic
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dan22y @ 18 Aug 2016, 12:18) Foarte bine, si-a facut treaba, soferita imprudenta poate povesti ce a patit, ca dupa cum arata Laguna, daca avea Logan, care la protectia laterala e mai slab ca primul Aveo, ii canta popa acum. This post has been edited by argon: 18 Aug 2016, 17:17 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.612 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Asta cu stergatoarele care nu se pot ridica decat in modul service nu e doar la Citroen, stiu sigur ca asa e si la Audi/VW. O mai fi si la altele... Tre' sa pui contactul si sa dai de maneta stergatoarelor 1x in jos. Alea fac jumate de cursa si se opresc vertical.
Si mie la A3 mi-o zgariat capota un bou de avocat din Ploiesti cu un CLS, pe cand stateam pe Cutitul de Argint, ca vezi Doamne, parcasem pe locul lui. Tot asa, ca o fortat stergatoarele ca prostu. Dupa care i le-am ridicat si io la Mertzu' lui, tot asa, de neam prost, si i-am lasat un bilet in geam: "io am casco fara fransiza, tu ai? Daca sunt probleme de rezolvat, io stau la parter la ap. 2 Lasa-mi masina in pace." N-o venit. Vorbisem cu o vecinica destul de aspectuoasa ca si ei ii zgariase Accentu cu o cheie de jur imprejur pe acelasi motiv, ca stia ca ii singura si nu vine peste el. Poti scoate omu de la tzara, da' tzaranoaia din om, veci pururea. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.266 Joined: 13 October 06 ![]() |
Jighimeaua cu duster a sters-o, de parca nu era el autorul moral.
http://www.trafictube.ro/accident-apoldu-26-08-live/ |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vinovat moral e fix Ponta, ca daca era facuta bucata aia de autostrada cum trebuie, si nu in bataie de joc in scop electoral, nu se crapa in cateva luni, si circula lumea pe autostrada.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu n-am reusit sa inteleg ce s-a intamplat acolo.
Masinile a si b depasesc masina c. Masina c se vede cum franeaza putin. Masina b a incercat sa depaseasca si masina a? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd September 2025 - 00:19 |