Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Se pune doar dacă din cauza textării uiți să pleci de la semafor cînd se face verde.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
P'asta am patit-o de doo ori pana acum.
![]() Dar am intotdeauna buni samariteni in spate, care la secunda 0.35 dupa ce s-a pus verde sunt cu mana in claxon. Dar nu conteaza, daca ma stiu vinovat, o mana ridicata sau o clipire cu becele avarie ...si totul e back to normal. This post has been edited by vallixx: 28 Apr 2016, 10:46 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Regulile de circulatie ar trebui respectate oricand, centura, mobil si chiar semnalizarea.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
fiecare are o limita care trebuie sa si-o respecte, poate parea un raspuns scris doar ca sa enerveze dar mi-l asum: nu trebuie sa va uitati cum conduc altii, unul poate sa vorbesca la telefon, sa scrie mesaje, sa faca sex etc. si sa nu puna pe nimeni in pericol iar altii nu pot intelege niste marcaje desenate pe sosea in conditiile in care sunt atenti 100% la drum
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Bezmetici. Pe bune ca o sa incep sa fac precum colegul adrys si o sa incep sa trimit voluntar filmari la rutiera. Astia nu au limita...
|
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Presupun ca si la Passat se aprind avariile la o frânare foarte brusca. Asa se explica de ce ala cu Hyndaiul a tras stanga. In dreapta lovea glisiera. Au avut cu totii noroc. Si culmea e ca ala cu Octavia a dat semnal stânga sa-l avertizeze pe tipul cu BMW ca nu poate depasi. Dar viteazul tot viteaz.
This post has been edited by Diac: 4 May 2016, 09:50 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce vorbeam, distanta de vehicolul din fata..
|
--------------------
-
-
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 23 November 14 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
- The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 4 May 2016, 09:34) "Ne pare rau, fapta nu a fost constatata de noi"... Ca idee, am observat ca daca ai facut efectiv poc cu careva, politia se uita macar asa de chestie pe filmare. Daca nu ai facut poc, n-o baga (prea mult) in seama. Intr-un caz mi-au zis ca l-au chemat pe celalalt "pentru o discutie". Nu stiu daca chiar au facut-o sau doar au zis asa, sa ma pacifice pe mine. |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.923 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Eu am surprins MWC-ul in offside si am trimis filmarea la BPR, astept sa vad ce-mi raspund.
Aia de la Politia Locala Sector 3 mi-au raspuns la o solicitare similara ca au identificat agentul si l-au sanctionat... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(aaddrryyss @ 4 May 2016, 12:17) Astia si-au luat cate 20k de caciula, fara sa fi fost constatat direct de politie, s-a ambitionat o publicatie locala sa faca sesizarea la politie. Acum vreo luna am dus o filmare la politie pentru ca "am sustinut" ca m-a sters unul pe arcul aripii de s-a luat doar lacul. Celalalt a negat pana si cu masinile puse una langa alta, in timp ce politistul ii spunea ca totul se leaga, dupa care si-a luat caciula in mana, ca asta e se mai intampla (alergasem dupa el in trafic si l-am oprit de 2 ori sa ma rog de el sa facem amiabila macar, sa stiu ca nu raman eu fara permis). A ramas pieton; oricum imi spusese ca are de prea mult timp permis, poate ar fi timpul sa i-l ia. In fine, e vorba de statistica: daca se trimit suficient de multe cu nereguli destul de flagrante, tot iau in calcul 5-10% din ele. E ceva. 4 May 2016, 12:40: @thaddus: eu nu stiu daca vom scapa vreodata de telefonistii astia, mai ales acum cu minutele garla. Am intalnit niste situatii cauzate de astia, de iti vine sa iti iei campii, inclusiv SMS-uri pe autostrada, vineri inainte de 1 mai, in masina mai avea nevasta si 2 plozi. This post has been edited by MuciX: 4 May 2016, 11:40 |
--------------------
-
-
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
Imi pare bine sa aud de aia doi cu 20k.
Dar well...eu sunt eu, un pulica oarecare, nu sunt o publicatie locala. Tot nu inteleg insa de ce politia e mai susceptibila la demersul unei "publicatii locale" decat la demersul (la fel de filmat) al unui gigel oarecare. Singura solutie (mergatoare) pe care o stiu e sa prezint "urme pe masina". D-aia mi s-a urcat tot forumul in cap. Dealtfel e ceea ce spui ca ti s-a intamplat si tie. Daca nu exista lacul ala luat de pe arcada, suspectez ca te-ar fi ignorat cu sau fara filmare. Alea 5-10% cazuri mi se par inima-dureros de putine. As zice "e ceva" de la 75% incolo. This post has been edited by aaddrryyss: 4 May 2016, 14:02 |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
MuciX |
![]()
|
Sincer, pana acum nu am avut nicio situatie in care un angajat al Politiei Romane nu m-a ajutat, sau macar sa nu imi explice de ce nu se poate ceea ce vreau de la el (cu exemplu din lege, etc).
Ce-i drept inca nu mi-au gasit telefonul care mi-a fost furat din camera de camin in studentie, dar presupun ca de asta nu au avut timp sa te ajute pe tine - imi cautau mie telefonul. |
--------------------
-
-
|
|
vallixx |
![]()
|
Bai, nu zic ca ala cu duba nu e vinovat pentru ca a intrat fix in caruta, dar mai lasa-ma si cu carutele pe DN-uri.
Nu mai departe de alataieri, 2 mai, ma duceam dinspre Ploiesti spre Targoviste, trafic aglomerat....pe o portiune de drum cu limitare 90...un bou mergea usor sub 40. Coloana, injuraturi, claxoane, mui.....el nimic. Ba nene, daca nu poti merge ceva mai tare, nu zic fix .....dar nici mai putin decat jumatate, stai in plm acasa. Sau opreste un pic pe dreapta daca vezi coloana in spatele tau. Sau daca ai ceva la masina, baga avarii....fa ceva....ca vine unul care merge legal cu 90 si se infige in tine. Pentru asta in tarile civilizate exista drumuri cu limita minima. Ca pentru unul care vine din spate cu 90 e greu sa estimeze viteza ta daca tu mergi cu sub jumatate din cat se merge pe acea portiune. Trec de ala, imi reiau mersul cu 90 ![]() Mai incolo ....boschetarii cu radar. I-a' vazut detectorul meu din timp...ca nu stiam de ce ala din fata pune frana busc de la 90 la 50.......fara sa aiba nimic in fata. Opresc si io langa ei. Ma nene, ma scuzi ca te interpelez, 'mneata stai cu radaru' ce e lejer, dar 1 km in spate merg nestanjenite 3 carute pe DN, 3 km mai in spate unu merge cu 35km/h pe zona cu limitare 90, ala din fata mea imi cenzurat' o frana ca a vazut politia desi omul nu depasise vitez dar asa e romanu' retard.....nu vreti domniile voastre sa va ocupati de adevaratele pericole rutiere in loc sa stati la panda dupa viraj? Se uitau la mine ca doo vite......au bagat un raspuns standard ca se vor ocupa dar evident i-a durut in peleu ca nu au parasit incinta. This post has been edited by vallixx: 4 May 2016, 14:38 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 4 May 2016, 15:34) Bai, nu zic ca ala cu duba nu e vinovat pentru ca a intrat fix in caruta, dar mai lasa-ma si cu carutele pe DN-uri. Ca sa te parafrazez cand il luai tu la peleu pe adrys, imagineaza-ti ca in locul aluia era un pieton, nu carutas. Acuma desigur, nici in cazul ala nu avea ce cauta acolo, dar asta nu inseamna ca dai peste el nu? |
--------------------
-
-
|
|
vallixx |
![]()
|
Evident, de asta am si zis ca nu zic ca ala cu duba nu e vinovat.
Iar pe adrys nu l-am luat niciodata la peleu. De fapt pe nimeni nu am luat la peleu pentru ca imi place sa cred ca sunt civilizat. Doar mi-am exprimat parerea ca e de kkt sa creezi un accident in mod voit. This post has been edited by vallixx: 4 May 2016, 14:41 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Fair game!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 4 May 2016, 15:34) Ma nene, ma scuzi ca te interpelez, 'mneata stai cu radaru' ce e lejer, dar 1 km in spate merg nestanjenite 3 carute pe DN, 3 km mai in spate unu merge cu 35km/h pe zona cu limitare 90, ala din fata mea imi cenzurat' o frana ca a vazut politia desi omul nu depasise vitez dar asa e romanu' retard.....nu vreti domniile voastre sa va ocupati de adevaratele pericole rutiere in loc sa stati la panda dupa viraj? Se uitau la mine ca doo vite......au bagat un raspuns standard ca se vor ocupa dar evident i-a durut in peleu ca nu au parasit incinta. Si inca ceva, acele pericole au devenit si mai mari in momentul in care ceilalti participanti la trafic au decis ca e ok sa depaseasca limita de viteza. This post has been edited by MuciX: 4 May 2016, 14:47 |
--------------------
-
-
|
|
vallixx |
![]()
|
S-au pus mai sus doua flimulete.
Unul cu un cretin care depaseste pe linie continua in curba si unul cu un dubist care neatent intra intr-o caruta oprita neregulamentar pe DN. Unde e viteza cea cauzatoare de toate relele in fazele de mai sus? Eu am povestit 3 scenarii. - Unul care merge excesiv de incet, fara nicio avertizare. - 3 carute pe DN - Unul care imi trage o mare frana brusca in fata fara sa aiba niciun obstacol, fara sa fi depasit viteza legala, doar pentru ca a vazut politia boschetara. Unde e viteza cea cauzatoare de toate relele? Panda asta cu radarul este extrem de paguboasa pentru uite ce poate aduce....unul e atat de stresat de panda la radar ca nu mai face diferenta si simte ca e nevoie sa incetinesca cand vede potlitia, in mentalul lui politia e acolo sa pandeasca la viteza si instinctiv franeaza. Chiar si cand nu este nevoie. This post has been edited by vallixx: 4 May 2016, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
vallixx ai dreptate. Cazurile vazute de tine la un drum sunt destul de dese, insa ignorate complet de autoritati, chiar daca pentru ele (cu exceptia aluia cu viteza de melc) exista sanctiuni in cod.
Privitor la bizonul ala, care a franat la vederea radarului - uneori gestul asta se plateste scump (film vechi): https://www.youtube.com/watch?v=YxoMHDAs76c |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Io stiu ca in codul rutier se sanctioneaza si rularea cu viteza redusa in mod nejustificat.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Doar pe tronsoanele de drum (sau benzile) pe care este specificată viteza minimă.
Viteza_minima_obligatorie.gifind5024d63bf40d6.jpg |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Afara, daca ai obiceiul sa mergi mult sub viteza legala fara motiv, esti "abonat" la tras pe dreapta. Agentul rutier considera suspecta deplasarea inceata (bautura, jucat la telefon, conditii neconforme autoturism etc.).
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.229 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Din nou accident grav in Baneasa, e cam al treilea sau al patrulea, de la inceputul anului, wtf...
http://www.evz.ro/accident-mortal-pe-dn1-t...na-baneasa.html |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MuciX |
![]()
|
As fi cinic daca l-as intreba cat timp a castigat crosetandu-i pe aia?
|
--------------------
-
-
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 23 November 14 ![]() |
Cel mai probabil nu il interesa timpul castigat, ci doar sa isi demonstreze ce sofer bun e crosetand traficul.
|
--------------------
-
-
- -
- The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 05:55 |