Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
#Dino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
||
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
decat constati incidenta peste medie la astfel de personaje.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Speed bumpuri... Pe stradute trebuie speed bumpuri. Stiu e enervant dar daca toata lumea merge incet se evita accidente de genul. Cum lumea o ia din ce in ce mai de pe stradute ca sa evite agloeratia de pe bulevarde, speed bumpurile ajuta la reducerea vitezei. Daca ala cu Mercul mergea mai usor ca deh suspensia sport nu prea tolereaza galmele, poate se prindea ca n-are prioritate. Sau macar se lasa cu clacsoane si injuraturi.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
la noi nu se merge incet, nu stiu unde ne grabim, ca tot acolo ajungem.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
La mine pe strada e un cabinet de pediatrie. Normal ca e plin de copii si de masini. Toata lumea baga tare... Ce conteaza ca trotuarele sunt ocupate de masini si ca oricand poate tasni un copil de dupa o masina. Io-s pe strada mea si trec in tromba.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Eu nu pot sa inteleg ce au in cap astia pe care fac asa ceva...masina oprita la trecere pe cealalta banda si ei merg fara nicio grija, fara frana...ca si cum n-ar exista. Si sunt al naibii de multi. Cum sa nu te duca capul ca masina aia probabil a oprit ca sa traverseze un pieton? Ala cu Megane a venit la ceva timp dupa ce utilitara alba oprise pe B1, dupa ce Caddyul rosu oprise pe sensul celalalt, avea tot timpul din lume sa franeze...ori era beat ori butona telefonul.
Nici pietonul n-a avut prea multa minte, in cazul asta, daca se uita in dreapta probabil ca n-ar mai fi incercat sa treaca in fuga prin fata dobitocului care nu avea de gand sa opreasca This post has been edited by AndreiMR: 27 Apr 2016, 14:19 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Creierii imprastiati, telefone, discutii in masina si poate lipsa exercitiului de acordare a prioritatii pietonilor. Una, toate...
Pietoana, caz clasic: privirea in pamint, umbrela in cap si fuga-fuga la traversare. De pazit ii pazeste Cel De Sus, in el le este nadejdea, de ce sa se mai obseasca la supravegheat masini? Poate, daca s-ar fi pazit singura, scapa de animalul motorizat. This post has been edited by simon: 27 Apr 2016, 14:42 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
MuciX |
![]()
|
Megane-ul avea tot timpul să o vada ca venea de pe celălalt sens, dar era ocupat să calce linia aia continua.
Ploaie, frig, te astepti ca pietonii sa fie zgribuliti si grabiti. Aia chiar nu are vina, deja oprisera toti aia, era de atat timp pe trecere, șoferul nu avea scuză. |
--------------------
-
-
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
De acord, soferul este absolut vinovat, dar un pieton atent își poate salva viața, de ce le este atit de greu sa se uite la masinile care vin spre ei? Se pot opri ei din traversare daca masina pare ca nu va opri.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Soferul idiot si pietoana fara instinct de supravietuire.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MuciX |
![]()
|
Frate ca pieton ti-o iei pe toate partile: pe trotuare masini, pe strada masini, pe trecere masini, in parcuri masini, pe plaja masini, peste tot masini. Ar trebui sa levitam cand suntem pietoni?
|
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
Pietoana s-a speriat si a luat-o la goana inainte. Iar acuma smarfonul e o mare problema.sms, mail, whattsup, facebook, tentatia e mare. Nu-mi spuneti ca niciodata nu ati textat la volan ca nu va cred.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Ai omis ziarul. Am vazut si un bizon ca asta, "cititor" inrait.
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
MuciX |
![]()
|
Eu nu folosesc telefonul. Mesajele sunt acolo si cand ajung unde am treabă. Dacă e urgent caut un loc sa trag pe dreapta. Nu exista mesaj suficient de important sa il citesc la volan.
|
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Diac @ 27 Apr 2016, 19:00) Niciodată. Recunosc că mai vorbeam uneori la telefon pe vremea cînd n-aveam BT în mașină ![]() This post has been edited by VladSoare: 27 Apr 2016, 19:21 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.229 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Diac @ 27 Apr 2016, 20:00) Pietoana s-a speriat si a luat-o la goana inainte. Iar acuma smarfonul e o mare problema.sms, mail, whattsup, facebook, tentatia e mare. Nu-mi spuneti ca niciodata nu ati textat la volan ca nu va cred. In mers niciodata. Daca ardea, trageam pe dreapta, sau asteptam sa opresc la vreun semafor. De vorbit cu telefonul la ureche mai vorbeam, cand n-aveam BT la masina...dar nu sa ma intind cu orele la discutii, ci conversatii foarte scurte. Mi se pare mult mai periculos oricum sa dai SMS-uri la volan decat sa vorbesti cu telefonul la ureche, ochii la drum ii poti tine, piciorul il poti muta pe frana, in schimb cu ochii cazuti in telefon mergi metri buni pur si simplu orbeste |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.097 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() La greu telegram....in principiu la semafor...dar...si in mers destul....de obicei citesc....dar ma abtin pana ma opresc din x motive Telefonu ...il pun pe maini libere This post has been edited by wolfin: 27 Apr 2016, 20:37 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Diac |
![]()
|
Tot nu va cred ca nu ati dat macar un "vezi ca ajung mai tarziu". Cel putin pe blackberry cu taste reale, mergea mana singura.
Acuma in ambuteiaje la fel, vezi ca se elibereaza si ramane unu in drum care nu inainteaza. De obicei e cu ochii in mobil. This post has been edited by Diac: 27 Apr 2016, 21:55 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai daca tu faci asa, normal ca nu vezi cum altii nu fac asta.
Serios, cat de important sa fie mesajul ala cat sa risc sa imi rup gatul sau sa i-l rup altuia? Plus ca self distruct-ul la telegram incepe dupa ce ai citit tu mesajul, deci te asteapta acolo. |
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Diac @ 27 Apr 2016, 21:50) Tot nu va cred ca nu ati dat macar un "vezi ca ajung mai tarziu". Cel putin pe blackberry cu taste reale, mergea mana singura. La volan, niciodată. Că mă crezi sau nu, contează mai puțin. ![]() QUOTE(MuciX @ 28 Apr 2016, 05:13) ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi dimineata, in fata stadionului Ghencea, un motociclist s a infipt intr un Polo. Peisaj deprimant, cu multe franturi de plastice in zona si motociclistul care zacea contorsionat pe asfalt... nu mi a ars sa fac poze. Era prospata treaba pt ca inca nu sosise ambulanta.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
MuciX |
![]()
|
Uite astia ar trebui sa beleasca ochii pentru ca mor mai repede decat ala din conserva, apropos de mustruluirile de mai sus la adresa pietonilor.
A venit caldura, au iesit ca ciupercile; nicio problema si mie mi-ar placea un motor, dar unii sunt chiar kamikaze. p.s. soferi, cascati ochii in coloana la semafor, ca nu stiti cum va treziti cu unul la oglinda. |
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 28 Apr 2016, 05:13) Pai daca tu faci asa, normal ca nu vezi cum altii nu fac asta. Serios, cat de important sa fie mesajul ala cat sa risc sa imi rup gatul sau sa i-l rup altuia? Plus ca self distruct-ul la telegram incepe dupa ce ai citit tu mesajul, deci te asteapta acolo. Am zis undeva ca fac asta ? Am zis ca am mai textat la volan. Asta pana cand m-am infipt in fundul unuia, fara daune din fericire.Totul petrecandu-se intr-o fractiune de secunda. De atunci evit complet sa fac treaba asta. Un coleg al nevesti-mii a murit dand mailuri la volan cand s-a infipt intr-un camion pe autostrada. Si crede-ma am vazut destui apropiati care freaca telefonul la volan. Si tuturor le dau exemplele astea doua. Din pacate pana nu ti se intampla, nu iei in serios chestiile astea. This post has been edited by Diac: 28 Apr 2016, 08:32 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
MuciX |
![]()
|
Simplu, cobor din masina daca vad ca face asa. Gasesc eu un taxi, metrou, autobuz sa ajung unde am treaba.
Idem cu centurile in spate. Ti se par incomode? Ia vezi cum te impaci cu mersul pe jos. |
--------------------
-
-
|
|
asarja |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 March 16 From: Iasi ![]() |
eu daca frec telefonul ma impiedic si in timp ce merg pe jos, nu vreau sa ma gandesc cat de "indemanatic" as fi facand asta la volan.
|
--------------------
/
Megane 3 2011 1.6 16V
/
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu frecatul telefonului a devenit o boala generalizata, aproape ca nu mai vad tanar pe strada care sa tina telefonul in buzunar, majoritatea stau pe feisbuc indiferent unde se afla, pe trecerea de pietoni, la film, la terasa, la volan, la coafor....spalati pe creier !!! Din pacate asta va genera din ce in ce mai multe drame...
Apropos de centuri, eu pana acum, in jurul meu, am auzit doar "pune centura ca te vede politia si-ti da amenda", niciodata nu am auzit "pune-ti centura ca iti poate salva viata"! Asta este educatia pe care o primim. This post has been edited by mariusd4: 28 Apr 2016, 10:15 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 06:11 |