Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

416 Pages « < 19 20 21 22 23 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora

valeron_x
post 21 Oct 2009, 14:54
Post #601

dintre plebei

Group: Members
From: Pristina, Kosovo

esti un exemplu. presupun ca dupa ce ai trecut pe rosu, fie si fara sa-ti dai seama, mai exact din neatentie, de indata ce ai realizat ce ai facut te-ai dus si te-ai confesat la militie radmasa.gif
gata, nu te mai fac decurion, te fac direct centurion. cresti in ochii mei, corectule care esti tu corect, de astfel de oameni are nevoie viitorul imperiu roman pe care-l voi conduce icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Clio III 2006 1.4 16V - B 80 CTN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 21 Oct 2009, 15:01
Post #602

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Una e sa treci din neatentie, si alta e sa treci din nesimtire.

Sustin complet ultimile postari ale lui Modus.

Prostia se plateste. Traversezi pe unde te taie mintea - intai te plang rubedeniile, apoi cand vine asiguratorul meu sa le intrebe de sanatate te injura ca le-ai lasat cu datorii...

@crisolro Nu e chiar asa. Am un amic care a pleznit de curand un betivan prin Romanesti. A dat declaratie si sange, s-a facut expertiza, el avea 64kmph si asta a fost tot. L-au scos p-ala vinovat din start, nu i-au luat amicului carnetul nici macar o zi si nu a platit decat analiza sangelui.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
luck33ro
post 21 Oct 2009, 15:05
Post #603

Membru autentic

Poate sa ceara banii inapoi (pe analiza) prin proces si daune in plus (nervi, timp pierdut, stres, avocati, reparatu masinii daca e sifonata, etc) de la betiv tongue.gif

--------------------
+
Modus
post 21 Oct 2009, 15:05
Post #604

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 21 Oct 2009, 14:54)
esti un exemplu. presupun ca dupa ce ai trecut pe rosu, fie si fara sa-ti dai seama, mai exact din neatentie, de indata ce ai realizat ce ai facut te-ai dus si te-ai confesat la militie radmasa.gif
gata, nu te mai fac decurion, te fac direct centurion. cresti in ochii mei, corectule care esti tu corect, de astfel de oameni are nevoie viitorul imperiu roman pe care-l voi conduce icon_mrgreen.gif
*

Sa stii ca saptamanile trecute eram cufundat in ganduri la o trecere de pietoni si am inceput sa traversez. Cand am sesizat ca era rosu, m-am retras imediat pe trotuar. In afara de asta, nu trec pe rosu/galben nici cu masina, nici pe jos.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 15:13
Post #605

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 21 Oct 2009, 11:00)
Pacat ca a reusit sa scape pietonul! Ar trebui sanctionat drastic.
*

@R19/16V..Are dreptate Modus dar prea le zice cu pasiune asa...ca nu-mi vine sa zic altcumva. Amuzant oricum. Imi si inchipui cum il haituia lumea sa il aduca in fata justitiei pentru a fi sanctionat "drastic" dar el, nenorocitul, a scapat biggrin.gif . Multe din fazele astea se intampla din neatentie. Cel mai tare e cand pleaca un pieton pe rosu si multi se reped dupa ala..e un gest reflex biggrin.gif .
N-o sa fie niciodata la noi chiar ca la nemti, sa stea omu' la rosu desi nu trece nici o masina. Nici chiar aplicand legea la sange.

This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 15:14

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
lag_ph
post 21 Oct 2009, 15:21
Post #606

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

biggrin.gif Viena , 11 noaptea. Trecere de pietoni, verde pentru masini.
Drumul liber (2 benzi toate - 1/sens). 3 (4) stateau si asteptau sa se inverzeasca..
La noi, principiul turmei functioneaza de minune.

Bucuresti, pe timp de zi : Chiar ma uitam la un semafor.. verde.. galben (3 masini veneau in viteza, mai aveau vreo 75-100m pana la semafor).. dupa vreo cateva secunde : rosu .. rosu pentru 1 secunda.. rosu pentru 2 secunde.. 3 masini trec in viteza.
Deci.. ce sa mai ?

This post has been edited by maister_dm: 21 Oct 2009, 15:22

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - 05.10.1998 - de PH
+
Brohlin
post 21 Oct 2009, 15:27
Post #607

Membru

From: Bucuresti

Sa se faca RCP - Raspundere Civila Pietonala biggrin.gif

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5 dci +80CP 2006 - B-00-???
What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
+
pcs
post 21 Oct 2009, 15:34
Post #608

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Asta e buna, dar am un coleg care a patit-o in afara localitatii - pietonul beat turta, viteza masinii dupa expertiza 80 km/h, pietonul a scapat ( norocul betivilor ! ) cu traumatisme minore, masina reparata pe CASCO, dupa care societatea de asigurari a dat in judecata pietonul pentru recuperarea pagubelor, da' ii creste si amicului rata CASCO pentru anul viitor.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e 05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308VT
+
Flamingo
post 21 Oct 2009, 16:00
Post #609

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

P-asta cu pietonul beat turta am patit-o si eu in 2001, si da, Dumnezeul betivilor exista si are mare grija de ei.

Eu am avut parbrizul crapat, spoilerul spart, aripa infundata, farul varza si geamul oglinzii tandari... iar el, doar o usoara durere de spate. blink.gif Mai rau (pt politisti) a fost ca au trebuit sa-si prelungeasca tura de noapte (accidentul s-a intamplat dimineata pe DN7 in Costestii din Deal)... Mi-a placut de ei ca nu mi-au oprit permisul pentru cercetari si nici nu am luat vreo amenda, deoarece nea betivul, pe numele lui Voicu Marius din ciomuna mai sus amintita, era la a 3 a tentativa de acest gen. mad.gif si tot el cerea despagubiri, auzi. Imi cere 2 mil lei pe saptamana la acea vreme pe motiv ca acum nu mai poate merge la piata sa-si vanda marfa.

Eu 0% alcoolemie, el undeva pe la +2%. Asta e...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
caktuss
post 21 Oct 2009, 18:26
Post #610

Membru autentic

From: Iasi

ahaha ce tare... sa bei sa-ti faci curaj sa sari in fata masinii, ca sa-i ceri soferului bani... pe care sa-i dai tot pe bautura 168.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
luck33ro
post 22 Oct 2009, 07:26
Post #611

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 21 Oct 2009, 16:00)
P-asta cu pietonul beat turta am patit-o si eu in 2001, si da, Dumnezeul betivilor exista si are mare grija de ei.

Eu am avut parbrizul crapat, spoilerul spart, aripa infundata, farul varza si geamul oglinzii tandari... iar el, doar o usoara durere de spate.  blink.gif Mai rau (pt politisti) a fost ca au trebuit sa-si prelungeasca tura de noapte (accidentul s-a intamplat dimineata pe DN7 in Costestii din Deal)... Mi-a placut de ei ca nu mi-au oprit permisul pentru cercetari si nici nu am luat vreo amenda, deoarece nea betivul, pe numele lui Voicu Marius din ciomuna mai sus amintita, era la a 3 a tentativa de acest gen.  mad.gif si tot el cerea despagubiri, auzi. Imi cere 2 mil lei pe saptamana la acea vreme pe motiv ca acum nu mai poate merge la piata sa-si vanda marfa.

Eu 0% alcoolemie, el undeva pe la +2%. Asta e...
*

Daca ai avut CASCO o sa plateasca el 2 mil. pe saptamana cativa anisori icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Flamingo
post 22 Oct 2009, 08:19
Post #612

Membru "SPARKY Team"

Repet, s-a intamplat in 2001 cand un salariu mai de doamne ajuta in zona aia era undeva pe la 2,5 mil lei, iar el imi cerea despagubiri de 2 mil lei / saptamana. blink.gif Pentru ca aveam drumuri dese prin zona, m-am simtit un pic vinovat si i-am dus in 2 randuri pachet cu diverse (ulei, ceva conserve, faina, zahar), pe care le-a luat in scarba si le-a azvarlit prin camera.

Ce nu stie el, este ca ultima data cand am fost in acea comuna sa vad ce mai face, ca deh, ma gandeam sa nu aibe leziuni interne) si tipul nu era de gasit, am mers la seful de post care cunostea prea bine cazul si l-am cautat impreuna cu el prin carciumile din sat. Cand a auzit ca-l cautam si cand ne-a mai si vazut, brusc s-a aplecat in fata imitind o durere de spate. Am ras atunci dar ne-am si dat seama ca betivul a jucat teatru.

La analizele finale din Targoviste, i s-a spus ca nu necesita nici spitalizare si nici tratament si de atunci n-am mai auzit de el si nici nu m-am mai interesat de soarta lui. Oricum, legea era de partea mea al toate capitolele, incepand de la traversarea neregulamentara si ajungand la starea de ebrietate (2 la mie alcoolemie).

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
rtBK
post 22 Oct 2009, 08:39
Post #613

Unique like everyone else

Eu nu inteleg pietonii care incep sa treaca strada desi eu sunt singura / ultima masina si mai mult de 5 secunde nu ii deranjam. Cand e aglomerat inteleg... dar asa.. ?? Si deobicei merg in doru-leli parca doar sa iti faca in ciuda.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Flamingo
post 22 Oct 2009, 08:46
Post #614

Membru "SPARKY Team"

Treaba este cat se poate de simpla Razvane. tongue.gif Se bazeaza pe faptul ca nu esti atat de inconstient incat sa dai peste ei. Iti spun din surse sigure. Nu o data am auzit ceva de genul "ce, aveai de gand sa ma calci ?"

Alta adata un mos tampit care isi plimba nepotul de 2 ani maxim in carucior, la un colt de strada a trecut nestingherit pe pareta cealalta fara sa se uite in dreapta sau in stanga. Pe stradutele din cartier nu prea sunt treceri de pietoni astfel ca fiecare trece cum poate. Pun frana, dau ochii peste cap, il injur in gand si zic, eh, asta e... se mai intampla. Pacat de copilul ala ca are un bunic inconstient. Bine ca nu aveam vteza, etc... La care mosul tot el... &^*&% ^%#^% (( %$# %$# ! Am ramas asa blink.gif dupa care i-am spus ca trebuia sa fiu tampit si criminal sa dau peste ei dar oricum, sa fie mai atent pe viitor. Hmm, aveam cu cine sa ma inteleg. Nope... Ala a continuat sa ma injure.

--------------------
+
rtBK
post 22 Oct 2009, 08:49
Post #615

laugh.gif

Cand mergeam cu bicicleta mi s-a intamplat o faza in genul asteia..dar nu era nici o trecere de pietoni si nici un cap de strada.

Eram in spatele a 2 masini care se oprisera sa acorde prioritate.... abia oprisem si eu... si vine unu de pe trotuar si imi zice "daca dadeai peste mine?" radmasa.gif Am ramas masca blink.gif blink.gif laugh.gif

--------------------

Trek Valencia
+
eduardsebe
post 22 Oct 2009, 17:23
Post #616

Membru Expressionist

asa am dat si eu peste un mos pe la moghioros...dar aveam viteza mica si nu a avut decat o fractura la picior de la cazatura nu de la impact...l-am atins cu aripa stanga....noroc ca eram cu masina de serviciu...dar dai ...drum la politie,la spital la tataie...oricum el a fost de vina pentru traversare neregulamentara,nu a cerut despagubiri ca a recunoscut ca e vina lui...

This post has been edited by eduardsebe: 22 Oct 2009, 17:23

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
rtBK
post 23 Oct 2009, 10:35
Post #617

in urma cu 30 de minute un golf avea botul varza pe la casa radio. Cel mai probabil i s-a taiat fata de catre cei care nu au rabdare sa acorde prioritate cand fac stanga. Faza penibila e ca... desi masina statea foarte aproape de intersectie + politie nimeni nu a fost sensibilizat si taiau fata in continuare.

Imi pare rau pentru tipu si prietena lui cu golf... pareau foarte zdruncinati de faza.

p.s. probabil ca tot eu am fost de vina in mintea unor colegi de forum... desi eu am trecut peste 10 de la accident pe acolo. dry.gif

This post has been edited by rtBK: 23 Oct 2009, 10:36

--------------------

Trek Valencia
+
crisolro
post 23 Oct 2009, 13:29
Post #618

QUOTE(Flamingo @ 22 Oct 2009, 09:46)
Alta adata un mos tampit care isi plimba nepotul de 2 ani maxim in carucior, la un colt de strada a trecut nestingherit pe pareta cealalta fara sa se uite in dreapta sau in stanga. Pe stradutele din cartier nu prea sunt treceri de pietoni astfel ca fiecare trece cum poate. Pun frana, dau ochii peste cap, il injur in gand si zic, eh, asta e... se mai intampla. Pacat de copilul ala ca are un bunic inconstient. Bine ca nu aveam vteza, etc... La care mosul tot el... &^*&% ^%#^% (( %$# %$# ! Am ramas asa  blink.gif dupa care i-am spus ca trebuia sa fiu tampit si criminal sa dau peste ei dar oricum, sa fie mai atent pe viitor. Hmm, aveam cu cine sa ma inteleg. Nope... Ala a continuat sa ma injure.
*

din cate stiu eu, daca acolo nu era zebra, atunci el avea voie sa treaca dar nu avea prioritate si trebuia sa astepte pana nu mai veneau masini ca sa treaca!!!
exceptie fac zonele rezidentiale lipsite de trotuare unde pietonii merg pe unde vor muschii lor iar masinile sunt obligate efectiv sa stea dupa ei wink.gif - asa cum ar trebui sa faca orice sofer care merge cu masina pe trotuar ca sa o parcheze pe trotuar - i-a dat lui adp-ul loc pe trotuar da' asta ineamna ca trebuie sa mearga usor si sa stea dupa toti pietoii, nu sa-i claxoneze ca un cretin!
dar cu mosii oricum nu o scoti la capat ...

This post has been edited by crisolro: 23 Oct 2009, 13:34

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
luck33ro
post 23 Oct 2009, 13:30
Post #619

Membru autentic

Ai trecut peste 10 pietoni ? radmasa.gif

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 23 Oct 2009, 17:36
Post #620

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

cine are date despre accidentul de pe vasile milea de azi? un audi a6 allroad model nou parca si un megane sedan.
Din ce am vazut, meganeul era lovit din lateral stanga fix in portiera soferului. S-a declansat cortina, usa parea infundata destul de mult, dar nu stiu in ce masura soferul a fost ranit. Audiul nu avea nici el botul intreg, era destul de mult deformat. Presupun ca cel cu meganeul a vrut sa intoarca de prin dreapta refugiului de pietoni, iar cel cu audi a venit pe partea stanga a refugiului si a intrat in renault. Ori a avut viteza, ori cel din megane a tras tare de volan sa intoarca repede.
Alta modalitate de petrecere a accidentului ar fi: megane-ul sa iasa din cladirea Chip(parca ii zice) si sa nu se asigure.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
eduardsebe
post 24 Oct 2009, 18:39
Post #621

Membru Expressionist

eu LolLolLo.gif am vazut live smile.gif

de apreciat siguranta Megane-ului care a protejat soferul foarte bine...am vazut ca s-a dat jos si avea doar mici zgarieturi pe mana...in rest vad ca ai spus tu cam tot ce era de spus smile.gif

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
Flamingo
post 24 Oct 2009, 20:47
Post #622

Membru "SPARKY Team"

Poze, nimic ? unsure.gif

--------------------
+
eduardsebe
post 24 Oct 2009, 20:52
Post #623

Membru Expressionist

nimic ... sad.gif

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
spy_oh_joy1389
post 24 Oct 2009, 22:06
Post #624

daca l-ai vazut live, spune-mi te rog, care ipoteza o confirmi? intorcea meganeul? sau iesea din cladirea chip?

si nu prea am vazut clar, cum a iesit audiul din accident? ca am vazut in fuga

--------------------
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
eduardsebe
post 25 Oct 2009, 08:43
Post #625

Membru Expressionist

intorcea megane-ul...si audi a intrat in plin in megane,iar audi-ul iesit destul de sifonat,chiar m-am mirat

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
rtBK
post 25 Oct 2009, 08:47
Post #626

te-ai mirat ca a iesit sifonat? blink.gif de ce?

--------------------

Trek Valencia
+
eduardsebe
post 25 Oct 2009, 08:49
Post #627

Membru Expressionist

pai de obicei masina care intra in lateralul altei masini iese mai putin sifonata ....dar la audi asta era ca si cum ar fi intrat in ceva mult mai tare

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
Master01
post 25 Oct 2009, 10:08
Post #628

Membru autentic

From: Suceava

Ei, 5 stele, se vede?

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC 2005/1598 cmc 1,6 16 V - Nr. de SV
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
spy_oh_joy1389
post 25 Oct 2009, 12:28
Post #629

a absorbit mult din impact, dar cam prea mult. oricum, nu sunt expert ca sa conteze opinia mea.

eduardsebe: stii cine a iesit vinovat? ca nu pot sa imi dau seama, avand in vedere ca pe acolo nu mai trece tramvaiul, linia de tramvai este folosita ca banda. Daca se considera banda, meganeul e vinovat ca nu s-a asigurat. Altfel, masinile nu au ce cauta pe sina de tramvai.

--------------------
+
eduardsebe
post 25 Oct 2009, 16:12
Post #630

Membru Expressionist

nu stiu cine a fost de vina dar inclin vina spre megane...dar nu sunt sigur

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
416 Pages « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 23:08
Dacia