Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
valeron_x |
![]()
|
||
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Una e sa treci din neatentie, si alta e sa treci din nesimtire.
Sustin complet ultimile postari ale lui Modus. Prostia se plateste. Traversezi pe unde te taie mintea - intai te plang rubedeniile, apoi cand vine asiguratorul meu sa le intrebe de sanatate te injura ca le-ai lasat cu datorii... @crisolro Nu e chiar asa. Am un amic care a pleznit de curand un betivan prin Romanesti. A dat declaratie si sange, s-a facut expertiza, el avea 64kmph si asta a fost tot. L-au scos p-ala vinovat din start, nu i-au luat amicului carnetul nici macar o zi si nu a platit decat analiza sangelui. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Poate sa ceara banii inapoi (pe analiza) prin proces si daune in plus (nervi, timp pierdut, stres, avocati, reparatu masinii daca e sifonata, etc) de la betiv
![]() |
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(valeron_x @ 21 Oct 2009, 14:54) esti un exemplu. presupun ca dupa ce ai trecut pe rosu, fie si fara sa-ti dai seama, mai exact din neatentie, de indata ce ai realizat ce ai facut te-ai dus si te-ai confesat la militie ![]() gata, nu te mai fac decurion, te fac direct centurion. cresti in ochii mei, corectule care esti tu corect, de astfel de oameni are nevoie viitorul imperiu roman pe care-l voi conduce ![]() Sa stii ca saptamanile trecute eram cufundat in ganduri la o trecere de pietoni si am inceput sa traversez. Cand am sesizat ca era rosu, m-am retras imediat pe trotuar. In afara de asta, nu trec pe rosu/galben nici cu masina, nici pe jos. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Modus @ 21 Oct 2009, 11:00) @R19/16V..Are dreptate Modus dar prea le zice cu pasiune asa...ca nu-mi vine sa zic altcumva. Amuzant oricum. Imi si inchipui cum il haituia lumea sa il aduca in fata justitiei pentru a fi sanctionat "drastic" dar el, nenorocitul, a scapat ![]() ![]() N-o sa fie niciodata la noi chiar ca la nemti, sa stea omu' la rosu desi nu trece nici o masina. Nici chiar aplicand legea la sange. This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 15:14 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
![]() Drumul liber (2 benzi toate - 1/sens). 3 (4) stateau si asteptau sa se inverzeasca.. La noi, principiul turmei functioneaza de minune. Bucuresti, pe timp de zi : Chiar ma uitam la un semafor.. verde.. galben (3 masini veneau in viteza, mai aveau vreo 75-100m pana la semafor).. dupa vreo cateva secunde : rosu .. rosu pentru 1 secunda.. rosu pentru 2 secunde.. 3 masini trec in viteza. Deci.. ce sa mai ? This post has been edited by maister_dm: 21 Oct 2009, 15:22 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa se faca RCP - Raspundere Civila Pietonala
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Asta e buna, dar am un coleg care a patit-o in afara localitatii - pietonul beat turta, viteza masinii dupa expertiza 80 km/h, pietonul a scapat ( norocul betivilor ! ) cu traumatisme minore, masina reparata pe CASCO, dupa care societatea de asigurari a dat in judecata pietonul pentru recuperarea pagubelor, da' ii creste si amicului rata CASCO pentru anul viitor.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
P-asta cu pietonul beat turta am patit-o si eu in 2001, si da, Dumnezeul betivilor exista si are mare grija de ei.
Eu am avut parbrizul crapat, spoilerul spart, aripa infundata, farul varza si geamul oglinzii tandari... iar el, doar o usoara durere de spate. ![]() ![]() Eu 0% alcoolemie, el undeva pe la +2%. Asta e... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ahaha ce tare... sa bei sa-ti faci curaj sa sari in fata masinii, ca sa-i ceri soferului bani... pe care sa-i dai tot pe bautura
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 21 Oct 2009, 16:00) P-asta cu pietonul beat turta am patit-o si eu in 2001, si da, Dumnezeul betivilor exista si are mare grija de ei. Eu am avut parbrizul crapat, spoilerul spart, aripa infundata, farul varza si geamul oglinzii tandari... iar el, doar o usoara durere de spate. ![]() ![]() Eu 0% alcoolemie, el undeva pe la +2%. Asta e... Daca ai avut CASCO o sa plateasca el 2 mil. pe saptamana cativa anisori ![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Repet, s-a intamplat in 2001 cand un salariu mai de doamne ajuta in zona aia era undeva pe la 2,5 mil lei, iar el imi cerea despagubiri de 2 mil lei / saptamana.
![]() Ce nu stie el, este ca ultima data cand am fost in acea comuna sa vad ce mai face, ca deh, ma gandeam sa nu aibe leziuni interne) si tipul nu era de gasit, am mers la seful de post care cunostea prea bine cazul si l-am cautat impreuna cu el prin carciumile din sat. Cand a auzit ca-l cautam si cand ne-a mai si vazut, brusc s-a aplecat in fata imitind o durere de spate. Am ras atunci dar ne-am si dat seama ca betivul a jucat teatru. La analizele finale din Targoviste, i s-a spus ca nu necesita nici spitalizare si nici tratament si de atunci n-am mai auzit de el si nici nu m-am mai interesat de soarta lui. Oricum, legea era de partea mea al toate capitolele, incepand de la traversarea neregulamentara si ajungand la starea de ebrietate (2 la mie alcoolemie). |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg pietonii care incep sa treaca strada desi eu sunt singura / ultima masina si mai mult de 5 secunde nu ii deranjam. Cand e aglomerat inteleg... dar asa.. ?? Si deobicei merg in doru-leli parca doar sa iti faca in ciuda.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
Treaba este cat se poate de simpla Razvane.
![]() Alta adata un mos tampit care isi plimba nepotul de 2 ani maxim in carucior, la un colt de strada a trecut nestingherit pe pareta cealalta fara sa se uite in dreapta sau in stanga. Pe stradutele din cartier nu prea sunt treceri de pietoni astfel ca fiecare trece cum poate. Pun frana, dau ochii peste cap, il injur in gand si zic, eh, asta e... se mai intampla. Pacat de copilul ala ca are un bunic inconstient. Bine ca nu aveam vteza, etc... La care mosul tot el... &^*&% ^%#^% (( %$# %$# ! Am ramas asa ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() Cand mergeam cu bicicleta mi s-a intamplat o faza in genul asteia..dar nu era nici o trecere de pietoni si nici un cap de strada. Eram in spatele a 2 masini care se oprisera sa acorde prioritate.... abia oprisem si eu... si vine unu de pe trotuar si imi zice "daca dadeai peste mine?" ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
asa am dat si eu peste un mos pe la moghioros...dar aveam viteza mica si nu a avut decat o fractura la picior de la cazatura nu de la impact...l-am atins cu aripa stanga....noroc ca eram cu masina de serviciu...dar dai ...drum la politie,la spital la tataie...oricum el a fost de vina pentru traversare neregulamentara,nu a cerut despagubiri ca a recunoscut ca e vina lui...
This post has been edited by eduardsebe: 22 Oct 2009, 17:23 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
rtBK |
![]()
|
in urma cu 30 de minute un golf avea botul varza pe la casa radio. Cel mai probabil i s-a taiat fata de catre cei care nu au rabdare sa acorde prioritate cand fac stanga. Faza penibila e ca... desi masina statea foarte aproape de intersectie + politie nimeni nu a fost sensibilizat si taiau fata in continuare.
Imi pare rau pentru tipu si prietena lui cu golf... pareau foarte zdruncinati de faza. p.s. probabil ca tot eu am fost de vina in mintea unor colegi de forum... desi eu am trecut peste 10 de la accident pe acolo. ![]() This post has been edited by rtBK: 23 Oct 2009, 10:36 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 22 Oct 2009, 09:46) Alta adata un mos tampit care isi plimba nepotul de 2 ani maxim in carucior, la un colt de strada a trecut nestingherit pe pareta cealalta fara sa se uite in dreapta sau in stanga. Pe stradutele din cartier nu prea sunt treceri de pietoni astfel ca fiecare trece cum poate. Pun frana, dau ochii peste cap, il injur in gand si zic, eh, asta e... se mai intampla. Pacat de copilul ala ca are un bunic inconstient. Bine ca nu aveam vteza, etc... La care mosul tot el... &^*&% ^%#^% (( %$# %$# ! Am ramas asa ![]() din cate stiu eu, daca acolo nu era zebra, atunci el avea voie sa treaca dar nu avea prioritate si trebuia sa astepte pana nu mai veneau masini ca sa treaca!!! exceptie fac zonele rezidentiale lipsite de trotuare unde pietonii merg pe unde vor muschii lor iar masinile sunt obligate efectiv sa stea dupa ei ![]() dar cu mosii oricum nu o scoti la capat ... This post has been edited by crisolro: 23 Oct 2009, 13:34 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ai trecut peste 10 pietoni ?
![]() |
--------------------
**
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
cine are date despre accidentul de pe vasile milea de azi? un audi a6 allroad model nou parca si un megane sedan.
Din ce am vazut, meganeul era lovit din lateral stanga fix in portiera soferului. S-a declansat cortina, usa parea infundata destul de mult, dar nu stiu in ce masura soferul a fost ranit. Audiul nu avea nici el botul intreg, era destul de mult deformat. Presupun ca cel cu meganeul a vrut sa intoarca de prin dreapta refugiului de pietoni, iar cel cu audi a venit pe partea stanga a refugiului si a intrat in renault. Ori a avut viteza, ori cel din megane a tras tare de volan sa intoarca repede. Alta modalitate de petrecere a accidentului ar fi: megane-ul sa iasa din cladirea Chip(parca ii zice) si sa nu se asigure. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
eu
![]() ![]() de apreciat siguranta Megane-ului care a protejat soferul foarte bine...am vazut ca s-a dat jos si avea doar mici zgarieturi pe mana...in rest vad ca ai spus tu cam tot ce era de spus ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Flamingo |
![]()
|
Poze, nimic ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
nimic ...
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
daca l-ai vazut live, spune-mi te rog, care ipoteza o confirmi? intorcea meganeul? sau iesea din cladirea chip?
si nu prea am vazut clar, cum a iesit audiul din accident? ca am vazut in fuga |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
eduardsebe |
![]()
|
intorcea megane-ul...si audi a intrat in plin in megane,iar audi-ul iesit destul de sifonat,chiar m-am mirat
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
rtBK |
![]()
|
te-ai mirat ca a iesit sifonat?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
pai de obicei masina care intra in lateralul altei masini iese mai putin sifonata ....dar la audi asta era ca si cum ar fi intrat in ceva mult mai tare
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Ei, 5 stele, se vede?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
a absorbit mult din impact, dar cam prea mult. oricum, nu sunt expert ca sa conteze opinia mea.
eduardsebe: stii cine a iesit vinovat? ca nu pot sa imi dau seama, avand in vedere ca pe acolo nu mai trece tramvaiul, linia de tramvai este folosita ca banda. Daca se considera banda, meganeul e vinovat ca nu s-a asigurat. Altfel, masinile nu au ce cauta pe sina de tramvai. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
eduardsebe |
![]()
|
nu stiu cine a fost de vina dar inclin vina spre megane...dar nu sunt sigur
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 23:08 |