Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.262 Joined: 13 October 06 ![]() |
Ne-arata ca de obicei ca saracia ucide.
Saracie inseamna lipsa de educatie, saracie inseamna lipsa infrastructurii, saracie inseamna rable in trafic. Cat despre protectia pe care ti-o ofera symbol-ul in cazul unui impact, cred ca ne-am lamurit cu totii de la laura stoica incoace. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
lifescience |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 16 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Faptul ca ala a omorat atatia oameni "dintr-o lovitura" nu are nicio legatura cu saracia sau cu modelul masinii care s-a facut praf
|
--------------------
Mazda
2
- -
DE - 5dr 2008
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Are si saracia un "merit", pentru ca intr-adevar limiteaza nivelul de educatie al populatiei. Nu am vazut nicio statistica in sensul asta, dar sunt sigur ca se poate corela nivelul de educatie cu cel al violentei in general, nu doar la volan, si a incidentelor de trafic provocate de erori de condus.
|
--------------------
-
-
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
saracia cu duhu, aia este buba.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
MuciX |
![]()
|
Au schimbat incadrarea in tentativa de omor.
|
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
IancuMIC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 277 Joined: 4 December 11 From: Galati ![]() |
Toata lumea a vazut ca asa a fost.
|
--------------------
DACIA
Logan
2008,Prestige 1.6/16v Renault Megane 3 1,5 dCi Expression
Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul. |
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 10 Feb 2016, 16:58) a durat 1 AN (!) ca sa se faca acest pas elementar si normal, trist... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Imbecilul ala cica "nu s-a asigurat"
![]() Pe bune? Tragi ca animalu' de volan in asa hal incat sa-l scoti pe alalalt de pe carosabil, masina ta ramane stabila pe traiectorie si tu cica "nu te-ai asigurat"? Nici eu nu m-am asigurat odata si de-abia l-am atins pe unu si sincer, m-am kkt pe mine cand am auzit "buf". Pe retardatu' ala l-a durut la absca, ala avea o lectie de predat "saracului" cu Loganul. Cine stie cu ce l-o fi frecat si pe ala, nu s-o fi incadrat bine la Piata Presei sau la Miorita, da' de-acolo si pana sa-l bagi in stalp e cale lunga... |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Care audi? Nu era touareg
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(MuciX @ 11 Feb 2016, 07:56) Pai si nu e asa? Nu ai convingerea ca daca in locul Loganului se afla o masina de lux ala din jep nu ar fi schitat nimic? pana si justitiarii nu fac greseli d'astea ![]() O veste buna schimabarea incadrarii, dar parca se intelesesera soferii, iar daca nu exista o sesizare in acest sens mai poate pati ceva soferul de jep? |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
MuciX |
![]()
|
Imbecilul e imbecil, mai putin conteaza masina din care coboara.
Asta imi aminteste de o faza cand eram cu mazdoiul (masina verde "de gagici") si m-a luat un burghez cu Range, pe care nu am vrut sa il las sa faca stanga pe linie continua, cu "ce masina frumoasa ai ma!" Am scos capul pe geam si i-am raspuns "hai ca nici a ta nu rea". |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.095 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ei pot sa se inteleaga..nu are legatura incadrarea. in cel mai bun caz nu mai poate sa il cheme in civil.
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ceva accident azi pe strada mitropolit Nifon. BMW seria 5 intrat intr-o casa. Alta masina busita si un pusti care plângea pe un trotuar. Sper ca nu au fost si victime. Când am trecut eu nu ajunsese nimeni iar in aer încă era fum de airbaguri. Lume ca la urs!
This post has been edited by Diac: 13 Feb 2016, 01:11 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
am facut gresala sa ma uit la astea https://www.youtube.com/watch?v=ijNPMYcmpWo
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
si vrei sa facem si noi aceeasi greseala?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
A fost zilele trecute un accident la intersectia de la Hanul Drumetului din Dr. Taberei. Era politie, vreo 3 masini, masurau, puneau conuri.... cel mai probabil vreuun sofer a agatat vreun pieton. Din pacate e un lucru care se intampla frecvent.
Ce nu spune insa nimeni, si evident ca nu se face nimic, este ca in intersectia aia, noaptea este benza. Da' bezna de-ti bagi degetele in ochi. Asfalt negru, un bec chior, daca mai si ploua esti pa, nu vezi absolut nimic. Poti sa ai si mama farurilor. Taximetristi opriti pe trecere. Pietonii au si un obicei tampit sa se arunce in fata masinii doar pt ca au trecere....deci toate luate in calcul egal retea pentru accidente. Daca as avea cate un euro pentru fiecare situatie in care am sesizat locala (vis a vis de cretinii din masinile galbene) si primaria (vis a vis de lumina absolut chioara), as fi....poate nu milionar, dar p'acolo. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
MMVI |
![]()
|
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 16 Feb 2016, 12:25) Pietonii au si un obicei tampit sa se arunce in fata masinii doar pt ca au trecere....deci toate luate in calcul egal retea pentru accidente. Am patit-o si eu duminica trecuta, pe Luica. M-am dumirit tarziu, pentru ca a venit foarte repede, direct pe trecere si se uita la mine cum ma luptam cu masina sa opresc; nu eram foarte departe de trecere. Nu pot pune filmarea, din pacate mi-am pierdut firea si am injurat ca un birjar vreo 5 minute bune. Cum pot fi unii atat de cretini, nu stiu. Pana mea, inteleg ca ai prioritate, ca ar trebui sa am eu grija in zona trecerii, dar nu te poti arunca orbeste pe trecere. |
--------------------
-
-
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
da cum ar trebui, sa iti dea tie prioritate sau ce?
![]() |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
MMVI |
![]()
|
nu e obligat si pietonul sa se asigure?
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.309 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ba da, spre binele lui. Am patit-o cu unul care alerga, a aparut dintre masinile parcare pe trecere. Noroc ca n-avem nici 40 kmh. El si-a cerut scuze, vazuse nush ce autobuz.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Da-i vreunu' sa nu fi patit asta? Si io am avut reactie rapida in fata unuia care s-a aruncat aproape in fata masinii..Aparand de undeva din spatele masinii mele..Martorii il vedeau deja sub rotile masinii..Si-a cerut scuze dupa faza asta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MMVI |
![]()
|
PhilipMorris
![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
razi tu razi, harap alb da'purceaua-i moarta in cotet. Imi pute a lasitate, pentru ca, la STOP opresc, ca iese cu fiare contorsionate, dar la trecere pietonu, care are DREPTUL sa treaca si soferul OBLIGATIA sa opreasca, deci repet, la trecerea de pietoni sunt cocos, ma tine balamaua.
Vina de a fi surprins pe trecere ca, culmea, trece un pieton, iti apatine in totalitate tie, ca sofer, inseamna ca nu esti pregatit. Ma intreb ce faci daca te trezesti cu un pieton care nu trece pe trecere, cam cat de surprins esti atunci. |
--------------------
MK2
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca mergi regulamentar cu 50 de km/h iar cand mai ai 10 m pana la trecere pietonul se arunca pe trecere, cum opresti?
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
cand mergi tu regulamentar cu 50km/h la 10 metri de trecere inseamna ca iti surade ideea de a fi sodomizat in puscarie.
|
--------------------
MK2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 05:22 |