Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
QUOTE(pcs @ 30 Dec 2015, 23:52) Dacă acum, cât e tânără, nu se distrează.... când să o facă???? |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cucoana aia din poza are doar 21 de ani???
|
--------------------
.
.
.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Ca sa acumulezi 3 dosare penale nu e usor, trebuie sa te apuci de mica...a avut o adolescenta grea si muuult incercata..de multi!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 30 Dec 2015, 20:45) Nu se blochează, pentru că se oprește dincolo de centrul ei, iar albastrul trece prin spatele lui. Desenul nu e făcut la scară. Din desen pare că se blochează, dar în realitate ar fi destul loc. N-am văzut niciodată vreo intersecție care să fie mai îngustă decît o lungime de mașină. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Asta omoara tot ce prinde..La propriu.Cu largul concurs al unor marci care-s total nepotrivite pt ea..Chiar nu inteleg cum de este lasata libera.Peste putinta de intelegere.O tampita fara creieri..Si mai tampite legile noastre.In primul rand asta nu-i sanatoasa la cap si ar trebui anulat dreptul de a conduce autovehicule.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
cocalar trecand pe rosu , link
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Biciclist caruia i s-a facut dreptate.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
pe dracu'...biciclistu' ala justitiar l-a pandit inadins pe saracul zidar...
![]() |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
In 2012 s-a intamplat si s-a facut dreptate in 2016. Te cam pipi pe ea de dreptate daca dureaza atat...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Mai bine decat deloc. Si oricum, precedentul a fost creat.
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(aaddrryyss @ 24 Jan 2016, 01:25) Nu cred că l-a pîndit înadins, dar cred că e genul de biciclist dement care face slalom cu viteză printre mașini, iar cînd apare brusc în unghiul mort al unei mașini face pe victima. Am mers și eu destul de mult cu bicicleta prin traficul bucureștean și nu mi-a deschis nimeni ușa în față, nu m-a luat nimeni prin surprindere. Și chiar dacă mi-ar fi deschis-o, aș fi putut frîna fără nici o problemă. Dar cînd zbori ca dementul pe lîngă mașinile parcate fără să te uiți la ele, fără să anticipezi nimic, singura ta grijă fiind doar să te lauzi pe feisbuc cu noul tău record... shit happens. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Ce dreptate s-a facut, cand biciclistu' pretinde c-a avut nevoie de 20 de zile de ingrijiri medicale?! Da' cat de rau sa si cazi, pentru a avea nevoie de 3 saptamani de ingrijiri medicale?!
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Stie Laurentziu, el se da zilnic cu bicicleta
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Ce oti fi avind cu el? Invidiosii astia din provincie.......
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 24 Jan 2016, 09:32) Nu cred că l-a pîndit înadins, dar cred că e genul de biciclist dement care face slalom cu viteză printre mașini, iar cînd apare brusc în unghiul mort al unei mașini face pe victima. Am mers și eu destul de mult cu bicicleta prin traficul bucureștean și nu mi-a deschis nimeni ușa în față, nu m-a luat nimeni prin surprindere. Și chiar dacă mi-ar fi deschis-o, aș fi putut frîna fără nici o problemă. Dar cînd zbori ca dementul pe lîngă mașinile parcate fără să te uiți la ele, fără să anticipezi nimic, singura ta grijă fiind doar să te lauzi pe feisbuc cu noul tău record... shit happens. Daca tu n ai patit treaba asta, nu inseamna ca nu se intampla! Eu merg super calm cand sunt pe bicla si nu crosetez printre masini, dar tot am patit in timp ce mergeam pe trotuar sa deschida un bou usa fix cand nu mai aveai ce sa faci. Repet, daca tu n ai patit nu inseamna ca nu se intampla... iar faza ca tu tine care ai timp sa franezi orice s ar intampla este delicioasa... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
PhilipMorris |
![]()
|
Daca biclistu merge mai pe mijlocul soselei sa se fereasca de idiotii de soderi care deschid usa este injurat. Daca merge prea aproape si il darama un prost, asa-i trebuie.
Soferul este intotdeauna victima. Amaratu de el, cum deschide el usa ca un handicapat psihic, cum depaseste el biciclilstu la cativa centimetri doar ca sa nu incetineasca daca ii vine din fata, cum improasca el biclistu de noroi cu nesimtire, cum claxoneaza el cand vine din spate ![]() Io sunt biclist covins ![]() |
--------------------
MK2
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Atatea zile de spitalizare ca ai cazut de pe bicicleta nu exista. Doar daca a trecut un tir peste el dupa ce a cazut sau ceva. N-am nimic cu biciclistii corecti, dar majoritatea sunt fix ca aia cu A6 si volan pe dreapta.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Aici intervine sistemul sanitar
![]() |
--------------------
MK2
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(solidconvert @ 24 Jan 2016, 10:14) Daca tu n ai patit treaba asta, nu inseamna ca nu se intampla! Eu merg super calm cand sunt pe bicla si nu crosetez printre masini, dar tot am patit in timp ce mergeam pe trotuar sa deschida un bou usa fix cand nu mai aveai ce sa faci. Repet, daca tu n ai patit nu inseamna ca nu se intampla... iar faza ca tu tine care ai timp sa franezi orice s ar intampla este delicioasa... ![]() Se numește anticipare și e valabil și la șoferie, nu numai la biclă. Ai observat că unora le taie tot timpul cineva fața și-i ia prin surprindere, le frînează tot timpul cineva brusc în față, au tot timpul surprize neplăcute în trafic? Iar alții trebuie să stea serios pe gînduri ca să-și amintească cînd li s-a întîmplat ultima oară? Ei, cam la fel e și cu bicla. Dacă mergi în ritm de plimbare și te uiți la mașinile parcate, poți să anticipezi cu probabilitate foarte mare cînd se va deschide o ușă. Eu merg cu bicla în ritm lejer, cam cum m-aș plimba cu ea prin parc. Nu încerc să mă iau la întrecere cu mașinile. Iar la viteză de plimbare, cu frîna de pe față, pot opri într-o fracțiune de secundă. Acuma, sigur că dacă mergi cu viteză și frînezi pe spate (că na, pe față e periculos ![]() ![]() Am o frînă beton pe față, cu saboți calitatea I și reglată ca la carte. Cînd i-am împrumutat soră-mii bicicleta și a atins doar un pic frîna, era să se dea peste cap, și asta la viteză infimă, în cinci metri după plecarea de pe loc. Doar ce-ai atins-o și bicla s-a oprit. Sigur, trebuie s-o cunoști bine, că altfel zbori peste ghidon. Dar eu o cunosc. ![]() This post has been edited by VladSoare: 24 Jan 2016, 11:40 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Bre, aia nu-i franare buna. Aia e franare binara, 1 sau 0.
Am avut si io parte de o astfel de franare si m-a aruncat in nas. Am pus shimano si viata nu mai este greu... |
--------------------
MK2
|
|
VladSoare |
![]()
|
Te-a aruncat în nas pentru că nu erai obișnuit cu ea. Eu sînt, o cunosc bine. Pe mine nu mă aruncă.
![]() Și nu e deloc binară. O pot doza foarte bine. Singura diferență este că dozarea se face prin apăsări extrem de fine. This post has been edited by VladSoare: 24 Jan 2016, 12:00 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 24 Jan 2016, 11:35) Ai observat că unora le taie tot timpul cineva fața și-i ia prin surprindere, le frînează tot timpul cineva brusc în față, au tot timpul surprize neplăcute în trafic? Iar alții trebuie să stea serios pe gînduri ca să-și amintească cînd li s-a întîmplat ultima oară? Daaaaa! Excelent! 100% adevarat. Imi descrii fix un coleg de munca, care la absolut fiecare drum e "victima". Ba ii taie unul fata, ba pietonii nu stiu ce-au facut, ba camionul ala , ba biciclistul alalalt. Are aproape gaura in volan acolo unde are claxonul (acu' e suparat ca nu prea ii mai merge ala din stanga si nu e obisnuit sa apese pe volan pe partea dreapta) Cand ii zic ca de fapt conduce el cu ochii doar in bara din fata a aluilalt zice ca de fapt e el ghinionist si " bine ca esti tu sofer"..... In realitate daca te uiti in fata dar la ceva mai mare distanta decat bara aluilalt, daca te mai uiti si in parti si din cand in cand in oglinzi si ai o idee cam e ce in jurul masinii tale, poti anticipa cu destul succes chiar si cand mergi cu ceva viteza. Si in afara de faptul ca nu prea "ti se taie fata", nici tu nu prea o tai altora si nu stiu cum de se face ca mai intotdeauna gasesti si loc sa schimbi benzile fara sa trebuiasca sa o faci din scurt, vezi din timp si indicatoarele si pietonii.....si mai ales....prostii ![]() This post has been edited by vallixx: 24 Jan 2016, 12:09 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Jenkins |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 November 15 ![]() |
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/a...straulesti.html
detalii: http://www.b365.ro/accident-rutier-grav-in...oto_244062.html This post has been edited by Jenkins: 24 Jan 2016, 12:58 |
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Si io i-am taiat fata lu unu o data... cand mha suparhat manchatiash
![]() |
--------------------
MK2
|
|
VladSoare |
![]()
|
Bine că n-a fost colegul Adryssss. Ai avut mare noroc.
![]() Edit: a, acum m-am prins. ![]() Sînt cam încet azi. ![]() This post has been edited by VladSoare: 24 Jan 2016, 14:32 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Oricat ai anticipa tu, sunt momente cand pur si simplu nu mai ai ce sa faci... eu la asta m am referit! Exemplele extremiste cu aia care alearga ca disperatii evident ca nu si au rostul...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
VladSoare |
![]()
|
Bineînțeles că sînt. Dar aici nu cred că a fost un astfel de caz. Zice că în urma manevrei de evitare a căzut și s-a lovit atît de rău, încît a necesitat douăzeci de zile de îngrijiri medicale. Douăzeci!
![]() Hai să fim serioși, am căzut și eu cu bicicleta, și în afară de cîteva julituri pe palme (asta doar prima dată, pentru că de-atunci am purtat mănuși), poate una-două vînătăi pe picioare, și de orgoliul rănit n-am mai pățit nimic. De fapt orgoliul m-a durut cel mai tare dintre toate. ![]() Douăzeci de zile de îngrijiri, în urma unei manevre disperate de evitare, sugerează cu totul altceva decît un biciclist calm și atent care n-a avut nici o vină. This post has been edited by VladSoare: 25 Jan 2016, 16:52 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 19:26 |