Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
RazvanF |
![]()
|
||
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|||
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
A fost un caz acuma vreo 2-3 ani, undeva in Bacau parca, nu mai retin exact, cand a avut loc un accident din cauza neacordarii de prioritate si din cauza vitezei excesive. Foarte simplu: unu' trebuia sa acorde prioritate, s-a uitat stanga - dreapta, n-a vazut nimic, altu' a venit cu viteza (foarte mare) si astalalt nu a putut sa anticipeze. Frumos, elegant, accident grav (si un deces parca), in care vinovatu' a fost clar cel care nu a acordat prioritate. Ehh, ulterior in instanta, dupa ceva vreme, s-a rasturnat situatia si a fost declarat vinovat celalalt, din cauza ca a avut viteza mult prea mare pe sectoru' respectiv de drum si celalalt nu a putut sa anticipeze.
Acum nu gasesc link-ul, dar il voi posta cu proxima ocazie. |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(Alexandar @ 7 Oct 2015, 12:24) Da, explica-mi in continuare mie, caruia i-au decedat 2 cunostinte in decurs de un an, din cauza incompetentei si a teribilismului pe motocicleta. Nu vreau sa intram in polemica, dar sa pretinzi ca din 50 de accidente la care ai asistat, in 45 de cazuri nu a fost vina motociclistului, e putin desprins dintr-un univers pararel in care motociclistii sunt niste zane bune imbracate in rochite roz si motocicletelor lor sunt de fapt niste curcubee. Iar statistica cine ar trebui s-o realizeze? Asa dupa parerea ta? Competenti sau nu, sunt cei mai avizati in privinta asta. eu doar iti impartaseam experienta (la ce am asistat eu), din cate vezi, am explicat mai sus ca sunt multe cazuri in care si ei sunt vinovati. 7 Oct 2015, 12:46: QUOTE(vallixx @ 7 Oct 2015, 12:25) Stiu ca nu toti sunt asa, cunosc motoristi foarte ok si stiu ca nici ei nu-i sufera pe alde d'astia. Dar din pacate, sunt in minoritate. vezi, si aici parerile difera, in cazul celor pe care ii cunosc, sunt in majoritate. 7 Oct 2015, 12:49: QUOTE(VladSoare @ 7 Oct 2015, 12:28) Pînă acum, avem o statistică oficială făcută de o instituție de stat (și nu de una oarecare, ci de una care vede aceste accidente la prima mînă), respectiv o impresie personală scoasă din condei. Oare care o fi mai credibilă? din pacate, din ce in ce mai multi pustani incepatori isi iau motociclete, chiar speedere, pt a le da pe tute pe spate (de multe ori pe asfalt din pacate) si asa se ajunge la asfel de statistici... 7 Oct 2015, 12:52: QUOTE(Alexandar @ 7 Oct 2015, 12:39) Ehh, ulterior in instanta, dupa ceva vreme, s-a rasturnat situatia si a fost declarat vinovat celalalt, din cauza ca a avut viteza mult prea mare pe sectoru' respectiv de drum si celalalt nu a putut sa anticipeze. cazuri ge genul in care se face dreptate sunt putine din pacate. Iar camere de supraveghere stradala sunt foarte putine, ca sa existe dovezi. This post has been edited by djcristi: 7 Oct 2015, 11:52 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca viteza este peste limita legala se da culpa comuna. acum conteaza cine face expertiza, ca mai a fost una care a facut biemveul praf si la expertiza a iesit ca rula cu 30km/h.
bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Am vorbit cu asiguratorul si mi-a spus ca se incadreaza la dauna totala. Suma cu care ma despagubeste este 8264 lei + epava. O fi o alegere buna?
Sunt in dubii, nu stiu ce sa fac... This post has been edited by Babenco: 7 Oct 2015, 11:59 |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
daca tot vrei sa-ti iei altceva, eu zic ca merita s-o dai totala.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
In romania este riscant sa mergi cu masina, care totusi iti ofera o anume siguranta. Asta contrar asteptarilor, nu din cauza calitatii drumurilor, ci din cauza calitatii umane.
Sa mergi cu motocicleta printre soferii nostri de zi cu zi, este ca si cum o femeie se imbraca sumar si cutreiera vasluiul pe inserat. Din a doua s-ar putea totusi sa scapi cu viata. Prima varianta este ca o ruleta ruseasca la nesfarsit. Nu este nici vina soferilor de automobile, ei trebuie sa se pazeasca la randul lor de X5inciuri, Q7eptare sau alte masini de oameni cu rang social adanc. Este cinic, dar daca iti iei o motocicleta si vrei sa se poarte ceilalti cu atentie si grija, ca o fata mare, atunci ia-ti un simulator. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Faza e ca mai mult de o mie de euro nu pun peste ca sa-mi iau alta masina. Deci in total ar trebui sa gasesc o masina buna pe la 3500 de euro maxim.
Faza e ca masina o am de noua, stiu ce am la batatura, si acum cand trebuie sa iau decizia asta, imi vine greu. |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Este ridicol sa te comporti ca un magar si sa pui vina pe drum.
Cum zici: "C'mon, el a inceput." |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
djcristi |
![]()
|
QUOTE(PhilipMorris @ 7 Oct 2015, 13:01) si asta este o problema grava, pe langa ca nu sunt atenti in trafic, si opriti se mai gaseste vreunul sa deschida usa fara sa se asigure in oglinda. 7 Oct 2015, 13:08: QUOTE(PhilipMorris @ 7 Oct 2015, 13:07) precum la automobil, si la motocicleta -> viteza se adapteaza la drum, daca esti inconstient si nu o faci se ajunge acolo. This post has been edited by djcristi: 7 Oct 2015, 12:08 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Scuza-ma, dar daca trece cu motorul lui la 30 cm de masina mea are o problema. Poate copilului tau i s-a intamplat sa deschida usa fara sa se uite in oglinda. Sau soacrei din spate, unde nu are oglinda. Sau poate si tie, daca imi zici ca de fiecare data te uiti, inseamna ca ai facut o obsesie din asta.
|
--------------------
MK2
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(djcristi @ 7 Oct 2015, 12:12) Dar UXE nu generaliza, zicea de cretinul ala, in mod special. QUOTE La partea cu drumurile...sa dea dracu'...am mers cu 270-280 prin oras si nu am murit...voi aveti permis de conducere? Sa stiti ca nu mori din cauza unei pietricele sau a unei gropite...dar din nou, nu cred ca am cu cine discuta despre setari, presiune in pneuri, uzura lor si economia facuta cand va cumparati sh-uri si asa mai departe. Deci... uau. Uite, pe astia sa ii iei la pwla, astia, general vorbind, au cele mai mari sanse sa omoare. Se mai si iau de aia care nu merg ca ei. Daca era naked vechi, ce plm, nu putea sa ia 150 in treapta 3-4, suficient cat sa ii mute aluia puntea? This post has been edited by MuciX: 7 Oct 2015, 12:16 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
RazvanF |
![]()
|
Din cauza asta portierele spate au acea siguranta care odata activata portiera nu poate fi deschisa din interiorul masinii.
Si da...este bine sa te uiti in oglinda de fiecare data cand vrei sa deschizi portiera. Pentru mine unu aceste lucruri se incadreaza la siguranta, nu imi este greu sa ma asigur, decat sa imi pun ambele maini in cap, mai bine il intorc sa vad ce fac. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 7 Oct 2015, 12:07) Nu e vorba de asta. Chiar și un om care în condiții normale este liniștit și civilizat poate ajunge să se comporte ca un măgar cînd autoritățile își bat joc de el cu nerușinare și fac tot posibilul să-l enerveze și să-l obosească prin orice mijloace. Orice om are o limită a răbdării, dincolo de care nu mai este el însuși. QUOTE(PhilipMorris @ 7 Oct 2015, 12:11) Poate copilului tau i s-a intamplat sa deschida usa fara sa se uite in oglinda. Sau soacrei din spate, unde nu are oglinda. Sau poate si tie, daca imi zici ca de fiecare data te uiti, inseamna ca ai facut o obsesie din asta. Copilul meu nu poate deschide ușa din interior. E sarcina mea să mă asigur de asta. Piedica de la ușa din spate nu-i pusă acolo degeaba. Pasagerului îi atrag atenția să nu deschidă pînă nu-i spun eu că poate. Și da, mă uit de fiecare dată în oglindă cînd deschid ușa, dacă am parcat în stradă. Fără excepție. Excepție fac numai la mine în curte, respectiv în parcări amenajate. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Aia e child lock...e altceva.
In principal e gandita ca sa nu deschida odrasla usa in mers. This post has been edited by vallixx: 7 Oct 2015, 12:25 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
RazvanF |
![]()
|
Pai exact cum a zis si Vlad, este datoria lui sa deschida portiera copilului, ca daca o deschide el fara sa se asigure se pot intampla multe.
Cum era stickerul ala ..."Atentie la neatentie" |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 7 Oct 2015, 12:24) Să nu deschidă odrasla ușa. Punct. Nu numai în mers. ![]() Iar el zisese așa: QUOTE Poate copilului tau i s-a intamplat sa deschida usa fara sa se uite in oglinda. Or eu tocmai asta zic. Copilului nu i se întîmplă așa ceva, pentru că am eu grijă să nu se întîmple. Dacă s-ar întîmpla, ar fi numai vina mea. This post has been edited by VladSoare: 7 Oct 2015, 12:35 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 7 Oct 2015, 12:32) Să nu deschidă odrasla ușa. Punct. Nu numai în mers. ![]() Iar el zisese așa: Or eu tocmai asta zic. Copilului nu i se întîmplă așa ceva, pentru că am eu grijă să nu se întîmple. Dacă s-ar întîmpla, ar fi numai vina mea. Corect, eu zic ca functia a fost gandita pentru protectia copilului in primul rand si a motociclistului in al doilea rand ![]() Protectia copilului e sa nu cada din masina in mers. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
S-au pus pe facut curat.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
VladSoare |
![]()
|
Normal. Orice altceva în afară de "ce păcat de el / conservarul e vinovat" este interzis acolo.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Le-a stricat UXE daravela
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
UXE |
![]()
|
In schimb, mi-au lasat postul http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...tina/?p=4064903
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
L-am raportat io acum
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
UXE |
![]()
|
Da mai multe, ca astia pricep mai greu.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
djcristi |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 7 Oct 2015, 13:11) Deci... uau. Uite, pe astia sa ii iei la pwla, astia, general vorbind, au cele mai mari sanse sa omoare. Se mai si iau de aia care nu merg ca ei. Daca era naked vechi, ce plm, nu putea sa ia 150 in treapta 3-4, suficient cat sa ii mute aluia puntea? da, ala chiar este un cretin, nu stiu ce o mai fi scris, ca vad ca a facut moderatorul curat. Defapt le-a facut loc altora sa-i faca urari unui sinucigas. This post has been edited by djcristi: 7 Oct 2015, 14:50 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Accidentele cu moatoare s-ar reduce cu mai mult de 50% daca ar merge legal insa cum nimeni nu o face de aici si ciferele astea. Un caz asemanator cu cel de aseara a fost pe Calea Victoriei cu o tipa, doar ca a plonjat intr-un magazin.
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 00:59 |