Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
simon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Acum, care l-o fi omorat? Conducator auto 1, 2 sau 3?
Accident in IASI QUOTE [...]Acesta a fost acroșat inițial de o autoutilitară Volkswagen, condusă de un tânăr de 26 de ani, care a oprit în momentul impactului lângă axul drumului. Ulterior, o altă autoutilitară Peugeot a depășit mașina staționată în apropierea axul drumului pe partea stângă, călcând bărbatul care se afla inconștient pe carosabil, iar din urma acesteia un autoturism Dacia condus de un bărbat de 37 de ani a depășit, la rândul său, mașina staționată, trecând din nou peste victimă. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Culpa comuna.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mortu e de vina.. ce cauta acolo?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Ceva ani in urma tot in Iasi, pe acelasi drum, la antibiotice un barbat a fost accidentat de 3 masini...la autopsie a ajuns doar un brat.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Restul au mancat cainii
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Primul care l-a lovit, l-a lovit, dar ailalti 2 nu au avut nici o strabatere cind l-au vazut pe ala oprit in mijlocul drumului?!!! Au depasit in zona trecerii de pietoni. Neuronul lor stingher nu le-a sunat cu talanga a neobisnuit, a pericol? Nu m-as mira sa fie dintr-aia care au tirsa de frina, mai bine schimba banda. Brusc, far' d'asigurare si far'de semnal. Ce, e ei mai fraeri?!
This post has been edited by simon: 3 Sep 2015, 21:07 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e accident ,dar nu mai avea mult..
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
Asta trebuie castrat calcandu-l pe cwaie
|
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.518 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Pe asta s-a bazat si ala cu autocarul... pe sistemul 'da-i draq, sa traga de volan, ca eu is mai mare si le e teama'
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
A venit și rândul meu. El vinovat.
![]() Voi reveni pe seara și cu filmul. This post has been edited by Babenco: 12 Sep 2015, 13:37 Attached thumbnail(s) 20150912_122113.jpg ( Size: 1.79mb ) Number of downloads: 406 |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
D-aia intrebai de biroul accidente? Da' te-a trosnit bine..Nasol.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Nu, nu. A fost o pura intamplare. Asta s-a intamplat azi pe la 12 jumate.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
UXE |
![]()
|
Cealalta masina unde e?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Babenco |
![]()
|
In wishlist.
Gata si clipul. Forta Steaua! https://www.youtube.com/watch?v=MxeQB3ofAdw This post has been edited by Babenco: 12 Sep 2015, 17:47 |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
UXE |
![]()
|
1. Oglinda aia din intersectie nu a folosit-o nimeni. Crezi ca au pus-o doar ptr cei care trebuie sa cedeze?
2. Daca mergeai un pic de tot mai incet puteai sa il eviti. Ideea de aici e , chiar daca ai prioritate nu inseamna ca trebuie sa treci ca trenul. Remember this words! Mai bine sa treaca berbecul decat sa stai tu prin service din cauza lui. Eu asa gandesc. This post has been edited by UXE: 12 Sep 2015, 18:52 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ai avut noroc, putea fi mult mai rau pentru tine, am vazut kaveo facut dauna totala de la o bicicleta. Cauta ceva cu mai mult de 1.5 stele pe viitor. La Puma aluia ii iese la polisi zgarietura ce i-ai facut-o pe aripa.
This post has been edited by argon: 12 Sep 2015, 19:20 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Babenco |
![]()
|
Eram putin grabit (adica deobicei in intersectia aia o lasam usor) si cu mintea la catea. Trebuia sa ajung la 12 jumate sa ii dau antibioticul.
Stiu ca e praf la capitolul siguranta, dar am luat-o printr-o imprejurare, mai mult gratis ca sa zic asa, ca altfel nu aveam Aveo. Chiar ma gandeam poate iese dauna totala sa imi iasa si mie de un pachet de tigari. |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca nu ai patit nimic, e ideeal atunci, iei banii de rca ce nu ti dadea nimeni la o vanzare, si iei ceva calumea. Sper ca nu are la Astra.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Babenco |
![]()
|
Este la Euroins. M-as mira sa imi dea dauna pentru ca nici air-bag-urile nu sunt sarite, nici lonjeroanele nu par a avea nimic. Ramane de vazut de luni incolo.
L.E. Sotia s-a lovit la genunchi, dar nimic grav. This post has been edited by Babenco: 12 Sep 2015, 19:43 |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Babenco |
![]()
|
Nu stiu ce a fost, dar si la ultima intamplare din ianuarie, a fost tot cam la fel. Cu o seara inainte vazusem un accident pe TT si ma intrebam ca "ia uite bai frate, de atatia ani am camera in bord si nu am vazut si eu un accident live sau sa fac unul". Si pac, a 2-a zi s-a intamplat minunea.
Asa si azi. Cu o seara inainte am intrebat cum mai e pe la biroul de accident si azi am belit-o. Cu tot cu cap! Sper sa vad poate imi dau astia de la service masina de schimb pentru ca asa se lauda pe site. Sa vedem ce "termeni si conditii" or avea... |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Copac vs Clio. 1-0
20150911_112454.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 248 Mai multe detalii aici : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=478...dpost&p=4368534 Alte daune : boxele spate au intrat aschii de cioburi unde culiseaza membrana.Zgarieturi capota portbagaj din pacate destul de adansi se simt la mana putin probabil sa iasa la polish.Pe viitor o sa il revopsesc, daca aveam bani revopseam toata masina dar m-a prins pe portofel nasol. De dat in judecata nu stiu daca rezolv ceva.M-am interesat si trebuie sa dau ADP-ul in judecata.La intrarea aleei era semn cu oprire interzise dar pe ea se parcheaza de cand stiu eu.Cred ca in urmatorii ani o sa caut locuri de parcare fara copaci. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu exista marca invingatoare in lupta cu un copac.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Babenco @ 12 Sep 2015, 19:42) Este la Euroins. M-as mira sa imi dea dauna pentru ca nici air-bag-urile nu sunt sarite, nici lonjeroanele nu par a avea nimic. Ramane de vazut de luni incolo. L.E. Sotia s-a lovit la genunchi, dar nimic grav. Imi pare rau de patania ta, bine ca nu a fost mai rau. Legat de masina, eu cred ca e dauna totala. Daca portiera din dreapta nu s-a deschis dupa accident inseamna ca e totul deplasat si deformat spre interior. Pt deviz si restul, du-o la reprezentanta Chevrolet si discuta cu cei de acolo. E f posibil sa fie dauna totala. PS daca sotia s-a lovit la genunchi (si vezi ca durerile apar a doua zi) de ce nu ai chemat politia? te ajuta enorm ca accidentul sa fie investigat de politie si nu de catre asiguratorul vinovatului. nu mai spun ca era si mult mai motivat vinovatul sa rezolve problema. daca te impotmolesti cu asigurarile pot sa te ajut cu cateva sfaturi juridice, evident, gratis. bafta! |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Tamango |
![]()
|
Pfoai de plm Babenco, vezi ce inseamna camera in bord ? Te plangeai ca nu filmezi accidente. Si tu o cam goneai dar nah, chiar nu aveai ce face, bine ca sunteti intregi.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
oricum e nasoala intersectia acolo pe Alunisului, si mie mi-au iesit de cateva ori in fata cativa, acum ma uit de 2 ori inainte sa trec.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
Babenco |
![]()
|
Sunt cateva persoane care au fost in situatia mea tot cu Euroins-ul care au spus ca totul a decurs normal. Stau si ma gandesc si sper ca poate voi fi si eu la fel de norocos.
@bob737 - in caz ca va fi cazul, te voi contacta. Multumesc. @Tamango - Cum am spus, deobicei o lasam mai moale in locul respectiv, dar acum eram putin presat de timp. Karma... |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 00:34 |