Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Macar daca il pocnea in bena, asa direct in partea cu volanul, naspa, sincer va zic de asta m-am lasat de distributie in Romania, am vizitat tara aia in lung si'n lat si am vazut mult prea multe accidente, poti fi mama soferului, dar daca vine unu de asta care cauta posturi de radio cand conduce sau sta cu telefonul in mana...te nenoroceste.
Totusi ce a facut soferul tirului de a "muscat" din aratura? Sa fi fost din cauza drumului? |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Centura nu purta, de volan nu tinea....facea orice altceva
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica de la sleauri.. dar io tot cred ca a tras de volan sa compenseze si atunci a intrat in balans + cauciucuri uzate.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ala cu duba rosie a lalait-o pana s-a repliat si asta cu tirul s-a pierdut si-a luat stanga,ca dracu bineinteles,drept in nefericitul cu duba alba..Candva mai discutam noi aci despre partea in care este predispus sa traga de volan soferul in situatii limita..Se vede treaba ca multi prefera stanga la cald.Din fotoliu zicem ca nu dar pe sosea e altfel.Cat despre tiristi,constatare personala,nu mai sunt profesionistii de altadata clar.Nu stiu care mai este durata scolarizarii pt categoria lor da-i sigur mult prea mica.Si insuficienta.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Mie mi se pare ca soferul de tir se sperie de tir-ul care vine de pe celalalt sens, in niciun caz de dubita care l-a depasit, oricum, nasol rau de tot.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
RazvanF |
![]()
|
Cineva mai sus zicea ca nu avea centura....deci si-a scos centura sa poata sa ajunga la ceva, in momentul cand s-a intins dupa acel ceva a tras si de volan....cred, plus drumul cu denivelare, remorca goala, 90km/h si neatentie.
Cel din duba daca avea si scaun ejector si tot nu avea timp sa apese pe buton. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
da, oricum a fost rapida faza, oricum soferul de tir nu avea ce sa caute cu acea viteza pe santul ala numit drum.
This post has been edited by djcristi: 18 Jun 2015, 08:39 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Cica avea viteza 60-70 kmph. Asa sustine soferu' TIR-ului.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
eu citisem 90, deasta am zis.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
red_apple |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 November 14 ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte pe cel din duba alba a murit nevinovat.Sunt de parere ca cel vinovat de producerea intregului carnagiu este 100% soferul tirului.Eu cred ca nu era atent la drum + viteza.
|
--------------------
Renault
Symbol
2012
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(djcristi @ 18 Jun 2015, 10:53) Nu stiu exact unde anume, citisem undeva pe net, interviu' cu soferu' TIR-ului, care spune ca avea maxim 70kmph si ca cica de vina pentru producerea accidentului, e carosabilul denivelat. Mie unul imi vine greu sa cred acest lucru, daaar nimic nu e imposibil. |
--------------------
Renault
Laguna II
|
djcristi |
![]()
|
ce carosabil ca se vede clar cum a tras dreapta aiurea, probabil s-a aplecat sa ia ceva de jos (pt ca nu avea nici centura) sau a atipit.
si tocmai, daca ar fi fost denivelat acolo ar fi trebuit sa adapteze viteza la conditiile de drum, el este vinovat 100%. This post has been edited by djcristi: 18 Jun 2015, 10:26 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexandar @ 18 Jun 2015, 10:13) Nu stiu exact unde anume, citisem undeva pe net, interviu' cu soferu' TIR-ului, care spune ca avea maxim 70kmph si ca cica de vina pentru producerea accidentului, e carosabilul denivelat. Mie unul imi vine greu sa cred acest lucru, daaar nimic nu e imposibil. sincer pe portiunea de centura pe care s-a produs accidentul este un drum de te caci in el....pana si pentru o masina mica am avut odata acum doua veri o problema in a revenii pe banda mea....santuri facute fara exagerare de tiristi de circa 10 cm pe 30-35cm latime......are dreptate si tiristul,numai ca la greutatea lui e cam greu sa sara din santuri ca o masina mica si inca ceva CNADNR ar trebuii sa plateasca pentru aceasta moarte nedreapta , de ce pentru bogatanii din Nord s-a facut frumos centura 4 benzi stil autostrada si pe partea de sud -MILItari pana in Afumati nimic? pentru ca nu a fost interes ....e pe buna dreptate sa moara oameni la o luna de zile pe centura asta care inafara Romaniei ar fi trecut la drum comunal This post has been edited by martzipan2004: 18 Jun 2015, 10:34 |
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
2016 Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
iulia_boris |
![]()
|
Tocmai pt ca-i drumu' de rahat scazi viteza nu rulezi ca pe un drum neted..A tras aiurea de volan,ca el stie ce dracu facea in cabina,si s-a dus pe contrasens.In orice caz sunt cele 2 categorii cu risc ridicat tiristii si microbuzistii..Doar ca acu' microbuzu' a fost luat ca din oala..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 18 Jun 2015, 10:34) Tocmai pt ca-i drumu' de rahat scazi viteza nu rulezi ca pe un drum neted..A tras aiurea de volan,ca el stie ce dracu facea in cabina,si s-a dus pe contrasens.In orice caz sunt cele 2 categorii cu risc ridicat tiristii si microbuzistii..Doar ca acu' microbuzu' a fost luat ca din oala.. Iulia vad ca ai clio....eu iti spun sigur ca daca tu mergi cu 90km\h pe centura pe drumul acela tii cu 4 maini de volan cu rotile micute de 14-15inch sa intrii inapoi pe banda sau sa depasesti ceva ![]() Nu este normal......tiristul va plati pentru omor din culpa ,dar asa accidente de ce nu se intampla in alte capitale europene....pana si Budapesta are o super centura .. This post has been edited by martzipan2004: 18 Jun 2015, 10:47 Attached thumbnail(s) centura.JPG ( Size: 99.8k ) Number of downloads: 304 |
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
|
Alexandar |
![]()
|
Nu vreau sa fiu carcotas si nici nu contest ca drumul este absolut penibil, dar eu nu inghit scuza asta pentru accidentul de care vorbim. Pai tocmai inaintea TIR-ului a trecut si duba aia rosie pe acolo, cu o viteza mai mare decat a TIR-ului si o greutate inzecit mai mica si nu s-a intamplat nimica. La urma urmei trebuie sa adaptezi viteza conditiilor de drum. In fine, noi doar presupunem aici...
Oricum, asa cum a spus si Iulia mai devreme, nici soferii profesionisti nu mai sunt asa profesionisti, ca altadata. Ce reprezinta poza? This post has been edited by Alexandar: 18 Jun 2015, 10:58 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
martzipan2004 |
![]()
|
QUOTE(Alexandar @ 18 Jun 2015, 10:57) Nu vreau sa fiu carcotas si nici nu contest ca drumul este absolut penibil, dar eu nu inghit scuza asta pentru accidentul de care vorbim. Pai tocmai inaintea TIR-ului a trecut si duba aia rosie pe acolo, cu o viteza mai mare decat a TIR-ului si o greutate inzecit mai mica si nu s-a intamplat nimica. La urma urmei trebuie sa adaptezi viteza conditiilor de drum. In fine, noi doar presupunem aici... Oricum, asa cum a spus si Iulia mai devreme, nici soferii profesionisti nu mai sunt asa profesionisti, ca altadata. Ce reprezinta poza? centura de capitala europeana:)) |
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
|
djcristi |
![]()
|
QUOTE(martzipan2004 @ 18 Jun 2015, 11:30) sincer pe portiunea de centura pe care s-a produs accidentul este un drum de te caci in el....pana si pentru o masina mica am avut odata acum doua veri o problema in a revenii pe banda mea....santuri facute fara exagerare de tiristi de circa 10 cm pe 30-35cm latime......are dreptate si tiristul,numai ca la greutatea lui e cam greu sa sara din santuri ca o masina mica si inca ceva CNADNR ar trebuii sa plateasca pentru aceasta moarte nedreapta , de ce pentru bogatanii din Nord s-a facut frumos centura 4 benzi stil autostrada si pe partea de sud -MILItari pana in Afumati nimic? pentru ca nu a fost interes ....e pe buna dreptate sa moara oameni la o luna de zile pe centura asta care inafara Romaniei ar fi trecut la drum comunal ca nu s-a reabilitat partea aceea de centura este alta discutie. dar dupa cum spuneam, adaptezi viteze, tirstul nu are nici o scuza. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
|
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu sunt de acord cu conditiile in care se prezinta segmentul de drum respectiv, dar nici nu ma apuc sa merg cu viteza pe acolo... soferica ala de pe tir l a starpit pe ala din duba aiurea din cauza neatentiei si vitezei excesive pe un sector de drum cu probleme...din pacate ce sa i ceri unuia cate probabil are 10 clase?
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(martzipan2004 @ 18 Jun 2015, 10:37) Iulia vad ca ai clio....eu iti spun sigur ca daca tu mergi cu 90km\h pe centura pe drumul acela tii cu 4 maini de volan cu rotile micute de 14-15inch sa intrii inapoi pe banda sau sa depasesti ceva ![]() Nu este normal......tiristul va plati pentru omor din culpa ,dar asa accidente de ce nu se intampla in alte capitale europene....pana si Budapesta are o super centura .. Ei,uite,ca acu' o luna taman p-acolo am circulat si da, drumu-i prost dar cand a inceput troaca sa dardaie am redus viteza si-am mers mai incet.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
red_apple |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 November 14 ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 18 Jun 2015, 11:48) Nici eu nu sunt de acord cu conditiile in care se prezinta segmentul de drum respectiv, dar nici nu ma apuc sa merg cu viteza pe acolo... soferica ala de pe tir l a starpit pe ala din duba aiurea din cauza neatentiei si vitezei excesive pe un sector de drum cu probleme...din pacate ce sa i ceri unuia cate probabil are 10 clase? Lasa ca nu tine de 10 clase ale lui , ci de cat de inconstient este . Am vazut soferi si cu doua facultati (bine nu de TIR)care n-aveau nici o treaba cu sofatul. Asta n-a adaptat viteza la conditiile de drum + ca banuiesc ca era atent si la altceva. Sunt soferi si soferi , altii sunt foarte buni altii ca asta din clip care a facut ce-a facut.Nu tine neaparat de cate studii ai. Nu-ti trebuie teorema lui Pitagora sau cate este "pi" ca sa intelegi ca drumul pe care circuli este destul de nasol , iar viteza cu care te deplasezi sa o adaptezi in functie de trafic , drum , vreme etc. This post has been edited by red_apple: 18 Jun 2015, 13:16 |
--------------------
Renault
Symbol
2012
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am incercat sa subliniez faptul ca greseala a fost a lui! Ai dreptate si tu vizavi de sofat ca si meserie, dar am vazut o multime de analfabeti cu permis in buzunar, care faceau tot felul de grozavii pe sosea... din pacate mai tine si de studiile pe care le ai si cum ti a fost format creierul!
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
RazvanF |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare de-a dreptul penibil sa zici ca din cauza sectorului de drum nu ai fost in stare sa controlezi TIR-ul, cand tu prin meseria pe care o ai faci centura aia de zeci de ori pe luna, poate sute.
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
djcristi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
|
|
RazvanF |
![]()
|
Nu cred ca le poti pacali pe astea noi, mai ales ca sunt electronice, nu mai sunt de tip disc de hartie. La astea noi iti scoate bon tipari pe hartie termica, exact ca la casa de marcat, si scrie tot in el, viteza, oprire si cu time stamp.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Camionul nu avea 90km/h. Distanta de franare pt. cel cu camera, care rula cu aceeasi viteza, este scurta (sub 25m).
This post has been edited by m3st_tce: 18 Jun 2015, 18:45 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
UXE |
![]()
|
Eu nu stiu unde se ducea cu viteza aia, ca inainte era camp.
![]() http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o...ent-un-tir.html |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 12:00 |