Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 28 Apr 2015, 09:33) Iesirile de pe drumuri secundare sunt cele mai multe generatoare de morti..Este incredibil cum soferii nu se asigura ... Sau daca fac dreapta, se asigura doar din stanga. Daca esti in depasire, iti iese fix in nas. Am patit ceva de genul pe E85, ala cu o banda jumate pe sens. Eram in depasire (perfect legal, marcaj discontinuu) si iese unul pe sensul opus din camp direct pe banda pe care eram eu (nu pe aia de urgenta de pe margine). Am tras eu stanga cat am putut si m-am bagat prin dreapta lui (adica pe banda de urgente de pe sensul celalalt). Daca n-aveam pe unde trece eram pa pa. Dupa vreo 5 minute m-am oprit putin ca tremuram ca varga. This post has been edited by andurs: 28 Apr 2015, 13:44 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cica, mai nou, la astfel de cazuri se da culpa comuna.
bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
andurs |
![]()
|
Daca vorbesti de cazul meu, mi se pare o aberatie.
Daca eu ma asigur si intru in depasire sunt la fel de vinovat ca ala care se baga in fata mea fara sa se uite si-n dreapta? |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
O alta mare problema ,uitatul doar intr-o parte.De obicei in aia de unde nu apare problema.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pe timpul meu scria ca manevra de depasire se face dupa ce te-ai asigurat ca poti sa o faci in siguranta pe toata perioada manevrei.
bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.260 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 29 Apr 2015, 13:24) O femeie în vârstă de 40 de ani din Deva a ajuns, miercuri, în stare gravă la spital, după ce, încercând să-și oprească mașina care aluneca în pantă, a fost prinsă sub autoturism și târâtă opt metri Bine bine, da unde a gasit panta, credeam ca in Deva sunt numai giratorii. Daca ma gandesc, mai bine ca nu s-a petrecut in giratoriu ca nu mai opreau masina niciodata, se invartea ce se invartea si cum in giratoriul din deva consumul tinde spre zero, masina tindea catre un perpetuum mobile. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
...nu cumva de obicei e linie continua in locul in care alt drum "se varsa" in drumul mare? Si deci nu se fac depasiri acolo?
Ce-i drept, am vazut ca sunt si poteci comunale de pe care ies masini, si acolo NU e continua...reteta aproape sigura de accident in caz ca cineva face o depasire acolo. |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Presa din Rusia scrie ca jucatorul era sub influenta bauturilor alcoolice, insa politia nu a confirmat informatia pana acum. Păi ce să mai confirme? Nu era rus? Ăștia nu se nasc cu alcool în vene în loc de sînge? ![]() This post has been edited by VladSoare: 29 Apr 2015, 17:55 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E praf și scribu'. Probabil e vorba de un "folbalist", dar el vorbește, generic, de un jucător. Jucător de ce, de table? Sau solitaire?
This post has been edited by gabize: 29 Apr 2015, 17:57 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.229 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
andurs |
![]()
|
QUOTE(aaddrryyss @ 29 Apr 2015, 14:34) ...nu cumva de obicei e linie continua in locul in care alt drum "se varsa" in drumul mare? Si deci nu se fac depasiri acolo? Ce-i drept, am vazut ca sunt si poteci comunale de pe care ies masini, si acolo NU e continua...reteta aproape sigura de accident in caz ca cineva face o depasire acolo. Era vorba de un drum din ala asfaltat doar 15-20 metri la intersectia cu cel european. Nu se impune marcaj continuu daca trec pe-acolo 2 masini pe zi. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/u...n-accident.html
Felicitari studentilor care au distrus masina cocalarului si i-au mai tras si-o mama de bataie. Cazanele alea cu cocalar mucos la volan n-au ce cauta pe strazi ! |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Ai si alte informatii pe care nu le cunoastem?
Ca asa cum stau lucrurile acum, se ridica niste intrebari legitime... - de ce cocalar? - de ce cazan? - de ce aprobi actul de vandalism asupra autoturismului? Stiu, e trist ca s-a intamplat, dar din articol rezulta doar ca a fost un banal accident. Probabil o greseala onesta. Sa citez din modul tau de argumentare de-alungul timpului: - poate ca omul sincer n-a vazut la timp - poate ca i s-a facut rau - poate ca insereaza_aici_orice_alta_scuza Parca erai mai iertator in trecut... A, si parca nu aprobai "justitiarii"...Cum se face ca aprobi actiunea trecatorilor ? This post has been edited by aaddrryyss: 10 May 2015, 13:49 |
--------------------
Dacia
1410
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cauta detalii pe motociclism.ro
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca BMW + motocicleta = orgolii ranite ?
|
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
Tamango |
![]()
|
Nu cred ca motociclistul nu era atat de intreg la cap incat sa faca slalom in fata masinii conduse de un coca drogat.
Adrys, cocalarul ala facea liniutze, poza in mare smeker cu super-masina beemfe, venise probabil la agatzat chizde proaste si trasese pe nas. Ulterior zicea ca e nevinovat, ca nu era el la volan, ca motociclistul era de vina. Era cunoscut in zona. Pai sa nu-i fwti ma'marea in bot ? Aprob actul de vandalism asupra masinii pentru ca stiu ca acolo ii doare. Nu la amenzi sau stat pe bara cu permisul, pe ala in doare-n pwla: nu le plateste si conduce fara. Dar sa-l lasi fara masina, e jale, nu mai e el cel mai jmeker si nu-i mai mor dujmanii de ciuda, nu mai agatza chizde proaste etc. Interesant este faptul ca cazanul era inmatriculat aici. This post has been edited by Tamango: 10 May 2015, 15:03 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Ok, d'aia intrebasem daca se mai cunosc si alte detalii. In cazul asta I back down :-)
|
--------------------
Dacia
1410
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ce inseamna cand maimutele fac rost de permis de conducere:
http://www.evz.ro/sofer-la-19-ani-baut-la-...-doi-frati.html |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Maimuta nu e neaparat de vina, ca nu judeca, de vina e statul asta ci cu cine i-a dat carnetul inapoi 3 ori la rand, fac pariu ca ia carnetul inapoi si dupa asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Omu' ar trebui ars pe rug.
Ca om nu-i mai vad nici o valoare. Maxim-maxim pot sa am niste apreciere pentru valoarea calorica a constituentilor corpului lui, in caz ca ar fi azvarlit intr-un cuptor de termocentrala impreuna cu o lopata de carbuni. |
--------------------
Dacia
1410
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Mda, victima (proprietarul masinii pe care s-a suit jigodia cu Volvo) este colega cu mine.
Probabil ca idiotul ala era drogat in ultimul hal. Nici beat nu faci asa ceva. |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
de obicei astia cu fauve se cred smecheri, ca au das auto. unu de asta se dadea cocos nevoie mare pana mi s-a pus pata si la urmatoarea intersectie a vazut cum capul lui era fix in dreptul siglei mele. noroc ca au tinut franele.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 10 May 2015, 14:58) Nu cred ca motociclistul nu era atat de intreg la cap incat sa faca slalom in fata masinii conduse de un coca drogat. Am avut motociclist care imi punea frana brusca in mod repetat in fata masinii pentru ca l-am claxonat ca m-o depasit pe dreapta in curba... Majoritatea cu motorete dinastea de viteza sunt discreierati. Eu n-am vazut creieri imprastiati de la unu cu vre-un Harley. |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
"Femeia care se afla la volan" ... cred ca asta spune totul, plm
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Daca acceptam ipoteza ca tanti a adormit, atunci a adormit si asta e. I se putea intampla si unui barbat. Iar tanti putea sa nu fie proasta, ci chiar sa aibe IQ mare, tot adormea (nu atacati acum in felul "daca ai IQ mare iti dai seama ca nu e bine sa fii obosit la volan"...stiti cu totii cum e viata si ce presiune pune...)
Daca facea io stiu ce manevra stupida, iesita din comun, etc, atunci ai fi avut niste dreptate. Alminteri insa esti doar rau. Perceptia mea e ca astfel de incidente sunt rare. Sunt adevaratele "accidente". Alea pe care ti le asumi cand pleci la drum. Daca e sa pier in asa ceva asta e... Mi-e teama mai mult de aia care fac chestii cu intentie si durere de cenzurat, trezi fiind. Alea imi par mult mai dese si nu ma impac cu ideea ca as putea pieri in asa ceva. This post has been edited by aaddrryyss: 12 May 2015, 12:29 |
--------------------
Dacia
1410
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 22:04 |