Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

416 Pages « < 157 158 159 160 161 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora

b76bgaarh
post 17 Jul 2014, 11:01
Post #4741

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

vezi, daca avea lane assist scapa.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
VladSoare
post 17 Jul 2014, 11:02
Post #4742

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

S-ar putea. La asta nu m-am gîndit. smile.gif

This post has been edited by VladSoare: 17 Jul 2014, 11:02

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
UXE
post 17 Jul 2014, 11:23
Post #4743

Modelator

Cine, autocarul? biggrin.gif

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
iulia_boris
post 17 Jul 2014, 11:25
Post #4744

Membru autentic

Mă,nene,da” câte pagini la accidentul ăsta..Femeia producătoare de accident v-a descătușat..Aștept la fel de multe comentarii când producătorul va fi mascul..Că-i chestie de timp..Și sper ca tovarășele voastre să citească pe aici..C-acu toate au carnete de conducere..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
b76bgaarh
post 17 Jul 2014, 12:03
Post #4745

Membru autentic

pai de ce crezi ca fac scandal pe aici?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
VladSoare
post 17 Jul 2014, 12:14
Post #4746

Membru autentic

Aș comenta exact la fel și dacă autorul ar fi fost bărbat. Sînt și destul bărbați care n-au ce căuta la volan, nu doar femei.

--------------------
+
solidconvert
post 17 Jul 2014, 12:48
Post #4747

Donator

Corect!... si eu la fel...
@iulia diferenta pe care o fac intre sexe cand este vorba despre prostie este 0... radmasa.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
iulia_boris
post 17 Jul 2014, 14:06
Post #4748

Membru autentic

QUOTE(VladSoare @ 17 Jul 2014, 12:14)
Sînt și destul bărbați care n-au ce căuta la volan.
*

Atunci sa-si lase nevestele sa conduca..Na..
Stiu si io ca prostia n-are sex..

This post has been edited by iulia_boris: 17 Jul 2014, 14:06

--------------------
+
yomarius
post 17 Jul 2014, 14:26
Post #4749

Membru autentic

QUOTE(vallixx @ 16 Jul 2014, 22:37)

Tu esti, ipotetic, sofer de autocar, ai masina plina, mergi cu 100.pe banda 1 pe autostrada. Din spatele tau iese un Logan, accelereaza sa te depaseasca.
Observi ca in Logan este o soferita care se vede ca nu e sigura pe maenvra pe care o face, intrucat te depaseste cu o viteza mica si manevra ii ia mult. Mai vezi ca e un pic panicata pentru ca e prinsa intre tine si parapet (unii nu se simt in siguranta in locul ala).

Dar de ce numai atat? De ce nu citesc si-o carte in timp ce vorbesc la trei telefoane mobile si mai bag si-un solitaire pe tableta?

Inteleg ca nu-ti plac posturile ironice, dar chiar atat de mult te incanta SF-urile?

QUOTE(iulia_boris @ 17 Jul 2014, 08:45)
Lol de ce?
Ti se pare de ras ca aia a facut-o lată? 

Mi se pare de ras faptul ca tu ii gasesti circumstante. Bun, nu stim exact ce s-a intamplat, dar lucrurile sunt destul de evidente. Duduia a vrut sa depaseasca. In orice caz, cu exceptia celui in care soferul autocarului a intrat de nebun in ea, ea e vinovata. Bine, si exceptand probleme tehnice ale masinii, probleme de care n-a vorbit nimeni.

Iar incidentul tau nici macar nu seamana cu asta. Din ce ai povestit, ai avut un zeul soselei care se credea la raliuri si care avea banda 2 ocupata, motiv pt care ti-a taiat fata si a depasit pe dreapta. Nimic deosebit, din pacate indivizi din astia sunt zilnic pe sosele. Dar accidentul de pe autostrada n-are nicio legatura cu ce ai patit tu.

Si comentariile mele n-au legatura cu sexul duduitei din logan, ci cu prostia ei de la volan.

--------------------
Kia Sorento 2007 2,5 CRDI
+
vallixx
post 17 Jul 2014, 14:57
Post #4750

Membru nesuferit

Nu am zis nicaieri ca madam aia nu a avut nicio vina, zic doar ca tu ca sofer de autocar, care se presupune ca esti profesionist (cuvantul cheie aici este "se presupune"), ai si responsabilitatea a 40 de vieti in masina ta.......cand vezi (si fiind profesionist ar trebui sa vezi) o situatie in care unul care te depaseste are probleme vadite in a face manerva (ca e femeie, ca e beat, ca e la telefon, ca pasagera din dreapta ii schimba vitezele la schimbatorul personal biggrin.gif.....whatever), iti iei masuri in plus de precautie ca sa eviti un posibil accident.

Personal cand ma depaseste unul cu viteza prea mica si risca sa stea prea mult in paralel cu mine, prefer sa franez un pic si sa il las pe ala sa se duca, decat sa stea acolo in paralel cu mine, tocmai pentru ca nu stii niciodata cine e ala/aia, cat de bun e la condus, daca a baut sau nu ceva......si cu cat sta mai putin langa mine, cu atat e mai bine.

This post has been edited by vallixx: 17 Jul 2014, 14:58

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
m3st_tce
post 17 Jul 2014, 15:11
Post #4751

Membru autentic

QUOTE(yomarius @ 16 Jul 2014, 21:28)
Lol, tu iti dai seama ca duduia avea banda ei, nu? Si iti dai seama ca nu venea niciun tanc din spate care s-o calce daca nu trecea IMEDIAT pe banda 1, nu? Si iti mai dai seama ca duduita putea foarte bine sa franeze chiar ea daca ala cu autocarul a fost taran si a accelerat, si astfel trecea linistita pe banda 1 in spatele lui?

Spune-mi ca tu ai permisul doar de decor si ca nu conduci, nu de alta, dar n-as vrea ca un coleg de forum sa fie "erou" la stiri.
*

Mai putin partea cu lol (ma seaca pustiul meu cel mare cu asta!), sunt de accord. Si asta pentru ca:
1. NU e vorba de depasire! Cei care vorbesc de "depasire" sa arunce o privire in Regulament - nu strica ;-)
2. In acest context NU conteaza cu ce viteza merge cel de pe banda 1
3. Ca urmare a 1. & 2., soferul e obligat la schimbarea de banda sa se asigure. Se pare ca doamna nu a facut-o.
Pt. ca exista o intrebare: Cum poti nu vezi autocarul in oglinda retrovizoare din dreapta? La care avem raspuns: nu te uiti in aceasta!

This post has been edited by m3st_tce: 17 Jul 2014, 15:12

--------------------
Renault Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active *** 2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
+
iulia_boris
post 17 Jul 2014, 15:24
Post #4752

Membru autentic

QUOTE(vallixx @ 17 Jul 2014, 14:57)

Personal cand ma depaseste unul cu viteza prea mica si risca sa stea prea mult in paralel cu mine, prefer sa franez un pic si sa il las pe ala sa se duca, decat sa stea acolo in paralel cu mine, tocmai pentru ca nu stii niciodata cine e ala/aia, cat de bun e la condus, daca a baut sau nu ceva......si cu cat sta mai putin langa mine, cu atat e mai bine.
*

Despre asta-i vorba..

17 Jul 2014, 15:35:
QUOTE(m3st_tce @ 17 Jul 2014, 15:11)
Mai putin partea cu lol (ma seaca pustiul meu cel mare cu asta!), sunt de accord. Si asta pentru ca:
1. NU e vorba de depasire! Cei care vorbesc de "depasire" sa arunce o privire in Regulament - nu strica ;-)
2. In acest context NU conteaza cu ce viteza merge cel de pe banda 1
3. Ca urmare a 1. & 2., soferul e obligat la schimbarea de banda sa se asigure. Se pare ca doamna nu a facut-o.
Pt. ca exista o intrebare: Cum poti nu vezi autocarul in oglinda retrovizoare din dreapta? La care avem raspuns: nu te uiti in aceasta!
*

Tu chiar crezi ca aia n-a vazut autocarul,in oglinda retrovizoare, in fata caruia tocmai incerca sa se bage?? Nu vezi aici o contradictie?

This post has been edited by iulia_boris: 17 Jul 2014, 15:35

--------------------
+
yomarius
post 17 Jul 2014, 15:37
Post #4753

Membru autentic

Perfect. Soferul autocarului e vinovat pentru ca, desi circula regulamentar, n-a ferit o duduita care nu cunoaste reguli elementare de circulatie.

In cazul asta, sa-i fie anulat permisul de conducere, iar el sa fie adus in piata publica pentru 40 de lovituri de bici.

--------------------
+
iulia_boris
post 17 Jul 2014, 15:40
Post #4754

Membru autentic

Asa zic si eu..

--------------------
+
VladSoare
post 17 Jul 2014, 16:37
Post #4755

Membru autentic

Eu nu prea înțeleg de ce se oftică femeile cînd spunem că n-au treabă cu volanul. Eu nu m-aș simți deloc jignit dacă mi-ar spune cineva că nu știu să gătesc, sau că n-am ce căuta în bucătărie. biggrin.gif tongue.gif

--------------------
+
iulia_boris
post 17 Jul 2014, 16:50
Post #4756

Membru autentic

Nu-i chestia de oftica pt ca io recunosc nepriceperea femeilor la volan dar in cazul asteia a fost dublata,probabil,si de incapatanarea soferului fapt care a dus la accident..
De ce n-a condus masculu'? Ori nici ala n-avea carnet?

Stai linistit,VladSoare,ca multe femei nu stiu sa gateasca si nu le e rusine cu asta..Si nici nu se oftica din cauza asta..

This post has been edited by iulia_boris: 17 Jul 2014, 16:50

--------------------
+
yomarius
post 17 Jul 2014, 16:56
Post #4757

Membru autentic

QUOTE(iulia_boris @ 17 Jul 2014, 16:50)
Nu-i chestia de oftica pt ca io recunosc nepriceperea femeilor la volan dar in cazul asteia a fost dublata,probabil,si de incapatanarea soferului fapt care a dus la accident..

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
m3st_tce
post 17 Jul 2014, 17:09
Post #4758

Membru autentic

QUOTE(iulia_boris @ 17 Jul 2014, 15:24)
Tu chiar crezi ca aia n-a vazut autocarul,in oglinda retrovizoare, in fata caruia tocmai incerca sa se bage??  Nu vezi aici o contradictie?
*

Nu vad, scuze... Pentru ca daca il vedea (autocarul), nu tragea de volan. wink.gif
Eu cred ca toti (cu exceptia unor sinucigasi sau inconstienti, din nefericire avem si cativa dintr-astia pe strazi) cand trecem de pe o banda pe alta ne asiguram ca este libera sau ca avem o distanta suficienta pana la autovehicolul carüia "ne bagam" in fata, apreciindu-i desigur si viteza (vedem daca se apropie sau se indeparteaza).
E drept, oglinda dreapta are un unghi mort, care insa la dimensuinle unui autocar nu poate fi invinuit.

Ce cred eu este ca doamna in cauza a apreciat eronat lungimea si viteza autocarului, tragand de volan "dupa ureche" sau "experienta", desigur fara a se mai asigura. Ghinionul a fost ca autocarul nu a ramas suficient in urma, asa cum "cunostiintele" dumneaei dictau, si na pocinog.

--------------------
Renault Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active *** 2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
+
iulia_boris
post 17 Jul 2014, 17:09
Post #4759

Membru autentic

Razi tu,razi Harap Alb..

Bine,taica,proasta-i de vina..Unica si singura..

17 Jul 2014, 17:18:
QUOTE(m3st_tce @ 17 Jul 2014, 17:09)

Ce cred eu este ca doamna in cauza a apreciat eronat lungimea si viteza autocarului, tragand de volan "dupa ureche" sau "experienta", desigur fara a se mai asigura. Ghinionul a fost ca autocarul nu a ramas suficient in urma, asa cum "cunostiintele" dumneaei dictau, si na pocinog.
*

Cel mai probabil..

This post has been edited by iulia_boris: 17 Jul 2014, 17:18

--------------------
+
UXE
post 17 Jul 2014, 18:00
Post #4760

Modelator

Moral eu cred ca amandoi sunt de vina .. Daca au fost berbeci si/sau neatenti atunci niciunul din ei nu si-a luat masuri de a preveni accidentul. Oricum, daca aia ar fi fost mai precauta nu s-ar fi intamplat nimica., in sensul ca autocarul sa intre el in ea si nu invers. Chiar daca ala cu autocarul a fost nesimtit si a accelerat ... nu te bagi ca vita .. la Regulament scrie ca trebuie sa te asiguri (e si moral), mai ales ca avea si copil in masina. In locul autocarului putea sa fie unul cu motorul care sa nu se lase depasit... ce facea.. il trimitea si pe ala in sant ?

Chiar daca ai dreptate , uneori nu are rost sa risti o manevra doar ptr ca asa scrie la Regulament... Putina atentie si se putea evita... parerea mea.

PS: nu conteaza cine era la volan : barbat sau femeie... situatia este aceeasi... Daca era un autocar cu tigani atunci ii dadeam un premiu biggrin.gif

This post has been edited by UXE: 17 Jul 2014, 18:02

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
PhilipMorris
post 17 Jul 2014, 22:15
Post #4761

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

soferita a intrat in autobuz direct in roata, probabil i-a avariat omului directia si as vrea sa vad pe aici unu care poate macar sa ia un viraj cu 20 la ora cu un autocar, apoi sa pui in discutie veleitatile soferistice ale conducatorului de autocar, apoi sa faci scenarii de redresare la 110 pa ora a unui mastodont in deriva.
i-am vazut la tv pe el si pe ea, cei din logan. doi distrusi.
soferul de autocar nu e sofer de tir, e de 10 ori mai responsabil. Aia nu cred ca vazuse autostrada in viata ei, barbacsu e probabil un mirlan care ii daduse masina din an in paste si a aruncat-o pe duduie la volan pt. 100 de metri pe hautostrada, sa simta sforza loganului in 4 cilindri.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
vallixx
post 17 Jul 2014, 23:55
Post #4762

Membru nesuferit

QUOTE(m3st_tce @ 17 Jul 2014, 17:09)
Nu vad, scuze...
*

Pai daca nu vezi, uita-te mai atent.
Sunt aporape sigur ca duduia nu a intrat in autocar la revenirea pe banda, pentru ca a intrat in roata, deci e inca vedea autocarul in geamul din dreapta. Daca il lua pe colt, atunci da, dar in roata......no way, inca era in paralel cu el.

Altceva s-a intamplat...s-a speriat de ceva si a tras de volan, era cu ochii in oglinda sau si nu si-a dat seama ca pierde directia...

E clar vinovata, nu zice nimeni ca nu e, tot ce zic e ca daca soferul autocarului era mai atent sau avea ceva mai multa experienta poate exista o sansa sa evite accidentul. Nu zice nimeni ca el e cauza.

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
papa_mulo
post 18 Jul 2014, 07:07
Post #4763

Membru autentic

Nu va mai contrati atata pe subiecte de genul "l-a vazut in oglinda sau nu" sau cine "e clar ca e vinovat". Ca in orice accident, treaba e complexa, un cumul de factori etc. De aia politia nici nu a dat un verdict repede...preliminar probabil ca stiu ce s-a intamplat, dar nu pot da verdicte preliminare, asteapta rezultate de expertize, audieri de martori(unii internati) si alte proceduri necesare in astfel de cazuri.
Zic ca treaba e complexa mai ales ca se aude la radio Santz ca cica ei s-ar fi sicanat putin inainte de accident...deci ar fi existat pe acolo niste manevre care nu isi au locul la mers normal pe autostrada.

This post has been edited by papa_mulo: 18 Jul 2014, 07:09

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
adi_ar
post 18 Jul 2014, 07:41
Post #4764

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Nu cunosc detaliile insa papa_mulo are dreptate! Este de cercetat ce si cum in legatura cu acest accident!
Un autoturism (vs. autocar), fara "participarea" soferului de autocar, nu-l poate scoate prea usor in decor, oricum l-ar aborda! Posibil ca pe asta s-a bazat soferul autocarului, necunoscand povestea cu "buturuga mica ..."! Posibil sa se fi sicanat (se vad destule cazuri in practica de zi cu zi), desi n-am prea vazut femei care sa sicaneze paticipantii la trafic. Or fi ele mai sperioase, neindemanatice si au o problema cu aprecierea distantelor/vitezelor insa din cele vazute de mine, in majoritatea cazurilor, atunci cand o fac, sicaneaza prin/din lipsa de indemanare si pot fi "evitate".
Este drept ca in ultima vreme se contureaza un profil al pitipoancei rebele cu un retard evident in evolutie, care, desi poseda permis, a ramas in faza de 10-13 ani, cu un comportament agresiv-"baietos", care face gesturi obscene, injura, se ia la "bataie" cu baietii, inclusiv la sicane in trafic, insa aici nu stiu daca a fost cazul aici.
Ramane de vazut!

This post has been edited by adi_ar: 18 Jul 2014, 07:44

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
VladSoare
post 18 Jul 2014, 10:26
Post #4765

Membru autentic

QUOTE(iulia_boris @ 17 Jul 2014, 16:50)
Stai linistit,VladSoare,ca multe femei nu stiu sa gateasca si nu le e rusine cu asta..Si nici nu se oftica din cauza asta..
*

Păi nu, nu se oftică dacă le spui că nu știu să gătească, sau că nu știu să facă orice altceva. Dar să nu cumva să le spui că n-au treabă cu volanul, că imediat se umflă feminismul în ele pînă dă pe-afară. biggrin.gif
Ca și cum șoferia ar fi cumva punctul culminant al emancipării feminine. rolleyes.gif

This post has been edited by VladSoare: 18 Jul 2014, 10:29

--------------------
+
solidconvert
post 18 Jul 2014, 10:41
Post #4766

Donator

Pai si nu este? tongue.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
VladSoare
post 18 Jul 2014, 11:00
Post #4767

Membru autentic

O fi. Eu n-am de unde să știu ce-i în mintea lor. biggrin.gif
Apropos de asta, auzisem mai demult, să fi fost pe la începutul anilor '90, că nu știu ce săritoare cu prăjina era mare feministă și declara sus și tare că ar trebui eliminate din sporturi toate diferențele dintre sexe. Aș fi vrut s-o văd pe ea participînd cot la cot cu bărbații, în condițiile în care recordul bărbaților era de vreo 6,11 la vremea aia, iar ele abia reușeau vreo 5,5 sau pe-acolo. Dar na, feminismul bate rațiunea... Cînd e vorba de politică nu ne împiedicăm de fleacuri... radmasa.gif

This post has been edited by VladSoare: 18 Jul 2014, 11:05

--------------------
+
marian-j
post 18 Jul 2014, 11:55
Post #4768

Membru autentic

From: Timișoara

QUOTE(iulia_boris @ 17 Jul 2014, 12:25)
Mă,nene,da” câte pagini la accidentul ăsta..Femeia producătoare de accident v-a descătușat..Aștept la fel de multe comentarii când producătorul va fi mascul..Că-i chestie de timp..Și sper ca tovarășele voastre să citească pe aici..C-acu toate au carnete de conducere..
*

Nevasta-mea are carnet de peste 20 de ani.Asta nu o impiedica insa sa conduca ca o ciubota! D-aia avem noi doua troace,ca sa nu ma imbolnavesc cu nervii! mad.gif
Cele mai murdare(la interior) masini care le-am vazut la munca erau conduse de femei!Mi-era,pur si simplu,sila sa ma sui la volan!Nu glumesc si am martori!Incredibil!!Sa-si rujeze boturile au vreme oricand,dar sa bage oleaca aspiratorul in masina(daca le e mila de banii dati la spalatorie) NU!De un sters prafu' de pe bord?Nici nu se pune problema!E toxic si nociv pentru ten si manusite,mama ma-sii de praf.
Ma umfla rasul cand vad anunturi de vanzare ce mentioneaza "masina de femeie".Volanul si schimbatorul zgariate de inele,imprejurimile clantei portiera sofer zgrabalate de unghiile lungi iar pragurile de tocuri,mocheta agresata grav tot de tocuri,etc.Vis!

This post has been edited by marian-j: 18 Jul 2014, 11:58

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
mircea_aq
post 18 Jul 2014, 12:16
Post #4769

Membru autentic

Oare domnul cu autocarul circula regulamentar cu 110 kmh ?
Intreb si eu. Care o mai fi limita de viteza pe autostrada pentru microbuze si autocare ?

Destul de nasoala patania, curba aceea e oricum dubioasa, iti fuge usor masina mai ales de pe banda 1 spre 2. Zic sa avem rabdare sa vedem concluziile anchetei.

--------------------
xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx
+
gotty
post 18 Jul 2014, 12:36
Post #4770

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

Da'de unde stii tu cat avea Gigi cu autocarul? blink.gif

--------------------
Private Spice Member
+
416 Pages « < 157 158 159 160 161 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th August 2025 - 06:15
Dacia