Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bine, minim 110 daca era fara limitare. Pe autostrada, sub nu mergea garantat.
Nici nu a zis nimeni ca s-au lovit groaznic, doar l-a dezechilibrat, si din cauza centrului de greutate ridicat si vitezei nu a reusit sa se redreseze. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat de tare tre sa lovesti un autocar ca sa ii schimbi directia de mers sau sa il dezechilibrezi? Chiar si in balans... tot ar trebui sa redreseze... dar daca boul o fi pus si frana si o fi tras si de volan..
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
cam cat de tare a intrat acu cativa ani Valeriu Sterian in autobuzul care a ajuns pe contrasens
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Vali Sterian a ajuns el însuși pe contrasens, nu autobuzul. Și am o bănuială că șoferul de autobuz l-a șicanat pe Vali Sterian, forțîndu-l să intre pe contrasens și apoi accelerînd ca să nu-i dea timp să revină. Oficial toată vina a căzut pe el, în timp ce autobuzistul nici usturoi n-a mîncat, nici gura nu i-a mirosit. Dar eu am niște suspiciuni, pentru că am mai văzut noaptea șoferi de RATB distrîndu-se în felul ăsta.
This post has been edited by VladSoare: 15 Jul 2014, 13:34 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
din cate ma tine memoria autobuzul a lovit o 1310 care era pe chiar pe prima banda de pe contrasens iar bmw-ul a acrosat autobuzul in fata drepta
daca nu s-a putut dovedi implicarea autobuzului el a ramas singurul vinovat This post has been edited by MMVI: 15 Jul 2014, 13:42 |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
faptul ca era beat crita il disculpa de orice vina.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu, sigur că nu-l disculpă. Și dacă n-ar fi fost beat, tot n-ar fi avut nici o scuză să se ia la trîntă cu autobuzul. Legal a fost vinovat, asta-i clar, nu contestă nimeni.
Dar pe de altă parte, așa beat cum era, poate că n-ar fi produs accidentul dacă autobuzul nu l-ar fi șicanat. Nu vom ști niciodată. Și nici n-am dovezi că l-ar fi șicanat. E doar o bănuială; poate că n-am dreptate. Doar că am mai văzut RATB-iști distrîndu-se noaptea, și n-ar fi exclus să se fi întîmplat la fel și atunci. QUOTE(MMVI @ 15 Jul 2014, 13:40) din cate ma tine memoria autobuzul a lovit o 1310 care era pe chiar pe prima banda de pe contrasens iar bmw-ul a acrosat autobuzul in fata drepta Ai dreptate, îmi aminteam eu greșit. Mea culpa. This post has been edited by VladSoare: 15 Jul 2014, 14:59 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca soferul a incercat sa redreseze autocarul bruscand volanul in sens opus loviturii fapt ce a cauzat pierderea controlului si intrarea in balans, dovada ca s-a rasturnat cu rotile spre autostrada.
....si totusi, nimic nu s-ar fi intamplat daca idioata aia nu ar fi intrat in el. Am avut cateva ocazii sa conduc masini de gabarit mare, daca intra in balans e greu sau imposibil sa mai redresezi ceva. Daca se modifica centrul de greutate esti pa... 15 Jul 2014, 16:29: http://www.realitatea.net/accident-groazni...ov_1483385.html This post has been edited by mariusd4: 15 Jul 2014, 15:29 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 15 Jul 2014, 11:47) Cam greu sa dai balans unui autocar cu tigaia aia..... crede-ma ca daca ala tinea volanul drept nu iesea de pe sosea.. totusi exista un raport forta/greutate.. QUOTE(iulia_boris @ 15 Jul 2014, 11:56) Daca tinea de volan nu-l darama nici dracu..A fost un idiot care n-avea ce cauta sa conduca un autocar. Tare as vrea sa vad pe voi la volan cand va loveste cineva si voi "tineti volanul drept", ca niste soferi exemplari. Din ce spun martorii, daca i-ati citit si pe aia, dupa impact autocarul s-a inclinat pe partea dreapta, ceea ce sugereaza ca soferul a virat stanga. Ori din reflex, ori sa corecteze directia spre camp impusa de soferita extraordinara cu loganul. De aici pana la balans nu mai e decat un pas. In orice caz, daca asta cu autocarul n-a fost nebun si n-a intrat el in logan, pentru ca apoi sa se rastoarne in camp, tuta aia e vinovata in orice situatie. Si cu ocazia asta poate se lasa de condus. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
VladSoare |
![]()
|
Cu mașina mea, n-am nici o îndoială că aș putea menține direcția în condițiile alea.
Dar cu un autocar lovit fix în roată, nu sînt convins că e posibil. Noi judecăm prin prisma experienței noastre, dar monștrii ăia cu centrul de greutate la etaj sînt altă mîncare de pește. This post has been edited by VladSoare: 16 Jul 2014, 09:41 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Masina ta e un tanc pe senile? Daca esti intr-un autoturism si ti-o da un logan din lateral la 110 nu prea ai nici o sansa sa ramai pe drum...indiferent ca ti-o da la roata sau la bandou. El are mai multe sanse decat tine sa ramana pe drum...
Revenind la autocar: cred ca politia a tras concluzia dar nu a ajuns ea la presa. E relativ simplu, e important unde e lovit autocaru pe stanga si informatiile din tahograf...nu mai zic ca in mod sigur ar trebui sa existe cel putin un pasager din autocar care a vazut ce s-a intamplat. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(papa_mulo @ 16 Jul 2014, 12:00) Masina ta e un tanc pe senile? Daca esti intr-un autoturism si ti-o da un logan din lateral la 110 nu prea ai nici o sansa sa ramai pe drum...indiferent ca ti-o da la roata sau la bandou. El are mai multe sanse decat tine sa ramana pe drum... Păi tu despre ce fel de impact vorbești? Dacă treci printr-o intersecție și tocmai atunci intră un logan perpendicular pe tine cu 110, atunci e evident că te aruncă în bălării. Dar dacă tu ai 110 și un logan merge în paralel cu tine tot cu 110, după care o ia un pic cîș și te agață, vrei să spui că zbori de pe drum obligatoriu, orice-ai face? ![]() În cazul nostru, problema autocarului a fost balansul. Dacă nu s-ar fi răsturnat din cauza balansului, n-ar fi avut nici pe dracu'. Or cu multe dintre turismele de azi nu prea mai faci atîta balans cît să te dai peste cap, decît în condiții extreme. This post has been edited by VladSoare: 16 Jul 2014, 12:25 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca vorbesc despre cazul de fata...nu de intersectii.
Cu autoturismul pierzi din vedere ca esti lovit din lateral de un corp care are cam aceeasi masa cu a ta...nu poti ramane pe traiectorie, iti schimba directia oriunde te-ar lovi. Cel care te loveste s-ar putea sa ramana pe drum pt ca e aruncat la loc pe traiectoria corecta(ca si cum ar lovi un parapet). Un autocar ca ala are peste 10 tone, nu ai cum sa il dezechilibrezi cu un logan decat daca: -il lovesti direct in roata fata si ii schimbi brusc directia -il lovesti oriunde altundeva si soferul autocarului e "slab" si trage singur din instinct de volan si se dezechilibreaza singur LE: din punctul meu de vedere declaratia sotului soferitei "spune" multe despre vinovatul accidentului. E atat de vaga si nu spune nimic concret...pt ca probabil si el isi da seama cine e vinovat. This post has been edited by papa_mulo: 16 Jul 2014, 12:44 |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
Bineînțeles că-ți schimbă direcția în prima clipă, că te împinge spre șanț. Asta-i clar. Dar dacă ești pe fază și ții bine volanul, cred că ar trebui să te poți menține pe drum. Cel puțin la 110. La 180 ar fi altă discuție, evident.
În cazul de față bănuiesc că i-a schimbat direcția fie lovindu-l direct în roată, fie speriindu-l sau prinzîndu-l nepregătit. El a încercat probabil să tragă invers de volan ca să compenseze (ceea ce ai face și cu un turism), moment în care hardughia a intrat în balans (ceea ce turismul n-ar face). Nu știu dacă așa a fost, dar mi se pare un scenariu plauzibil. QUOTE(papa_mulo @ 16 Jul 2014, 12:27) LE: din punctul meu de vedere declaratia sotului soferitei "spune" multe despre vinovatul accidentului. E atat de vaga si nu spune nimic concret...pt ca probabil si el isi da seama cine e vinovat. Păi el ce să mai spună, săracul? E evident pentru toată lumea cine-i vinovat. Nu poate spune direct "nevastă-mea-i o toantă care nu merită să aibă permis", decît dacă vrea să doarmă pe balcon de-acum încolo. ![]() This post has been edited by VladSoare: 16 Jul 2014, 12:52 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Teoria ca teoria, practica ne omoara. Daca nu ai pregatire de pilot de curse nu poti redresa o masina la 110 careia i-a fost schimbata catusi de putin directia de un impact/derapaj...un sofer normal nu reuseste nici la 60 decat din noroc. La 110 toleranta in contrabracarea volanului e atat de mica incat cineva care nu a exersat asa ceva nu are nici 1% sanse sa o nimereasca...soferii normali se duc din parapet in parapet de cateva ori pana se opreste masina(in cazul in care nu se rastoarna). Sunt urme pe autostrada cacalau...
This post has been edited by papa_mulo: 16 Jul 2014, 12:56 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
VladSoare |
![]()
|
Așa o fi. Putem doar spera să avem cît mai rar ocazia de a testa pe cont propriu.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Poti sa te uiti la raliuri la imaginile din masina cat de usoara si rapida e contrabracarea la derapaje, practic e vorba de niste impulsuri usoare si foarte rapide date directiei. Soferul de zi cu zi nu are ocazia sa exerseze asa ceva...mereu va da din lac in put, adica va contrabraca prea mult si va schimba derapajul de pe o parte pe alta pana la pierderea totala a controlului.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
Cum e, papa_mulo...autobuzul e de vina, nu? TREBUIA ca soferul lui sa STIE ce se intampla in spate / cine vine dintr-acolo, si sa dea si el dovada de omenie, toleranta si intelegere, nu? Ce conteaza interesul unui autocar intreg de a ajunge in mileniul asta la destinatie...FRANA, tata, ca sa intre vaca, ca are si ea NEVOIE...
P.S. nu astept un raspuns la ce-am scris mai sus (mai ales ca n-ai scris / facut in topicul asta nimic care sa merite intepatura), doar bagam si eu batul prin gard... ![]() |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Inteleg ca tu ,la volan fiind, esti intr-o situatie d-asta il pui tu la punct pe bou'/vaca care a indraznit sa depaseasca nelasandu-l,neam,sa se poata replia chiar daca se poate lasa cu macel..Eventual accelerezi ca asa-i corect,nu?
Pana una alta nu putem da vina doar pe toanta pt ca acolo nu stiu decat ei ce-a fost.. Daca eu nu lasam un bou cu-n haudi,anu' trecut,sa-mi intre in fata pt ca-i ardea de smecherie in depasiri facea zob tot ce era pe sosea in locul ala..Daca gandeam ca tine aveam acum oameni pe constiinta.. This post has been edited by iulia_boris: 16 Jul 2014, 16:55 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
Chill...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by aaddrryyss: 16 Jul 2014, 17:04 |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
papa_mulo |
![]()
|
QUOTE(aaddrryyss @ 16 Jul 2014, 17:43) Cum e, papa_mulo...autobuzul e de vina, nu? N-ai inteles gandirea mea, mereu e de vina adrys! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 16 Jul 2014, 16:53) Inteleg ca tu ,la volan fiind, esti intr-o situatie d-asta il pui tu la punct pe bou'/vaca care a indraznit sa depaseasca nelasandu-l,neam,sa se poata replia chiar daca se poate lasa cu macel..Eventual accelerezi ca asa-i corect,nu? Lol, tu iti dai seama ca duduia avea banda ei, nu? Si iti dai seama ca nu venea niciun tanc din spate care s-o calce daca nu trecea IMEDIAT pe banda 1, nu? Si iti mai dai seama ca duduita putea foarte bine sa franeze chiar ea daca ala cu autocarul a fost taran si a accelerat, si astfel trecea linistita pe banda 1 in spatele lui? Spune-mi ca tu ai permisul doar de decor si ca nu conduci, nu de alta, dar n-as vrea ca un coleg de forum sa fie "erou" la stiri. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, nu prea ne plac mistocarii. Se poate vorbi frumos, ca de aia intram aici, sa ne mai destindem un pic nu sa ne enervam. Ori astia care fac pe desteptii ne cam enerveaza. Dar poate n-am inteles eu ce ai vrut sa zici asa ca hai sa intelegem mai bine.
Tu esti, ipotetic, sofer de autocar, ai masina plina, mergi cu 100.pe banda 1 pe autostrada. Din spatele tau iese un Logan, accelereaza sa te depaseasca. Observi ca in Logan este o soferita care se vede ca nu e sigura pe maenvra pe care o face, intrucat te depaseste cu o viteza mica si manevra ii ia mult. Mai vezi ca e un pic panicata pentru ca e prinsa intre tine si parapet (unii nu se simt in siguranta in locul ala). Ca urmare nu o lasi sa te depaseasca, accelerezi, pe principiul "da-o dreaq ca are banda ei, daca nu e in stare atunci sa stea in spatele meu". Am inteles bine? Atunci promite-ne ca maine iti dai foc la permis si te duci sa faci din nou cursuri la o scoala de soferi, nu la o scoala de luat permisul. Daca nu te incadrezi in caracterizarea de mai sus, atunci felicitari ! Soferia nu inseamna doar sa stii cu volanul si cu pedalele. Soferia inseamna sa anticipezi unele situatii, sa ajuti un sofer mai putin talentat (unii mai conduc si de nevoie, nu o fac toti din placere), sa eviti un accident chiar daca uneori asta inseamna sa cedezi dreptatea ta. This post has been edited by vallixx: 16 Jul 2014, 22:43 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(yomarius @ 16 Jul 2014, 21:28) Lol, tu iti dai seama ca duduia avea banda ei, nu? Si iti dai seama ca nu venea niciun tanc din spate care s-o calce daca nu trecea IMEDIAT pe banda 1, nu? Si iti mai dai seama ca duduita putea foarte bine sa franeze chiar ea daca ala cu autocarul a fost taran si a accelerat, si astfel trecea linistita pe banda 1 in spatele lui? Spune-mi ca tu ai permisul doar de decor si ca nu conduci, nu de alta, dar n-as vrea ca un coleg de forum sa fie "erou" la stiri. Lol de ce? Ti se pare de ras ca aia a facut-o lată? Ba-ti spun că doar eu conduc,doar de 6 ani, si asta zilnic.E bine? Vad c-ai ocolit paragraful unde explicam faza traita de mine identica cu asta din topic.Deduc faptul ca esti fix ca cel reclamat,ala care accelereaza cand este depasit.. Cat despre stiri nu se stie niciodata care poate deveni vedeta. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
MMVI |
![]()
|
efecte secundare de la NFS, GTA, etc.
![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca aia n avea ce sa caute la volan... indiferent ca trebuia sa conduca de nevoie si nu de placere... asta cu nevoia este de inteles in oras, unde pocinogul pe care risti sa l faci poate avea la final doar niste table indoite, dar pe afara altfel stau lucrurile! Daca isi vedea de treaba mai mult ca sigur persoana care si a pierdut mana era ok acum, pe nisip la soare... fara sa exagerez, zilnic evit o gramada de tute care n au nicio treaba cu traficul sau cu ideea de participant la trafic... ele ruleaza pe drumul lor imaginar lipsit de delimitarea unei benzi, semafoare, pietoni, etc.
![]() P.S.: chiar si daca ala cu autocarul a accelerat... intelegeam lucrul asta daca il acrosa in coltul stg fata. Dar sa intri fix in roata, cand pana in coltul din fata mai ai cel putin 2m, inseamna ca esti lipsit de ochi si/sau creier si n are ce sa proceseze informatia in timp real ca sa ti dai seama ca intri intr un perete/autocar in plm... oricat ar fi accelerat ala n are 1000cp ca s o zbugheasca brusc pe langa ea... dar nu!... ea a depasit si a inceput manevra de intrare inapoi pe banda 1 fara sa se uite nicio secunda. Eu asa consider ca s a intamplat... am observat ca este o conditie sine qua non a marii majotitati a femeilor care conduc pe afara. |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Io cred altceva. Nu cred ca a initiat manevra de reintrare pe banda ei, cred ca a inceput depasirea cu viteza prea mica, astfle stand mult in paralel cu autobuzul.
Locul intre mantinela aia si autobuz de obicei nu este un loc confortabil pentru cineva neexperimentat, ti se pare ca n-ai loc. Si cred ca gagica ori s-a apropiat prea mult de atuobuz de grija sa nu harsaie mantinela aia, ori a stat departe de autobuz dar s-a apropiat prea tare de mantinela si din reflex a tras dreapta. Sau mai e varianta 3, pe autostrada batea puternic vantul (daca a fost cazul...nu stiu) si gagica cand a intrat in dreptul autobuzului, ala a facut paravan si i-a furat un pic directia. Suficient cat sa o sperie serios si aia sa piarda controlul. Acum, oricat de mare tonaj are autocarul, cand iti intra 1 tona in tine te destabilieaza macar un pic, daca soferul a si tras de volan....cam aia a fost. This post has been edited by vallixx: 17 Jul 2014, 10:41 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
În orice caz, respectiva n-avea ce căuta la volan.
Prea s-a încetățenit în ultimul timp ideea cum că șofatul ar fi un drept fundamental al oricărui cetățean, că oricine are dreptul să conducă, că e ceva necesar, vital, etc. Nu-s de acord cu filozofia asta. Dacă nu te pricepi la niște lucruri elementare, atunci lasă dracu' volanul și mergi cu trenul, autocarul, taxiul, prietenii, etc. Nu-i nici o rușine. Eu nu-s șoferul ideal. Am făcut multe prostii, am făcut și accidente din vina mea, de care nu-s mîndru. Dar zău dacă mă pot imagina intrînd într-un autocar în timp ce-l depășesc. ![]() Poate doar dacă autocarul ar veni el brusc peste mine; evident că în cazul ăla ar fi cu totul altă poveste. Dar în cazul de față n-a sugerat nimeni că s-ar fi întîmplat așa. This post has been edited by VladSoare: 17 Jul 2014, 11:01 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 06:10 |