Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Ce risipă de resurse... În timpul pe care-l pierde Smurd cu cretinul ăsta, ar putea ajuta pe cineva care chiar să merite. Ca să nu mai spunem de toate costurile, care-s acoperite din bani publici.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ei, nici chiar asa. Decat sa se duca SMURD-ul la o bataie de tigani sa le coasa taieturile de sabie macar asta platea taxe si impozite ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Aia la o bataie cu sabiile raman cu vanatai sau fracturi, niciodata taieturi
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu zic de țigani, dar mi-ar plăcea să cred că dacă cineva apropiat mie ar avea un accident grav, Smurdul ar fi acolo să-l ajute, nu ar fi ocupat cu salvarea unui dobitoc care și-a făcut-o cu mîna lui și care-și merită soarta cu vîrf și îndesat. În timpul pierdut cu idiotul, un om normal ar fi putut avea nevoie de ajutor, iar ei n-ar fi fost disponibili.
This post has been edited by VladSoare: 23 Mar 2014, 13:04 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Haustrum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 10 July 12 ![]() |
Ehe...asta nu-i nimic, pana la urma omul avea nevoie de ajutor, poate o alegere neinspirata sau un moment nefast l-au adus in situatia respectiva - oricare dintre noi se poate gasi intr-o astfel de situatie. Problema mare legata de ambulante, SMURD, etc este ca nu pot tria cazurile in functie de urgenta - si uite asa se plimba pe strazi cu tot felul de nimicuri si betivi - care de multe ori nici asigurati nu sunt, in timp ce oamenii care chiar au nevoie de ajutor asteapta, ajung la spitale adusi de rude sau mor acasa.
Poate n-ar fi rau ca in situatia in care chemi salvarea aiurea sa platesti - si nu putin. Asa s-ar mai linisti unii. |
--------------------
Renault
Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci
2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kojak @ 21 Mar 2014, 17:13) Dar daca tu, "un viteaz" vi in forja / blana cu suta sau peste din spate peste mine, n-o sa ma dau niciodata ptr. tine pe b1. Io unu' daca am unde, ma dau. Nu stii niciodata, poate ala nu-i "viteaz" poate chiar are o urgenta. Si daca n-are si e doar viteaz, atata timp cat nu ma deranjeaza pe mine cu nimic, ma dau si-l las sa se duca. Daca n-am unde sau ar trebui sa-mi fwt masina prin gropi, atunci nu ma dau. Merg in treaba mea pana cand am unde sa-i fac loc. Iar daca se crizeaza, pur si simplu il ignor. Tocmai posteaza un prieten biker pe FB. "Accident de motor undeva pe Banu Manta pana in podul Basarab". Cica motopartza s-a rupt in doua, motoristul s-a rupt de oase sau posibil sa fie in tratative cu sf. Petru. Bai, astia se rup pe capete, mor pe capete, ce dracu' or avea in capul ala ......nu pot sa-mi dau seama. E clar ca nu sunt pur si simplu niste accidente care " se intampla", e clar ca ii mananca in cur, se suie pe motoare si alearga ca cretinii, mai ales prin oras unde iti poate aparea orice in fata. Nici nu stiu cum dracu' sa simt. Sa-mi fie mila ca-si nenorocesc vietile si tineretile sau sa fiu cinic si sa ma gandesc ca asa mai scapa lumea de cretini.....??!?!? This post has been edited by vallixx: 23 Mar 2014, 22:44 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Astazi pe la 16, mergeam de la Regie spre Iuliu Maniu pe sub podul nou. Cand sa ies sa dau prioritate celor care coborau de pe pod, vad un obstacol ciudat pe mijlocul strazii. Ma apropii neincrezator, politie pe contrasens... Ma uit mai bine, in fata mea era roata fata a unei motociclete cu ceva fiare pe ea.... Pe scuar, un ghiveci de lemn, imens, facut praf. Am cautat pe net si nu am gasit mare lucru http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...to-pod-basarab/
This post has been edited by kissfm: 23 Mar 2014, 23:07 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica niste denivelari ar fi de vina...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Da' si viteza...
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Tamango |
![]()
|
@Iulia: viteza n-a omorat pe nimeni pana acum. Doar oprirea brusca
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Asa,asa..
![]() Decelerare,parca? This post has been edited by iulia_boris: 24 Mar 2014, 09:47 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE In cazul in care accidentul a fost provocat de anumite denivelari victima are dreptul la despagubiri pentru a ii alina oarecum suferinta si a-si recupera prejudiciul provocat de acest eveniment Astia is chiar dusi cu pluta, adica merg ca apucatii cu viteze supersonice in oras, pica ca mustele, si tot ei vor despagubiri, de la Oprescu probabil, le-as da despagubiri sa nu poata duce. This post has been edited by argon: 24 Mar 2014, 11:21 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
Inca unul: http://citynews.ro/eveniment/un-motociclis...na-piata-lucian
A trecut pe rosu. Ba da-i ma dracu, ca au iesit din iarna inteleg, ca n-au reflexe, ca le trebuie timp de acomodare cu asfaltul ... dar sa ai orbul gainilor si sa treci pe ROSU ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Bai cam o merita, nu vad unu sa mearga normal, sa nu zic ca pe Poligrafiei eram pe a doua si in spate un motociclist suparat ca nu avea pista libera sa isi incerce talentele, si nu mergeam incet, ci regulamentar (60).
Semne flashuri alea alea, ziceai ca e scapat de la zoo ![]() |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
-
2009
|
|
UXE |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 24 Mar 2014, 13:46) Inca unul: http://citynews.ro/eveniment/un-motociclis...na-piata-lucian A trecut pe rosu. Ba da-i ma dracu, ca au iesit din iarna inteleg, ca n-au reflexe, ca le trebuie timp de acomodare cu asfaltul ... dar sa ai orbul gainilor si sa treci pe ROSU ? O fi fost beat... nu mai vedea nici o culoare... |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
VladSoare |
![]()
|
În general da, de acord.
Dar în cazul ăsta și biciclistul s-a aruncat ca un kamikaze în fața ei. Și cu ceva viteză. Și-a cam căutat-o cu lumînarea. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Zici ? Aia a stat ca vaca pana in ultima secunda apoi a plecat peste autor.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
Tamango |
![]()
|
Exact ! Avea timp cacalau sa se bage, ce cretina ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
UXE |
![]()
|
Poate e barba-su... si a asteptat momentul
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Daca era barba'su trecea cu spor nu mai oprea..
![]() Uite de proaste d-astea as dori sa scap din trafic.Si de prosti,ca-s si destui masculi,fiti linistiti.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Tamango |
![]()
|
Da, dar procentu' e mai mare la femei
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Asa-i..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
UXE |
![]()
|
Procentaju , ca procentul e unul singur
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
Inca unul: http://www.tion.ro/accident-grav-la-timiso...n-copac/1400269
Tânărul a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și s-a izbit în plin de un copac. Impactul i-a fost fatal, iar medicii de pe Ambulanță, sosiți la fața locului, nu au mai putut să-l resusciteze și l-au declarat mort. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca o sa treaca multi multi ani cand o sa vad si eu o stire de genul:
Motociclist care mergea legal cu 60 km/h, pe banda x, echipat cu costum de protectie si care asigurandu-se in momentul schimbarii benzii atat in oglinda cat si prin semnalizarea corespunzatoare a patit x si y. La fel cum la masini ai ITP si trusa de prin ajutor si la motoare mi se pare normal ca echipamentul sa fie obligatoriu. Cel putin asa ar avea o sansa. Din ce vad pe topicul asta toti hibernatii din iarna au iesit cu motoarele si cad precum mustele ca nu stiu sa respecte niste reguli simple. La ei nu exista condus prudent si preventiv. |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
-
2009
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
La naiba,in plin proces de epurare al motociclistilor m am inscris la scoala!
Sa se bucure dusmanii! ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Succes!
Vad ca mai nou motociclistii se omoara singuri fara sa mai implice si alte persoane, ceea ce e de bine. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 13:45 |