Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
ala in suceava n-a ratat giratoriul, doar ca fiind ceata (in creierii lui probabil de la alcool) iesirea selectata de el nu a corespuns cu cea reala
![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
A sarit peste bordura rondului si a intrat peste o masina parcata accident Suceava. Alcoolemie 0.17!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=69pmlm6MCRw
action si action replay 3rd person... asa realizezi ca tir-ul din fata l-ai ratat la mustata. ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
i-as spune sincronizare perfecta..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Eu as spune ca nu a condus cu o viteza mai mare decat a ingerului lui pazitor.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
http://www.emaramures.ro/Stiri/68669/CITIT...-la-Rohia-FOTO-
Eu am anuntat redactia si sunt titularul pozelor. La masuratori avea 44 m derapaj in conditiile in care umbland pe acolo destul de des 2-3 ori pe saptamana la 130 se simte ca se cam duce de fund :| |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Felicitari Aurelian;)
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Ma fac reporter =))
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
cititorul emaramures ar putea sa isi monteze si o camera hd in parbriz...asa isi va largi portofoliul de produse jurnalistice si va putea opera freelancer
![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Mrija |
![]()
|
Si sa le pun pe trafictube :* esti un scump
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru ce ? Eu as fi incantat sa nu ai prea multe "evenimente" din astea ...
![]() Edit: http://www.realitatea.net/sofer-inconstien...7961_video.html Nici o scuza pentru jegosul care a dat peste fetite dar cati din voi nu ati intalnit in trafic parinti cretini care isi imping carucioarele cu copiii pe trecere sau, mai rau, direct in strada fara sa se uite ? This post has been edited by Tamango: 1 Jul 2012, 12:26 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si tu acum. Care jegos? Avem drept exemplu cazul Huidu, doar ce a primit o pedeapsa cu suspendare. Inca una nu se pune
![]() Legat de inconstienta traversarii fara a te asigura, am vazut si eu destule persoane care parca n-au simt de conservare in ele. E o chestie pe care i-o repet incontinuu fetitei mele: pune piciorul pe trecere, arata-i din gest ca vrei sa traversezi asa cum iti permite legea, dar ai intotdeauna grija sa ai timp sa sari inapoi si sa te feresti. Nu stii niciodata peste cine dai. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai īncercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
horyc |
![]()
|
Am patit si eu sa vad parinte cum isi inpinge carutul in fata masinii, si dupa ce l-am evitat si am reusit sa ma opresc m-am luat la cearta cu mamica de vreo 20 si ceva de ani. Raspunsul ei a fost sec: sunt pe trecere si voi trebuie sa opriti. Nu am avut cu cine sa mai continui discutia si am plecat.
![]() |
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
iulia_boris |
![]()
|
ca de obicei pietonii nu se asigura..
si hodorogu' n-a fost atent da' nici bunicuta n-a fost cu ochii unde ar fi trebuit.. cat despre carut impins in fata masinilor nu pot spune decat ca-i o mare imbecilitate .. multi copii ajung rachete din cauza 'mamicilor' fara neuroni.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 1 Jul 2012, 13:15) dar cati din voi nu ati intalnit in trafic parinti cretini care isi imping carucioarele cu copiii pe trecere sau, mai rau, direct in strada fara sa se uite ? de aia zice in lege sa "reduci viteza pana la limita oricarui pericol". Multi nu reduc si se asigura doar cu privirea. Eu unul reduc viteza chiar daca sta la margine si nu da intentia de a traversa.. Ma opresc si ii fac semn sa treaca. Daca nu vrea atunci trec. Mai sunt unii care iti fac semn sa treci, dar nu tine.. opresc si il las sa treaca. Garcea poate fi oriunde. |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
sunt o gramada care au condus fara permis - fara sa faca vreun accident- si au luat 2-3 ani de puscarie cu executare in timp ce Huidu a intrat voit in depasirea coloanei , a omorat 3 oameni si e cu suspendare.
This post has been edited by buzasparta: 1 Jul 2012, 18:29 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 1 Jul 2012, 16:14) Ba eu nu le fac nici un semn. Si chestia asta mi-a ramas lege dupa o chestie pe care mi-a povestit-o chiar instructorul cu care am facut scoala de soferi. A oprit si i-a facut semn sa treaca unui pusti care a si zbughit-o in secunda 2. Un imbecil care venea pe banda 2 nu a oprit si a fost la un pas sa-l spulbere. Tin minte si acum cum imi povestea instructorul: n-as fi avut nici o vina, dar m-ar fi urmarit toata viata ideea ca eu i-am facut semn sa treaca. Ca atare si eu mi-am stabilit regula ca reduc, opresc daca se angajeaza in traversare, dar nu-l invit nicioada. Iar prin chestie similara am trecut si eu: am oprit, pe banda 2 fiind, sa cedez unei persoane angajata in traversare, iar cand a ajuns la marginea din stanga a masinii am vazut cum se "unduieste" inapoi pentru a se feri de un imbecil care venea ca tembelul cu viteza pe linia de tramvai depasind coloana ![]() This post has been edited by clr: 1 Jul 2012, 18:37 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai īncercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
|
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
iulia_boris |
![]()
|
meserie,te halesc..
![]() UXE,daca refuza ii tragi niste injuraturi si-l obligi sa treaca.. ![]() daca este echipaj in zona si te-a ginit ramai fara permis.. plus ce-a spus si 'clr'.. io le fac semne si ii balacaresc..stai pe loc si astepti..ca nu stii ce se poate ivi.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(clr @ 1 Jul 2012, 18:35) A oprit si i-a facut semn sa treaca unui pusti care a si zbughit-o in secunda 2. Un imbecil care venea pe banda 2 nu a oprit si a fost la un pas sa-l spulbere. Tin minte si acum cum imi povestea instructorul: n-as fi avut nici o vina, dar m-ar fi urmarit toata viata ideea ca eu i-am facut semn sa treaca. Ca atare si eu mi-am stabilit regula ca reduc, opresc daca se angajeaza in traversare, dar nu-l invit nicioada. Si eu am patit o faza dar de pe partea cealalta a baricadei. Eram pieton ... evident, la o trecere de pietoni vedeam ca vine unul cu ceva viteza ... i-am facut semn sa treaca, ceva gen "nene, eu sunt fara chef de alergat pe trecere, stiu ca te grabesti asa ca treci tu primul". Ce sa vezi, dupa trecere: Garcea. Ca sa-i ia permisul lu' ala ca nu mi-a dat prioritate. M-am simtit vinovat si m-am dus la politist sa-l rog sa-i lase permisul, ca eu i-am facut semn,deci a fost la mica intelegere.Stii ce-a zis cap-de-creta ? Ca de cand dirijez eu circulatia, de fac semn la masini sa treaca ? In cele din urma, dupa scandal i-a dat avertisment pentru centura. De atunci nu mai fac semne ... This post has been edited by Tamango: 1 Jul 2012, 20:42 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Mrija |
![]()
|
Pentru mine e clara legislatia, e cu copita pe trecere opresc, daca nu, nu
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
defineste tu cand e piciorul pe zebra.
militianul te insfaca. pietonul e adus martor. ala oricum poate are o zi stresanta, sau e chitit pe soferi de la vreo experienta anterioara si te baga in rahat. tu ce faci? montezi camera pe bord si o folosesti tot timpul, special pt a avea tu gramul de aparare. si din fericire, doamne ajuta nu am intalnit nici un accident pe inregistrari. doamne ajuta ca as fi pierdut eu timp dupa ei nu de alta. ca asa accidentele oricum sunt la ordinea zilei. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
peitonul si racer-ul
2 Jul 2012, 11:08: http://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-tax...-la-spital.html This post has been edited by UXE: 2 Jul 2012, 10:08 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
Vitan-Barzesti, brrrrr ... acolo se circula tare, mai ales noaptea.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(UXE @ 2 Jul 2012, 10:20) <span class='edit'>2 Jul 2012, 11:08:</span> http://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-tax...-la-spital.html A se remarca eficienta arbagurilor la Logan ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu are airbag-uri laterale, degeaba. Si mai conteaza si cat de tare dai de-a latul.
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 01:14 |