Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
T.rac3Er |
![]()
|
||
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
|
||
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|||
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
pe asta cu motoru l-am mai vazut in cateva faze...o cam cauta aiurea..
|
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
acum stii de ce sa te feresti de culoarea aia stridenta de cyan cand e pe langa tine
![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Ce voce de tweety are
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar fix tweety zici ca este in pana/puii lui...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Ce este mai eficient decat un Dulcolax?
This post has been edited by Fratzica: 24 May 2012, 16:47 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Aoleu Fratzica, cred ca si cu intestinele goale si tot facea pe el
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Oricum ala era preocupat de masina... nu pare sa-l intereseze nicio secunde de tirist...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
T.rac3Er |
![]()
|
tiristul merita si 20 de bice pe spinare, numai asa sa invete sa conduca cu viteza redusa ca nu are ariel atom dincolo de volan ci un mastodont de zeci de tone.
daca era cu cateva secunde mai repede omul nostru?! il facea afis cisterna aia. nemernic de tir-ist |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
si la mine primu' gand a fost similar cu al lui 'solidconvert'..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 24 May 2012, 17:46) Ce este mai eficient decat un Dulcolax? Mie mi se pare ca TIR-ul s-a oprit prea repede, la cum a iesit din curba. La fel si auto mic, toata scena imi pare ireala. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ai vazut de prea multe ori 'matrix'..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Amandoi circulau incet, pana in 50 la ora, de aia s-au oprit repede, la un tir incarcat aiurea, sau o cisterna ca in cazul de fata e suficienta si viteza aia sa intre in balans daca-i soferu' prost, nu trebuie sa mearga si tare.
This post has been edited by argon: 25 May 2012, 13:19 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
T.rac3Er |
![]()
|
primele 10 secunde conteaza in filmuletul asta...
la cat de lung este, ma asteptam sa aiba replay, reverse angle si eventual un arbitru care sa dea verdictul de cartonas rosu pt lovituri la gioalele pasagerului ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Tamango |
![]()
|
http://b365.realitatea.net/news/un-tramvai...ar-in-capitala/
Avea dreptate Lucescu ... vatmanii astia sunt pur si simplu chiori. Cum sa nu vezi ma ditai autocaru' ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Ce scrie in articol si ce spui tu...Suferi de teoria conspiratiei ca si idolul tau!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Tamango |
![]()
|
SCuze dar nu inteleg unde bati ... in articol zice asta: "Vatmanul a spus că, pur și simplu, nu a văzut autocarul venind și s-a trezit zguduit de impact." Asa si in cazul lui Lucescu: vatmanul era chior.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
"Martorii spun că șoferul autocarului nu a ținut cont de tramvaiul care venea cu viteză și i-a tăiat calea vrând să schimbe direcția de mers"
asa e cand citesti printr randuri... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 23 May 2012, 10:26) se incadreaza la accidente in devenire, daca cel cu loganul facea ca dubistul din rusia PS: am vazut postul anterior doar cand am atasat linkul 1.8 fix - nu latru - n-am replici smecheresti - dar pun capat ostilitatilor am zis eu explicit chiar daca ala e mai mare sa fi cu gura pe el? tocmai ca eu nu sunt pt gura mare, decat daca esti dispus sa duci treaba pana la capat. daca esti balon care se sparge dupa primele lovituri mai bine stai la locul tau si nu te da rotund. dar discutia nu e despre mine, ca poate deranjeaza pe unii colegi ca exemplific cazuri reale si nu povesti vanatoresti. am mai vazut niste filmulete cu "cascacucamera" asta , n-am nimic cu motoarele , dar asa cum se baga ei printre masini , ca ei nu au rabdare sa stea in coloana, si ma trezesc cu oglinzile pliate,90 % din cazuri nu ai ce sa le faci ca fug cat ai clipii, putea sa se dea in dreapta ca nu murea nimeni , dar probabil a vrut sa faca impresie pe youtube, insa nu si cu vocea ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Tamango @ 31 May 2012, 09:37) Avea dreptate Lucescu ... vatmanii astia sunt pur si simplu chiori. Cum sa nu vezi ma ditai autocaru' ? vatmanului ii este "greu" sa ocoleasca vreun obstacol, (muult mai simplu de facut cu autobuzul treaba asta), si un tramvai are niste tone bune (nu ca autobuzul nu ar avea) si deci o inertie destul de mare... pe mine nu m-a fugarit niciodata tramvaiul prin oras. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
accidentele astea la pe noi sunt usoare.
in rusia sa vezi distractie. pur si simplu aia nu vor sa evite accidentele. ori ca s-au saturat de atatia nemernici si smecheri. ori ca au ei tupeu, se vede in multitudinea de filme disponibile in mediul online ca acolo NU se evite. ca e tramvai si jumuleste jumatate de tursim din nepasare sau ca e masina care pune frana doar de forma tot aia e |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 23 May 2012, 09:26) se incadreaza la accidente in devenire, daca cel cu loganul facea ca dubistul din rusia PS: am vazut postul anterior doar cand am atasat linkul 1.8 fix - nu latru - n-am replici smecheresti - dar pun capat ostilitatilor am zis eu explicit chiar daca ala e mai mare sa fi cu gura pe el? tocmai ca eu nu sunt pt gura mare, decat daca esti dispus sa duci treaba pana la capat. daca esti balon care se sparge dupa primele lovituri mai bine stai la locul tau si nu te da rotund. dar discutia nu e despre mine, ca poate deranjeaza pe unii colegi ca exemplific cazuri reale si nu povesti vanatoresti. Voce nu-l ajuta deloc... ![]() Clipul ar putea fi difuzat pe cartoon network. |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
UXE |
![]()
|
la Pod Ciurel multa lume + Politie.. stie care mai multe detalii?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
gotty |
![]()
|
O fi aparut vreun OZN trixenonic
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 08:58 |