Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Azi (27.12) pe barajul de la Mihailesti accident, serios, un opel astra H cu un Focus Mk 1. Destul de grav ... acum caut poat sunt ceva stiri pe net
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Accident cu BMW: http://www.realitatea.net/accident-teribil...deo_899512.html
Stalpul e de vina ca nu s-a dat din fata cocalarului ... ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Peugeot 206 vs stalap la coborarea de pe Podul Grant (Turda)...si o masina de la salubritate care uda asfaltul (la 08:00 si cca 1gradC)...sa fie oare vreo legatura?!
Oricum e nasol... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE("gandul") în urma accidentului acul kilometrajului oprindu-se la 120 de kilometri la oră, a precizat Ioana Stancu. Doamna / domnisoara de la politie de cand considera ca blocarea acului se poate considera proba in justitie. Am trecut pe acolo pe la 11 in ziua aia si estimez ochiometric ca impactul cu stalpul nu a fost la 120, masina avea nu avea decat botul deformat in rest totul fiind aproape nedeformat. stalpul in schimb nu mai avea ciment in partea de jos pe o inaltime de 40-50 cm ... |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
beizadea cu porche ... selectie naturala ... bine ca n-a luat pe cineva cu el ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Tamango |
![]()
|
Asta e tipul: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001996236437
Chopperist linistit, fara figuri in cap, victima unui mos de 75-80 ani care a INTORS pe autostrada neterminata, fara gard de separare a sensurilor. Tara de cacao ... PS - Mosul avea o Laguna This post has been edited by Tamango: 3 Jan 2012, 11:57 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
iulia_boris |
![]()
|
nu stiu daca s-o pun pe seama varstei..avand in vedere c-au fost omorati destui si de soferi/te tineri/re ma abtin..pacat de el!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
in acest caz pentru familia decedatului le recomand cu caldura sa bage in instanta administratorul drumului pentru omor calificat.
sectorul de drum este "autostrada" si acesta Nu este prevazut cu parapet despartitor intre sensuri. acele popice sunt frectie la picior de lemn, caci nu reprezinta cadrul legal. de asemenea si pe cei de la putere care au inaugurat "autostrada" si deci au inchis ochii la aceste abateri de constructie ar trebui putin chemati sa dea raspunsuri. mosul senil, n-ai ce sa ii mai ceri. daca tot are carnet de sofer de ce sa nu il foloseasca. cum domne, e apt. ca tot sunt pe aici aparatori ai celor de varsta inaintata de dupa covrig. "a iesit la plimbare" - alti batrani se plimba in parcuri fericiti cu nepotii si copii la brat, nu conduc cretineste pe drumuri idioate. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Taci ma, vrei sa-ti pui in cap aparatorii senilitatii ??
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Care aparatori, ca acesti batrini ar trebui sa nu mai aiba drept de conducere sau sa li se faca vizita medicala (oftalmologic) anual OBLIGATORIU si pe corect nicidecum pe spaga. Sa vedem la psihologic daca mai au viteza de reactie.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
Tamango |
![]()
|
http://www.antena3.ro/romania/realizatorul...ier-150091.html
A adormit la volat si-a intrat intr-un tir. Bine ca a fost tir si nu autoturism ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Rasu'-plansu'!
Accidente pe A1 (pe ciotul Arad-Timisoara) Eu n-am avut curozitatea sa testez, sunt mai conservator si merg pe varianta clasica! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Tamango |
![]()
|
http://www.realitatea.net/mircea-lucescu-a...ala_901669.html
Cum sa nu vezi ma ditai tramvaiul ? O fi el Lucescu dar legea e pentru toti, din cate am vazut la stiri, acolo e linie continua si lucescu a vrut sa intoarca ? Sau ma insel ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() asta e mircea lucescu, antrenorul care are milioane de euro si merge cu kia? si de generatie veche? nu zic de branduri asociate cocalarilor, dar totusi o masina mai serioasa nu are si el? |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Pe de o parte il apreciez ca nu sparge milioane de euro pe masini ce se devalorizeaza dar pe de alta parte il locul sau as fi condus cea mai sigura masina cu putinta (probabil as fi ales GL)
Sanatate lui. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@tracer...chestia asta e ca in reclama aia la duster..."la valoarea noastra"
![]() Acum Lucescu nu trebuie sa mai scoata nasul in lume vreo 3 luni de rusine ca are Kia. Si daca aduci in discutie stelele ncap si siguranta e degeaba..cand te loveste din lateral tramvaiul, poti sa ai si 7 stele, e cam tot aia ![]() This post has been edited by Dan73: 6 Jan 2012, 20:35 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tudorelghiorghiasa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 24 November 07 From: IASI ![]() |
Si daca aia e masina......la valoarea ei. A-ti vaziut cum arata dupa accident?????????
|
--------------------
scenic 2000 1.6 16 v
peugeot 207 diesel
- IS 09 >>>
2007 RENAULT SCENIC 2000 1.6 16 V
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
A-m vazut...arata nasol...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@tudorel... ce viteza a avut tramvaiul in momentul impactului? Si care e raportul dintre masa tramvaiului si cea a automobilului?
Musai trebuie sa stii. ![]() This post has been edited by Dan73: 7 Jan 2012, 00:24 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
iulia_boris |
![]()
|
mie mi-au 'placut' declaratiile lui facute acum vreo 2 saptamani in care spunea ca trebe sa-si ia o masina mai sigura..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
as vrea sa nu se inteleaga aiurea ce zic, dar totusi ai un anumit standard de viata.
banuiesc ca nu locuieste intr-o garsoniera din rahova, cu mobila din anii 80. sincer acum, nu spargi milioane pe lamborghini avendator, dar iti permiti un produs NOU (chiar si kia sorento - cel nou). ai alt comfort, ai o garantie, ai diverse avantaje de utilizare nu? kia sorento nu este nissan skyline gt-r 34 (un produs de colectie si care sa merite sa il ai in garaj - am dat un exemplu de generatie comparativa cu ce are el) acel kia este o taraba de masina, pe care un taran de la vedea si-ar cumpara-o si ar pastra-o. oricat de buna ar fi, la 8 ani de zile tot poate sa aiba cea probleme, neacoperite de nici o gaarntie. pana si duster sa isi cumpere. tot are garantie. e noua. fuck it. de aia are acest succes |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti razna rau de tot...putea sa fie si cu loganul si cu hummerul, nu e treaba noastra. Desi pe multe topicuri vad ca condamnati grandomania unora, cand apare unul mai modest vad ca nu va place nici asa.
Ce e greu de inteles, omul nu pune pret pe masini iar aia oricum nu era a lui ci a sotiei...poate sotia lui se simte bine cu o masina mai normala pe care o poate parca mai usor, nu simte nevoia ca alte sotii de GL-uri, Q7 sau alti monstrii pe care habar nu au sa le parcheze decat cu fata. Omul a gresit, si-a tras dosar penal pentru asta si tot ce conteaza e ca nu a murit nimeni si ranile nu sunt foarte grave. Pe de alta parte sunt patit cu tramvaiul...cu ceva ani in urma eram pasager in masina condusa de tatal meu, facea stanga ca Lucescu(doar ca avea voie), tramvaiul se afla in statie(stationat) la 20 m in spate...nu reuseste sa faca stanga pentru ca nu gaseste bresa, se scurg 10-20 secunde si ne trezim cu tramvaiul in masina...mai avea si instalatie de gaz in portbagaj, noroc ca shtuzul ala de otel din fata nu a reusit sa o sparga. Logic, tata vinovat ca nu a dat prioritate la tramvai insa ala a plecat din statie si a intrat efectiv in el... Nu incerc sa il scot pe il luce, el oricum nu avea voie stanga, sugerez doar ca nu e bine sa fi prea vehement daca nu ai vazut ce s-a intamplat. This post has been edited by papa_mulo: 7 Jan 2012, 10:44 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
iulia_boris |
![]()
|
tracer,am impresia ca omu' si-a cam pierdut din reflexe,concentrare, si altele..iti dai seama ca modelele enumerate de tine tot trebuie manevrate de un om..nu ca nu si-ar putea permite..da' n-a dat importanta..pana acum..repet..acum vreo 2 saptamani spunea despre achizitia unei masini noi..doar ca daca nu va fi atent data viitoare se poate termina la fel de rau..indiferent de marca si model..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Reflexe si indemanare pierdute la o varsta ca a lui...categoric da. Totusi chiar si unui tanar i se pot intampla chestii d-astea, eu personal am trecut si pe rosu, am facut si stanga pe interzis, am luat si radar fix de care stiam pentru ca ma tinea de vorba cineva din masina si nu am fost concentrat la ce fac.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
iulia_boris |
![]()
|
adevaru-i ca nici tramvaistii ,ca si autobuzistii, nu mai au rabdare si-i doare-n kr daca nu te-ai dat din fata lor.. pt ca lor n-are ce sa li se intample ca-s mari..mentalitate de cocalar,desigur..da' nu stai mai bine si astepti decat sa te pui la mintea ingusta a unuia d-asta?
7 Jan 2012, 10:51: se poate intampla chiar ORICUI ..indiferent de vechimea permisului,nr de masini conduse,varstei,etc..doar ca daca ai fi fost tu,sau eu,in locul tipei cu vw nu cred c-am fi fost asa ingaduitori cu unu' care-a intors pe linia continuu..este? 7 Jan 2012, 11:16: din pacate p-asta modelu' nu l-a salvat.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 7 Jan 2012, 11:16 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
tudorelghiorghiasa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 24 November 07 From: IASI ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 7 Jan 2012, 00:20) @tudorel... ce viteza a avut tramvaiul in momentul impactului? Si care e raportul dintre masa tramvaiului si cea a automobilului? Musai trebuie sa stii. ![]() Frate daca aveam banii si valoarea lui credeti-ma ca nu circulam cu un KIA. Nu cred ca daca iti permiti sa iti iei o masina sigura si puternica foarte scumpa este semn de snobism. Eu daca mi-asi permite SIGUR nu mi-asi lua Kia. Nu vreau sa par snob, nu mi-asi cumpara masina puternica sa i-l omor pe celelalt ci a-si lua-o ca sa scap daca ma intalnesc cu unu' ca LUCESCU. Oricum garantez ca nu incalc regulile de circulatie deci nu ma intereseaza cine intra in mine daca e este vinovat. Crede-tima ca circul cam 7.000 km pe luna pe toate tipurile de drumuri si vad tot felul de dobitoci care nu respecta nici regulile elementare de circulatie( prioritate, depasiri pe linie continua, stopuri, semafoare, etc.) Pentru astia mi-asi lua masina sigura. Credeti-ma ca am vazut accident cu tramvaiul doar ca in loc de KIA era Range Rover. Si va garantez ca tramvaiul avea cam 50 km / H si a luat in plin Range-ul. Oricum nu a fost nevoie de descarcerare, iar soferul nu avea nici o zgarietura. A fost ceva asemanator ciu situatia descrisa de PAPA_mulo. Exterior masina era varza pe partea soferului, dar habitaclu intact. De aici se poate deduce o oarecare diferenta la unele marci. Cat despre LUCE..... e un oricare altul in aceasta situatie. Nu are circumstante de ...vedeta. A gresit sa plateasca. Norocul nostru ca a fost tramvaiul si unul dintre noi in locul tramvaiului...ferasca Dumnezeu. Ca daca tramvaiul se numea Symbol-ul meu nu ma vedeam bine. Pe el poate da. Sa ne fereasca cel de sus de incidente cu ce masina avem noi, mai sigura sau nu si sa avem drumuri fara evenimente. |
--------------------
scenic 2000 1.6 16 v
peugeot 207 diesel
- IS 09 >>>
2007 RENAULT SCENIC 2000 1.6 16 V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 15:59 |