Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
L!nuX, n-ai observat ca Alex este foarte sensibil la subiectul "Bmw" ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Trecut acum 30 de minute pe langa un accident cu 4 masini implicate pe M. Bravu intre Vatra Luminoasa si Pasajul Muncii. Pe banda a treia o cucoana cu un Jetta a pus o frana brusca iar cei 3 (trei) soferi din spatele ei... s-au oprit fiecare in fundul celui din fata. Rezultatul fiind un trenulet de 4 masini.
Tare as fi curios de ce o fi pus frana sau o fi incetinit cucoana aia... ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
ai vazut accidentul cum s-a petrecut?
daca da, cucoana avea motiv vizibil sa franeze brusc? nu de alte dar salvezi niste suflete daca depui marturie, si ai grija de o disperata care franeaza aiurea (cum multe sunt pe strazi) sa suporte consecintele. stima |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
probabil 'avani' a vazut doar urmarile..s-o fi speriat de refugiul de tramvai.. cucoana..sunt destui care fug ca dementii pe linia tramvaiului, acolo..doar ca se cam ingusteaza drumu' ..ori iti'taie' fata ori iti trantesc frane de mare angajament..sau poate nu vroia sa mearga prin pasaj..
![]() 9 Dec 2011, 09:23: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/G...ere-368949.html This post has been edited by iulia_boris: 9 Dec 2011, 09:23 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
NU ai voie sa pui frana de cretin in mijlocul drumului fara un motiv anume. atunci daca te izbesc din spate NU am nici o vina. asta daca stii sa iti sustii punctul de vedere si nu accepti ce da din condei muilitianul, care stie sau nu stie legea complet.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
in cel mai bun caz,tracer,poate culpa comuna..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 9 Dec 2011, 10:05) NU ai voie sa pui frana de cretin in mijlocul drumului fara un motiv anume. atunci daca te izbesc din spate NU am nici o vina. asta daca stii sa iti sustii punctul de vedere si nu accepti ce da din condei muilitianul, care stie sau nu stie legea complet. Asta scrie unde? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
este trecut pe undeva ca nu poti frana fara un motiv intemeiat....- dar mereu e discutabila chestia asta- ba ca a sarit un caine invizibil, etc.
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ba ca am vazut un Garcea in drum.....si ca un roman get beget a trebuit sa franez, desi aveam doar 40...
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
nu stau acum sa caut, dar exista in corpul legii un articol care mentioneaza clar ca e interzis sa franezi fara un motiv intemeiat. asa ajungi sa te incadrezi in primul rand la inceurcarea traficului (e pe undeva un articol care prevede asta) si ajungi la altele.
culpa comunca accepti daca te stii cu musca pe caciula, ca mergeai prea tare & stuff |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@T.rac3Er nu am vazut cum s-a petrecut accidentul, cred ca am ajuns cu un 1 min mai tarziu.
Iulia, exact inainte de refugiul ala cu vreo 20 metri s-a intamplat tot. Din ce am observat in trafic, sunt multi care fac stanga pe Maior Coravu pe acolo si stau sa ma gandesc ca tipa o fi pus frana ca a fost surprinsa de vreunul d'asta de vroia sa faca stanga. Culmea e ca asfaltul era uscat, fara aglomeratie... oricum si aia din spatele ei mari berbeci. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
O mica intrebare, e posibil ca la un impact intre un tir si 2 masini, prima sa intre in tir cu 170 iar a 2-a cu 200 si ceva, soferul tirului sa nu reactioneze (nu ca ar avea cum cand de dupa curba ii zboara in tir unu cu 170 si la o fractiune de secunda inca unu cu 200) sa se sudeze prima masina de sasiu/caroseria tirului ?
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu are cum, a fost si la mythbusters discutata problema asta
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Da mersi, ma contraziceam cu cineva pe tema asta dar nu stiam exact unde vazusem. multumesc
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
iulia_boris |
![]()
|
mare grija,oameni buni,la cum circulati..aseara pe la ora 23 cand ma intorceam spre casa, pe sos.colentina zona kaufland,un logan lovise,destul de bine dupa cum arata masina,un pieton..cred ca l-a luat cu fulgi de pe trecerea de pietoni..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 6 Dec 2011, 11:32) Alex e foarte sensibil la subiectul 'hai sa generalizam si sa insultam oamenii cu mai multi bani decat noi, ca sa dormim si noi noaptea linistiti ca macar suntem mai buni ca ei.' ![]() Serios, n-am nicio treaba cu marca BMW, nu am avut niciodata si nici nu cred ca voi avea, dar mi se pare jenant sa generalizezi folosind rezultatele de pe Google sau 2-3 linkuri gasite. Evident ca sunt multi cocalari care trag la marcile nemtesti, in special BMW, dar eu personal cunosc destul de multi posesori de BMW care nu sunt asa, si am vazut sute de cocalari in Reno, Dacia, Honda, ce vreti voi. Omul e om, daca e taran e taran, masina pe care o conduce conteaza mai putin. Muzica care se aude din acea masina poate conteaza putin mai mult, dar asta e alta discutie... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
nu te lasi nicicum,Alex..combati..personal, nu caut cu gugal ci, ma iau dupa ce vad si traiesc pe sosele..exista martafoi la toate marcile de masini..accept asta..da' nici unii nu vor putea fi detronati de ai cu bmw..nici macar cei cu mertane ori audi ..ca tot vorbim de 'crema nemteasca'..ce s-o mai dam dupa cires? cine circula noaptea stie ce spun..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu sunt de acord cu ce spuneti voi, credeti ca eu nu rad cand vad un BMW din anii 90 cu numar de BG si cu manelele date la maxim? E clar ca exista stereotipul cocalarului cu BMW, dar una e sa spui asta si alta e sa faci generalizari.
Eu personal ma feresc mai mult de unii soferi cu Logan decat de soferii de BMW. Am observat ca unii posesori de Logan simt nevoia sa accelereze daca tu, cu Renault, treci pe langa ei. Sa-ti arate ei tie ca Loganul e si el Renault si 'trage mai tare'. Dar asta nu inseamna ca toti care au Logan sunt asa... Ma deranjeaza doar generalizarile, indiferent daca sunt despre un produs/o marca pe care o detin. Dar poate n-am eu dreptate, cine stie? Sa vedem testul Google © L!nuX 2011 Rezultate 'Alex are dreptate': 1.170.000 Rezultate 'Alex nu re dreptate': 1.140.000 Se pare ca am dreptate. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
eu de multe ori,aici,am reclamat liniutele in care ma trezeam alaturi de logan-uri..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
bmw pisicuta, masina de unica folosinta in rrromania - cu numere de bulgaria.
imposibil sa nu vezi minim una in fiecare oras. nu sunt atatea mercedesuri sau audiuri bulgaresti. se cumpara cu o mie jumate de euro si daca se produc ceva accidente se abandoneaza si se cumpara alta |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
iulia_boris |
![]()
|
corect.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.click.ro/news/bucuresti/acciden...1307269346.html
O vaca cu Scenic nu a dat prioritate. O fi de pe forum ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
urasc martorii "cheie" care declara ca avea ceva viteza, sau viteza mare sau chiar dau valori.
dar ce au mah aia in ochi, radar?. cretini de genul asta pot sa influenteze aiurea un rezultat. si mai dihai, cand sunt babe sau mosi, care in viata lor nu au condus vreo masina, dar apreciaza perfect cand ai viteza. dupa cum arata masinile, viteza cumulata nu sare de 50-60kmh. solnita se facea acordeon si la scenic se vedeau alte probleme. si asta doar aproximand damageul produs la euroncap la 60kmh cu un obstacol deformabil (in acez caz solnita) deci declaratia acelui martor e o dobitocenie crasa. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am trecut pe acolo la un stiu la cate minute de accident dar era destul de multa lume , nu ardea nimic si nu am vazut pe nimeni in masina.. cert e ca soseaua era uda si alunecoasa si se stransese lumea ca la urs... nasol moment.. a trebuit sa ocolesc pe contrasens ...
LE: cica nu a fost nici un foc... iar mananca astia c..c..t This post has been edited by UXE: 21 Dec 2011, 20:55 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
iulia_boris |
![]()
|
tamango,iti dai seama ca daca ar fi fost de pe forum ar tacea..mai ales dupa categorisirea ta..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
@iulia_boris
uite-te pe youtube la filmuletele cu accidente rusesti. key words: russia car crash compilation TNL acolo sa vezi accidente multe unde parca nu vor sa opreasca. ori viseaza la cai verzi pe pereti aia "inocentii" ori nu vor sa lase si fac accidentul |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
misto ninsoarea asta...cativa fulgi si la mine pe strada deja un accdent...logan vs hummer,cred ca au fost ceva raniti ca era si smurd-ul..
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 22 Dec 2011, 12:36) da' s-ala cu solenza a intrat ca berbecu' in ea.sunt din ce in ce mai multi,mai nou,de turbaciuni cu solenze,nove.. ![]() Corect colega, omul ala cu solenza a circulat imprudent, masina cu frane si tinuta de drum de doi lei, umed pe jos, remorca agatata in spate si el ii da bice prin intersectie. Sigur ca la lege aia e vinovata, dar dpdv moral partea lui de vina e f. mare. Daca in locul scenicului era un pieton care trecea strada aiurea, mortu era de vina insa viata solenzistului s-ar fi complicat...si mai e si varianta cand in loc de scenic sau pieton neatent apare un caine comunitar, frana -> derapaj si se duce pe trotuar peste pietoni nevinovati. In cazul asta si dpdv al legii si moral vina ar fi fost 100% a lui....aceleasi conditii dar in loc de scenic un caine. Sunt prea multi care merg in felul asta, mai ales ca la noi disciplina in trafic este cum este si oricand pot aparea situatii neplacute. Imi trece prin cap o situatie cu care ma intalnesc extrem de des: iesi dintr-o secundara in principala si de multe ori sunt masini parcate aiurea pe colt, motiv pentru care oricat te-ai chinui, pana nu scoti tot botul masinii ocupand o banda nu reusesti sa vezi ce vine din stanga...si daca atunci vin doi in paralel cu 60 la ora ai pus-o de o belea fara sa fi facut cine stie ce. This post has been edited by papa_mulo: 23 Dec 2011, 13:43 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 18:39 |