Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 5 Jul 2010, 18:05) http://www.crimetime.ro/eveniment/accident...vezi-video.html megane vs civic. Soferul meganului era baut. Daca va uitati la al doilea filmulet din pagina veti vedea ca accidentul s-a produs langa locul in care se desfasura concursul national de ros unghiile, etapa pe judete. ce i-as bate pe dobitocii astia care se urca bauti la volan si fac victime ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa postez si eu pe-aici ce soferi retardati am mai intalnit pe soselele patriei. Sambata seara indreptandu-ma spre Alexandria, intru in depasirea unui fiat doblo (perfect regulamentar) . Cand ajung in dreptul lui, cretinul care strunea acea masina, se gandeste sa intre si el in depasire, dar nu se mai asigura, motivand ca " credeam ca nu vine nimic". Eu am tras stanga de volan, am prins acostamentul, masina a derapat, am lovit parapetul de protectie de pe marginea stanga a drumului, si pe urma o fandare pe toata soseaua. Intr-un final am reusit sa redresez masina. Toate astea se intamplau pe la 100-110 km/h! Soferul dobloului, isi vedea frumos de drum, nestiind ce se intampla in spatele lui. L-am prins cativa km mai in fata, l-am tras pe dreapta, si i-am zis prieteneste cateva vorbe frumoase. Cu greu m-am stapanit sa nu-l pocnesc. din toata aceasta isprava m-am ales doar cu o zgarietura pe aripa+ bara spate.
Sa va feriti pe cat puteti de fiatul doblo cu nr. GR 03 ZZJ!!! |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
sint multi care cred ca oglinzile si semnalizarile sint de decor la o masina.
si eu am patit-o, eram frumos in depasire si desteptul cu un renault 18 se baga si el in depasire cind eram linga el fara macar sa se uite sau sa semnalizeze. faza s-a terminat cu o mica decolare (ca pe marginea drumului era un mic morman de nisip). putin szgiriat spoilerul jos , dar numai eu vad asta ![]() ![]() drive safe ps. on topic: vesnica problema cu asiguratul la schimbarea sensului de mers. Attached thumbnail(s) IMG00051.jpg ( Size: 620.15k ) Number of downloads: 722 IMG00052.jpg ( Size: 71.61k ) Number of downloads: 734 |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
Hed Kandi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 May 10 From: Timisoara ![]() |
Eram oprit la semafor si un prost cu un A4 intra in mine din plin, in spate. Fara frana, fara nimic. Podeaua portbagajului e varza, la fel ca si bara spate din metal care sustine spoiler-ul si toate cele. O sa fie zeci de puncte de sudura date peste cap.... Si masina are 2400 de km.
Il intreb pe respectiv "ce faci mah"? La care el " iarta-ma, ma uitam la telefon"! Attached thumbnail(s) 09072010156.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 659 09072010159.jpg ( Size: 227.61k ) Number of downloads: 643 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan/ Fluence
- -
2006 Expression 1.6 16v/2010 Privilege 1.6 16v
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
naspa
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
astfel de faze se intampla.... pana nu esti in ambele situatii nu prea intelegi...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Hed Kandi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 May 10 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 9 Jul 2010, 16:58) Dar la mine cum de nu se intampla? Eu de ce nu m-am proptit in aia din fata mea? Nu e chiar asa.....a mers dupa mine pana la service si n-avea nicio treaba cu semnalizarile, distanta fata de cel din fata (care era tot subsemnatul) incadrarile din timp etc. Ideea este ca sunt multi nebuni in trafic, sau multi care nu respecta nicio regula de circulatie. Si foarte multi dintre cei de mai sus sunt posesori de Bmw, Audi, Renault Manager, Logan s.a.m.d. Nu este o coincidenta.... |
--------------------
Renault
Megane II Sedan/ Fluence
- -
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Renault Manager....... clar.....de Fluence nu...astia au upgrade
This post has been edited by M i h a i: 9 Jul 2010, 17:15 |
--------------------
------
------
------
|
|
Hed Kandi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan/ Fluence
- -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Hed Kandi @ 9 Jul 2010, 17:10) Dar la mine cum de nu se intampla? Eu de ce nu m-am proptit in aia din fata mea? Nu e chiar asa.....a mers dupa mine pana la service si n-avea nicio treaba cu semnalizarile, distanta fata de cel din fata (care era tot subsemnatul) incadrarile din timp etc. Ideea este ca sunt multi nebuni in trafic, sau multi care nu respecta nicio regula de circulatie. Si foarte multi dintre cei de mai sus sunt posesori de Bmw, Audi, Renault Manager, Logan s.a.m.d. Nu este o coincidenta.... Smecherii nu trebuie sa invete regulile. Ei fac regulile! ![]() PS cica ei sunt si prieteni cu Chuck Norris ![]() This post has been edited by luck33ro: 9 Jul 2010, 17:32 |
--------------------
**
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Eu am numar de GR , rezulta ca sunt periculos?? Eu cred ca depinde de persoana la persoana... Eu sincer cand merg prin Bucuresti am impresia ca lumea turbeaza pe lange mine, in genul ca imi taie fata, nu semnale , nu nimic ( sau poate doar mi se pare). Poate o avea legatura cu numarul pe care-l port.. Daca e sa o luam dupa soferii care ne enerveaza in fiecare zi, putem cataloga jumatate din judetele din tara ca fiind periculoase, INCLUSIV Bucurestiul unde atitudinea "am casco, conduc cu vreau" este tot mai deasa. Probabil o sa ziceti ca m-am simti ofensat. NU ma simt odensat chiar deloc, dar e aceeasi chesti ca si faza cu posesorii de Bmw-uri
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
nu m-am referit la om bun ori om rau...nici gand...m-am referit strict la soferie...si imi mentin ideea ca, gr si tr sunt primii in clasament la cei mai varza/prastie soferi...iar de Buc nu ai ce ex. sa dai..pt ca aici este o amestecatura...sunt la tr si la gr cu numere de b la greu...vezi cand vin sarbatorile...Buc-Alexandria full de full..celelalte iesiri sunt destul de libere..accidente la greu pe drumul ala penibil....am mers mult in tara asta....dar gr si tr recomand sa feriti...pur si simplu depasiti...fugiti...nu este bine sa aveti in preajma asa ceva..
Iar tu utzi22 ..poate esti exceptia de 1%... This post has been edited by M i h a i: 9 Jul 2010, 18:41 |
--------------------
------
------
------
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Ehe , eu vin din partea asta dinspre Pitesti
![]() ps:Ati observat ca semnalul a devenit o chestie optionala in condus? ON: In fine daca imi vad numarul undeva pe forum inseamna ca am facut vreo boacana si trec de partea celor 99% "consateni" de-ai mei. This post has been edited by utzi22: 9 Jul 2010, 18:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
DB, AG, PH, CT, GR, IF, asta e clasamentul de care trebuie sa va feriti. Ar mai fi si B dar daca il puneam in clasament insemna sa nu mai iesim din casa.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
utzi22 |
![]()
|
Problema e ca traficul asta infernal a prostit pe toata lumea. Fiind foarte important timpul, toata lumea vrea sa ajunga repede la destinatie, si se baga fara semnal, se taie fata, se depaseste pe dreapta, se trece pe rosu, etc. Toata treaba e sa fim atenti si sa constientizam ca timpul castigat e de multe ori de ordinul minutelor si nu merita riscul in plus.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 9 Jul 2010, 17:59) am vazut eu pe unu azi cum a inceput sa depaseasca toata coloana pe centura si veneau tiruri pe contrasens... ma mir ca nu l-a facut nimeni praf. Chiar sunt curios daca nu o sa apara la stiri azi-maine. utzi22: tampeniile alea ar trebui sanctionate cu permis. Sincer m-am saturat sa stau in coloana si tot timpul sa ma trezesc cu cate un smecher in fata. Cand sunt primul la semafor iti spun sincer ca nu-l anunt... plec cat de tare pot, iar daca intra mine nu se ajunge la amiabila. Toti ne grabim ![]() This post has been edited by rtBK: 9 Jul 2010, 20:17 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
|
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Eu ma feresc cei mai mult de cei cu numere de B, DB, AB, GR, CT
This post has been edited by biscu: 9 Jul 2010, 20:30 |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Tamango |
![]()
|
... tu fiind din ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
biscu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Tamango |
![]()
|
Ha, cum de nu e in capul listei tale TM ?
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
biscu |
![]()
|
Ei sunt prezenti din oficiu
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
luck33ro |
![]()
|
Cel mai bine e sa te feresti de toti.... Eu incerc sa ma feresc si de mine insumi
![]() |
--------------------
**
|
|
Tamango |
![]()
|
Incearca sa feresti si pe altii de tine insuti
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
luck33ro |
![]()
|
E redundant...
![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
De ce imi da senzatia ca omuletul care a provocat accidentul e geunl care iti vine-n cur cu 150 de km/h si iti da flashuri ca el merge cu cat are chef
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/acc...dent.html#video |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:32 |