Ulei in vasul de expansiune, sfatuitima
![]() ![]() ![]() |
Ulei in vasul de expansiune, sfatuitima
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chiuloasa du-o la un mester bun care reconditioneaza asa ceva... poate sa schimbe semeringurile de supapa ...ii verifica planeitatea, etc, etc... si nu costa mult...daca erai de pe langa Cluj te puteam ajuta cu o persoana care se ocupa cu asa ceva...la preturi decente...si este foarte serios..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
eu zic ca ne agitam inainte sa se agite el
sa vedem cu ce verdict vine de la mecanicos. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
o garnitura de chiulasa ciupita, se observa la demontare.
atata timp cat ei nu au gasit garnitura ciupita, ar fi o eroare sa monteze alta noua fara sa caute alte defecte mai bine pune mana tu pe o rigla sau ceva perfect drept si aseaz-o pe diagonala chiulasei, dupa care iei o lera si verifici daca chiulasa e perfect plana... deformatia maxima e de 0,05(majoritatea lerelor incep de la 0,05) Daca are deformari mai mari de 0.05, te duci cu ea la planat. Daca nu, atunci poti sa-ti pui problema unei chiulase fisurate. Ai putea sa introduci niste diluant nitro, decarbusol sau benzina cu o cifra octanica mare, in partea de racire a chiulasei. E destul de simplu si iti trebuie doar ceva cu care sa obturezi orificiile prin care intra si iese lichidul de racire, mai putin cu unul pe care vei turna diluantul. Astepti sa vezi daca ajunge diluantul sa iasa prin zonele uleiului. Daca are sau nu cilindrii amovibili nu este foarte important, intrucat o problema la garnituri ar insemna apa in ulei, nu ulei in apa. |
--------------------
-
-
-
|
|
Costy_77 |
![]()
|
![]() Avionu' cu Turbina Group: Members Posts: 304 Joined: 19 May 08 From: Slatina-Romania ![]() |
QUOTE(Shaggy_yo @ 16 Sep 2008, 21:12) au desfacut baietii motorul,tot in afara de blocul motor.ideea e ca pistonul 2 era spalat,adica a functionat cu apa cu ulei etc,in rest toate aveau semne de arsura adica lucreau acum sunt 2 variante:schimba garnitura de chiuloasa si poate am noroc sa fie de acolo ca pe ea nu erau semne ca r fi bagat...daca nu alta chiuloasa....deci...intrebarea e...cine imi da un nr de la dezmembrari sau stie careva cam la cat ajunge o chiuloasa Daca imi zici data fabricatiei si tipul de motor te pot ajuta. Cu respect. Rectific...codul motorului This post has been edited by Costy_77: 17 Sep 2008, 00:08 |
--------------------
Opel
Omega B 2.0 16V 136 Cp.Benzina
12/1998
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
parerea mea e ca e mai ieftin un motor cu totul
si asa motorul asta nu a avut dect belele la bietul Shaggy |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
danciumertz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 September 08 ![]() |
cauta pe www.elit.ro acolo gasesti piese bune si ieftine
|
--------------------
renault
laguna
1997 break
|
|
Johnny78 |
![]()
|
catalogul cu piese de motor e parolat. Trebuie sa sune...
si nu cred ca au chiuloase... This post has been edited by Johnny78: 17 Sep 2008, 07:38 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:14 |