probleme la postari, si numai dispare warmul ????
![]() ![]() ![]() |
probleme la postari, si numai dispare warmul ????
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
1. postarile de la cafenea nu se contorizeaza
2. warn-ul dispare dupa 2 luni |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
warm sau warn? (cald sau atentionare?)
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tzuku @ 30 Aug 2008, 10:31) am observat ca aseara aveam 360 de postari, am scirs pe aici-acolo, dar tot 360 am si acuma. Ma gandeam ca e bien sa va anunti, cine se ocupa de site. Bineinteles ca nu ai observat ca postarile de la cafenea nu se contorizeaza, nu?( ehhh cu topicul asta am 361 ) Si de asemenea presupun ca ai observat ca daca ai o postare mai mult, sau 100, sau 1000, sau 10000, nu o duci mai bine, nu ti-a aparut mai multa mancare in frigider, nu te muti la vila pe coasta de azur si nici nu conduci un bentley precum si altele asemenea. Recomand o maturizare mai accentuata, ca d-astea eram si eu nemultumit prin generala. QUOTE(tzuku @ 30 Aug 2008, 10:31) Daca nu ti-e cu suparare, ca te vad documentat, poti sa-mi citezi si mie articolul din regulament unde scrie maxim o luna? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
nu ma incanta cu nimic sa am 300 sau 30.000, dar am facut o observatie.
cu warn-ul , cer mii de scuza, asa tinem eu minte ca dupa o luna dispare iar nu am stiut ca la cafeneua nu se pune. Scuze |
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 12:12 |