Promotii, la orice
![]() ![]() ![]() |
Promotii, la orice
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
din partea mea daca se darama stadioanele, nu-i nici o pierdere. acelasi raspuns l-am dat si la vanzatorul de la OMV si am refuzat "cartonasul" verde
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca am 2 masini, se cumuleaza bonurile de benzina/motorina de la fiecare? Sau trebuie sa alimentez doar aceeasi masina cu 900 RON ca sa pot lua o minge? As vrea una de basket
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
poti sa cumulezi stickerele de la 10 masini...important este sa le lipesti pe acel carton....si sa te prezinti cu el la benzinarie...nu ti trebuie bonul fiscal....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
@poseidon
De banii astia cumperi o multime de mingi ca lumea. Oricum sunt niste gunoaie ordinare cele expuse. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
o sa cam treaca ceva timp sa bag eu motorina de 900 lei in 1,5-ul meu ...
alta promotie mai accesibila? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Gotty stii cumva pana cand e promotia asta cu mingiile?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Promotia e pana pe 30 iunie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Pai nu bag eu motorina de 900 RON nici intr-un an...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi buna o promotie ca la spalatorie: la 5 plinuri, al 6-lea gratuit
![]() |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
gotty |
![]()
|
rectific:la oricare 30 ron cheltuiti in benzinarie primiti un sticker,nu doar pe motorina/benzina...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Ce benzinarie si ce sticker ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
OMV.
Iti da niste autocolante, le lipesti pe un carton si cand ai umplut cartonul iti dau o minge de fotbal, volei sau baschet. Marca Kappa! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Din cate am vazut nu toate benzinariile Omv participa la promotia asta...cel putin de unde am alimentat eu; baiatul de la casa nu auzise de asa ceva...sau nu au vrut sa zica...
![]() This post has been edited by MHY: 9 Mar 2008, 20:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
i-or trebui lui
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Fuzz @ 9 Mar 2008, 21:28) Ce benzinarie si ce sticker ? Si PetromV, pe bd Timisoara de ex. L-am refuzat frumos pe nenea cand am vazut despre ce e vorba. Mai bine mi-ar da cate-un bradut sau un odorizant de masina la 1-2 luni. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
gotty |
![]()
|
pai nu trebuie sa si ia si el minge?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Am primit si eu un carton din ala si 3 chestii sa le lipesc (alimentasem de 100 ron). E buna ideea ca mai iti dau ceva moca, dar garantat nu am sa bag atata benzina pana cand se termina promotia. Si daca stau bine sa ma gandesc nici nu mingea nu am ce face. Dar repet... e ceva moca deci te bucuri cand il iei. Ma gandesc sa ma combin cu cineva la cartonasul asta sa luam mingea in 15 persoane
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e chiar promotie de magazin, dar iata:
La mine in firma se vinde o Toyota Rav 4, fabricatie august 2003, benzina 150 CP, cutie automata, carte de service completa cu toate reviziile la Toyota Rom (parcul auto al firmei e Toyota), air con, jante aliaj, 150k Km la bord. E masina de director si arata foarte bine! Se face licitatie cu plic inchis, pretul de plecare e in jurul a 12.000 Euro. Daca e cineva interesat, dati un PM. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
gotty |
![]()
|
poti sa incerci si la bursa chestia asta,cred c ai avea mai multe sanse:)
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
A expirat!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
altair |
![]()
|
![]() -<>- Group: Members Posts: 102 Joined: 10 August 05 From: Galati ![]() |
promotia de la OMV = goanga
am strans ~ cat pt 2 mingi ... cei de la OMV spuneau de fiecare data ca vor aduce ... dar eu n-am vazut nici o minge nici macar la inceput. oricum mi-am luat din Real o minge sa am cu ce sa ma joc prin casa cu junioru' |
--------------------
Renault
Symbol
- zzz
Fidji 2007 1.5 dCi 70CP
|
|
gotty |
![]()
|
n ai urmarit corect...eu stransesem pentru 3 mingi pe care le am ridicat....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Eu am apucat sa iau 2 mingii dar cat am cautat nu va mai spun.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Luai si eu o minge de fotbal, dar nu mai stiu unde am pus-o
![]() Si ca sa mergem inainte cu topicul...la Skoda au urmatoarele promotii: - Octavia Trend de la 13 990 E (tva inclus) - Octavia Tour 1.9 tdi 101CP la 14 292 E (tva inclus) iar la Renault: - Clio Cosmopolitan Diesel de la 10 070 E (tva si prima de casare incluse) - Megase Sedane Prima de la 10 800 E (tva si prima de casare incluse) - Symbol Fidji Diesel de la 8100 E (tva si prima de casare incluse) This post has been edited by EdyB: 26 Sep 2008, 10:54 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 03:24 |