Ajutor localizare filtru benzina, Laguna 2001, 1,8 16v, hatchback
![]() ![]() ![]() |
Ajutor localizare filtru benzina, Laguna 2001, 1,8 16v, hatchback
misu37 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|||
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
parerea mea sa sa mergi inainte asa cum este masina din fabrica. Pt ce sa-mi pun filtru daca nu-mi trebuie? ...de dragul de a-l pune?...
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
MDM |
![]()
|
![]() Fan Renault Group: Members Posts: 163 Joined: 29 August 06 From: Cluj ![]() |
nu cred ca ar face ceva rau un filtru dupa rezervor.....
|
--------------------
Renault
25 TX 1989;
19 1,8 90CP, 1993; Laguna 1,6 16v, 107CP, 1998 Fan Renault inrait !!!!!!!!
|
|
LagunaII Estate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 February 08 ![]() |
Filtrul este incorporat in pompa de benzina si este de tipul cu autocuratare. Suplimentar mai indicata ar fi montarea unui filtru decantor pentru apa decat unul pentru impuritati.Eu am ajuns de doua ori cu masina in service si in ambele cazuri de vina a fost apa din benzina.
This post has been edited by LagunaII Estate: 19 Dec 2008, 23:08 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.8 16v
2002/ Initiale Automata
|
|
misu37 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(LagunaII Estate @ 19 Dec 2008, 23:06) Filtrul este incorporat in pompa de benzina si este de tipul cu autocuratare. Suplimentar mai indicata ar fi montarea unui filtru decantor pentru apa decat unul pentru impuritati.Eu am ajuns de doua ori cu masina in service si in ambele cazuri de vina a fost apa din benzina. Daca ti-ai montat filtru decantor sau daca ai informatii despre cum se face, ce model de decantor e indicat sau unde se plaseaza acesta da-ne si noua mai multe informatii. Eu am crezut ca filtru de benzina rezolva pe langa problema impuritatilor si problema apei din benzina. |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
Salutare! De ce sa folosim filtre suplimentare? In benzina de calitate (de la Petrom & Co, Mol si altii) nu gasesti apa sau alte impuritati. In schimb "benzinarii" particulari lungesc benzina cu tot felul de chestii iar tank-urile lor sunt cumparate de la altii care le-au casat si in care s-au aflat si alte lichide (pacura).
|
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
- SB 06 YCP
2017 Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
ce e aia benzinari particulari? Eu am uitat de vreo doi ani....n-am mai trecut pe la ei macar ca raman cu masina in drum dupa ce am stat 5 minute sa ma rog de el sa-mi dea bonul de casa ca sa-l decontez
This post has been edited by tibirk: 23 Dec 2008, 08:53 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
ptr. adrian 1983....nici nu vrei sa sti ce inseamna la costuri o masina germana.si scuze dar exemplele date de tine(opel,vw)nu sunt chiar reprezentative ptr. nemti.hai sa-ti dau un exemplu: la passat 2005,1.9tdi, turbina fisurata(cica boala lor),ambreiaj,manopera+piese=3800E(cu relatii la cardinal in c-ta).dupa cei 200km pana la bucuresti,a aparut pe display warning service.ceva nasol pe la niste senzori,alti bani alta distractie.mi-au dat un teanc de furtune si senzori.iar la opel....am avut astra din 1998,1,4 monopunct.a ruginit de a gasit-o dracii si m-au omorat bucsile.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Daca veti baga benzina de la benzinariile deja cunoscute ( Petrom,Mol,Omv,Luk,Romp ) va fi bine,si pt voi si pt masinuta.
Dar daca bagati benzina de la ( X,Y,Z Oil ) aveti toate sansele ca benzina sa fie masluita,ca doar suntem in Romania. Mergeti pe incredere la benzinariile cunoscute. Aviz si celor care au Diesel si cumpara motorina de nea` Nelu si dupa cateva saptamani se trezesc ca au mari probleme la motor si ca Renourile sunt proaste si bla,bla. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
gmt97hr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
Din verificarile efectuate la benzinariile mari (Petrom,Rompetrol,Lukoil etc.) in proportie de 90% acestea sunt OK. La benzinariile particulare procentul este invers. Evitati pe cat posibil aceste benzinarii. ( Nu cred ca ati vrea sa vedeti rezervoarele care baltesc in apa...etc).
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Nu va lasati pacaliti de preturile mai mici la benzina( la mici intreprinzatori ) decat la marii colosi,e "frectie la picior de lemn"
Calitatea e pe primul loc,parerea mea personala. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
@Yutcaru sunt de acord cu tine, dar cum crezi ca e combustibilu de la un francizor(spre ex rompetrol) comparativ cu Rompetrol(firma mama)???
|
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 02:03 |