Profilul pshihologil a-l celor cu Manager, Profilul pshihologil a-l celor cu Manager
![]() ![]() ![]() |
Profilul pshihologil a-l celor cu Manager, Profilul pshihologil a-l celor cu Manager
dragos62 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() L.E: Poate 'a-r' trebui facut si un "Colt al MANGER-ului", nu credeti? ![]() This post has been edited by Hackmikey: 26 Aug 2008, 20:30 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Nu se pot face niste cursuri, ceva?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Placuta cred,da?
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 26 Aug 2008, 20:58) tu stii care e diferenta dintre un manager si un expression ? Oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, asferica pe partea soferului Geamuri electrice spate Volan imbracat in piele Scaun sofer cu reglare lombara Spatiu de depozitare inchis in cotiera din fata Asta e marea diferenta .... maganerul are proiectoare pe cand expression nu are , cel putin nu in standard Diferenta dintre manager si privilege este Oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, asferica pe partea soferului Geamuri electrice spate Volan imbracat in piele Scaun sofer cu reglare lombara Spatiu de depozitare inchis in cotiera din fata Senzor de lumina si de ploaie Aer conditionat cu reglaj automat Tempomat si limitator de viteza Tapiterie mixta material textil/inlocuitor piele TEP Oglinzi retrovizoare rabatabile electric Oglinda retrovizoare interioara electrocrom managerul are bandourile vopsite in cularea caroseriei vopsite din stoc Mie unu dotarile astea nu mi se par asa extra mega incat unele persoane de aici sa aibe o atitudine de mare zeu ... Daca aveati Q7 . M5 etc va dadeam dreptate nu aveti decat "niste" megane-uri pline de greieri de la prima la privilege ps : la manager nu am auzit sa se decojeasca manerele ![]() This post has been edited by L!nuX: 26 Aug 2008, 20:32 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
dragos62 |
![]()
|
Daca aveati Q7 . M5 etc va dadeam dreptate nu aveti decat "niste" megane-uri pline de greieri de la prima la privilege
ps : la manager nu am auzit sa se decojeasca manerele ....cu afirmatile astea nu sunt de acord si idea topicului era alta,nicidecum sa comparam versiunile care in privinta fiabilitati, calitatea materialelor sunt identice. This post has been edited by dragos62: 26 Aug 2008, 20:39 |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() afara miauna o pisica |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
padre, cred ca e socata de subiectul topicului
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Cred ca turcii au incurcat borcanele: au pus proiectoarele de la expression la manager (nu ca a mea ar avea).
PS. Nici la mine nu se cojesc manerele. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Treaba e ca manager se face NUMAI in Turcia...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.801 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Putina rabdare sa isi cumpere lumea Symbol ca are repere la fel ca pe Sandero/Logan ... (sau chiar mai proaste unele). Se vedeti atunci injuraturi ... bah a mea este mai tare ...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 26 Aug 2008, 20:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Va suparati foarte tare pe mine daca zic ca TOPIC MAI DE cenzurat CA ASTA NU MI-A FOST DAT SA VAD?!
Sau TOPIC M-AI DE cenzurat CA ASTA NU MIA FOST DAT S-A VAD?! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dragos62 |
![]()
|
Idea topicului mi-a venit dupa o afirmatie a lui Ssilviu,m-a amuzat teribil de mult aberanta concluzie la care a ajuns d-nul psiholog si nu m-am putut abtine si de ce nu, eram...si mai sunt ,curios sa-mi impartaseasca din teoria lui vis-a-vis de posesori de Manager.P.S. replicile colegilor referitoare la ...a-l chiar nu m-au deranjat,sunt perfect fondate,deci suport ...pietrele
![]() This post has been edited by dragos62: 26 Aug 2008, 21:00 |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Hack |
![]()
|
QUOTE(MHY @ 26 Aug 2008, 21:42) Treaba e ca manager se face NUMAI in Turcia... ![]() Suparaciosii acum tin evidenta la cine o sa trebuiasca sa dea cu minus la rep cand se va reintroduce, parca ii vad cu o foaie in fata cum isi noteaza numele user-ilor ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
virgule mai enervante (sau mai enervant asezate) ca-n topicul asta nu am vazut
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
daca tot dam din colt in colt s-ar putea sa ne mai si lovim
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
domnisoara sadi,eu acu'observai ca nu mai aveti titiu la semnatura....
sa fie oare ca la auzu'vestii ca plasticele de pe manajer ie mai de calitate vi se facu rusine cu buburuza? This post has been edited by gotty: 26 Aug 2008, 21:24 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sadi |
![]()
|
asta e motivul
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
manager versus celelalte variante de meganuri(sau celelante -numa-i un manager poat-e stii)
profilul pisicologic ail unui posesor de manager simplu...muncitorul care se dadea ...maistru la prietenii din cartier(s-au so scrie di liniuta n...numai un manager poate sti ) ![]() This post has been edited by FireChief: 26 Aug 2008, 21:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
dragos62 |
![]()
|
Hai ca FireChief a spart ghiata
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa fiu eu ontopic...
Portretul unui posesor de Manager este unul simplu in linii mari: - oameni care nu-i intereseaza ce cumpara si care nu au pretentii de la masina si de la ce poate oferi aceasta in schimb - oameni care habar nu au ce cumpara, - oameni carora le-au placut mult Megane-ul ca masina si situatia financiara nu a permis mai mult la momentul respectiv (cum de altfel nu mi-a permis nici mie sa-mi iau 1.9dci sau trapa fiind la limita cu leasingul) Cu ultima categorie nu am nimic pentru ca sunt foarte familiarizat cu sentimentul... ![]() Parerea mea este bazata pe anumite posturi ale posesorilor de manager care deschid topicuri gen "oglinzi electrice pe manager", "cotiera pe manager", "proiectoare pe manager"...de aici rezulta categoriile de mai sus...daca nu-i interesa si nu aveau pretentii atunci nu mai deschideau topicuri sau faceau posturi de genul celor de mai sus. Inseama ca intr-un oarecare fel regreta alegerea facuta si vor sa schimbe ceva...pana acum nimic de invinuit, insa daca stam sa ne gandim ca la un moment dat Managerul era mai ieftin cu doar 400Euro fata de un Expression, atunci pot afirma fara nici o suparare ca habar nu au avut ce cumpara. Si mai exista categoria celor care nu-i intereseaza si nu ai in clin nici in maneca cu masinile...exemplu, un vecin de al meu care are Manager negru, l-am gasit zilele trecute ca tragea de clanta de la usa mea foarte indignat ca nu se deschide... ![]() ![]() ![]() Insa e ok...din punctul meu de vedere Megane-ul e Megane...tot aceleasi motoare si subansable sunt in toate...insa din pacate am vazut multi prin trafic cu Manager, care doar pentru ca era Sedan si era negru aveau senzatia ca si-au luat E-klasse...nevoie de parvenire pentru multi dintre romani nu cunoaste limite...sigur ca fiecare are propria definitie, fie ca este intr-un E klasse veritabil sa le arate celor cu Megane-uri, fie ca e intr-un Manager sa le arate celor cu Solenza...trist. ![]() This post has been edited by j.d: 26 Aug 2008, 21:46 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ai chei deci esti muncitor cu manager
![]() ![]() ceea ce e foarte bine cine are cheie are parte ce vremuri erau...odata era cu cine are carte are parte s-au cum so scri la ma-ta( prescurtate de la dumnea-ta ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 26 Aug 2008, 21:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Hack |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
FireChief |
![]()
|
toti copii la culcare ca e tirziu...
un posesor de menager are un profil psihologic reusit un om care are un megane e un om fericit hai noapte buna! ![]() This post has been edited by FireChief: 26 Aug 2008, 21:53 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dragos62 |
![]()
|
J.D din tastele tale suna frumos si pe alocuri ai dreptate dar nu consideri ca e general valabil?
![]() This post has been edited by dragos62: 26 Aug 2008, 22:06 |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Fii mai precis!
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
dragos62 |
![]()
|
...insa din pacate am vazut multi prin trafic cu Manager, care doar pentru ca era Sedan si era negru aveau senzatia ca si-au luat E-klasse...nevoie de parvenire pentru multi dintre romani nu cunoaste limite...sigur ca fiecare are propria definitie, fie ca este intr-un E klasse veritabil sa le arate celor cu Megane-uri, fie ca e intr-un Manager sa le arate celor cu Solenza...trist. La asta am facut referire,in locul celui cu Manager sunt o gramada cu alte versiuni ale Meganului si chiar cu multe alte marci...nu arunca nesimtirea/inganfarea/snobismul in carca celor cu
Manager. |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
j.d., nu sunt de acord cu tine.
un manager adevarat cumpara o fabrica proasta, o vopseste, i-i ![]() Din punctul asta de vedere, cred ca noi restul ne-am (neam? n-eam?nea-m?) tepuit (cu tz) Sa nu uitam ca manerele de manajier nu cojiesc. off: is it me sau sunt din ce in ce mai multi tarani cu megane prin oras (eu l-am luat de mult, nu ma calific ![]() PS: am proiectoare, astept ceata. This post has been edited by Bhal: 26 Aug 2008, 22:39 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 11:21 |