Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
![]() ![]() ![]() |
Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa nu fie brut.....
dar hai ca suntem offtopic... mie dor de o nunta.....nu am mai fost de ceva vreme..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 3 Sep 2009, 13:45) Cand s-o castiga in Romania ( vreo 4000 dolari canadieni ca asistent medical si cam tot atat ca grafician) cat se castiga in Canada in prezent, cand pe mancare vei da cam 10 % din cat castigi iar pe chirie, benzina si alte distractii, undeva pe la maxim 30 % si cand vei putea sa pui mare parte din salariu de-oparte... iti promit eu ca ma voi intoarce in tara. JUR ! Daca te duci dupa bani in Canada sau aiurea nu cred ca faci mare smecherie ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 3 Sep 2009, 10:06) @flamingo -o s ate zgarii pe ochi cand o sa aflii ca la canadieni cota de impozitare este de 50% din salariu - si doi la mana, incearca sa gasesti de lucru de lucru direct de aici - am prieteni in canada si nu e deloc roz viata acuma - unu din ei chiar se intoarce si alti doi prefera sa faca naveta in state sa lucreze.... bafta oricum Cota de impozit in Romanika e minim 65% ![]() |
--------------------
**
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sambata la nunta.. plm.. alte 8 milioane aruncate aiurea..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca si ei vin la tine.....
nu e cam mult 200 de euro????? This post has been edited by b76bgaarh: 3 Sep 2009, 16:25 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 3 Sep 2009, 16:44) Ma duc pentru o viata mai linistita, nu neaparat pentru bani. In cel mai rau caz ma bag la "forestieri" sa tai arbusti. Cica se lucreaza de la 3 AM la 11 PM cam 6 luni pe an iar jumatate stai acasa si tricotezi. Nu stiu, ma duc dreaq departe ca m-am saturat de unele mizerii de pe aici. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am niste rude apropiate plecate acolo si pot sa-ti spun ca nu este nici pe departe cum se vede sau se crede de aici. Si ei si-au facut planurile inainte sa plece si cand au ajuns acolo au avut un soc.
Daca nu plecati direct la un loc de munca asigurat, platit bine, nu aveti sanse prea mari. O luati de la zero cu absolut tot. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Flamingo |
![]()
|
Va mai amintiti mesajul de aici ?
Ieri am primit invitatia oficial... Mai nou, nu s emai tiparesc invitatii ci se dau mailuri... ![]() Intrucat ziua de 10 octombrie 2009 este o data speciala pentru noi, credem ca celor care vor sa ne fie aproape le vor fi de folos urmatoarele informatii, insotite de fragmente de harta. - Casatoria civila: ora 13:15 (aprox. 15 minute), Oficiul Starii Civile Sector (...), Bd. (...) - Cununia religioasa: ora 16:00 (aprox 1 ora), Biserica (...), dar este posibil ca prima intrare sa fie singura deschisa), sector (...) - Cheful de rigoare: incepand cu orele 19 (fara numar, fara numar...), Str. (...) sector (...) Va asteptam, dar nu uitati ca: - tinuta este NEobligatorie; - distractia va avea loc la curte, in aer liber; - mancarea si bautura merg cel mai bine cu muzica rock, foarte rock si cel mai rock. Cu drag, (...) si (...) CIca la astia nu e cu strigare si nici cu plic. Fiecare vine cu ce vrea. Mai sunt doar cateva zile. Stiu de pe acum ce-o sa iasa, deoaree in urma cu nici 2 saptamani am fost la ziua lui de nastere, cam in aceeasi atmosfera. Deci practic, se repeta petrecerea de data trecuta sau din alti ani. Aceleasi fete luminate, aceleasi glume, aceleasi betii, numai ca de data asta doi oameni se nenorocesc. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
|
--------------------
fara
masina !
....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
doar daca nu tipa mireasa cand o fur......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
NU cred ca stă sa o furi
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Barf..tu sa furi mireasa? Hai ma...fii serios...si ce faci cu mireasa? Nu mai bine te duci la donsoara de onoare si ii zici:Vrei sa ti-o furi?...ia vezi...poate pica ca castravetele in shaorma...Si eu am nunta sambata...ura....no money no cry....
![]() Poate mireasa din poza nu zice nu... Barf, stiu ca ma urasti si sunt insuportabil...bend over... ![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 7 Oct 2009, 20:21 Attached thumbnail(s) ugly_bride_to_be.jpg ( Size: 105.58k ) Number of downloads: 401 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
Fratilor, pe 31 oct am nunta! sa imi tineti pumnii:))
astept idei pt petrecerea burlacilor:D multumesc anticipat:)) |
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mutzule..tiam mai zis...nu mai plange ca te bag si pe tine in seama.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mai sunt 3 zile si tre' sa ma prezint la nunta aia:
1. fara... dar, fara strigare, fara plic, fara sucuri, fara apa plata, fara apa carbogazoasa, fara pretentii, fara obligatii 2 cu... beutura, cu alcool, cu bere, cu coniac, cu whiskey, gratare, cu muzica rock, cu pletosi, cu obositi... Sa ma duc sau sa nu ma duc ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic asa! Daca e rost de chermeza si mai e si nitel moca, du-te!
Tre' sa iei ceva acolo, nu poti sa te duci cu palma in koor! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu stiu bre Octaviane, dar parca asta nu e nunta...
![]() Auzi tu, sa vii fara bani la tine doar cu cei de taxi si tigari... Hmmm... Si cum dreaq sa ma imbrac ? In blue jeansi + tricou sau camasa ? In costum, camasa si pantofi ? Pai daca nu e cu dar, strigare si bani... ce sa mai caut eu in costum ? Macar sa fac niste poze cu gagici sau cu mireasa dupa ce o fur... asta asa, sa ramana amintire mie si forumurilor... ![]() Grea incercare, zau asa... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca mai merge cineva cunoscut intreba-l cum se imbraca!
Oricum, presimt ca weekendul asta ne delectezi cu o poveste! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
am fost si eu la doua anul asta.....urasc nuntile...cununiiile civile...si mai ales cununia religioasa...ma gandesc cu groaza ca va trebui sa ma nenorocesc si eu odata si odata.......eu sunt adeptul concubinajului.
![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 7 Oct 2009, 21:10 |
--------------------
------
------
------
|
|
luck33ro |
![]()
|
Saracii romani nu mai stiu sa bea fara manele !!!
![]() ![]() Hai sa inteleg si eu: se bea ca sa nu se auda maneaua, sau se canta dupa ce s-au imbatat romanii sa nu arunce lumea cu rosii in cantareti ? |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 7 Oct 2009, 22:04) Pai daca mai merge cineva cunoscut intreba-l cum se imbraca! Oricum, presimt ca weekendul asta ne delectezi cu o poveste! Hai ca vaz io cu ce ma imbrac si ce cadoi duc... si vorba ta, o sa am ce povesti, sper... Pe scurt, cred c-o sa fie ca celelalte pretreceri doar ca acum, repet... se vor nenoroci doi oameni... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 8 Oct 2009, 08:28) se gasi cultul...la o nunta..petrecere...etc...merge o muzica de voie buna...daca tu esti ''roacker'' si ai postere pe usa cu toti drogatii este treaba ta.....eu ascult toate genurile de muzica..si nu imi este rusine sa recunosc ca la o nunta sau petrcere imi plac si manelele...Momentan am in masina 3 Cd-uri..''taylor swift'' ''natasha bedingfield'' ''nickelback'' ...nu am un gen de muzica preferat.....daca mie imi place este treaba mea...si nu ma intereseaza daca altul se simte bine pe alt gen de muzica..si in anumite circumstante....ai plete luc? ![]() This post has been edited by M i h a i: 8 Oct 2009, 09:48 |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
M i h a i...
De ce crezi tu ca cei care nu asculta manele trebuie musai sa aibe plete sau sa asculte muzica rock ? Tu crezi ca rockerii sunt singurii care nu inteleg manelele ? Si apropo de asta... In liceul de muzica fiind, o profa a spus ceva mare... "nu e corect spus nu-mi place Mozart pentru ca nu este mancare / bautura... ci nu inteleg Mozart"... Deci care e treaba ? ![]() Tu daca intelegi manelele, considera ca ai un atu fata de cei care nu le inteleg. E "mai" ok asa ? ![]() ![]() In alta ordine de idei... De ce am revenit la acest topic ? Cica nu mai mergem la nunta alora deseara unde nu se asculta manele ci doar rock, unde nu se striga darul ci fiecare vine cu cea vrea, unde nu trebuie sa fim imbracati la costum, unde... etc, etc, etc... din mai multe motive... Nu stiu care este ordinea dar unele dintre ele ar fi ca... - nu avem cu cine sa-l lasam pe al mic (ambele bunici sunt plecate din Bucuresti si abia aseara ne-am dat seama) - in urma cu vreo 2 saptamani am fost la o petrecere in acea familie si cam stim care este atmosfera - nu avem nicio obligatie fata de ei (ca deh, nu au fost nici ei la noi la nunta sau la botez) - dupa 5 zile de munca, parca tot mai bine e acasa si... - ar mai fi si altele... ca deh, pana la urma suntem romani si gandim la fel ca majoritatea Deci Soloane si cei care ma asteptau cu impresii, pareri, furat mireasa, etc... imi pare rau... dar n-o sa am ce sa va povestesc... Poate sa comentez meciul in direct... E bine ashea ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 10 Oct 2009, 15:28 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Adica Mihaita tu ai impresia ca singurii carora nu le plac manelele trebuie sa fie Roakeri?
![]() |
--------------------
**
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
Fuse si se duse....
a iesit super katerinka, au fost numai prieteni si cei cativa din familie foarte apropiati, s-a ras pe burta si zau ca a iesit asa cum ne-am dorit. Am numai amintiri frumoase ...si poze traznite ![]() Attached thumbnail(s) 1111.jpg ( Size: 69.51k ) Number of downloads: 246 1222.jpg ( Size: 82.88k ) Number of downloads: 241 123.jpg ( Size: 76.69k ) Number of downloads: 240 |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
tot biker?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
nu...acolo m-au dus cand m-au furat...
![]() |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 4 Nov 2009, 11:06) Adica Mihaita tu ai impresia ca singurii carora nu le plac manelele trebuie sa fie Roakeri? ![]() daca tu asa ai inteles este treaba ta...atat de duce capul..avand in vedere ca tu gandesti cu cel inferior..(asta am concluzionat din posturile tale) ..cel superior este pt decor..butaforie...etc.......nu trebuie sa fii roacker ca sa nu placi manelele...sa ''intelegi'' un alt gen... vad ca flamingo a folosit corect termenul ''intelegi''' ..asta este...inteleg toate genurile de muzica... aaa luck...sa ma scuzi... ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:16 |