Senzor frana de mana, piuit la hopuri
![]() ![]() ![]() |
Senzor frana de mana, piuit la hopuri
Pearl Jam |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|||
titicostel |
![]()
|
. Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 12 From: . ![]() |
Si mie mi-a facut figura asta la inceput, dar a disparut de la sine. Cineva mi-a sugerat ca la stationare sa trag frana de mana puternic pana sus.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La inceput cand? Eu am deja aproape suta...
Oricum, multumesc pt sfat. Continui sa cred ca totusi cablul s-a slabit si are o legatura cu un senzor...O sa dau o fuga pe la mecanic... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
Omule, incredibil! A mers. Am tras maneta tare sus si vad ca nu a mai facut.
Daca modratorul considera potrivit, acest topic se poate inchide avand in vedere ca nu e o problema foarte frecventa si nici foarte complexa. Oricum, multumesc pentru raspuns si gazduire. Toate bune! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
Problema a persistat astfel ca am desfacut masca. E un surub de reglaj. Simplu nu? Iar ca masura de siguranta am dezactivat senzorul inutil care ma scotea din sarite. Pentru doamne nu recomand dezactivarea...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:38 |