Ce trebuie sa stii daca ti se fura telefonul ?!, codul unic de fabricatie se afla asa : *#06#
![]() ![]() ![]() |
Ce trebuie sa stii daca ti se fura telefonul ?!, codul unic de fabricatie se afla asa : *#06#
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si crezi ca iti blocheaza telefonul?
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, da sigur..... de parca telefoanele care se aduc furate de dincolo nu merg aici...povesti de adormit copiii..
Costa de la 10 RON la 150 RON decodarea lor.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
La noi nu merge. Sau cel putin nu mergea acum cateva luni
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu merge nici dincolo...daca telefonul se resofteaza se termina cu blocarea...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Merge orice, parca cei care au service-uri de telefon nu pot sa scrie un soft?
Daca suni la operator te pune sa te duci la Politie (de parca fac aia ceva) si apoi pe baza plangerii, sa zicem ca-ti blocheaza telefonul... |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Se poate rescrie si IMEI asa ca e vrajeala...
|
--------------------
------
------
------
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Cel mai bine e sa ai grija de el
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
can-can subject?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Din pacate unii aveti dreptate, am sunat la relatii clienti si la dep tehnic orange si mi-au spus ca teoretic telefonul cu pricina poate fi chiar si localizat nu numai blocat in retea dar ca inca nu functioneaza acest serviciu la tarisoara romanica !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
"Păi dacă nema putirința,ce mai chichirez gâlceava?"
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Pai daca nu functioneaza localizarea cum au refacut traseul lui Cioaca dupa traseul telefonului? ca asa se laudau la TV. Si eu stiu o cucoana care si-a recuperat telefonul exact in urma unei localizari.O juma de ora din momentul furtului. Nevasta de politai. Probabil ca nu functioneaza ptr toata lumea sau toate buzunarele , ceea ce e cu totul altceva.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Fiului unui prieten de-al meu i s-a furat un N73.A mers la sectia de politie si a depus plangere.Acolo a dat peste un politist tanar pe care-l ducea si capul la multe chestii.A localizat tipul telefonul si s-a dus direct peste cei care l-au furat.
Respectivii erau minori,politistul vroia sa-i infunde si nu a fost prea fericit cand prietenul meu si-a retras plangerea.Hotararea a luat-o fiul sau.I-au dat inapoi telefonul (cu unele probleme) si i-au mai dat si banii pentru unul nou. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(verde @ 17 Sep 2008, 17:32) ... Si eu stiu o cucoana care si-a recuperat telefonul exact in urma unei localizari.O juma de ora din momentul furtului. Nevasta de politai. Probabil ca nu functioneaza ptr toata lumea sau toate buzunarele , ceea ce e cu totul altceva. Foarte corect! Iar treaba cu localizarea a functionat dintotdeauna ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hai fraaate.. alte topicuri de-astea ?
imeiul se schimba foarte usor, asa ca ideea topicului e depasita |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Axe |
![]()
|
Char daca imeiul se poate schimba, am aflat si eu acum de la voi, asta nu se face imediat ? Corect ? Deci pana schimba ei softul, si asta daca se gandesc sa schimbe si imei, ai tot timpul din lume sa-l localizezi ! Este ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
|
andreis |
![]()
|
QUOTE(Axe @ 18 Sep 2008, 07:55) Char daca imeiul se poate schimba, am aflat si eu acum de la voi, asta nu se face imediat ? Corect ? Deci pana schimba ei softul, si asta daca se gandesc sa schimbe si imei, ai tot timpul din lume sa-l localizezi ! Este ? Sesizarea furtului, sunat la operator, depus plangere la politie... Cel care il fura are timp imediat sa-l dea mai departe la cineva care sa-i modifice tot ce vrea el. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
Eu nu inteleg un lucru: pt ce au mai introdus fabricantii acest "imei" daca el se poate sterge sau inlocui ?!!!
![]() ![]() Chiar nu se poate atasa aceasta informatie in electronica telefonului fara a avea acces ulterior la ea indiferent de metoda ?! This post has been edited by Axe: 18 Sep 2008, 11:31 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Atunci pt ce se mai chinuie sa codeze telefoanele in retele daca se pot decoda?
Cine iti fura telefonul in secunda 2 il inchide si scoate cartela. Ii schimba imei-ul si gata. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cj98czh |
![]()
|
Axe - singurul lucru care il inteleg eu este ca te preocupa subiectele fara nici un sens ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() This post has been edited by MHY: 18 Sep 2008, 11:39 |
--------------------
------
------
------
|
|
Axe |
![]()
|
OK, daca moderatorii considera ca este cazul sa-l inchida pt ca nu aduce nimic nou, eu nu ma supar si cer chiar scuze, dar este normal sa ma intreb cum de fabricantii vor sa fie cu un pas in urma hotilor si traficantilor de telefoane furate ?!
In rest ca o remarca, daca pe unii nu-i intereseaza, nu inseamna ca nu intereseaza pe nimeni ! Nu toti avem aceleasi gusturi, interese, preocupari ! This post has been edited by Axe: 18 Sep 2008, 11:44 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
DrK |
![]()
|
da... de ce bat clopotele ?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
daca ti se fura telefonul, tot ce trebuie sa stii este ca nu-l vei mai gasi niciodata decat ACCIDENTAL - daca ti-l mai cumperi odata din targ
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:29 |