Fotografii cu "necuvantatorul" din casa ta, cu:, blana, solzi, chel, pene, cu tepi, umed, uscat...
![]() ![]() ![]() |
Fotografii cu "necuvantatorul" din casa ta, cu:, blana, solzi, chel, pene, cu tepi, umed, uscat...
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Axe, te inteleg.. si eu am pierdut pe primul meu caine dupa 10 ani.... au fost 3 luni de mers in fiecare zi la doctor, scotea apa din stomac.. avea ascita... se pare si cancer...
![]() ![]() Ce pot sa iti dau, poate citindu-l te vei simti mai bine, e un pasaj foarte drag mie, din Eugene O'Neill: I have heard my Mistress say: "When Blemie dies, we must never have another dog. I love him so much I could never have another one."Now I would ask her, for love of me, to have another. It would be a poor tribute to my memory never to have a dog again. What I would like to feel is that, having once had me in the family, now she cannot live without a dog. ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Imi pare sincer rau Axe!
![]() Si eu a trebuit sa-mi eutanasiez un motan (foarte drag si singurul la vremea reaspectiva!) ce fusese otravit!Am alergat pe la eco,analize pe la diferiti doctori dar nu s-a mai putut face nimic.A primit injectia,mi-a murit in brate in timp ce pe mine se scutura camasa de plans si apoi l-am inmormantat in gradinita de flori!Imi pare tare rau de ca trebuie sa treci prin asta si sper ca prietenul tau sa nu chinuie prea mult! ![]() This post has been edited by marian-j: 16 Sep 2008, 09:08 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Multumesc mult tuturor pentru incurajari, si pe mine a sarit "camasa" de plans, nu credeam sa fie atat de traumatizant. L-am tinut in brate cand i-a facut injectia, dureaza doar 2 secunde si e gata, saracul de el si el venise cu mingea in gura la cabinet, la sfarsit ma intreba doctorul: ce face cu mingea !!!!!!! Acum casa este goala, cei doi ochi negri care mi-au urmarit fiecare miscare timp de 10 ani, nu ii mai simt in apropiere !
E rau, e mult mai rau decat te astepti sa fie, dar ma consolez ca au fost niste ani in care am incercat tot timpul sa-i fac viata cat mai frumoasa, sa nu se plictiseasca, sa inoate, sa alerge, sa se bucure........ Deja mi-e dor de el, un dor nebun, si au trecut doar cateva ore, mai precis vreo 3 ! This post has been edited by Axe: 16 Sep 2008, 12:16 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Axe imi pare sincer rau stiu prin ce treci si al meu cocker a trait 7 ani cu epilepsie si s-a stins brusc intr-un weekend..casa era goala,imi venea sa nu ma mai intorc acolo..acum gandeste-te ca 10 ani e o varsta onorabila pe un catel si ca s-a dus fara dureri
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Axe |
![]()
|
Da , repet, macar a avut o viata frumoasa , cred ca a avut tot ce si-ar putea dori un catelus pe lumea asta !
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
Celor care aveti un animal de orice fel, va doresc sa fie sanatos , si o viata cat mai lunga fara probleme, incercati sa le intelegeti nevoile, limbajul, legile dupa care traiesc si sa incercati ca nici macar sa nu ridicati tonul la ele, nu mai vorbesc de bataie. Am observat de pilda ca al meu intelegea inclusiv de vorbitul in soapta pt ca am tipat extrem de rar la el. Dar cand s-a intamplat sa mai ridic tonul, pur si simplu intra in pamant. Un caine matur are inteligenta unui copil de 6 ani ! Concluziile le trageti singuri.
Eu mai am un subiect sa spunem cam cu aceeasi tema, sau asemanatoare si totusi acolo putem vorbi si critica persoanele care nu simt nimic pentru animale iar aici le putem expune in lumina pe care o merita, iata adresa : (vizionati daca aveti rabdare si nervi de otel, pana la capat) http://www.reno.ro/index.php?showtopic=123432&hl= This post has been edited by Axe: 16 Sep 2008, 16:39 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Am mai adoptat o pisicuta!
![]() Baga-mi-as picioarele in ei de oameni de kkt!!!Cum naiba sa arunci un pui de pisica intr-un rondou de flori aflat in mijlocul unei intersectii super-circulate??? ![]() ![]() ![]() Iaca atasez si niste poze facute in casuta provizorie ce o va adaposti pana se mai intremeaza un pic si va putea sta si ea in curte alaturi de suratele ei. Attached thumbnail(s) DSCF1140.JPG ( Size: 1.9mb ) Number of downloads: 399 DSCF1141.JPG ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 410 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Axe |
![]()
|
Probabil idiotul care a aruncat-o acolo a facut-o din mersul masinii, asa se explica ranile ! Bravo, probabil esti un om de isprava
![]() This post has been edited by Axe: 16 Sep 2008, 18:56 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Axe imi pare rau pt cainele tau,si mie mi-a murit in brate catelul...dar uite ceva de la mine de la tara sa ne inveselim
![]() Attached thumbnail(s) 10062008791.jpg ( Size: 806.7k ) Number of downloads: 506 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
marian-j |
![]()
|
Mamaaaa ce faina e pisicutaaaaa!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Axe |
![]()
|
sa stii ,parca este o pisica din reclame, nu prea isi are locul printre slapi !
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
marian-j |
![]()
|
Aici imi permit sa te contrazic un picutz!Datorita taliei joase a pisicilor,mirosul incaltarilor noastre( nu vreau sa insinuez nimic!
![]() Cat despre faza cu "om de isprava"?Nu te amagi! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
of, axe.. imi pare rau pentru pierderea ta
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cataline imi pare rau ptr. catel, era fain. Mi-a zis Fane ce a patit. Si eu l-am eutanasiat pe al meu Ben. E groaznic... si dupa 8 ani de zile inca ma doare cand imi aduc aminte . Rezolvarea e sa iti iei altul care sa aiba caracter asemanator (nu neaparat aceeasi rasa).
De obicei cand ai 2 e mai usor sa treci momentul. Eu acum il am pe Lomby care e batran 11 ani si un buldog englez mic - 2 ani (il cheama tot Ben) ![]() |
--------------------
**
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
Macar am ramas cu foarte multe poze(cateva dintre ele le-am pus in acest topic inainte de a avea problemele), poze facute in toate ipostazele si anotimpurile si pozitiile in care s-a putut iar acum am de gand sa fac niste tablouri mititele cu care sa tapetez prin dormitor, asa, in memoriam !
Am pierdut ca fiecare cate o persoana apropiata sau foarte apropiata la care tineam dar nu credeam sa se poata compara pierderea unui caine cu pierderea unei rude. Inainte cand auzeam pe sineva ca i-a murit cainele si plangea de nu mai putea , ma gandeam ca exagereaza. Ei aflati ca este cel putin asemanatoare trairea daca nu chiar mai rau. De ce spun mai rau ? Pt ca un caine nu-ti spune nici un cuvant toata viata lui si parca te astepti ca macar cand moare sa-ti spuna ceva ! Ei bine nici atunci nu-ti spune nimic, doar se uita la tine cu ochii mari sperand sa intelegi prin ce trece,....., si tu intelegi, dar niciun cuvant, nimic nu spune ! ![]() ##########FOARTE IMPORTANT######### Mi-a venit ideea de a expune cauzele din care probabil cainele meu a facut acea afectiune la vezica si modul in care il puteti proteja pe al vostru. 1) daca mergeti cu el la scaldat nu-l lasati sa stea apoi pe gresie, piatra, sau ceva rece chiar daca-i vara. 2)nu spalati cainele nici macar pe labe si apoi iesiti cu el afara. 3)aveti grija ca toate suprafetele din casa sa fie acoperite cu covoare, el de caldura verii va cauta tot timpul sa stea pe gresie, mozaic. 4)urmariti cu atentie cand face pipi, daca jetul este de grosime aproximativa cu a unui creion. Daca nu, dati fuga la medic, poate fi inceputul sfarsitului. 5)pentru iarna cumparati o imbracaminte, acum se gasesc peste tot si sunt ieftine 6)nu lasati jetul aparatelor de aer conditionat sa sufle direct pe ei, vara ei cauta exact aceasta pozitie "avantajoasa" *** Toate aceste probleme apar la cainii de apartament, mai putin la cei de curte, datorita diferentelor de temperatura la care sunt supusi de ex. iarna cand de la 25grd. il scoti afara la -20-25grd sau vara iese de la 20 la 40grd.. Ei an de an treptat isi pierd capacitatea de a se adapta la aceste diferente si pana la urma ceva cedeaza !:( Sper ca aceste sfaturi sa lungeasca viata multor caini..... This post has been edited by Axe: 17 Sep 2008, 08:27 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu zic ca pozele sunt ok...chestia cu tapetatul e cam exagerata
![]() |
--------------------
**
|
|
Axe |
![]()
|
ei, nu chiar tapetat dar sa tot fie vreo 10-15 tabloase asa !
![]() ma poate ajuta cineva cu o informatie despre un astfel de laborator foto mai bun ?! |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Vladut si Tîganu
![]() Attached thumbnail(s) SANY0589.JPG ( Size: 798.69k ) Number of downloads: 472 DSC00947.JPG ( Size: 264.96k ) Number of downloads: 408 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Axe @ 17 Sep 2008, 10:39) ei, nu chiar tapetat dar sa tot fie vreo 10-15 tabloase asa ! ![]() ma poate ajuta cineva cu o informatie despre un astfel de laborator foto mai bun ?! Raman la ideea de a pastra pozele respective undeva in sertar..cand ai chef sa intrii in depresie le poti lua la rasfoit fara probleme ![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Iata cainele meu la care am tinut mult. L-am avut si in Bucuresti cate putin, insa l-am dus la curte la ai mei considerand ca in garsoniera (unde stateam atunci) nu ii e prea bine. Cand era pui se lua la harta cu bull-terrierii, bineinteles era ceva in genul "tine-ma ca il omor" el fiind in lesa. Un vecin de-al parintilor mei, fiind in margine de oras, avea vreo 7-8 caini, toti coltosi si care nu stiau ce e lantul, asa ca al meu a crescut printre ei capatand o aversiune fata de alti caini de care nu am reusit sa il dezvat. Din acest motiv aproape numai eu il scoteam la plimbare pe camp in zile si la ore cand stiam ca nu prea e nimeni. Am avut mai multe peripetii cu el....un politist care era cu cainele mi-a propus sa mergem in parcul de langa gara din Rosiorii de Vede ca sa ii punem la bataie, normal ca l-am refuzat iar el a gasit ca e frumos sa isi asmuta cainele in plina gara. Pe campurile alea pe unde il plimbam m-am intalnit cu unii care braconau la iepuri cu ogari si care la fel, si-au asmutit cainii pe el....era sa il omoare pe unul dintre ei pe care, culmea, la prins intr-un lan de grau, saracul de el. In sfarsit era un caine pe care te puteai baza, mare, puternic, dar cu meteahna asta...foarte dur cu alti caini, musca si nu mai dadea drumul.
Singurul caine pe care l-a acceptat a fost ultimul ramas dintre puii facuti cu Misa, o catea adusa de sora-mea de pe la Breaza drept caine ciobanesc dar care s-a dovedit a fi o bondoaca foarte buna la prins sobolani si dihori. Cand Mișa l-a alungat pe ala mic din cusca ei ala s-a refugiat la asta mare care l-a inceput a dormit vreo doua nopti in zapada lasandu-l singur in cusca...nu am inteles de ce, insa dupa asta au impartit echitabil "garsoniera" pana cand l-am dat la o ruda sa ii pazeasca ograda. Cu oamenii era tolerant atata timp cat nu era provocat, chiar era luat de bleg ca nu latra toata ziua ca potaile...un tembel de prin vecini a facut tampenia sa ii sufle fum de tigara in nas: "Ce caine e asta ba? Ete ca nici nu latra"...la milimetru i-au clampanit dintii de fata lui, noroc ca era in lesa. De atunci trecea pe partea cealalta a drumului. Ce mi-a placut la el cel mai mult era inteligenta care cred ca e specifica rasei: mi s-a intamplat sa ii uit lesa in iarba iar el s-a intors cateva sute de metri si mi-a adus-o. Cand l-am vazut venind cu ea in dinti mi-am dat seama ca o uitasem. Cam atat ca m-am intins cam mult, dar chiar am tinut la cainele asta. A murit la 7 ani si jumatate bolnav de ficat probabil, plin de eczeme. S-a chinuit mult si degeaba i-am dat medicamente si cu fel de fel de alifii. Poate a fost otravit cu ceva cu actiune lenta...nu stiu. This post has been edited by dan73205: 18 Sep 2008, 00:24 Attached thumbnail(s) cezar.jpg ( Size: 243.08k ) Number of downloads: 375 cezar2.jpg ( Size: 120.01k ) Number of downloads: 364 cezar3.jpg ( Size: 269.4k ) Number of downloads: 335 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
A fost un caine cu caracter...asa se spune. Probabil avea un procent f. mare de ciobanesc german autentic in vine
![]() |
--------------------
**
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
Dan, din pacate cu asta ramai dupa ce moare, cu amintirea, este valabil si pt oameni. Eu deja am jurat ca nu-mi trebuie altul pana nu voi locui la curte !
Salut, eu am fost Axe, un catelus special(spune tata), nu mai sunt printre catelusii pe care ii puteti vedea, am ajuns aici unde vin toate animalele dupa ce mor, nu stiu nici eu unde ma aflu dar e bine aici........ Ma gandeam sa va mai arat cateva poze pe cand mergeam cu tati peste tot, iata-le: This post has been edited by Axe: 18 Sep 2008, 09:00 Attached thumbnail(s) axe___2008__4_.JPG ( Size: 110.8k ) Number of downloads: 276 axe___2008__11_.JPG ( Size: 971.45k ) Number of downloads: 335 axe_benq__28_.JPG ( Size: 460.04k ) Number of downloads: 142 AXECURIO.JPG ( Size: 292.81k ) Number of downloads: 146 AXEFINT2.JPG ( Size: 90.98k ) Number of downloads: 135 axeieseapa.jpg ( Size: 111.17k ) Number of downloads: 133 AXELIVTO.JPG ( Size: 126.07k ) Number of downloads: 120 dani_cu_axe__5_.jpg ( Size: 513.52k ) Number of downloads: 148 livadea_axe__5_.jpg ( Size: 125.19k ) Number of downloads: 153 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 18 Sep 2008, 05:26) A fost un caine cu caracter...asa se spune. Probabil avea un procent f. mare de ciobanesc german autentic in vine ![]() Intr-adevar nu avea pedigree insa era dintr-un caine de graniceri pensionat la pompieri si o catea cu origine mai obscura a unui prieten dar care arata destul de bine. De la ea a mostenit caracterul. Ar fi fost un bun caine de urma, avea ceva de vanator in el, lua o urma (de iepure sau de alte dihanii) si o tinea mult timp. Avea caracter intr-adevar...la un cules de vie la ai mei calul care tragea caruta in care erau strugurii s-a repezit la nasa mea sa o muste...cat pe ce sa o prinda de umar. Cainele a reactionat instantaneu sarind sa il apuce de bot pe cal care s-a speriat apoi si era sa rastoarne caruta. Revenind la pedigree...cred ca s-a exagerat un pic cu cultivarea unor anumite trasaturi...in fapt defecte genetice cum e asa zisa panta la ciobanestii germani care mie imi face impresia de fragilitate, cel putin la astia pe care ii vad la noi. La fel si cu protectia animalelor care de unii e inteleasa prost...un rottweiler cu coada nu mai e rottweiler. Dar asta e deja alta discutie. This post has been edited by dan73205: 18 Sep 2008, 08:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
florin_pch |
![]()
|
![]() membru cu permis Group: Members Posts: 31 Joined: 3 November 06 ![]() |
Se uita lumea ciudat la mine ca ma apuca plansul la birou. Imi pare rau pentru pierderea catelului Axe. Cu atat mai mult atunci cand am vazut una din pozele tale, am jurat ca e catelul meu. O sa revin cu poze. Intre timp, capul sus. >:D<
|
--------------------
Renault
Megane 1
2000 Classic
- B-23-WZK
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Cei ce posteaza poze care nu au legatura cu subiectul isi vor lua 2 zile de concediu fara plata, instantaneu.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:59 |