Fotografii cu "necuvantatorul" din casa ta, cu:, blana, solzi, chel, pene, cu tepi, umed, uscat...
![]() ![]() ![]() |
Fotografii cu "necuvantatorul" din casa ta, cu:, blana, solzi, chel, pene, cu tepi, umed, uscat...
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
horyc |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Razvione: 3 Jan 2012, 13:46 Attached thumbnail(s) DSCN0166.jpg ( Size: 2.7mb ) Number of downloads: 483 DSCN0167.jpg ( Size: 2.73mb ) Number of downloads: 480 DSCN0168.jpg ( Size: 2.7mb ) Number of downloads: 458 DSCN0169.jpg ( Size: 2.66mb ) Number of downloads: 429 DSCN0170.jpg ( Size: 2.64mb ) Number of downloads: 438 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
Ambition , 2015, TDI Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In ce conditii poti tine cainele, incredibil... Mai bine nu puneai pozele, ca sunt penibile.
Frumos caine, pacat de stapan. This post has been edited by A l e x: 3 Jan 2012, 15:48 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Subscriu
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Nici eu nu sunt de acord sa tin cainele in cusca/padoc.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Da repede va ambalati , era inchis pentru ca erau puse niste rufe la uscat si daca il tin deschis le rupe
![]() P.S: Niciodata nu il tin inchis fara motiv This post has been edited by Razvione: 3 Jan 2012, 18:03 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
Are si Razvan dreptate, daca il lasi deschis si e jucaus iti cam rupe hainele, am patit si eu asta la tara. Nu sunt de acord cu caini tinuti in locuri stramte,legati de garduri etc., sunt si ei suflete si sincer la ce societate avem, eu zic ca animalele sunt mai demne de dragoste decat unii oameni. Athos, asa il cheama pe caine, este bland, nu l-am vazut de multe ori, dar ca strain cand intru in curte vine la jucat, nu la muscat, deci nu are nici un motiv sa il tina inchis si nu o face.
![]() This post has been edited by Abo: 3 Jan 2012, 18:07 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Razvione, si mancarea aia ce e, resturi ramase de la porci, sau de unde ai scos mizeria aia?
Mi se pare fix mentalitatea de la tara de a tine cainele legat si a-l hrani cu resturi. Sper sa nu fie asa, dar asa pare din poze. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Razvione |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 3 Jan 2012, 18:50) Razvione, si mancarea aia ce e, resturi ramase de la porci, sau de unde ai scos mizeria aia? Mi se pare fix mentalitatea de la tara de a tine cainele legat si a-l hrani cu resturi. Sper sa nu fie asa, dar asa pare din poze. Draga Alex, era un fel de ciorba o sa fac maine niste poze mai calumea sa te convingi This post has been edited by Razvione: 3 Jan 2012, 19:21 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Ia, ia, maine sa ne pui o poza cu meniul ca te-ai ars altfel !
![]() Sa nu-i dai oua de la gaini d'alea zapacite... ![]() This post has been edited by Axe: 3 Jan 2012, 20:49 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
bai ce-ati sarit la bietul om ... carcotasilor, uitati-va la poze, se vede dupa blana ca nu e jigarit si ca stapanul are grija de el ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Razvione |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Razvione @ 3 Jan 2012, 22:17) Normal ca motive exista,dar nu ai ales bine MOMENTUL pt ai face poze.acolo inchis singurel si putin c-am suparat. Oricum cainele e super,sa ai grija de el si se vede clar ca nu e un caine neglijat. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 5 Dec 2011, 23:24) Hai ca pun si eu o poza cu Bobo ... e un maidanez gasit pe sosea, foarte iute si nervos, cu personalitate: [attachmentid=1627770248] Bobo e foarte trista ca nu prea are cu cine sa se joace. Azi i-am gasit perechea pe strada, cred ca in zilele urmatoare il iau la curte: IMG_2747.JPG ( Size: 105.8k ) Number of downloads: 133 IMG_2750.JPG ( Size: 143.1k ) Number of downloads: 131 ![]() Isi face veacul prin jurul blocului, imi pazea masina, sper sa-l mai gasesc. This post has been edited by Tamango: 3 Jan 2012, 21:51 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Razvione |
![]()
|
QUOTE(Yutcaru @ 3 Jan 2012, 21:31) Normal ca motive exista,dar nu ai ales bine MOMENTUL pt ai face poze.acolo inchis singurel si putin c-am suparat. Oricum cainele e super,sa ai grija de el si se vede clar ca nu e un caine neglijat. Multumesc , sigur am grija de el 3 Jan 2012, 21:58: @Tamango: E simpatic ![]() This post has been edited by Razvione: 3 Jan 2012, 21:58 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Razvione @ 3 Jan 2012, 17:56) Da repede va ambalati , era inchis pentru ca erau puse niste rufe la uscat si daca il tin deschis le rupe ![]() P.S: Niciodata nu il tin inchis fara motiv Pai , cainele trebuie pedepsit ca trage de rufe sau stapanul ca nu l-a dresat !? ![]() Fooarte tare logica, ce sa zic... Si eu am fost in situatie identica si l-am dresat. Nu exista motive sa tii inchis un caine pe teritoriul lui. Exista doar caini nedresati sau dresati inadecvat. |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Usurel,mai oameni buni!
![]() Domniilor voastre va scapa un lucru:ciobanescul german expus de colegul Razvione nu ii apartine pe deplin!Momentan este "cazat" in curtea parintilor lui.Prin urmare,nu este direct responsabil de conditiile in care este tinut cainele respectiv. Dat fiind faptul ca Razvan ii prunc tanar si istet(l-am "cantarit" io deja! ![]() ![]() Btw!Asa un nemtalau' imi doresc si eu in curte! ![]() Amu,ca or si pice "victime" niste cearsafuri,asta e! Victime colaterale! ![]() Io mai degraba m-as teme pentru sleahta mea de miorlaitoare precum si pentru vopseaua de pe masini! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Tamango |
![]()
|
Nea' Marian, am la bloc un pisoi schiop de-o labuta care s-a batut parte in parte cu maidanezii, inclusiv cu ala care l-am aratat mai devreme in poza. Pisoi mai nebun ca ala n-am vazut, pe unul din caini l-a zgariat zdravan pe ochi. Acum potaile il respecta si nu-i incalca teritoriul. Asa si "miorlaitoarele" tale ... daca au personalitate eu cred ca vor iesi scantei la inceput apoi se vor imprieteni
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mdeah.
Mi-as permite sa-ti aduc in vedere faptul ca neamu' canidelor NU are ghiare retractile. Iti dai seama ce ar iesi daca puiutul de lup ar dori sa-mi insface de grumazuri turma de pisici cocotate pe plafoanele troacelor din curte! ![]() This post has been edited by marian-j: 4 Jan 2012, 22:08 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() This post has been edited by Razvione: 5 Jan 2012, 17:12 Attached thumbnail(s) DSCN0198.jpg ( Size: 2.64mb ) Number of downloads: 109 DSCN0200.jpg ( Size: 2.96mb ) Number of downloads: 123 DSCN0203.jpg ( Size: 2.63mb ) Number of downloads: 108 DSCN0205.jpg ( Size: 2.63mb ) Number of downloads: 93 DSCN0207.jpg ( Size: 2.75mb ) Number of downloads: 90 DSCN0208.jpg ( Size: 2.77mb ) Number of downloads: 92 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
@razvioane: frumos caine
Eu cred ca mai penibili sunt aia de tin cainii in apartamente decat cei care tin un caine la aer curat intr-un tarc/lant cateva ore pe zi. Cat despre mancare si castron!!! Ar trebui comandate meniuri de la LA MAMA si puse in farfurii cu fir de aur si tacamuri de argint? sa fim seriosi. Important e sa le dai de mancare/baut (logic nu stricata) in orice vas care e curat. Eu de ex nu-s genul care hranesc animalul numai cu boabe tampite. Animalul are nevoie si de un orez fiert/ciorba/carne etc etc amestecate. Si nu-s nici genul care tin animalul in puf, ii pun hainute,sapca pe cap vai de mama lor saracii, stapani pitiponci si caini pitiponci ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
Razvione |
![]()
|
QUOTE(eugenTL @ 5 Jan 2012, 17:39) @razvioane: frumos caine Eu cred ca mai penibili sunt aia de tin cainii in apartamente decat cei care tin un caine la aer curat intr-un tarc/lant cateva ore pe zi. Cat despre mancare si castron!!! Ar trebui comandate meniuri de la LA MAMA si puse in farfurii cu fir de aur si tacamuri de argint? sa fim seriosi. Important e sa le dai de mancare/baut (logic nu stricata) in orice vas care e curat. Eu de ex nu-s genul care hranesc animalul numai cu boabe tampite. Animalul are nevoie si de un orez fiert/ciorba/carne etc etc amestecate. Si nu-s nici genul care tin animalul in puf, ii pun hainute,sapca pe cap vai de mama lor saracii, stapani pitiponci si caini pitiponci ![]() Multumesc Eugen! |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
Dodone |
![]()
|
Asa Razvione, lasa-l liber, atat cat se poate !
![]() Cainele e superb ![]() ![]() This post has been edited by Dodone: 5 Jan 2012, 17:57 |
--------------------
Renault
|
Razvione |
![]()
|
QUOTE(Dodone @ 5 Jan 2012, 17:51) Asa Razvione, lasa-l liber, atat cat se poate ! ![]() Cainele e superb ![]() ![]() Nu m-am suparat pe tine ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
Dodone |
![]()
|
Daca tu zici...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
Razvione |
![]()
|
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
Axe |
![]()
|
Oricum, se vede clar in fotografii ca se uita dupa o franghie cu rufe !
Din cand in cand fa-i placerea si pune-i pe sarma cateva zdrentze sa le faca varza ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Razvione |
![]()
|
@Axe: Daca ii pun, face mizerie in toata curtea
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Cei ce posteaza poze care nu au legatura cu subiectul isi vor lua 2 zile de concediu fara plata, instantaneu.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:58 |