macara geam
![]() ![]() ![]() |
macara geam
Virgiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006
|
|||
Virgiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc lui Bibi40k pentru ajutor.
Recomand ajutorul lui cui are problema cu macaraua. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006
|
|
Bibi40k |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 June 07 ![]() |
Multumesc si eu
|
--------------------
Renault
Talisman
2018 1.6 TCe 200hp energy Initiale Paris EDC
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
A incercat cineva sa repare modulul electronic de pe motorasele de macara?
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Bibi40k |
![]()
|
Am sa vin cu o veste buna. Am gasit un strungar foarte bun si am refacut stocul de piese.
La multi ani Romania ! |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
gonguta daniel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 November 13 From: brasov ![]() |
Salut am si eu o mica problema cu un geamul din stanga si anume cand incerc sa il ridic/cobor merge 2-3 cm si se opreste indiferent cat ti apasat pe buton,daca repet operatiunea tot 2-3 cm si se opreste iar,restul comenzilor merg perfect.
Cam ce ar putea fi,a mai patit cineva ceva asemanator? This post has been edited by gonguta daniel: 9 Dec 2013, 14:19 |
--------------------
renault
meganeII
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cand ajunge sus complet tine apasat pe buton pentru urcare cca.5 sec.pentru initializare.
@+ This post has been edited by espacern: 9 Dec 2013, 14:24 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gonguta daniel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 November 13 From: brasov ![]() |
Multumesc mult pentru ajutor
![]() ![]() |
--------------------
renault
meganeII
2004
|
|
oqisin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 May 13 ![]() |
Salutare, se pare ca tot am probleme cu piesele de plastic de la macara si ma gandeam sa pun din astea metalice. @Bibi40k ai putea sa imi zici te rog cu ce sertizezi opritorul acela inapoi pe cablu la inlocuirea piesei de plastic?
Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 2
2003
|
|
Bibi40k |
![]()
|
Salut,
pana acum il indoiam si-l cositoream, este o metoda sigura dar mai anevoioasa. acum am reusit sa cumpar un cleste si am facut niste bumbi cu gaura in mijloc cat diametrul cablului si-i strang. |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
jon2727j |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 22 June 13 From: bucuresti ![]() |
eu am alta problema,cel din partea pasagerului sa lasat singur jos si nu vrea sa mai lucreze nici din butonul de la sofer nici din cel de pe usa si nici din telecomanda mentionez ca nu se aude niciun zgomot de motoras nimic.
|
--------------------
renault
laguna 1
1998
|
|
Bibi40k |
![]()
|
in principiu nu are cum sa se lase singur jos. se lasa doar actionat de motoras sau din inertie daca ii sare sau se rupe un cablu.
incearca sa te uiti sa vezi ce s-a intamplat |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
jon2727j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 22 June 13 From: bucuresti ![]() |
cablu nu este rupt,pe partea soferului pe butoanele de actionare ale geamului mi-a cazut zapada am suflato eu dar cred ca a apucatt sa intre si pe acolo
|
--------------------
renault
laguna 1
1998
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ti-a facut o punte pe undeva si a actionat motorasul sa coboare geamul. Da modulul electric afara, verifica contacte si eventual incearca sa ridici geamul folosind alt buton/modul pana una-alta.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
radu58 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 February 14 ![]() |
Pentru Bibi40k! Te rog comunica o zi cand esti disponibil pt reparatie geam st megane z.1! Mentionez ca am fost programat dar a i amanat din motive medicale {extractie masea} La tel afisat nu raspunzi!? Stima!
|
--------------------
renault
megane2.1 brek
- b 43 xcc
2005- 1,6 16v benzina
|
|
Bibi40k |
![]()
|
Salut,
tot numerele astea le am 0722.528.814 0742.528.814 dar fix acu o ora am vandut tel de vodafone si daca m-ai sunat pe ala ... ![]() pana ieri am zacut cu gripa, numai in momente de-astea ma prinzi ![]() acum sunt cat de cat ok dar astept macar un 12-13 grade, poate sambata daca e frumos. suna-ma pe orange ca nu stiu cand apuc sa-mi schimb cartela Bibi 26 Feb 2014, 19:34: aa, stai asa ... Megane z.1 ? Eu doar de Megane II m-am ocupat.. This post has been edited by Bibi40k: 26 Feb 2014, 19:34 |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
radu58 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 February 14 ![]() |
Scuze, megane2.1! Ramane sa te sun vineri ! Stima!
|
--------------------
renault
megane2.1 brek
- b 43 xcc
2005- 1,6 16v benzina
|
|
margelo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 April 08 ![]() |
Salut,
De ceva vreme se aude un scartiit atunci cand ridic geamul din stanga fata. Inteleg ca o sa am probleme cu macaraua. Bibi40k crezi ca ma poti ajuta in legatura cu aceasta problema. Eu sunt din Bacau si am un renault megane 2 bicorp din 2007. Multumesc! |
--------------------
Megan II
Bicorp
2007
|
|
Bibi40k |
![]()
|
Salut,
scartaitul poate fi si de la lipsa de vaselina de pe sine + praf si ce-o mai fi pe-acolo. cel mai bine e daca desfaci macar partea superioara si te uiti sa vezi situatia iar daca plasticele (in special cel de pe cablul negru) nu au urma de uzura nu cred ca ai motiv sa-ti faci griji ... ungi si mergi mai departe ![]() |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
100% este din cauza sinelor.Desfaci fata de usa si le ungi.
Eu le-am uns acum 2 ani, nici pana in ziua de azi nu au mai scartait. Preventiv, am sters vaselina de pe sinele de la usa soferului si am mai pus vaselina noua. |
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
Cipriansen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 28 May 10 From: Craiova ![]() |
Mie imi ploua in portiera ( buzunarul de acolo ) si geamul se inchidea mai greu ca inainte . Initial credeam ca e de la cheder . Am schimbat macaraua abia dupa ce nu s-a mai inchis geamul deloc. Am rezolvat problema cu geamul ( se inchide cum trebuie ) si acum observ ca nici nu imi mai ploua in portiera
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2007 / 1.4 / 16v / 98 CP
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
am pățit și eu "minuni"din partea "macaralei" de la ușa șoferului. Cînd urca, cînd cobora, cînd nu "mișca" de loc. Chin și groază, demolare totală a fețelor interioare. Curățat, gresat. ȘI NIMIC, TOT AȘA FACE. și atunci ... surpriză: am verificat nu numai mufele cu cuple de la întrerupătoare ci... chiar cupla "mare și neagră" de llîngă balamalele ușii stînga față! și minune: rugină și "oxizi verzui"... a se vedea foto cam neclar.
Curățat bine cu sprey dar ... altă surpriză: datorită corodării unul din piciorușe era îndoit și s-a rupt (d-aia nu făcea contact ferm ...). A trebuit să tai firul aferent, să extrag "papucul" (adică restul de papuc) și apoi să improvizez ceva de tip papuc , să fixez firul de papuc, să "prepar" niște rășină sintetică rapidă. Totul "înecat" în vazelină siliconică și acum funcționează ca-n prima zi! Demontatul (aproape inutil, dacă nu mă gîndesc că am pus ceva vazelină siliconică acolo la șinele de ghidaj) tapițeriei ușii, verificatul circuitelor și ce mai era acolo a luat 3 ore (inclusiv privitul și analizatul...). Chestia cu mufa și contactele (inclusiv refacerea conectorului și chestia cu rășina sintetică) a fost cam 2,5 ore. Dar a meritat!!! Recomand și altora să verifice mai întîi mufele/cuplele de unde pot apare surprize neplăcute și să le curețe-greseze bine de tot. Mai apoi pot apare alte pb dar de regulă cuplajele fac probleme (asta și la contacte de sub scaunul șoferului). Succes la depistări de defecte și la "reparații mărunte". This post has been edited by jenka.e: 23 May 2014, 01:53 Attached thumbnail(s) conector_oxidat_u_a_fa___dreapta_1.JPG ( Size: 578.96k ) Number of downloads: 522 conector_oxidat_u_a_fa___dreapta_2.JPG ( Size: 582.6k ) Number of downloads: 568 |
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
ida01ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 12 March 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(jenka.e @ 23 May 2014, 02:51) ... chiar cupla "mare și neagră" de llîngă balamalele ușii stînga față! și minune: rugină și "oxizi verzui"... a se vedea foto cam neclar. . la cupla din poza se ajunga fara demontarea fetei de la usa, adica prin gaura rezultata din extragerea blocului de comanda din usa soferului ? This post has been edited by ida01ro: 23 May 2014, 16:52 |
--------------------
Renault
Clio 2 bicorp 1,4 16v / Megane 2 break 1,6 / 16v
2003
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(ida01ro @ 23 May 2014, 16:50) la cupla din poza se ajunga fara demontarea fetei de la usa, adica prin gaura rezultata din extragerea blocului de comanda din usa soferului ? Cupla nu are treabă cu demontarea feței interioare a ușii șoferului. Eu am crezut inițial că trebuie să văd ce e la macara (așa umblă "poveștile de groază" despre acel ansamblu...) dar nu ar fi fost necesar. Am să atașez mîine ceva poze ca să vedeți exact despre ce e vb. Oricum e bine să curățați acel manșon de cauciuc și cuplele "mama-tată)cu o cîrpă uscată și o perie /pensulă mare cu fire mai rigide ca să îndepărtați praful grosier. Apoi să dați cu un "spay" de curățare a restului de mizerie (poate fi spumant) și să ștergeți apoi cu o cîrpă semiuscată restul de praf. Doar apoi încercați să desfaceți cupla ridicînd "mînerul" de jos spre 90 grd (care se va deschide mai greu la început) și apoi cupla "mamă" se va îndepărta singură! După deschidere și verificarea gradului de oxidare dați cu "zeamă de curățare sub presiune" mufele (atenție: e bine ca auto să nu aibă motorul și alte servicii cuplate). Cum o poză face cît multe cuvinte.... revin într-o zi sau două cu detalii "operaționale"... This post has been edited by jenka.e: 24 May 2014, 03:00 |
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pt. Bibi40k!
Ma intereseaza si pe mine kitul de reparatie pentru macara. Mai este disponibil? Multumesc! |
-------------------- |
|
Bibi40k |
![]()
|
Salut,
mai am kituri. de cand am schimbat strungarul piesele sunt perfect identice dar si pretul a fost altul, deci nu mai este 50, este 60 lei un kit. |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
pihai09 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 13 October 06 ![]() |
megane 2.2 sedan 2006, kit geam fata stinga...este disponibil?cum procedam?
|
--------------------
Renault
megane sedan1.9dci/grand scenic1.5dci
2006
|
|
Bibi40k |
![]()
|
sal, e disponibil dar eu vineri plec din tzara pt. 2 sapt.
|
--------------------
Renault
Talisman
|
|
pihai09 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 13 October 06 ![]() |
s-a terminat vacanta?
|
--------------------
Renault
megane sedan1.9dci/grand scenic1.5dci
2006
|
|
Bibi40k |
![]()
|
sal, s-a terminat ieri, azi a fost prima zi cotidiana
![]() |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 07:06 |