macara geam
![]() ![]() ![]() |
macara geam
Bibi40k |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2018 1.6 TCe 200hp energy Initiale Paris EDC
|
|||
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Multumesc de ajutor, esti mai dibaci ca mine. Nu am reusit sa gasesc.
31 Mar 2011, 20:46: Eu tot nu am inteles cum dau toata fata de usa jos. Trebuie sa ajung pe fir pana in locul unde intra in usa sa verific unde este intrerupt firul (sau firele). Doar fata de deasupra nu este de ajuns. This post has been edited by CRY 79: 31 Mar 2011, 19:46 |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
Bibi40k |
![]()
|
mai sunt 2 suruburi de 10 sub fata usii + 2 sub fata care se ridica + 2 sub manerul de care tragi usa.
dupa ce le desfaci pe toate ridici fata usii si o sa simti ca a iesit din locas, apoi departezi partea de jos si dai toata fata in jos. ar trebui sa simti cum iese cand o misti. evident tr. sa scoti si plasticul care acopera maruntaiele oglinzii + chederul |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Multumesc! Sa vad ce faram pe la ea.
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Am rezolvat problema! Am dat jos fata de usa, am desfacut mufa de la motoras si am apropiat piciorusele papucilor care nu faceau contact bine. Greu cu fata de usa cand o dai jos prima data. A doua oara mai usor merge cand stii ce ai de facut. Numai bine!
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
adrian78ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 April 11 From: Cimpia Turzii ![]() |
Am si eu o problema cu geamul spate stanga. Cablurile sunt distruse, rola pe care erau infasurate cablurile distrusa. Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi sunt nou pe aici. De unde pot procura rola ca se pare ca cablurile si celelalte elemente se gasesc pe la voi?
|
--------------------
Renault
Megane
- TM10TTY
2004/Break 1.9 120CP Privilege
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Gasesti kit de reparatie care cuprinde rola + cabluri. Cauta la bursa.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
adrian78ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 April 11 From: Cimpia Turzii ![]() |
ce bursa?
|
--------------------
Renault
Megane
- TM10TTY
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
http://www.reno.ro/Bursa-f5.html Wall Street
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
nu recomand nici un kit de reparatie made in tr. incearca sa cumperi o macara de origine de la dezmembrari. este o opinie personala..daca voi aveti experiente placute cu kituri din astea la 50 lei made in tr,asta este.Eu sa nu aud de ele.
|
--------------------
------
------
------
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Ele ar fi bune ca idee, insa e prost materialul din care sunt facute. Plasticul ala de la role o sa se coaca dupa o vara si o sa crape iar pentru ca devine casant.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
adrian78ro |
![]()
|
Multumesc frumos am sa incerc si la bursa si pe la dezmembrari, dar ce ma intereseaza cel mai mult ar fi cum pot sa le asamblez pe masina ca nu am nici o idee. Avazut poze pentru partea din fata dar din spate nimic.Cred ca am sa demontez si usa din dreapta spate sa vad cum sunt prinse cablurile.
7 May 2011, 07:45: Se potrivesc si cele de pe laguna? This post has been edited by adrian78ro: 7 May 2011, 07:45 |
--------------------
Renault
Megane
- TM10TTY
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Am si eu o intrebare pt cei mai priceputi. Geamul dreapta fata (sunt cu impuls) in momentul in care ajunge la capatul cursei se aude un zgomot ciudat din usa(ca un clanc) Geamul se inchide pana la capat, insa daca actionez butonul iar se aude acel zgomot care pare a veni din usa si care da impresia ca nu s-a inchis complet. Restul geamurilor se nu fac probleme iar cand vrei sa verifici daca s-au inchis si mai actionez butonul nu prezinta nici un zgomot suspect ca cel din dreapta E pe duca macaraua? Daca poate cinevas sa ma lamureasca relativ repede as fi recunsocator, pt ca masina mai are 1 sapt de garantie si daca e cazul sa schimb ceva as face-o acum. Multumesc. |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
Bibi40k |
![]()
|
Salut.
Cand incep sa se auda zgomote cel mai probabil au inceput sa cedeze buzele plasticelor. in timp (dupa cum iti e norocul, mai repede sau mai tarziu) ele vor ceda si in acel moment pot produce si stricaciuni precum neplacutul moment in care se poate bloca pe deschis. pe mine geamul din stanga m-a tinut cu zgomote vreo 6 luni iar cel din dreapta maxim 10 deschideri si a cedat cand eram in istanbul in vacanta .. placut, nu ? ![]() solutie de moment sa deblochezi butonul ca sa nu-l mai actioneze nimeni nici macar din gresala. |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc.
|
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Din nou problema cu geamul de la sofer. Geamul cobora dar urca foarte greu si nu l-am mai deschis pana nu am desfacut.
Ieri am desfacut fata de usa si am vazut ca este rupta piesa alba care intra in motoras si s-a blocat piciorusul ala acolo. Am dat macaraua jos cu totul, am proptit geamul cu un lemn si maine ma duc sa fac piesa/piesele respective la un strung. Le schimb pe amandoua sa nu mai fie probleme. Am observat (si pe tot topicul si la mine) ca doar cea care ridica geamul se rupe deoarece am vazut ca suporta tensiuni enorm mai mari fata de cea care coboara geamul si care se afla in stare excelenta. |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
SorinCT |
![]()
|
Fa-le din bronz, alama, etc sa fie cat mai rezistente
![]() Mai am si eu 2 piese metalice de model daca vrei sa le studiezi. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
CRY 79 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Gata! Am rezolvat si problema asta. Am confectionat piesa cu probleme din alama si a iesit super ok. Nu am reusit sa fac si poze pt. ca nu am un aparat bun sa vedeti exact. Am furat niste poze de pe aici, le mai postez o data, sunt identice si rog persoanele cu drepturi depline asupra pozelor sa-mi permita sa le postez si sa ma scuze.
Cu aceasta ocazie am mai confectionat 5 kituri cu piesa buclucasa din alama pt cine mai doreste. Pot si monta kitul pt. cine este prin apropiere de Sibiu. Piesele sunt acestea 100_1997.JPG ( Size: 181.7k ) Number of downloads: 1024 100_1999.JPG ( Size: 180.15k ) Number of downloads: 948 Iar kitul vine sub forma de mai jos la care se adauga si piesa cu care se sertizeaza la pachet. ![]() Alte informatii pe PM. Numai bine. |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
SorinCT |
![]()
|
gaseste o modalitate sa faci rost si de mansoanele alea de protectie, le si sertizezi in capat si faci un kit complet care zic eu ca e mult mai uitl
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
CRY 79 |
![]()
|
Am si mansoane de protectie noi pt fiecare chit in parte, dar am lasat fara sa le puna pe cele de pe masina. Mai ales ca au si buretii aia peste protectii pe care eu nu-i am. Protectiile nu se deterioreaza. Cine doreste sa spuna. Le sertizez eu si le dau. Eu le-am folosit pe cele de pe masina. Multumesc de observatie.
This post has been edited by CRY 79: 29 Jul 2011, 11:03 |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
SorinCT |
![]()
|
Ala e un burete ordinar, ca cel pentru izolarea tevilor pentru exterior. Unii se mai pricep sa isi sertizeze singuri sa puna toate piesele unde trebuie dar pentru altii operatiunea asta e destul de complicata si in special ca de cele mai multe ori te preseaza timpul, avand geamul defect si probabil jumatate deschis.
Si eu cand am avut belele am cautat kituri complete cu manson, piese (preferabil metalice) totul sertizat si doar gata de montaj dar am facut rost doar de cablu nesertizat si am fost nevoit sa il tai la dimensiune si sa merg la un meserias care mi-a sudat o piulita mica la capatul firelor pe post de sertizare. Iti dai seama ca nu a fost solutia cea mai buna si dimensiunile nu au iesit chiar cat trebuiau. E foarte important si ultimul pas de sertizare pentru ca tamburul ala de plastic e elementul cheie al angrenajului iar daca firele nu stau cum trebuie si nu sunt de lungimea potrivita e doar o chestiune de timp pana cand ti se strica iar. Cu ce ai gasit sa le sertizezi? Mai am si eu un set de macarale si vreau sa le fac cabluri iar cu piese metalice, rola noua, suporti noi, ca sa am rezerva. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
CRY 79 |
![]()
|
Nu am spus ca buretele ala ar fi o problema, numai ca nu am stat sa ma obosesc si cu ala. Si asa am facut atatea drumuri de mai bine comandam unul si terminam treaba. Am cautat de mi-au sarit ochii alama, in tot orasul, este foarte scumpa, in jur de 45 lei kg, reprezentand o bara de 30cm lungime. Cauta apoi duraluminiu, cabluri, mansoane, mama lor de materiale. Am facut piesele de sertizat la strung, din duraluminiu sau ceva de genul asta, cu gaura prin interior si filet fin si se sertizeaza destul de simplu cu un cleste de sertizat (foarte scump, noroc cu un dusman ca m-a ajutat) sau patent, in menghina, etc (cu simt de raspundere). Se strange foarte bine, incercat de mine, am tras de ea cu un cleste doua persoane. Garantie cat traieste masina la piesele de mai sus. Acum pot sa folosesc geamul fara frica ca se va strica iar.
Uitati aici, am si anunt cu kiturile. http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=218073&st=0 This post has been edited by CRY 79: 29 Jul 2011, 12:22 |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
Bibi40k |
![]()
|
QUOTE(CRY 79 @ 28 Jul 2011, 19:18) Am furat niste poze de pe aici, le mai postez o data, sunt identice si rog persoanele cu drepturi depline asupra pozelor sa-mi permita sa le postez si sa ma scuze. daca le-ai fi rugat ai fi asteptat acordul lor sau nu, dar nu le-ai rugat, dar nu gandim toti la fel... |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
a reusit careva sa faca fluturasii aia din plastic pana la urma?
|
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
- VN 11 LUK
-01.2013
|
|
gutui |
![]()
|
ce tip de vaselina se foloseste pentru a unge sinele de la macara si ce mai este pe acolo?
|
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
- VN 11 LUK
-01.2013
|
|
SorinCT |
![]()
|
Cred ca cea siliconica ar fi cea mai buna ca nu absoarbe umezeala.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
FaneGSM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 14 September 11 ![]() |
Eu am folosit vaselina grafitata
Am curatat sinele cu WD40 si am pus vaselina, totul merge brici si nu mai aud zgomote suspecte in usa cand cobor sau ridic geamurile |
--------------------
Renault
Megane II
Sedan 2.0 16v 2004
|
|
gutui |
![]()
|
multumesc pt info. mai sustine cineva? sau are alta parere?
|
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
- VN 11 LUK
-01.2013
|
|
dodo-es |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 March 08 From: alta tara ![]() |
Ii multumesc lui Bibi 40 k pentru ajutorul acordat. Am primit la Madrid kit-urile pentru macaraua geam, le-am montat si funcioneaza super. Mii de multumiri!!!
Attached thumbnail(s) S8004659.JPG ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 802 |
--------------------
RENAULT MEGAN
motor K9K megan DIESEL /sedan 1,5 Dci 101 CP
- * * * * DCV
2004 MOTOR K9K
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:03 |