Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
![]() ![]() ![]() |
Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
locosaint |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|||
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Inca nu-i prea tarziu.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Asa?
This post has been edited by Arhimede: 28 Feb 2009, 00:01 Attached thumbnail(s) org1.jpg ( Size: 15.74k ) Number of downloads: 1643 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Da` nu-i roz!
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 28 Feb 2009, 00:14 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Bravo, bravo! Imi place! U rule! Pune si niste bare pentru protbagaj deasupra ca eu am uitat sa le desenez!
This post has been edited by locosaint: 28 Feb 2009, 00:11 |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai lispeste si bara spate...E varianta ieftina fara bare de portbagaj..si fara bara spate
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Te-o afectat criza? N-ai mai avut vopsea?
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Arhimede |
![]()
|
Dar avem pe forum si schite cu spatele...cu stopurile mai ales..
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(maddan @ 25 Feb 2009, 14:08) Mai, io am scris deja la mine pe site ca e vorba de un elicopter SUV cu numele de Relais. Da' cine ma baga pe mine in seama... ![]() ps. e un showcar, aia e. Care va arata mai bine decat conceptul care a prefigurat MCV-ul, si care anunta un crossover Dacia. Pun un bax de bere pentru asta! ![]() QUOTE(klaus @ 25 Feb 2009, 14:10) nimeni |
--------------------
/
/
/
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
xline |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 February 09 ![]() |
Pana la urma ce'i cu desenul ala ? Ceva oficial sau imaginatia lui locosaint ?
![]() This post has been edited by xline: 28 Feb 2009, 11:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2004/Ambiance
- CT-07-DES
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
xline, citeste te rog (macar) ultimele cinci pagini. te si ne vei scuti de nedumeriri.
|
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
de alaltaieri.
au mai adaugat doua "povesti". mie imi place fundalul sonor. e obsedant. ![]() |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
L-am vazut si mi se pare, in cel mai bun caz pueril. chiar, cand se da drumul la salon, si cand dezvelesc cei de la Dacia mult-asteptata troaca?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Din cate stiu eu pe data de 2 Martie la ora 11 (nu stiu daca e ora Romaniei sau a Elvetiei) va avea loc conferinta de presa a celor de la Dacia.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(loganfan2008 @ 28 Feb 2009, 03:49) cel mai echilibrat, dinamic, economic, etc. motor K9K este cel de 85CP O fi pe Symbol sau pe Logan, dar sunt convins ca cei de la Renault nu sunt atat de neinspirati incat sa puna motor de 85 de cai pe un SUV 4wd, fie el si Dacia. Sunt totusi doar 85 de cai, oricat de echilibrati, dinamici si economici ar fi ei. Pre limba ta de fan Logan, cam putini pentru un 4x4. ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 28 Feb 2009, 00:00) suuper profi! This post has been edited by uadiv: 28 Feb 2009, 17:48 Attached File(s) |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
bre', ii pierdurati zambetul de pe usi!
![]() @adip: si daca pleaca de la 105 CP in sus pentru motorizarile diesel, cine crezi ca-l mai cumpara la banii aia? |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Arhimede |
![]()
|
Zambet sa fie?Asa am vazut prima data dar m-am sucit am crezut ca-s barile din usi.Deci pana la urma are usile ca sandero..si partea de jos a usii nu e cum am colorato eu ci din plastic, neagra ca la sandel.
Speram din tot sufletul sa nu aibe zambetul ala pe usi. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
apare ceva versiune sport impreuna cu suvul ? prin versiune sport inteleg imbunatatiri care chiar o fac sa mearga mai repede, nu eleroane gigantice si 16 tevi de esapament
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
o punte de X-trail
![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
rudibedy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am citit pe http://www.monitorulsv.ro/Auto/2009-02-26/...luit-la-Geneva-urmatorul lucuru:
QUOTE "Dacia revine în atenția presei internaționale odată cu anunțul unor premiere. Constructorul român este pregătit să uimească audiența, cu noile sale creații la Salonul Auto de la Geneva. Nu se știe mare lucru despre acestea, informațiile fiind în ultima vreme contradictorii, însă se pare că Dacia a pregătit două concepte. Se speculează foarte mult pe seama acestora, însă lipsa detaliilor oficiale adâncește și mai tare misterul care învăluie cele două modele. Ipotezele de până acum ne spun că este vorba în primul rând de un coupe în faza de concept - model care nu va ajunge niciodată pe liniile de producție, acesta urmând a fi o bancă de „gene” pentru viitoarele modele Dacia, și un crossover dezvoltat pe platforma Logan și care va deveni automobil de serie. Totuși, două mici indicii au ieșit la suprafață: unul din concepte se numește ZEentry și este „soluția mobilității pe viitor în viziunea Dacia” - informație publicată pe site-ul salonului de la Geneva, iar al doilea este de fapt un video-teaser pe mai multe „episoade” ce poate fi urmărit pe portalul www.daciagroup.com. Contactat ieri, directorul de comunicare al Automobile Dacia, Silviu Sepciu, ne-a declarat că la Geneva nu va fi dezvăluit modelul SUV! „Cel de al șaptelea automobil din gama Dacia (n.r - viitorul SUV) va fi lansat la începutul anului 2010. Nu am pregătit la Geneva nici un SUV! Au apărut speculații în piață legate de acesta, care nu se confirmă. Teaserul lansat de Dacia este sugestiv! Vreau să confirm de asemenea că ZEentry este doar un nume generic, nimic mai mult”, oficialul arătând astfel că numele conceptului Dacia este cu totul altul. „Surpriza pe care Dacia a pregătit-o pentru Geneva este într-adevăr un concept care va lăsa o bună impresie”, ne-a mai spus Silviu Sepciu. Oficialul a evitat însă să vorbească despre prezența celui de al doilea concept. Totuși, ce model să fi pregătit Dacia? Cel mai probabil un monovolum de clasă mică, polivalent al cărui interior poate găzdui 4 sau 5 persoane. Silueta mașinii aduce foarte mult cu linia unui crossover urban, ce se remarcă prin interiorul funcțional și modulabil. Unul din atributele sale de bază fiind versatilitatea, modelul poate fi la fel de bine utilizat și ca un minivan de mărfuri, ale cărui calități de transportator nu pot fi contestate. Așa cum se sugerează pe un alt site al mărcii auto, aceasta este și marea noutate Dacia a anului 2009. Să fie oare un MPV sau vorbim deja de un model de nișă?" Abia asteptam sa vad suv-ul ![]() Deci sa inteleg ca se vor prezenta doua concepte la Geneva plus Sandero cu 1.2 16v? This post has been edited by rudibedy: 1 Mar 2009, 23:07 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
KissFM
- B-86-BDY
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Unul din atributele sale de bază fiind versatilitatea, modelul poate fi la fel de bine utilizat și ca un minivan de mărfuri, ale cărui calități de transportator nu pot fi contestate. Pai si atunci cu MCV-ul ce-o sa se intample ? Sau o sa fie o versiunea stilizata a acestuia ? MCV restilizat sau MCV2 ? Ce chestie dom'le... Tocmai vorbeam de asta cu Black2008 mai devreme pe mseneger... Ce-ar fi sa schimbe forma de dric a van-ului de la Dacia ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
daca urmareau discutia pe acest topic, ai fi aflat mai demult ca SUV-ul nu se va lansa la Geneva...
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Serje |
![]()
|
Poate ar trebui scris si in chineza, si atunci ar intelege si ei ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ar fi prea ciudat sa apara mcv2 din moment ce abia a primit faceliftul si totusi parca teaserul spre mcv2 bate
![]() O motorizare noua pentru mcv anyone? asa au facut si data trecuta surle si trambite pentru dacia ...hocus pocus... un motor nou pentru sandero. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rudibedy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Poze cu masina de test pentru viitorul model SUV, cel putin asa cred eu : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1759636
Observati in poza asta langa schimbator un buton, ce o fi ala? http://img27.imageshack.us/img27/3207/img1508copia.jpg This post has been edited by rudibedy: 2 Mar 2009, 00:41 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
KissFM
- B-86-BDY
|
|
Serje |
![]()
|
Altii cred asta de vreun an ... sau mai mult.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
rudibedy |
![]()
|
Si eu de cand am vazut prima poza cu aceasta masina aici pe forum, adica de mult.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
KissFM
- B-86-BDY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 13:35 |