Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
![]() ![]() ![]() |
Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma alatur si eu la baxul tau. Problema e cine e contra.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai unii care cred ca la Paris o sa fie dezvelit chiar SUV-ul. Sau coupe-ul. Sau naiba stie mai ce!
![]() Oricum astept cu interes tonele de flegme pe care le vor arunca romanasii asupra showcarului, cu remarci de gen "astia opresc productia da' fac rachete", "versiunea de serie va fi tot o bicicleta", "ce e porcaria asta", samd. Ca la autoflagelare nu ne intrece nimeni ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
"incredibil !!! cate lucruri viseaza seara astia de la dacia !!! sa fim serios daca nu cumparau nemtii loganele lor nu mai visau decat la Dacia 1310....
imi inchipui ce finisaje va avea dacia coupe si zentry ala de care tot vorbesc ei, astea de data asta din ce firma sunt "imprumutate" ? " genul asta...copy/paste de pe topicul Dacia ZEentry ![]() |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Azi am vazut aripa fata a 4x4 -ului ( piesa separata ). Arata bine , arata ... musculos ...
Dupa ce am vazut-o merg in birou si spun unor colegi ce am vazut , iar ei imi spun : Tu abia acum ai vazut ??? |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Presupun ca inca nu ai poze, doar ei au...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xline |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 February 09 ![]() |
Ei zic ca prioritatea lor este SUV'ul as baga mana in foc ca apare Dacia Stepway la Geneva , ca vor aparea si alte concepte cu atat mai bine ... dar cert este ca noul "gipan" nu este nici un concept si va fi disponibil pe piata cat mai curand posibil nu ani sau sfarstiul lui 2009 ....
El este : 498afde799287.jpg sau asta Frumos ,sper sa fie asta ... ![]() Oricum interesant este ca il tin asa in secret ![]() This post has been edited by xline: 25 Feb 2009, 19:42 |
--------------------
Dacia
Logan
2004/Ambiance
- CT-07-DES
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
xline, hai jura-te pe rosu ca ala e suv-ul! Hai, jura-te!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
chiar sunt curios cati isi vor cumpara Dacia Sandero Stepway si cati Dacia SUV?
![]() @netics: cre' ca dupa o tura cu ea ti-ai schimba parerea ![]() @Deceneus: a venit iarasi curentul de aer cald cu useri noi ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 25 Feb 2009, 20:52 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
netics |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 February 09 ![]() |
E urata cu spume masina asta.
|
--------------------
dacia
logan mcv
2007 1.5dci
- 111
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
Eu cred, dupa ce am tot pus una peste alta (in minte, ca nu sunt profi, nici macar semi-profi) pozele cu un anume SUV Nissan si silueta "teaser" de la Dacia, ca va fi precum se zicea pe la vremea cand a inceput zvonistica...
Cine are poze si nu le pune, isi face pacate ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Am facut o amestecatura cu schitele puse de DCN si cu MCV steppe si cu sandero si a iesit ceva de genul:
Attached thumbnail(s) duster.png ( Size: 598.55k ) Number of downloads: 1047 |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
|
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Imi vine rau de cat o mai dati cu suvu asta...o sa iasa un suv cum o iesii...cu preturi la care deja iti poti lua masini serioase fie ca nu-s suvurui.....N-o sa fie nici un fel de revolutie nici ca preturi nic ca si conceptie ca nimic...
Conceptu de suv e o chestie costisitoare.Indiferent ca e pe platforma unui logan.Adica il faci sa arate ca si cum ar trece prin rauri...(chiar si doar la nivel estetic si tot costa cateva mii de euro) si il adaptezi pentru "off road" si apoi te chinui sa-l faci sa mearga bine on road. Ce premize are sa fie un produs bun? Niste motoare matusalemice care consuma mult si pe-o caroserie putin peste o tona, si cu performante modeste? Oamenii isi iau suv-uri sa se simta mai in siguranta(cica) si dintr-o ciumageala care nu corespunde cu imaginea Dacia cum nici siguranta de 3 stele nu corspunde. Dacia Realis sau Duster cum s-o numii....c-o fi suv sau crossover altul decat sandero...dumnezeu cu mila Au trecut 15 pagini de topic si unii insista ca e sandero cross....si-o sa mai treaca inca 15 de cand o sa apara sa-si dea seama ca s-au inselat. This post has been edited by Arhimede: 25 Feb 2009, 22:42 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Ia o gura de vin si relaxeaza-te!
De aia e forum sa ne spunem parerile. |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg oamenii care pleaca de la conceptia ca-i dacia si din cauza asta nu o sa iasa nimic bun. Poate totusi nu o sa fie cel mai bun "suv", dar pe viitor (in functie de vanzari evident ) poate evolua catre un concurent serios.
Si mcv-ul nu a fost prea apreciat la inceput ( recunosc ca nici eu nu l-am apreciat ), dar acum mi-as lua unul ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
85dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 15 August 08 ![]() |
pun "ramasag" ca daca va fi "cat de cat" ieftin, si arata si ok(dar nu neaparat), o sa se vanda ca painea calda, si in 3 ani, o sa ne umplem de suvuri in toata tara
![]() O tara in care majoritatea conduce un Suv. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 Dci
2008
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca isi face treaba pentru banii ceruti sincer mi-as lua si eu.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
MCV e singura mașină cu lungimea mare care sacrifica spațiul pentru pasageri în avantajul portbagajului. Kia SW e un exemplu de mașină care, la aceleasi dimensiuni cu MCV, e un echilibru între volumul porbagajului și confortul din habitaclu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(șoferistul @ 26 Feb 2009, 09:05) MCV e singura mașină cu lungimea mare care sacrifica spațiul pentru pasageri în avantajul portbagajului. Kia SW e un exemplu de mașină care, la aceleasi dimensiuni cu MCV, e un echilibru între volumul porbagajului și confortul din habitaclu. La o diferenta de cateva mii de euro in plus. 26 Feb 2009, 09:46: QUOTE(Arhimede @ 25 Feb 2009, 22:40) Oamenii isi iau suv-uri sa se simta mai in siguranta(cica) si dintr-o ciumageala care nu corespunde cu imaginea Dacia cum nici siguranta de 3 stele nu corspunde. 4 stele in varianta cu airbaguri laterale This post has been edited by Modus: 26 Feb 2009, 09:46 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
85dci |
![]()
|
QUOTE(blak2oo8 @ 26 Feb 2009, 10:02) si eu, daca ar arata cat de cat ok...(adica nu logan inaltat, sau sandero cross, vreau altceva, atat pe exterior cat si pe interior, sa gandesca si ei un alt model de bord...mereu mi-am zis, de cand eram micut si vedeam dacii mesterite cu sarme&stuff, sa faca si astia ceva care sa arate superb, daca la fiabilitate nu stau foarte bine. in fine, cu timpul s-au schimbat multe in bine, eu referindu-ma la anii 90-95, cand la ford vedeam ceva frumos, la dacie nu...) dar totusi ma mai gandesc daca dau banii pe o dacie. si asta nu ca ar fi dacie si ca nu ar fi buna(cum circula vorba), insa e posibil sa am alte optiuni mai tentante in pretul ala. oricum...mult nu mai e. rabdare avem nu avem, stam cuminti aici si ne dam cu parerea, si apoi ne vom putea da cu parerea dupa testdrive-uri... |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 Dci
2008
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
Deci...
![]() S-au "copt" pozele alea, baieti? Haideti, mai, se poate? La Sandero a "transpirat", la MCV, asemenea... Acuma chiar nimic, nimic... Oare sa fie un simplu concept si de-aia sa nu fi aparut masina pe drumeaguri pe la noi? Ziceti ca e un showcar... Asa s-ar explica relativa liniste. Bun. Acuma o intrebare de om neintruit si fara experienta: in ce masura showcarul asta va "sugera" cum anume va arata SUV-ul adevarat? Haideti, fiti mai contructivi... Ca un moderator imi inchise un thread despre monovolum pe motiv ca nu se mai pune problema... Eu ce sa fac daca nu sunt la curent cu toata tarasenia... Acuma e o faza in care ma documentez. Rogu-va, ingaduiti-mi ignoranta. This post has been edited by Deceneus: 26 Feb 2009, 11:27 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
85dci |
![]()
|
s-ar putea sa fie asta filmat in Bucuresti
http://stirileprotv.ro/video/primul-suv-da...lusive/60246831 ce parere aveti? mi se pare van, si seamana cu C-max |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 Dci
2008
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau ... Scenic ... si scrie despre el cateva posturi mai sus... dar cine citeste doar ultimele posturi ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vrajeala. E Scenic. Asa-i ca nu ai vazut pagina 14 a topicului?
This post has been edited by Bulldog: 26 Feb 2009, 12:20 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
@85dci ala de la stirile protv e scenic 3 e topic separat pt asta. scuze de off
|
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
1991/ 2008 1,4 77cp
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
SUV-ul se afla intr-un subsol al unei cladiri din Bucuresti, din surse sigure aflata. Poze nu s-au putut face.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
rtBK |
![]()
|
la cate cladiri sunt in bucuresti...................... macar poti sa ne spui cum arata? sandero step? mcv? o corcitura, da si tu o bucata de paine
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asta da informatie interesanta.
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 17:11 |