Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
![]() ![]() ![]() |
Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
Funny |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|||
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
2007 "Ca sa fim liberi si drepti nu depinde decat de noi insine"
Victor Hugo - Les Travaiilleurs de la Mer |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu este Dacia. Creiere lipsa de la ProTV puteau totusi sa se uite la solutile scumpe de pe masina aia. Se baga cineva la un Scenic?
This post has been edited by IRONICK: 24 Feb 2009, 15:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@catami: Am sa te dezamagesc si-ti spun ca e vorba de noul Renault Scenic!
![]() @IRONICK: Ai fost cu cateva secunde mai rapid! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 24 Feb 2009, 15:19 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Semnalizatoare in oglinzi
![]() Nu o sa se mai poarte oglinzile de Prestige pe Logan ci astea de pe Suv ![]() Dar se pare ca totusi nu este suv-ul de la Dacia ![]() This post has been edited by Shush: 24 Feb 2009, 15:20 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In mod sigur aia nu e o dacia la ce solutii scumpe are pe ea (stopuri spate, oglinzi laterale, bord cu aratoare dreptunghiulare cu aripioare, geam usa fata cu triunghi la oglinda, parbriz panoramic
Si asta asa, la o prima vedere |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sa le scrie amaratilor pe pagina cu stirea ca habar nu au ce este ala jurnalism.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Amaratii aia nu fac decat sa-si vanda marfa, stirile in cazul lor... Daca sunteti mai atenti stirea suna in felul urmator...
QUOTE Primul SUV Dacia, deja pe strazile din Romania? Nici eu nu cred ca e Dacie, dar deh... jurnalistii astia... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
renaultxx.jpgrenault-scenic-back.jpg
Daca asta e Dacie eu sunt avion ![]() This post has been edited by RaduNG: 24 Feb 2009, 15:30 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate se mai schimba si scenicul ... Stii tu, un facelift ceva..
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai spun de-o mica regie... La minutul 1:24, dupa o urmarie ca-n filme "dacia" este asteptata sa iasa de pe straduta din dreapta... Deci rusinica...
QUOTE(Funny @ 24 Feb 2009, 13:19) Am vazut-o vineri dar nici nu-mi dadeam seama ce e daca nu-mi arata "copilotul" nazdravania.Cert este ca e o culoare inchisa(spre negru)si cam atat,daca o mai vad in trafic o sa incerc sa o imortalizez! Funny, ce-ai vazut tu seamana cumva cu masina filmata de cei de la Stirile ProTv ? P.S. Pe sofer il recunoaste cineva ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 24 Feb 2009, 15:36 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Funnyyyyyy... te-au filmat astia de la proteveu!!!!
![]() Acum pibuni, chiar nu reusim sa vedem si noi suv-ul ala (sau zeentry, pe limba francezului) cu cateva zile mai devreme?... hai mai baieti, candva erati mai vigilenti! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 24 Feb 2009, 15:26) Amaratii aia nu fac decat sa-si vanda marfa, stirile in cazul lor... Amaratii aia sunt si formatori de opinie din pacate... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
Corect, mint poporul cu televizorul...
In alta ordine de idei, tot citesc pe diverse siteuri ca potrivit Mediafax primul Sport Utility Vehicle din istoria Dacia va fi prezentat, in premiera, la Salonul de la Geneva, de luna viitoare... Cunosc pe cineva la Mediafax... I-am dat tema de cautare pe la colegii lui, ca poate gaseste niste poze-ceva... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa va fi Scenic cu facelift
Attached thumbnail(s) Renault_Scenic_2009_800x600_wallpaper_03.jpg ( Size: 62.26k ) Number of downloads: 1104 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Pai stirea e cu semnul intrebarii si mai jos scrie
Crezi ca vehiculul filmat in Pitesti este noul SUV Dacia sau un model de Renault? Stilul tipic de jurnalism... |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
clar nu este acela suv-ul,ca nu prea arata a SUV ci mai mult a un monovolum.Daca nu e suvul atunci sa fie alt model dacia??????Daca ar fi noul scenic atunci de ce cei de la renault il testeaza prin romania ?
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Din pacate nu a putut afla nimic...
Pana una-alta... am mai gasit cu Google o poza. Scuze daca a mai fost: logan-suv.jpg Asta parca aduce cu Sandero... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Mi-a placut modelul de janta... Parca l`am mai vazut la un Renault :-"
|
--------------------
Sedan
Negru
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
la clio..in special editii limitate
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 24 Feb 2009, 15:26) de fapt este vorba de noul scenic 3, dupa stopuri. Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 58.82k ) Number of downloads: 1177 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 24 Feb 2009, 10:22) ce lipsa IRONICK? e acolo la categoria caroserii speciale sau mai pe intelesul ...concepte |
--------------------
/
/
/
|
|
DrK |
![]()
|
Cautam si eu poza aia dar nu am gasit-o la prima strigare...
Legat de jantele de pe "SUV" eu cred ca seamana cu cele de pe poza pusa de mine langa.... |
--------------------
Sedan
Negru
|
eduardsebe |
![]()
|
Nu-mi place fata...
Si inca un spy shot cu Scenic 3 Attached thumbnail(s) renault_scenic_3.jpg ( Size: 51.64k ) Number of downloads: 1189 renault_scenic_3_spy_car_accident.jpg ( Size: 84.16k ) Number of downloads: 1101 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
eu cred ca abia prin vara vom vedea primul SUV circuland prin Arges, desigur camuflat
![]() @eduardsebe: ala de se bronzeaza e Grand Scenic 3 ![]() PS: astia de la ProTV in lipsa de ocupatie s-au apucat sa urmareasca masinile camuflate din trafic si sa le ia interviu pilotilor ![]() "suntem de la televiziune!....." - pentru astfel de situatii este bun un spray in masina This post has been edited by Loganel_AG: 24 Feb 2009, 19:48 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ce ziceti de articolul asta ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Loganel_AG @ 24 Feb 2009, 19:39) Si eu cred la fel...cam prin iunie, cand primele exemplare de preserie vor iesi de pe linie... ![]() Cred ca la noi se testeaza Scenic3 din urmatorul motiv: RTR. Poate ca cei de acolo au o tema de studiu legata de acest model.E o presupunere, dar eu asa vad motivul pentu care un model Renault gata de lansare se plimba camuflat cu numere AG xxx PROBE. ![]() L.E.: @ Flamingo: Articolul din SF este cat se poate de pertinent si la obiect...Informatiile cred ca sunt reale, documentate si fondate! Ne vom edifica in putin timp! This post has been edited by TAW: 24 Feb 2009, 21:08 |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Skoda a facut-o
Attached thumbnail(s) 922421210131_yeti.jpg ( Size: 266.1k ) Number of downloads: 852 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
@Flamingo
Daca citeai posturile de pe pagina 13 ti-ai fi dat seama ca pe asta am vazut-o dar nu mai stiam daca numarul e 418 sau 481.Si mie mi s-a parut ca seamana cu Scenic insa usile parca semanau cu alea de Sandero! |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Flamingo |
![]()
|
Au mai ramas 6 zile. Sunt curios cine anunta primul ?
Siteul oficial din Ro ? Siteul targului auto ? Sau jurnalistii ? De data asta pe bune... 25 Feb 2009, 07:26: QUOTE(Funny @ 25 Feb 2009, 07:04) @Flamingo Daca citeai posturile de pe pagina 13 ti-ai fi dat seama ca pe asta am vazut-o dar nu mai stiam daca numarul e 418 sau 481.Si mie mi s-a parut ca seamana cu Scenic insa usile parca semanau cu alea de Sandero! Scuze, nu m-am gandit sa ma uit si la numar... ![]() This post has been edited by Flamingo: 25 Feb 2009, 07:26 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 06:04 |