Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
![]() ![]() ![]() |
Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
Qubs |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|||
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
mie imi place mai mult sandero stepway decat oribilitatea aia diforma de koleos, este mai compacta si mai bine proportionata. daca ii faceau 4*4 s-ar fi vandut mai bine decat koleos, sunt convins.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si mie mi-ar placea sa apara Stepway, dar totusi cred ca stiu cei de la Renault/Dacia mai bine ce s-ar vinde. Si daca se adevereste ce zice Stefan atunci ii numa bine (pentru mine), atunci merge si SUV-ul.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Qubs |
![]()
|
nici un vis nimic despre suv ?
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Primele SUV-uri de la Dacia vor fi lansate la sfarsitul anului 2009 in varianta 4x2.
Varianta 4x4 va fi lansata in primavara anului 2010. Este o conceptie noua, oarecum asemanatoare cu Stepway si oarecum asemanatoare cu MV dar NU va fi un MCV mai mare. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(alinakes @ 29 Aug 2008, 10:15) Primele SUV-uri de la Dacia vor fi lansate la sfarsitul anului 2009 in varianta 4x2. Varianta 4x4 va fi lansata in primavara anului 2010. eu cred ca Renault "va scapa" niste poze prin Autoplus anu' asta..... alinakes , este adevarat ca aceasta va fi prima masina din istoria Dacia echipata cu ESP? |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
loganfan2008, tu de unde ai schita aia cu megane 3 de la tine din avatar?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
loganfan2008 |
![]()
|
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Bărbi
This post has been edited by ssilviu: 30 Aug 2008, 15:41 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
loganfan2008, s-ar putea ca prima Dacie echipata cu ESP sa apara in 2009, si sa fie vorba despre versiunile Renault Sport (RS) de Logan si Sandero.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 31 Aug 2008, 00:38) loganfan2008, s-ar putea ca prima Dacie echipata cu ESP sa apara in 2009, si sa fie vorba despre versiunile Renault Sport (RS) de Logan si Sandero. ![]() dupa ultimile modele lansate pe piata de catre divizia low-cost de la Renault, nu m-ar mira ca SUV-ul s-arate asa: This post has been edited by loganfan2008: 31 Aug 2008, 07:25 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Nu stiu daca pe 4x4 ar fi pus ESP, dar pe Loganul Sport ar fi fost in plan.
Acum din nefericire s-a oprit proiectul Logan Sport. Pe 4x4 va fi suspensia independenta. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
De unde stii ca s-a oprit proiectul Logan RS?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
buei, cuma dica? nu mai imi iau Lighean de 133 CP?
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Suv-ul va avea 140 Cp, iti iei SUV.
Nu ma intrebati de unde stiu ca am uitat de unde. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
imi iau SUV si ma chinui sa-i fac suspensie sport... bine gindit !!!
![]() chiar imi parea bine, ramin tot la 1.6 16v de 105... ce nasol |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ha ha ..sudezi o "piedica" la amortizoare, sa mai ramana doar 1/4 din cursa.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
dacia suv = lup schiop in blana de oaie sintetica.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai cam asa is toate pseudosuvurile (crossoverele) astea ieftine..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Adica?
Ati vazut masina? Mai spuneti-ne una alta despre ea, ceva informatii noi. Sau vorbiti ca sa nu taceti? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Intrebare pentru cei care stiu mai multe: Dacia SUV va avea vreo legatura cu Lada C-Cross? Daca tot s-a aliat Renault cu Lada?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Qubs |
![]()
|
in nici un caz.Ce lagatura are lada cu dacia tot ce se va folosi pe suv va fi luat de la renault si nissan si designul cred ca de la romani.Dacia suv a inceput testele inainte de a cumpara renault lada
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Lada C-Cross e un concept bazat pe un Ford Focus suprainaltat. Deci n-are nici o legatura cu Dacia.
Indiferent ce model va scoate Dacia, ca sa nu fiti dezamagiti, asteptati-va din start la ceva ieftin si prost. Asta e brandul Dacia, cu asta se ocupa. This post has been edited by raqzvan: 5 Sep 2008, 08:34 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Serje |
![]()
|
raqzvan eu ti-as propune sa nu mai vorbesti doar de dragul de a vorbi.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(raqzvan @ 5 Sep 2008, 09:33) Lada C-Cross e un concept bazat pe un Ford Focus suprainaltat. Si Ford ce parere are despre asta? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
dap, deci nu e asa, se paote sterge
This post has been edited by paul_s: 5 Sep 2008, 15:17 |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(Lada) Presented by Lada at the Moscow Motor Show, the C-Cross Concept is a crossover that hints at a possible future production model. The design uses a contemporary language and the platform was developed in partnership with Renault . The C-Cross Concept is based on the C-class universal platform developed at AvtoVAZ in cooperation with Renault. It is based on the current Megane platform with a re-worked suspension. The vehicle can be equipped with 1.6 - 2.0 liters engines and can be front- or all-wheel driven. (Source: Lada) |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Intradevar conceptul are la baza platforma actualului Megane, cu o suspensie modificata (cel putin asta declara ei), dar exteriorul aduce izbitor a Focus.
lada1.jpg ( Size: 21.08k ) Number of downloads: 556 N-am zis ca au luat un Focus si i-au pus o emblema de Lada. Mai degraba (asemeni chinezilor) l-au "tras la xerox" ochiometric. Astept cu nerabdare viitorul concept "original" Lada care va semana probabil cu un X5. QUOTE Designul C-Cross Concept, dezvoltat pe baza C Concept, amintește de cel al Fordului Focus care a populat străzile Europei. Sursa: http://www.promotor.ro/hobby-concepte-auto...concept-3002894 Oricum, C-Cross e un concept "original" ![]() ![]() This post has been edited by raqzvan: 5 Sep 2008, 16:11 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
alinakes, ce Logan umbla cu plasticele aste pe el, pe acolo prin Pitesti ?
![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
|
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:01 |