Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
![]() ![]() ![]() |
Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(Dsign @ 15 Nov 2008, 09:53) intradevar, recunosc ![]() ![]() auzi bai nea Silviu, cica toate firmele constructoare de masini "arunca" poze pe net cu modelele ce urmeaza a fi lansate, dar acest lucru se intampla cu max. 6 luni inainte de lansarea oficiala .... "probabil au considerat că este necesar ca nivelul de interes asupra modelelor românești să fie puțin crescut" .... pot sa consider si eu ca tu esti un pic cam prost? ![]() <span class='edit'>16 Nov 2008, 20:32:</span> QUOTE(Adielec @ 15 Nov 2008, 11:17) vrei sa spui ca era muletul de SUV , adica asta: This post has been edited by Loganel_AG: 16 Nov 2008, 22:11 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Adielec |
![]()
|
go Clio Group: Members Posts: 96 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(uadiv @ 16 Nov 2008, 19:38) Se pare ca da, m-a indus in eroare linia aia mediana din desen. In vis aveam impresia ca sunt intr-un Sandero mai cocotat. Si a fost vis din ala de-l visezi cand dormi, nu din cel de mai au colegii forumisit ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2001 1.2 16V
- BZ-06-MHR
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
pai zi mai asa, in orice caz eu "am visat" ca prin ianuarie vom vedea cateva bucati (desigur camuflate) in trafic
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Eu cred ca va fi ceva intre Tucson si Sedici,cu multe elemente de Logan-Renault!
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
probabil ca asa va fi ceva mic gen Tucson, desi sper in continuare sa fie ceva mai in genul lui Captiva, SantaFe...
![]() |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
captiva, satafe????? vise....nici tucson nu va fi, cel mai probabil ceva gen kia sportage
|
--------------------
.
.
.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pai Hyundai Tucson si Kia Sportage e cam aceeasi masina.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
parerea mea: VW Tiguan
PS: ma refer la dimensiuni ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 18 Nov 2008, 20:38 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Comparati si voi reperele pe care le stiti cu dimensiunea lui din cropurile alea.De ex clanta, capacul de la busonul de bezina.
Pare mai degraba un qashqai. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
avand in vedere ca un sportage ajunge undeva la 22 de mii cu 4x4.....ma gandesc la ce pret o sa scoata dacia suvul ca sa fie cat de cat competitiv pe piatza
|
--------------------
.
.
.
|
|
relu.ralu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 December 07 From: cluj ![]() |
pai daca va fi 16 mii 4x4 si va arata ca in pozele vazute pe aici(am vazut si eu una asemanatoare in autobild), masina va sparge piata suv-urilor mici - asta daca nu raman romanii nostri dragi la fel de snobi si zic ca dacia nu e masina.
una peset alta sistemul 4x4 daca e de la nisan e cu siguranta mai bun decat unul de pe kia sau hyundai. nu mai viseaza nimeni nimic?????, ceva mai detaliat |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- xx 81 ARG
|
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
Cand apare SUV-ul asta ca am obosit de cand il astept.
|
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
in poze spion anu' asta
![]() in poze oficiale la anu' la vanzare in 2010 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
of... grea e asteptarea!!
![]() |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
Pai e grea asteptarea, de ani de zile tot se vorbeste despre SUV-ul ala... Eu unul m-am plictisit de atata asteptat. M-as mira sa fie altceva decat un Stepway cu sigla Dacia. Om trai si om vedea.
|
--------------------
---
----
----
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
daca te uiti la partea laterala in mod sigur nu e doar un stepway.. cel putin din pozele din catia (sau ce o fi) puse pe aici
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
si daca nu va fii stepway...tot o masina f ieftina la care s-au folosit cele mai ieftine solutii tehnice. Tot cea mai ieftina masina din segment va fi...in 2012 scria undeva pe aici ca dacia se va orienta catre un model ce va inlocui logan, un model din clasa superioara ...sa speram...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
Sa faci un model nou sau sa modifici mai mult unul care exista deja implica niste costuri mari, de aceea ma gandesc la Stepway. Sa-i pui sigla Dacia si volanul de dacie nu e prea costisitor. Sper sa nu mai dureze mult pana vom afla adevarul.
|
--------------------
---
----
----
|
|
radubcr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 55 Joined: 11 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai intai de toate, Stepway n-are treaba cu SUV-urile. Decat la nivel vizual, fiind mai inaltat decat un Sandero normal si cu cateva ornamente care sa fure ochii. E un simplu Sandero. Deci in nici un caz nu va fi vorba de un Stepway sau derivat din el. E drept, e plecat tot din Logan, dar e alta masina.
Despre poze spion in viitorul apropiat (anul asta sau inceputul anului viitor)... m-as cam mira. Pentru ca sunt curios la ce s-ar putea face poze spion. Eventual sa apara ca de obicei poze spion cu vreun magar (cu parti de caroserie imprumutate de pe la alte modele) care sa bage pe toata lumea in ceata si sa se umple revistele "de specialitate" de comentarii ale "expertilor" care spun ce mult seamana noul SUV cu un Logan sau cu Sandero. |
--------------------
Renault
CLIO III
2008/ Exception 1,5 DCI 85 CP
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Ca o tot decîntam cu prototipurile astea, lamauriti-ma si pe mine, ce-i asta:
[attachmentid=1627485197][attachmentid=1627485198] Asta e si mai tare ! Ce-i asta? E un VW cu bot de Logan unde cei de la VW s-au folosit de masca unui Logan unde au lipit emblema VW sau este un logan ascuns bine sa se creda ca-i un VW ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [attachmentid=1627485199] |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Buna dimineata...
Poate mai dai si tu o cautare din cand in cand, poate mai descoperi cate ceva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radubcr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 55 Joined: 11 July 08 From: Bucuresti ![]() |
@EinarN: In primele poze se vede destul de clar ca e vorba de un Logan modificat in Photoshop (se vede mai ales in a doua ca masina nu bate deloc cu fondul pozei la lumina, culoare, etc). Ultima poza mi se pare ca a aparut mai demult odata cu zvonurile despre masina low-cost pe care urma sa o scoata VW.
|
--------------------
Renault
CLIO III
2008/ Exception 1,5 DCI 85 CP
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(Dacia Linuxis @ 19 Nov 2008, 20:45) ... e grea asteptarea, de ani de zile tot se vorbeste despre SUV-ul ala... Eu unul m-am plictisit de atata asteptat ...si o sa mai ai de asteptat; se zvoneste prin targ ca abia in primavara lui 2010 vor fi produse in serie, asa ca abia pe la inceputul verii va fi comercializat Exemplu Sandero: lansare oficiala in martie 2008 si disponibil la concesiunile Dacia abia peste cateva luni bune cu toate ca parcul auto al Uzinei de la Mioveni era plin de Sandero in luna aprilie. PS: am auzit ca o data cu lansarea SUV-ului, va fi introdusa o noua culoare in paleta de culori DACIA ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
Cu criza asta economica nici nu m-ar mira daca ar fi nevoiti sa amane lansarea SUV-ului. Cea mai urata chestie ar fi renuntarea la acest proiect. Sper sa nu se ajunga pana aici...
In ceea ce priveste noua culoare, ar putea sa o introduca pe aceea de la Steppe Concept, culoare ce mi s-a parut foarte draguta. Apropos, n-a mai visat nimeni nimic? Vreo schita, poza etc... ![]() |
--------------------
---
----
----
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
In suplimentul Off-Road de la Auto Motor si Sport apare o poza cu Dacia SUV, evident facuta pe calc...Tot acolo se precizeaza ca va utiliza platforma lui Nissan Qashqai, va avea ca motorizari 1.6 de 105cp si 1.9 dCi de 130cp, lungimea masinii va fi de aprox. 4.6m...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(radubcr @ 21 Nov 2008, 09:13) Mai intai de toate, Stepway n-are treaba cu SUV-urile. Decat la nivel vizual, fiind mai inaltat decat un Sandero normal si cu cateva ornamente care sa fure ochii. E un simplu Sandero. Un carenaj diferit, parasolare cu capacel pe oglinda, etc .. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
QUOTE(Dacia Linuxis @ 7 Dec 2008, 12:06) Cu criza asta economica nici nu m-ar mira daca ar fi nevoiti sa amane lansarea SUV-ului. Cea mai urata chestie ar fi renuntarea la acest proiect. Sper sa nu se ajunga pana aici... In ceea ce priveste noua culoare, ar putea sa o introduca pe aceea de la Steppe Concept, culoare ce mi s-a parut foarte draguta. Apropos, n-a mai visat nimeni nimic? Vreo schita, poza etc... ![]() Dupa ce dai o groaza de bani pe proiectare, nu cred ca solutia este sa astepti. Oricum eu cred ca ei isi vor respecta programul si cred ca Dacia a fost gandita special pentru criza asta mondiala. |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(SYL @ 7 Dec 2008, 12:17) In suplimentul Off-Road de la Auto Motor si Sport, se precizeaza ca va avea ca motorizari 1.6 de 105cp si 1.9 dCi de 130cp... cred c-au vrut sa "zica" 1.5 dCI 105CP si 1.6 MPI 90CP; nu cred ca vor folosi motorul de 1.9 D (F9Q) e cam vechi motorul acesta, poate-l vor folosi totusi pe cel de este pe Laguna 3 (2.0 dCI - M9R) dar pentru tari precum Germania, Franta, etc. La noi probabil ca tot cel de 1.5 dCI va fi disponibil, datorita pretului final al masinii. This post has been edited by loganfan2008: 7 Dec 2008, 16:55 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
SYL |
![]()
|
Motorul 1.6 de 105cp cu siguranta va fi disponibil, nu cred ca si cel de 90cp(care de fapt are 87cp)...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 23:17 |