Clio 3 cu facelift
![]() ![]() ![]() |
Clio 3 cu facelift
tudor. |
![]()
|
||
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|||
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
dai mai dracului pe astia de la promotor, nu sunt in stare nici macar o pagina web cum trebuie nu stiu sa faca, daramite sa mai faca teste comparative auto. Eu unu nu am reusit sa retin nimic fiind obligat sa citesc trei randuri si apoi sa tebuiasca sa deschid alte pagini care se pierd in comentarii fara sa continue ceea ce au lasat neterminat pe pagina anterioara.
prostalai in adevaratul sens al cuvantului. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Modus |
![]()
|
Asta cam asa e, dar, din pacate, eu nu mai stiu vreo revista online din Romania care sa fi facut vreun test cu noul Clio pana acum, in afara de testele cu versiunea RS tot de la Promotor http://www.promotor.ro/teste-auto-test-in-...t-in-ro-4650691, si AutoShow http://www.autoshow.ro/article--Teste-Driv...trat--2952.html
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Se duce colantul de pe bara fata masina nu a fost lovita de bordura sau altceva.
Attached thumbnail(s) 17072009321.jpg ( Size: 81.27k ) Number of downloads: 576 |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Au!
![]() This post has been edited by tudor.: 27 Jul 2009, 20:06 |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
garantie?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mi-am luat si eu o magaoaie din asta.
Desi nu mai sunt demult fan Dacia/Renault, m-au ademenit cu ofertele .. ![]() Oricum am luat masina de la dealer si am constatat ca echiparea Dynamique nu mai are lumina in torpedou. Dar nici macar nu au avut bunul simt sa acopere gaura unde era respectivul bec. Am trimis mail la Renault si mi-au raspuns ca nu se mai pune de prin 2007 pe Dynamique, desi in brosura te induc putin in eroare. In fine, asta nu e mare lucru, dar mi se pare totusi o magarie din partea Renault si imi confirma parerea proasta. Macar puteau sa puna optionala lumina asta de torpedou si sa mai taxeze vreo 200E, in stilul lor. Partea interesanta e ca masina are si tot felul de zgomote pe drumuri denivelate. Cel mai puternic venind de la evacuare, iar in usile din fata vibreaza cred tijele de la incuietori. Prinderea rotii de rezerva e iar deosebita. Roata cade oricum in noroi si ca sa o scoti trebuie sa dai si toate bagajele din portbagaj, pentru ca prinderea e pe la mijlocul portbagajului. Acum sa speram ca n-o sa fac pana. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 22 Aug 2009, 23:55 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Modus |
![]()
|
Felicitari pentru masinuta. Sa pui poze si sa faci jurnal de bord daca vrei. Ce motorizare ai?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 22 Aug 2009, 23:52) Mi-am luat si eu o magaoaie din asta. Desi nu mai sunt demult fan Dacia/Renault, m-au ademenit cu ofertele .. ![]() Oricum am luat masina de la dealer si am constatat ca echiparea Dynamique nu mai are lumina in torpedou. Dar nici macar nu au avut bunul simt sa acopere gaura unde era respectivul bec. Am trimis mail la Renault si mi-au raspuns ca nu se mai pune de prin 2007 pe Dynamique, desi in brosura te induc putin in eroare. In fine, asta nu e mare lucru, dar mi se pare totusi o magarie din partea Renault si imi confirma parerea proasta. Macar puteau sa puna optionala lumina asta de torpedou si sa mai taxeze vreo 200E, in stilul lor. Partea interesanta e ca masina are si tot felul de zgomote pe drumuri denivelate. Cel mai puternic venind de la evacuare, iar in usile din fata vibreaza cred tijele de la incuietori. Prinderea rotii de rezerva e iar deosebita. Roata cade oricum in noroi si ca sa o scoti trebuie sa dai si toate bagajele din portbagaj, pentru ca prinderea e pe la mijlocul portbagajului. Acum sa speram ca n-o sa fac pana. ![]() ahahahaha, ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
problema cu roata de rezerva este si la clio 3 fara facelift
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Modus @ 24 Aug 2009, 08:38) Felicitari pentru masinuta. Sa pui poze si sa faci jurnal de bord daca vrei. Ce motorizare ai? Multumesc. 1.4/16V. QUOTE(aphophis @ 24 Aug 2009, 08:50) ahahahaha, ![]() Pentru ca altii nu aveau oferte la fel de bune la leasing sau nu aveau masina pe stoc. Se pare ca Renault are mai multe pe stoc si mi-am luat masina intr-o saptamana.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 24 Aug 2009, 10:10 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
psihotrop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 January 08 ![]() |
Cred ca design-ul Renault se indreapta din ce in ce mai mult catre directia Nissan. Nu-mi place deloc facelift-ul Clio si ma bucur ca mi-am luat prima varianta. Chiar cred ca a fost ultima masina care a iesit in stilul Renault. Nu mai vorbesc de Clio sport care in varianta originala arata demential. Cel de acum parca nu mai are acelasi impact, chiar daca spoilerul fata ar vrea sa aduca un aer de formula 1. Primul filmulet care l-am vazut pe Youtube, prezenta Clio Sport in culoarea aia verde-voma.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 1.5 dci
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pit-bull @ 27 Jul 2009, 19:08) Din cum arata eu zic ca masina a fost lovita la transport (sau incarcare-descarcare), iar bara fata revopsita inainte de vanzare. Conform unor statistici neoficiale din asigurari, 20-25% din masinile noi sunt avariate (majoritatea intr-o mica masura) la transport. In Romania, dintre cele avariate 99% sunt reparate si vandute ca masini obsolut noi, fara a se preciza intr-un fel acest aspect cumparatorului. Teoretic ai putea reclama garantia vopselei. Iti vor spune ca vopseaua a sarit de la pietricele. Daca te duci tare peste ei, cu avocat si eventual cu o semi-expertiza, poti obtine revopsirea barii. Tu ai argumentul ca daca era de la pietricele ar fi trebuit sa fie toata bara fata ciuruita, ca doar pietricelele nu-si aleg un colt si merg toate acolo. Poti incerca sa ii presezi, ca nu ai nimic de pierdut, doar niste timp si niste telefoane. Eu unul asa as face. La una dintre fostele mele Renault-uri cumparate de noi mi-au schimbat capota pe motiv de masina lovita la transport (dar eu am fost norocos, ca am vazut-o la ridicare si nu am luat-o pana nu au inlocuit capota). Important este nu sa faci scandal, ci sa arati ca stii care iti sunt drepturile, ca ti le aperi si esti pregatit sa faci scandal si sa duci razboi. Permanent, daca vezi ca nu poti discuta civilizat cu interlocutorul, noteaza-ti ce ati vorbit, ce ti-a spus (si probabil te-a enervat), cum il cheama si apoi cere ferm sa discuti cu seful lui si nu accepta pana nu aflii macar cine este superiorul (nume si functie). |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(psihotrop @ 13 Oct 2009, 15:42) Cred ca design-ul Renault se indreapta din ce in ce mai mult catre directia Nissan. Nu-mi place deloc facelift-ul Clio si ma bucur ca mi-am luat prima varianta. Sincer, daca tanti de la dealer nu-mi spunea ca e facelift, eu nu observam.. ![]() Abia apoi am inceput sa observ ceva diferente. Partea buna e ca au mai schimbat putin interiorul si au o insonorizare mai buna (cica!). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 14 Oct 2009, 11:42) Daaaaa... cdplayer-ul si conectori RCA. Pe partea de insonorizare cica nu e schimbat nimic ![]() Oricum interiorul este punctul forte atat pentru prima faza cat si pentru cea de-a doua. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Poti sa pui optional Bluetooth si ai si USB cred.
In plus ai cheie rabatabila. De insonorizare mi-a zis tanti de la delaer. Dar sincer eu am facut drivetest cu Clio vechi (din 2006) si acum cu asta nou nu prea vad diferente de insonorizare majore. Cdplayerul e cu Mp3 si are fata mai simpatica parca. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:00 |