e de rau sau de bine daca imi pun?!, bara stabilizatoare
![]() ![]() ![]() |
e de rau sau de bine daca imi pun?!, bara stabilizatoare
ghita1984 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 24 June 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 5109_20bata_20focus.jpg ( Size: 16.45k ) Number of downloads: 157 |
||
--------------------
dacia
logan
- is-22-ghi
2006 dacia logan,renault laguna 2 1.9 dci 160 cp,peugeot 607 200 cp,vw bora 1,9 tdi 130 cp,audi a8 4.2 v8 380 cp si o bicicleta 1 cp!
|
|||
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
la masini noi nu o sa prea simti diferenta dar la masini mai vechi se simte pentru ca au caroseria uzata.dupa parerea mea nu merita inca...
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
Eu stiu ca are bara stabilizatoare Laguna 2 dar nu pe deasupra motorului ci dedesubt.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
ghita1984 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 24 June 08 ![]() |
luko.tu stai linistit ca ai bara sigur pe sub masina...e pe acolo pe undeva,pe sub roti,printre ele....
|
--------------------
dacia
logan
- is-22-ghi
2006 dacia logan,renault laguna 2 1.9 dci 160 cp,peugeot 607 200 cp,vw bora 1,9 tdi 130 cp,audi a8 4.2 v8 380 cp si o bicicleta 1 cp!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Faceti confuzie cu bara antiruliu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
Sincer nu stiu cum ii zice dar am urcat-o pe rampa cand am schimbat uleiul si dupa ce am scos scutul am vazut o bara de la o roata la cealalta.Asa ii zice bara antiruliu?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
AdyF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 23 August 08 From: Baia Mare ![]() |
ghita1984 , bara de care zici tu este o bara de rigidizare a caroseriei , mai pe scurt ... nu lasa capatele de sus ale telescoapelor sa se apropie intre ele creend deformari ale caroseriei
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
- MM-07-CVR
2001/Privilege Oltcit Club 1.3 12TRS 1987 - MM-03-JIG
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Singurul dezavantaj e ca daca o lovesti intr-un colt, se stramba si celalalt.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
cred ca ce ai vazut tu Luko13 este traversa daca nu ma insel
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare!intr-adevar,bara aceea se monteaza intre capetele de sus ale amortizoarelor.este un accesoriu si nu exista din fabrica.bara de sub masina este bara stabilizatoare si are alt rol.la fel cum au mai spus si altii,dezavantajul este ca daca lovesti masina e foarte nasol(unchiul meu are un service auto si stiu).se stramba toata si in loc de un lonjeron vei schimba toata fata.in rest isi face treaba bine,eu am vazut pe un megane coupe din 2000 si era super schimbarea
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
ioncojocariu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 August 08 From: BRASOV ROMANIA ![]() |
SA STI CA TOATE RENOURILE AU BARA STABILIZATOARE.SE AFLA DEDESUPT SI DE EA SANT PRINSE BIELETELE STABILIZATOARE(ANTIRULIU)CEEA CE ZICI ESTE O TRAVERSA(JUG) CARE SE PRINDE DE OALELE AMORTIZOARELOR.LA LAGUNA NU CRED CA E CAZU SA MONTEZI ASA CEVA STA DESTUL DE BINE PE SOSEA SI E DESTUL DE RIGIDA
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
- BV-79-XXL
2001 1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 00:16 |